|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
10.4.2008 10:18:55   
oktoberka
Jasna, uau!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima če je ta Mei-tai lažje za nosot kot sling? Zgleda mi kot kengurujčekuser posted image
Js se še zdej nism navadla na sling. Mi pa zgleda tale MT ful boljši. Jasna dej mi predlagi, ti k veš kakšna sem, a bi bil MT primernejši zame? Bi prodala sling pa to kupila. Zdej sem si pogledala in mi je tale in jeansa fuuuuuulll hud!!!!user posted image user posted image user posted image

No, ko se Zarja zbudi pršibava. Sam dons nism glih v formi... Sem ponoč dobila user posted image in me tako boli po operaciji, da je kar groza. Boli me tisto česar niuser posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
10.4.2008 10:30:05   
oktoberka
Skuštrana,  a slučajno veš kaj je razlika med Mei tai in Mei hip?

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
10.4.2008 10:32:17   
skuštrana
Oktoberka - meni je sling super za kratke relacije, recimo iz park placa do trgovine, ker ga lahko v sekundi naštimaš..Mei tai pa mi je zakon za daljše relacije, ker rabiš 2 min da ga naštimašuser posted image Odvisno za kaj rabiš...recimo za nest otroka od vozička do stanovanja je boljši sling... če pa misliš, da boš Zarjo nosila kam daleč pa je boljši mt, tudi zaradi tega, ker se teža porazdeli in ni vse ne enem ramenu...odločit se moraš pa samauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2053
10.4.2008 10:33:46   
skuštrana
Mei hip je nosilka, ki se uporablja za nošnjo  samo na bokuuser posted image Ne gre na hrbet in spredaj.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
10.4.2008 10:35:57   
oktoberka
Hvala za pojasnila.

Neposredna povezava do sporočila: 2055
10.4.2008 10:50:32   
Kasija
user posted image

Jaz pa danes ponujam kar šampanjec, da zapijemo jasnin in moj mei tai user posted image  Jasna sem ga tudi dokončala ob 2h user posted image

Žal ga ne morem slikat, ker mi fotoaparat nagaja. Bom prosila pingi na srečanju in potem se še jaz pohvalim s fotko. Zdaj pa hitim na srečanje, ker sem vas tako dolgo brala, da sem že skoraj pozna. Oktoberka, ti moraš tudi iti... 

Neposredna povezava do sporočila: 2056
10.4.2008 11:20:29   
metkica1
Skuštrana mene je prijelo. Imela bi mei tai.user posted image Resno mislim. user posted image user posted image A je možno, še dobit tistega, ki ga imaš na mami v albumu samo piše, da je prodan (siv z rožicami- mei tai2).

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
10.4.2008 11:24:01   
noa1
Tak...ene so šle na srečanje druge pa ven. Moja pupa pa še vedno spiuser posted image . Jo grem zdaj zbudit, ker se nama tak sonček zunaj smeje, da to ni res.
Lep dan vsem in lepo se imejte na srelanju,.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
10.4.2008 11:30:13   
skuštrana
Metkica1,če ga boš res imela ga lahko naročim...Ne bo pa čisto identičen, ker so vsi šivani ročno in je vsaj mei tai unikatuser posted image Bo podoben- mehurčica tudi ima takšnega...Tistega v albumu pa šparam za Suzanomaiuser posted image Ti ga lahko na srečanje v Ce prinesem. 

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
10.4.2008 11:31:19   
skuštrana
Pri nas pa lije kot iz škafauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2060
10.4.2008 12:44:59   
*kinnie*
Sem na hitro mal pokukala...je kar zatišjeuser posted image user posted image
Mi smo nazaj s sprehoda, je kar pihalo, tako da ni bilo kdo ve kako prijetno. No vsaj dež nas ni dobil. Hvala bogu, je celo sonček začel kukati izza oblakovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2061
10.4.2008 13:56:45   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pri nas pa lije kot iz škafauser posted image user posted image

