|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
11.4.2008 15:14:58   
dolenjka
Ojla!

Pinči sem ti že odgovorila user posted image  Še enkrat HVAAALAAAA. To bo lep spomin za našo carico user posted image
Ana pa spet bruha? user posted image  user posted image  user posted image  UPam, da bo kmal boljš! Za težavo z ušeskom pa jaz nimam pojma user posted image

Za tiste, ki ste imele vnete učke: kako to izgleda? Tara je imela malo v kotičku, ko se je zbudila, pa mislim, da ni bil zaspanček, ker je blo mal rumenkast user posted image  Uček mora biti kaj rdeč ali ne? Kolk pogosto se je pa gnojček pojavljal user posted image  Mater bo še dohtarca ratala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.4.2008 15:23:06   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image 100 strani user posted image user posted image user posted image

pina user posted image user posted image a temenca se tudi na ušesku lahko naredijo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.4.2008 15:23:07   
Suzi*
Pinči, polma nimam, s čim bi to mazala. Če je ranica, mogoče z Bepanten kremo, tisto ki je za rane?? Očistiš pa verjetno lahko s fiziološko??

Dolenjka, očki so vneti, ko pridejo taki zapackani, najbolj zjutraj. Jaz sem naši kar z vatko in fiziološko čistila, ene so pa tud s kamilicami ali pa so jim v oko kapnile malo materinega mleka.

Madoniš, naša se je prej sicer hitro zbudila, jedla ob pol enih in zaspala na zizi, pa zdej že skor 3 ure spi. user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa danes domačo pizzo jedli. Testo že pridno vzhaja. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.4.2008 15:31:06   
dolenjka
Suzi zapackano ni, samo v kotičku je imela malo kot zaspanček, vendar ni bilo suho user posted image  Bomo videli, upam, da je nisem prehladila user posted image
Še panča na fotelju, sicer je bolj rahel spanec, ampak je user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.4.2008 15:39:10   
pina-1
tudi mi smo kupili čebriček in smo banjico že kar pospravli. Je v čebričku 100 krat bolje in enostavneje in Ana uživa 100 na uro.

suzi, dolenjka ana nima ranie ampak se je taka tekočna rumena cedi in se pol posuši na ušesku. Deluje kot temenca, ne vem pa če se le ta delajo tudi na ušesu.

februarka jaz sem ti pozabila čstitati rojstni dan. JE blo kar bučno včri in mi je lo z glave. Zato ti dane scoščim duplo ok?user posted image user posted image

grem seda vaše otročke pogledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.4.2008 15:52:19   
buči
Evo se vidi, da je slabo vreme. Od 10ih me ni na RR, pa pridelate 100. stran. Klepetulje! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.4.2008 16:56:24   
lillchy123
Midva tud prideva!!! 16. ob 11h, ne?
pa pa, se vidmo.. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.4.2008 17:03:32   
ELMA
user posted image

KJE STE VSE ...

Od gdaj se lahko dojenček kopa v čebričku ?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.4.2008 17:15:53   
Februarka08
Pina, hvala za duple čestitke.user posted image
Suzi, vaša user posted image je tud tako fletna.user posted image
Jaz imam našo že celo popoldne pokonci, vmes je spala kakšne pol ure vsega skupi in bi zdej samo jedla in jedla. Sej še k seb ne pridem, se že dere za novo porcijo.user posted image Jest sam upam da moj čimprej gor pride da jo mal prevzame in da se gremo kopat, sam ne verjamem... Ji pa učke kar skup lezejo, upam da bo zvečer zaspala kot top. Bogica, je res prav zmatrana.
Mam pa skoz ene ljudi, tako da komaj pridem za rač. Pa sam begajo našo malo. Ah, sej bo kmal boljš.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.4.2008 17:33:23   
Suzi*
Sreda, 16.4., Supernova, Rudnik LJ:
Meti & Janez
Dolenjka & Tara
Pina & Ana
Suzi & Žana
Torcica & Gašper
Mary_lou & Tai
Ella & Zoja
Buči & Tilen
Misar & Lana
Lilči & Luka

A se pol zmenimo ob 11. uri??????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.4.2008 17:37:48   
Suzi*
Naša je pa spala od pol enih pa do malo čez 16.! user posted image  Zdej je pa budna, pa upam, da bo še mal zdržala, da ne bo zdej zaspala. Uspavat je ne mislim, pa da vidim, kdaj bo omagala. Zaenkrat se sama ukvarja z igračkami, pa malo jo Anžej animira, mal postoka pa pojoka....se mi zdi kar utrujena. Upam, da bo danes prej zaspala. Pa tud tebi, Februarka želim, da vam danes rata it ob normalni uri spat. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.4.2008 17:38:49   
Suzi*
Elma, mi smo našo začeli pri 1m kopat v čebričku, eni pa jih že od rojstva noter kopajo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.4.2008 18:45:45   
mary_lou
BUCI jest sm vcasih zivela v vodicah zdej pa ze 6 mesecev zivim z lubijem v domzalah. Poznam pa dobr brod se dve leti nazaj smo se kot mulci kopal v savi in ga pil v medotu pa mojga lubija niti poznala se nisem hehehe dons pa tkole....

