|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje
10.4.2008 9:55:49   
Anonimen
Zanima me vaše mnenje, kaj bi ve storile, če bi bile v takem položaju. Primer ni moj, ampak od kolegov, je pa resničen.

Fant in punca, ki sta skupaj že 8 let, se pripravljata na poroko. Priprave so v polnem teku, večino že imata dogovorjeno, ko on pove svoji punci, da jo je pred cirka 4 leti prevaral in sicer je 3 krat seksal s prostitutko. Šlo je za načrtovan in plačan seks. Da ga je pač zanimalo, kako to zgleda.

Ali bi vi to oprostile in se vseeno poročile ali bi partnerja pustile?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mnenje
10.4.2008 9:56:47   
Anonimen
Ne bi niti razmišljala - pustila bi ga. Kar naj gre k njej in ji plačuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 10:08:34   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Ne bi niti razmišljala - pustila bi ga. Kar naj gre k njej in ji plačuje.

Se strinjam!!

Če svoji punci ni mogel bit tako vdan,da si je raje plačal prostitutko pol punce sploh ni vreden!

Jaz mojmu nebi oprostila.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 10:32:20   
timika
Tu je jasno - brcnem ga tako, da ga po zraku odnese!
Najprej zaradi prevare, nato pa še zaradi nezaupanja, pa morda še zaradi neumnosti, da ji gre to povedat malo pred poroko - če misli, naj drži zase celo življenje. Zanjo se je sicer obrnilo dobro - se je vsaj konkretnega bedaka znebila oz. vsaj upam, da bo toliko razsodna, da se ga bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 10:48:59   
snake
pustila bi ga najprej zaradi tega, ker ne bi razmišljal na moje zdravje(ker prostitutka tudi če s kondomom, nikoli ne veš kaj ti lahko prinese) drugič pa zaradi samega gnusnega razmišljanja, da je hotel videt kako je!!!mislim prav glupo vse skupajuser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 10:50:13   
srki
Jaz pa ne vem. Sem občutljiva duša, vseeno mi ne bi bilo.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 11:10:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali bi vi to oprostile

Ne. Prostitutko ne.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 12:29:49   
loredana
Po svoje mi je smešno, ko vse pravite da ne. Prostitutke nikakor oprostit...ampak pomislite tkole: tam je šlo ziher samo za sex, česar pa ne moremo trdit če kdo sexa s sodelavko ali bivšo punco. To bi pa oprostile, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 12:39:07   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Po svoje mi je smešno, ko vse pravite da ne. Prostitutke nikakor oprostit...ampak pomislite tkole: tam je šlo ziher samo za sex, česar pa ne moremo trdit če kdo sexa s sodelavko ali bivšo punco. To bi pa oprostile, a ne?

Jaz ne.

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2008 12:41:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz ne.

Jaz pa bi probala. Samo ne vem, če bi bila poroka. Ej, pojma nimam, kaj bi naredila. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2008 12:43:32   
pijja
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pojma nimamuser posted image

Jaz ne.

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2008 12:49:07   
Anonimen
Še vseeno se mi zdi bolj podlo, če bi me prevaral s prostitutko. Ker tja je šel namenoma.. Če bi pa npr. to naredil s kakšno znanko, bi se pa mogoče lahko prepričala, da je šlo za "prave" okoliščine.

(odgovor članu pijja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2008 12:55:21   
silvya
Nobene oblike varjanja ne toleriram za nič na svetu. Bog ne daj da kdaj kaj takega izvem, ker bi bile sankcije konkretne. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 12:57:51   
snake
Nobene oblike varjanja ne toleriram za nič na svetu. Bog ne daj da kdaj kaj takega izvem, ker bi bile sankcije konkretne.

se strinjam

življenje je lepo

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 12:58:41   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Še vseeno se mi zdi bolj podlo, če bi me prevaral s prostitutko. Ker tja je šel namenoma.. Če bi pa npr. to naredil s kakšno znanko, bi se pa mogoče lahko prepričala, da je šlo za "prave" okoliščine.