Saj ne morem verjet........pri nas je vsaj 20 st na soncu....res poletje user posted image
Kuham.....grem da ne zažgem kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2062
10.4.2008 14:26:03   
VANILI
tale mej tai...
zdaj se mi bo Jasna režala zihr...
topa ful dobro zgleda za nosit!
Oprostite moji nevednosi, a to si same šivate??
Ene fotke sem odprla od ene od vas in res zgleda bolš kot sling, ko ga mam tud sama ampak namnekako ne steče najboljuser posted image .
Pa glede na 9kilsko bebo.. hm..
a obstaja akšen kroj da se da videt?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
10.4.2008 14:35:52   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pri nas pa lije kot iz škafa

Saj ne morem verjet........pri nas je vsaj 20 st na soncu....res poletje
Kuham.....grem da ne zažgem kaj

Kar verjemiuser posted image user posted image Za crknit je vreme..saj bo prišlo do vas, nič ne skrbiuser posted image user posted image

Vanila, tele mei taie prodajam jazuser posted image Jasna si ga je pa za hobi sama zašila, kje je pa kroj dobila ti bo pa sama povedala..Obstaja ene stran kjer so vsi ti kroji, ampak jaz je na pamet ne vem...Mislim da jo ve Kasijauser posted image

Sovražim tole grdo vreme..Liza same neumnosti počne, je ravno raztrgala en povšter iz pene na milijon koščkov...user posted image user posted image Pa plenice sem oprala in jih morm zdej v sušilcu sušit..to pa traja in traja, dlje kot na soncu..user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
10.4.2008 14:36:22   
VANILI
Jaz sem pa glih šla kropituser posted image
joj kok žalostno, en dober znanc je imel prometno nesrečo (v tovornjak piletel)
dve mali punčki...
tako poln življenja je bil, tako... ko človek ne more verjet, da se lahko kaj takega zgodi...user posted image

nič, nič več črnih isli, šicšic stran!!!

Moj mali pa zdaj drnjoha v vozičku, sem ga pred vrati pustila (odprta vrata,da ga lahko slišim) - sicer pa čez dan NIČ ne spi. Kako pa kaj vaši spijo? Našsamov vozičku zunajali v avtu.

Zadnjič sem ga dala v spalnico in zraven bejbifon. Pa čez 5 minut slišimškrebljanje in grem pogledat - je imelv rokah ta bejbifon in ga veselo grizljaluser posted image . o spaju ne duha ne sluha.

Aja,sem vas mislilaprašat,če majo vaši sončki žekakšne fore, ki se jim nasmejete.
Na primer naš Teo, ko mu rečeš, da je Teozaver, na širok odpreusta in se zapiči vate. Amapk res na široko. Skor čez pol glave. Inpotem še nekajčas drži odprta usta.
Ali ko se naveliča jest, začne pljvat bradavico iz ust, ampak malmleka ma še v ustih. Torej potegne, potem pa popluva mlek po meni in še bradavico ven (joj sem to štorast napisala ampak tako dela!).

Najraj od vseh igrač ima prazno 1,5 literško plastenko.

Ko kaka in če zraven še je,to tako zgleda, da začne spuščat take medvedje glasove in zraven prdka in prav slišiš vse.. i  ko konča,me zmagoslavno pogleda z nasmeškom.
Zdaj pa še ve kaj napšte, jaz pa zviz kosilo delat!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
10.4.2008 14:45:57   
2ursae
pri nas je tud slabo vreme, Anže je siten kot muhca, ga vse spravi s tira user posted image .
Zdaj se odpravljamo v bosansko restavracijo, ima moj stric rd in časti user posted image  (ful imam rada, da mi kdo plača hrano user posted image ) ... lani ob istem času smo sedeli zunaj v kratkih rokavih user posted image . Kje je pomlad ... če prav razumem, se je na Štajerskem izgubila user posted image ?

Vanila, dobrodošla user posted image . Sprašuješ glede avtosedeža ... moj Bor je tud v težki kategoriji (pri 4,5 m je imel čaz 8kg, zdaj jih 9ma zihr okol 9), pa je še vedno čisto lepo pospravljen v lupinci. Upam, da bo še zdržala kakšne 3 mesece.
Kolk je pa stara tvoja Živa? Moj Anže ima 2 leti in pol user posted image .

