|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mnenje
10.4.2008 19:03:11   
Katey
Mene v tem primeru sploh ne bi zanimalo ali je prostitutka al sodelavka al znanka,...................men bi bilo važn samo to da me je prevaral, da ga je 'namakal' drugje, v istem trenutku ko bi to slišala bi  pri meni izgubil vse od A-Ž, zame bi bil nihče.
Ja bi bilo hudo, sam še hujš bi mi bilo pa z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.4.2008 19:11:53   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Vsako varanje je premišljeno dejanje! Pa naj bo to prostitutka ali pa kdorkoli drug. Saj nismo živali, da bi se kar zavohali in akcija! 

Enako.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.4.2008 19:13:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

IZVIRNO SPOROČILO: entip

Podobno trapasto kot razmišlja tule večina, razmišljam tudi sam. Samo me prostitutke ne zanimajo ampak moram pač biti prvi in edini. Nikoli se nebi spustil v zvezo, če bi jo pojahal pred mano kdo drug. Tako je človeško obnašanje, sedaj bi pa celo užival, če bi jo videl z drugim...

kaj si pa ti hotel povedatuser posted image
a prav razumem, zate more biti tvoja partnerka nujno devica, ko jo spoznaš kasneje pa je fino če ga začne okol srat z drugimi. a?

Ja, tudi jaz sem tako zastopila. 

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.4.2008 19:41:15   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Podobno trapasto kot razmišlja tule večina, razmišljam tudi sam. Samo me prostitutke ne zanimajo ampak moram pač biti prvi in edini. Nikoli se nebi spustil v zvezo, če bi jo pojahal pred mano kdo drug. Tako je človeško obnašanje, sedaj bi pa celo užival, če bi jo videl z drugim...

a prav razumem, zate more biti tvoja partnerka nujno devica, ko jo spoznaš kasneje pa je fino če ga začne okol srat z drugimi. a?

Pol tudi jaz nisem zastopila narobe. 

A za te mora partnerka biti devica, ti si pa lahko ves zmrdan? user posted image Kasneje bi jo pa še učil trojčkov, pa ne vem kaj še vse. user posted image Sanjaj! tako naivno žensko boš težko našel.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.4.2008 20:42:50   
anavita
ko on pove svoji punci, da jo je pred cirka 4 leti prevaral in sicer je 3 krat seksal s prostitutko. Šlo je za načrtovan in plačan seks. Da ga je pač zanimalo, kako to zgleda.

mislim..hallo!!!
a ni mogu držat jezika za zobmi?????user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.4.2008 20:54:35   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: anavita

ko on pove svoji punci, da jo je pred cirka 4 leti prevaral in sicer je 3 krat seksal s prostitutko. Šlo je za načrtovan in plačan seks. Da ga je pač zanimalo, kako to zgleda.

mislim..hallo!!!
a ni mogu držat jezika za zobmi?????user posted image

KR NAJ POŽRE KAR JE SKUHAL!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu anavita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.4.2008 21:46:49   
muška
A kar 3x da je šel. No zanimivo, 100% bo še čerttič, itn. Da meni moj to naredi, je zgodovina, pa je to teden dni pred poroko, na poročni dan, ali pa po 10 letih zakona! Pakira!
Da si z nekom v vezi in greš 3x s prostitutko,... ma ne morem verjet!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.4.2008 22:50:12   
massylou
Jaz mislim isto. Proba se samo 1x, ne pa 3x.

In gospa prostitutka bi lahko bila precej okužena, kot je bil tisti primer lani, ko se je potem pol Slovenije stestiralo na vse žive bolezni, torej je on hkrati resno ogrozil tudi njo. Niti kondom ni 100%.

In da je šel to nardit po parih letih zveze??? Ne bi rekla, da po prvem randiju, ko ti je še skoraj vseeno ali pa itak še ne veš, kako in kaj bo.

Sem že bila prevarana in to ne 1x, zato sem zamenjala dedca in mi danes ni žal. Pa sva bla glih tako par let skupaj z onim. Tako da si predstavljam, kaj doživlja tvoja prijateljica.

Jaz osebno bi ga sterala stran. Čisto zares. Bi že našla nekoga, ki bi me dovolj spoštoval in ga ob meni ne bi vleklo k prostitutkam (ali kateri koli drugi).

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.4.2008 22:52:02   
massylou
Še to: je bil pa vsaj tok fair, da ji je zdaj povedal. Še pred poroko.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.4.2008 22:52:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ne bi se poročila s takim človekom. Prvič zato ker me je prevaral tega pa ne bi bla zmožna pozabit in bi slej ko prej spet počlo. Drugič zato ker je 4 leta lagal.

Predvsem zaradi drugic.