Vidiš, meni pa ne. Pa tudi če prevara s kako drugo, je namenoma, saj ve, kaj dela oz. se zaveda.

Ja, mogoče bi bila res tako neumna, pa bi mu poskusila odpustit, ampak nek strah bi vedno obstajal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 13:01:13   
timika

NE, NIKAKOR, ZAKAJ LE!! Enako bi poletel skozi vrata. user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 13:01:18   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Nobene oblike varjanja ne toleriram za nič na svetu.

Izgubila bi zaupanje vanj, saj je to 4 leta skrival. Jaz v taki zvezi, četudi bi se po ne vem kakšnem ključu odločila, da mu  odpustim, bi bilo vedno nezaupanje in dvom. Zagotovo se ne bi poročila, po vsej verjetnosti pa bi se takoj ali pa zelo kmalu tudi razšla.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2008 13:37:17   
loredana
No, dajmo počakat da se pojavi kak tak problem, ko bo ena pisala da je ugotovila da ima njen mož nekaj s sodelavko recimo.
Vam že v naprej garantiram da bo 50% odgovor: bodi močna, oprosti mu, rešita zakon že zaradi otrok itd itd , oddidejo samo slabiči, močne ostanejo....saj mu je žal, pa bilo je prvič, pa zdaj se res ornk trudi za najin zakon.....

Kakorkoli: zame je isti šmorn, s kom.

Ampak verjemite da je vsako varanje premišljeno, in se ne zgodi kar v sekundi z neznanko na ulici. S to razliko da kurbo pač plačaš da ti naredi uslugo, zapreš šlic in greš. Pri drugih variantah je pa v ozadju še kaj drugega.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 15:06:42   
silvya
Vsako varanje je premišljeno dejanje! Pa naj bo to prostitutka ali pa kdorkoli drug. Saj nismo živali, da bi se kar zavohali in akcija! 

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2008 15:17:09   
Anonimen
Kolk jih vara, pa se kao nkoli ne izve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.4.2008 15:22:17   
Anonimen
Ne bi se poročila s takim človekom. Prvič zato ker me je prevaral tega pa ne bi bla zmožna pozabit in bi slej ko prej spet počlo. Drugič zato ker je 4 leta lagal. Tretjič pa zato ker očitno nima nobenega spoštovanja do ženskega spola če je zmožen plačat ženski in jo tolk ponižat sam za svoje ugodje. Na splošno ne bi mogla bit nikoli z tipom k je šel z prostitutko. K se mi gnusijo taki dedci k misljo da so ženske na svetu zato da se oni lahko zadovoljujejo na njih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.4.2008 16:04:01   
entip
Podobno trapasto kot razmišlja tule večina, razmišljam tudi sam. Samo me prostitutke ne zanimajo ampak moram pač biti prvi in edini. Nikoli se nebi spustil v zvezo, če bi jo pojahal pred mano kdo drug. Tako je človeško obnašanje, sedaj bi pa celo užival, če bi jo videl z drugim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2008 17:00:35   
trnuljčica
Mene je zmotilo tole:

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

3 krat seksal s prostitutko. Da ga je pač zanimalo, kako to zgleda.

Prvič ga je zanimalo. Kaj pa drugič in tretjič....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2008 17:14:27   
Anonimen
Butl, kaj ji je šel sploh pravit??user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2008 17:16:47   
gojska
IZVIRNO SPOROČILO: entip

Podobno trapasto kot razmišlja tule večina, razmišljam tudi sam. Samo me prostitutke ne zanimajo ampak moram pač biti prvi in edini. Nikoli se nebi spustil v zvezo, če bi jo pojahal pred mano kdo drug. Tako je človeško obnašanje, sedaj bi pa celo užival, če bi jo videl z drugim...

kaj si pa ti hotel povedatuser posted image
a prav razumem, zate more biti tvoja partnerka nujno devica, ko jo spoznaš kasneje pa je fino če ga začne okol srat z drugimi. a?

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?