Sporočam, da je padla še ena izključnodojilna trdnjava user posted image . Bor je dobil že korenčkov sok pa jabolčnega tud. Sicer ne vem, a se to že šteje za GH (sok je le samo sok user posted image ), smo pa vsekakor začeli. Na izi. Je pa seveda čist preč od veselja, 2 dni je dobival korenček, danes je pa prvič poskusil japčka in je ga je snedel tako natančno, da ni bilo po slinčku skoraj nič umazanega user posted image  ... s korenjem ni bil tako šparoven.

Drgač pa Bor zna že cel kup novih stvari - obračanje v vse smeri, se zna že prav daleč prikotalit user posted image , predene predmet iz roke v roko, se plazi ritensko ... imam vse v blokcu napisano user posted image .

papa, se še tipkamo. Upam, da se imate lepo na srečanju user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2066
10.4.2008 14:49:58   
jasna
Vanili, imava podoben okus za imenauser posted image . Meni je tudi Živa strašno všečuser posted image . Kroje in nači šivanja smo si s kasijo in živo pogledale tu:
http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html
Fajn stran, pa še modrčke za dojenje si lahko sama naredišuser posted image . Smo pa kroj pol skopirale od skuštraneuser posted image . Ima živa fajn roko za risatuser posted image . Kasija je pa prava zakladnica za tele uporabne zadeve. Vse najde na netuuser posted image .

Skuštrana, hvala za zs. Nisem prav čas videla, se mi je pa zdelo, da je tvoj podložen. No, jaz nisem nič podlagala, pa je prišlo čist vredu. A 2x2 postla je postala prevelika? Pol bo pa treba še enga uporabnika not ugnezdituser posted image .

Oktoberka, zakaj pa nisi rekla in bi probala.
meni je sling super za kratke relacije, recimo iz park placa do trgovine, ker ga lahko v sekundi naštimaš..Mei tai pa mi je zakon za daljše relacije, ker rabiš 2 min da ga naštimašuser posted image Odvisno za kaj rabiš...recimo za nest otroka od vozička do stanovanja je boljši sling... če pa misliš, da boš Zarjo nosila kam daleč pa je boljši mt, tudi zaradi tega, ker se teža porazdeli in ni vse ne enem ramenu...

Se strinjamuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
10.4.2008 15:19:06   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Skuštrana mene je prijelo. Imela bi mei tai.user posted image Resno mislim. user posted image user posted image A je možno, še dobit tistega, ki ga imaš na mami v albumu samo piše, da je prodan (siv z rožicami- mei tai2).

Metkica1 ne moreš, ta je mojuser posted image

jasna in kasija user posted image user posted image user posted image  work of art, lahko skuštrana kakšne ideje pobereuser posted image

Drugače je bilo pa na srečanju spet super. Kdaj potem naslednje srečanje:

četrtek 17.04.2008 ob 11h v koloseju

prijavljene:
- suzanamai

Aja pa Zoji je v Koloseju ven zobek pokukaluser posted image user posted image user posted image , bravo punca, nismo imeli nobenih težav. Pikica sedaj spi, verjetno se bo kmalu zbudila, saj že od 11h ni jedlauser posted image .

Grem kuhat, uživajte

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
10.4.2008 15:20:03   
skuštrana
Izgleda da sem dovolj glasno in vztrajno jamrala, pa je šlo iz mojih ust v božja ušesauser posted image in se zdej kaže sončekuser posted image user posted image  

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
10.4.2008 15:40:27   
drobižek
Pozdravljene!

Grem kar po vrsti od 77.strani naprej...madona kako čvekate  user posted image

stolček brevi slex - meni tudi super izgleda. Smo pa enega dobili, pa sploh še ne vem katerega, ker še nismo odpirala - no ja, sam na hiter. Bo pa treba počasi sestavit...bom potem povedala katerega imamo. Vem pa, da ni varianta trip trap.
Če ima katera revijo VIP, pa lahko tudi vidi, da je stolček brevi slex tudi najbolje ocenjen na letošnjem testu med stolčki, ki jih prilagajamo otrokovi rasti. Ocenjevali so ustreznost oblike, priročnost, varnost, vzdržljivost in vsebnost nevarnih snovi. Med kombiniranimi stolčki z mizico je prvi stokke tripp trapp, med stolčki za najmlajše pa peg perego prima pappa diner. Če še katero kaj zanima, lahko pogledam.

lane 31 - upam, da se čimprej pozdraviš.