Da ga je zanimalo, kako in kaj, ok, to bi verjetno se razumela. Lazi pa ne, ne toliko casa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
10.4.2008 23:08:58   
Marogica
Kot prvo je ta človek bedak, da ji je povedal sedaj, pred poroko. Lahko bi ji takrat ali pa nikoli. Zakaj se sedaj z njim ne bi poročila, sicer ne razumem, saj je 4 leta mislila, da je enkraten in oh in sploh, ker ni vedela, da je sexsal s prostitutko. Sedaj pa ko,ve, je pa hudič v hiši...

Kaj pa vem, kaj bi naredila....Se mi to še na srečo ni zgodilo, ali pa mi nobem od mojih tipov tega ni povedaluser posted image .

Se pa mi zdi "bolje" s prostitutko, kot pa kolegico/sodelavko, ker so bila v vsakem primeru čustva izklopljena. Pri kolegicah/sodelavkah pa se to nikoli ne ve....

Najbrž pa ga je resnično zanimalo, kakšen je sex s prostitutko....najbž je bil takrat toliko mlajši, da ga je to zanimalo..Če bi bil starejši, bi ugotovil, da je lahko sex super, lahko pa totalno brezveze.

Zakaj 3x? Najbrž je bilo prvič zanič, je šel drugič, ker je upal,da bo bolje, kaj pa še vedno ni bilo, nakar je poizkusil še tretjič. Ko je ugotovil, da je res zanič in da ima tanko denarnico, se je "vrnil" k punci...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.4.2008 23:14:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Kot prvo je ta človek bedak, da ji je povedal sedaj, pred poroko.

Ali pa ona taksen bav bav, da ga mu je sele poroka na obzorju odprla usta...user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
10.4.2008 23:15:23   
Anonimen

Zakaj se sedaj z njim ne bi poročila, sicer ne razumem, saj je 4 leta mislila, da je enkraten in oh in sploh, ker ni vedela, da je sexsal s prostitutko. Sedaj pa ko,ve, je pa hudič v hiši...

In ni vec tako oh in sploh. Zanimiv preobrat.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
10.4.2008 23:19:11   
Anonimen
Zakaj 3x? Najbrž je bilo prvič zanič, je šel drugič, ker je upal,da bo bolje, kaj pa še vedno ni bilo, nakar je poizkusil še tretjič. Ko je ugotovil, da je res zanič in da ima tanko denarnico, se je "vrnil" k punci...user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
11.4.2008 7:47:33   
srki

Se pa mi zdi "bolje" s prostitutko, kot pa kolegico/sodelavko, ker so bila v vsakem primeru čustva izklopljena. Pri kolegicah/sodelavkah pa se to nikoli ne ve....

Razen, če se tudi v njo ne zaljubi in ona v njegauser posted image . Po mojem je to možno, ali ne?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.4.2008 8:12:55   
silvya
Predvsem tisti del o tanki denarnici verjetno je verjetno še najbolj prevagal, da se je vrnil k punci. user posted image  
Opravičujte te zadeve kakorkoli hočeta meni je to podlo in ogabno dejanje.
Poleg tega pa je s takim početjem ogrozil partnerkino zdravje. Si lahko predstavljate, da vam dec domov prinese katero od spolno prenosljivih bolezni?! Ma ne vem, če mu nebi lastnoročno operacije opravila! Ne garantiram, da bi se zadržala. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.4.2008 8:27:56   
Bety upa
Jaz mislim, da je ta zgodba izmišljena...user posted image user posted image .

Moški ne prizna prevaro, če ga zalotiš, kaj šele tako, pred samo poroko....user posted image .

Drugo pa, če bi se mi res to zgodilo, bi poroko in priprave ustavila.....Rekla bi mu jasno, da se morava pogovoriti in stvari urediti. Nikakor ne bi mislila na konec zveze, samo bi za mene pogovori bili nujni. Sigurno bi vse skupaj preložila za najmanj pol leta ali celo eno leto.

Toliko bi ga bombardirala s pogovori (on reče terapijami), da mu kaj takega ne bi nikoli več prišlo na misel. Zapomnil bi si, da sem bila sposobna celo poroko ustaviti za eno tako (za moške nepomembno ) napako.

Pri meni je stvar takšna, da mi ni pomembno o kakšen prekršku se gre. Pomembno mi je to, da ni bilo zaupanja, da je stvar naredil za hrbtom in mi ves čas v oči gledal, da ni bilo kesanja takoj po dejanju, da me ne spoštuje toliko, kolikor je meni pomembno.....Hinavsko narejeno..

(za mene) Sploh ni pomembna prevara s kom in kolikokrat. Pomembno je to, da se ta moj moški ni mogel zadržati in je nagon prevladal (ker je pri moških za vse kriv testosteron, ki jim dirigira obnašanje in želje). Za mene osebno, se človek razlikuje od živali predvsem po tem, da ne dela stvari nagonsko temveč premišljeno.

Nekje sem prebrala, da je "Upiranje preizkušnjam merilo osebnosti"....ali nekako tako se je glasil pregovor. Mislim, da je to celo dr.Musek napisal.