Sej vsakic k se mim broda pelem pa kak vozicek vidm poskilim ce si slucajno ti hehehe te poznam s slik tle na RR

Ves da bi sla ce me vzameta s sabo...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.4.2008 18:58:44   
ELMA
mary-lou jaz moram tudi našo pupo peljat v mecdonalds na eno coca-colu ,user posted image user posted image user posted image  če Tai  jo lahko pije zakaj nebi še Elma user posted image .
.......Dobra slikca....user posted image

Mal smo pokukali v vaš album  user posted image  res je  lep tvoj  user posted image  ....

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.4.2008 19:02:07 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.4.2008 18:59:42   
buči
mery_lou, mene sicer res ni težko zgreši, najprej moja rit, potem jaz, potem pa Tilen v modrem triciklu. Ti kar potrobi, pa se hitro ustavi, da zavijeva v Kaval na kavo! user posted image  V Medotu pa nisem bila že vsaj 10 let! Joj, nostalgija! Tam je mene moj enkrat totalno trd kuru ... user posted image Ti bom na ZS pustila telefonsko, pa se slišimo.

< Sporočilo je popravil buči -- 11.4.2008 19:00:52 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.4.2008 19:02:40   
MetiLu
No, mi imamo avtke doma, zdej se bova pa lahko spet potepala user posted image

Se mi je pa tamal zdele že tatretjič pokakal popoldan, pomoje je za cel teden nadoknadu user posted image  user posted image  user posted image
Počasi se bomo šli skopat, pa da vidm, kdaj bomo danes zaspal user posted image  

Suzi, jaz sem za 11. uro, sicer pa tudi če katera pride kasnej ne bo panike. Točno najbrž ne bomo mogle bit vse, ker imajo naši user posted image  čist svoj ritem user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.4.2008 19:05:59   
buči
suzi, ob 11ih je ok

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.4.2008 19:06:16   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Elma, mi smo našo začeli pri 1m kopat v čebričku, eni pa jih že od rojstva noter kopajo.

suzi a user posted image  ki  je 1 mesec star lahko sedi v čebričku ? 

A ni to mal prezgodaj zaradi hrbtenice ?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.4.2008 19:09:20   
Janey
Halo

mala_pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lukca. Upam da se čimprej pozdraite. Bošček mali...mislim na vas.

mI2 sma pa danes z marusho in lovrotom vozičkala. Lovro je taka facauser posted image user posted image user posted image kot njegova mamiuser posted image da si nebi slučajno ati kake zasluge lastiluser posted image user posted image smo se pa izmenjali...ko je lovrno zaspančkal se je jakec zbudil. Ampak trava je pomagala..smo jo čisto zruvaliuser posted image user posted image user posted image hehe

Meni je pa zdaj tak slabo, da sploh ne morem prav sedet..pa ne vem od česa...mi je kar naenrat postalo. Upam da čimprejmine. Zdaj grem pa dol po jakija..je pri taščiuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.4.2008 19:09:30   
mary_lou
ELMA kar daj zato se pa tok redi hehe pr enem mesecu pa pol ma ze 5800 g. 

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.4.2008 19:09:30   
ELMA
Jaz bi tudi 16.4 prišla na srečanje ampak smo predaleč ,

tko da upam da boste en kofe za mene spile user posted image ....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.4.2008 19:10:41   
mary_lou
BUCI jest grem jutr v celovc v soping za mene in bom precakirala za novalac ce je res cist isti

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.4.2008 19:13:10   
mary_lou
Hvala elma  Tai je res cukercek moj pa lohk sam kontra recem za Elmo pa res ima zanimivo ime Elma lepo in ful neobicajno in nepogosto user posted image user posted image user posted image taka izvirna so meni ful vsec

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.4.2008 19:14:01   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ELMA kar daj zato se pa tok redi hehe pr enem mesecu pa pol ma ze 5800 g. 

ponavadi rečejo da so punčke bolj drobne ,ampak ti povem tudi bez coca-cole  naša pupa je stara 1mesec in težka 5000 g , dolga 58 cm user posted image user posted image user posted image ,

user posted image ampak vseeno bomo šli na eno coca-colu user posted image ..

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.4.2008 19:16:18   
mary_lou
Elma a je tisto bratec na sliki? kako je pa njemu ime?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?