Alina_alin - čestitke za tako dobro inovacijo!

mama06 - saj bo kmalu boljše...

Klaudia - se podpišem za ljubljanske vrtce.

skuštrana - zdaj pa ne devaj več slikic gor od mei tai-ja! user posted image Super zgleda! Si ga hočem na kakšnem srečanju od bliže pogledat.

vanili - ne bi bila zdaj v tvoi koži, da bi se morala še za strokovnega učiti. Sem pa dva že dala skozi in vem približno kako to zgleda. Za kaj pa delaš strokovnega?
štumfki čez noč - jaz ji obvezno dam ,ker ima skoz mrzle noge! In to take ful debele.
pleničke - največ iz Leclerca ali pa mullerjeve.

Klaudia - še uporabljaš pleničke iz Leclerca?

suzanamai - lepa nevesta! A že 10 let bo kmalu?

jasna - super, da si se sama lotila mei tai-auser posted image

vanili - jaz sem blizu tvojega konca domauser posted image

metkica1 - da se user posted image čimprej pozdravi!user posted image

Se še vrnem - da mi ne bo spet vse šlo nekam, se raje oglasim v dveh delih

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
10.4.2008 15:53:38   
drobižek
vanili - najina user posted image je tudi Živa. IN sva ji izbrala pravo ime, ker je res živa še in še

kinnie - varčevanje za user posted image . Midva sva se odločila, da ji mesečno polagava 20 eurov.

Kasija - user posted image za mei-tai

vanili - sprašuješ, če imajo kakšne fore? Pa še kakšne...naša začne kašljat, ko bi kaj rada...crknešuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
10.4.2008 16:03:41   
oktoberka
četrtek 17.04.2008 ob 11h v koloseju

prijavljene:
- suzanamai
- oktoberka

No, Zarja spančka. Je bla tok utrujena pa sitna, da ko sva prišli domov je sam pojedla in dol padla.

Jasna, če si za tisto kupčijo,(sej veš kero) mi sporoči, če pa bom pa sama neki zmutila...user posted image

Kasija, bravo za Mei taj! Super si nrdilauser posted image user posted image

Matr štajerke! A ste tok škrte, da nam tud mal sončka ne prvoščte?user posted image Tle je tko turobno in zaspano vreme... Ni čudn da je mala sitna pa da bi sam spala.

Pingi čakam na slikce!user posted image

Joj, dons mormo it pa še mal u šoping, nam je vsega po vrsti zmanjkalo... Pa k tok sovražm po štacunah letatuser posted image

Zdej grem pa še js mal v vodoravn položaj, ker me še zmer vse boli.. Pa še ta leg magic je naredu svoje, a ne TAVE?user posted image user posted image user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil oktoberka -- 10.4.2008 16:04:16 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
10.4.2008 16:03:49   
sanwebdra
Jasna, bravo za mei-tai!user posted image Joj, kak bi ga jaz imela - seveda ravno tega, ki ga je rezervirala suzanamai. Sem že odprla sklad za nabavo mei-tai-a. Skuštrana, bom pravi čas sporočila!!!  Bi morda delila kakšne zaupne podatke o izdelavi???

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Saj ne morem verjet........pri nas je vsaj 20 st na soncu....res poletje user posted image  

Ja, je mene kar opeklo po dekolteju, tak da imam zdaj lepi rjavi V ovratnik. Si predstavljate, kako bo to izgledalo v kopalkah.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
10.4.2008 16:04:05   
lane31
Aha dolgujem še odgovor za varčevanje....varčujeva 30€ v delniške sklade user posted image  
in odprto ima knjigo varčevalno kamor polagava denar od babice in ostalih če in ko kaj dobi, da če gre delniški plan po gobe bo vsaj nekaj imela - polagava pa cc 20€ mesečno (zaenkrat ko so še vsi navdušeni nad user posted image  in je še edina vnukica )
Plenice..........ne dam proč mullerjevih user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
10.4.2008 16:06:20   
oktoberka
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Saj ne morem verjet........pri nas je vsaj 20 st na soncu....res poletje

Ja, je mene kar opeklo po dekolteju, tak da imam zdaj lepi rjavi V ovratnik. Si predstavljate, kako bo to izgledalo v kopalkah.

A dej kok si nesramna....user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?