Tudi ženske smo radovedne in kljub temu s slačifantom ne gremo pod rjuhe....

Če si predstavim še 50 let življenja s to osebo, potem krepko premislim, kaj me še vse čaka...

LP

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.4.2008 9:17:14   
Anonimen
Ta zgodba je na žalost čisto resnična.

Je pa tako, da smo vsi vedeli, da je to naredil, in tudi njegovi punci je to prišlo na ušesa, samo ji je on takrat rekel, da to pa on nebi nikoli naredil. Tudi jaz sem bila zelo presenečena, ko mi je moj povedal, da ji je priznal. Zakaj pred poroko: nimam pojma, tudi mene to čudi, mogoče ga daje slaba vest.

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
11.4.2008 10:34:48   
silvya
Sedaj mi je pa jasno zakaj je to priznal pred poroko. Zato, ker vas je za to več vedelo in ga je težilo, da ji kdo drug pove. Saj na poroki tik preden se poročiš pride na vrsto vprašanje, če ima kdo kaj takega za povedat naj pove ali pa za vedno molči. Nekako tako. Ni ravno citirano.
Si zamislite, kakšen šok bi bil, če bi takrat kdo spregovoril?! V pričo vseh svatov!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.4.2008 10:57:17   
Anonimen
V tem primeru bo težko doseči spet nazaj zaupanje. Naj ta tvoja prijateljica pomisli, kaj si bo mislila,kadar ga ne bo pravi čas domov, ona pa doma čakala sama z  otroci. Grem stavit, da bo vsakokrat pomislila, kje bi lahko bil. Nak, jaz se ne bi poročila z njim. Nikakor, ker to ni tako enostavno oprostit, pa naj ti še nevemkaj obljubi. Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
11.4.2008 11:00:57   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Jaz mislim, da je ta zgodba izmišljena...user posted image user posted image .

Moški ne prizna prevaro, če ga zalotiš, kaj šele tako, pred samo poroko....user posted image .

Drugo pa, če bi se mi res to zgodilo, bi poroko in priprave ustavila.....Rekla bi mu jasno, da se morava pogovoriti in stvari urediti. Nikakor ne bi mislila na konec zveze, samo bi za mene pogovori bili nujni. Sigurno bi vse skupaj preložila za najmanj pol leta ali celo eno leto.

Toliko bi ga bombardirala s pogovori (on reče terapijami), da mu kaj takega ne bi nikoli več prišlo na misel. Zapomnil bi si, da sem bila sposobna celo poroko ustaviti za eno tako (za moške nepomembno ) napako.

Pri meni je stvar takšna, da mi ni pomembno o kakšen prekršku se gre. Pomembno mi je to, da ni bilo zaupanja, da je stvar naredil za hrbtom in mi ves čas v oči gledal, da ni bilo kesanja takoj po dejanju, da me ne spoštuje toliko, kolikor je meni pomembno.....Hinavsko narejeno..

(za mene) Sploh ni pomembna prevara s kom in kolikokrat. Pomembno je to, da se ta moj moški ni mogel zadržati in je nagon prevladal (ker je pri moških za vse kriv testosteron, ki jim dirigira obnašanje in želje). Za mene osebno, se človek razlikuje od živali predvsem po tem, da ne dela stvari nagonsko temveč premišljeno.

Nekje sem prebrala, da je "Upiranje preizkušnjam merilo osebnosti"....ali nekako tako se je glasil pregovor. Mislim, da je to celo dr.Musek napisal.

Tudi ženske smo radovedne in kljub temu s slačifantom ne gremo pod rjuhe....

Če si predstavim še 50 let življenja s to osebo, potem krepko premislim, kaj me še vse čaka...

LP

S tem bi naredila samo to, da ti v prihodnje ne bi več prizal in čist nič drugega.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.4.2008 11:02:44   
Anonimen
Mogoče se pa noče poročituser posted image

Ali pa jo preizkuša - če mu bo oprostila kr tko, bo vedel, da je na konju. Žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
11.4.2008 11:48:53   
tanikaa

Tebe in nasmejanega najraje berem. Polepšata mi dan. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.4.2008 14:11:07   
entip

Je tako.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.4.2008 14:13:43   
entip
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pol tudi jaz nisem zastopila narobe. 

A za te mora partnerka biti devica, ti si pa lahko ves zmrdan? user posted image Kasneje bi jo pa še učil trojčkov, pa ne vem kaj še vse. user posted image Sanjaj! tako naivno žensko boš težko našel.

Tudi ti sanjaj, da boš dobila tako naivnega moškega, ki bi mu bilo vseeno ali si se dajala dol pred njim ali ne. Meni ni in potolaži se s tem. In take sem imel in sem jo dobil. Druge so bile sicer uporabne toda le za enonočno varianto.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?