|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
9.4.2008 8:28:45   
VANILI
Dobro jutro!
Hvala za dobrodošlico, ful ste prijazneuser posted image .
Sinček je Teodor, kličemo ga Teo ali Teđman, Teek, Teozaver (si je izmislila starejša sestrica, ko odpre usta in nas hoče "pojesti"), Teokopter (ko "leti"), nekateri ga pa kličejo Tejo, kar jih moramo odvadit, ker pač ni z J ampak brez.

Aha,podatke - saj bom zakapirala, kako to tu gre.
Smo pa iz okolice Litije.

Vas pridno berem, velik se vsak dan napiše, tako da vsega ne bo šlo, za nazaj, sem sem pa prišla ker me je ena od vas povabla, hvala ti Jasna - sling zaenkrat vadim doma, pošljem še kako fotko. Ni vrag, da se ne bi naučila že enkrat malega vstavit v ta žep kot se spodobiuser posted image .

Zdaj mu nesem ad3 (posračkan čaka v postelji), potem pospravimo Živin brlog (včeraj sem stopila na eno enkico od legokocke in sem si jo komaj zbezljala iz podplatauser posted image , tako da je padla odločitev, da preden ne pospravimo, se ne igramo (no to je v teoriji).

Lep dan vsem, danes gremo v Lj moje starše pogledat.

Vas še berem, z veseljem!
Polupčkajte svoje sončke in sončnice!!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
9.4.2008 8:41:58   
noa1
Srečanje Maribor
sreda 9.4.2008 ob 11.00
Marpurghi, ker kot izgleda NE BO DEŽJA (če pa bo, pa lahko pobegnemo v Astorio)
- Sanwebdra
- Noa1 *
- Mehurčica * 
- Alina_alin
- Teka
- Pandica

Pa VANILI...dobrodošla med čvekami

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
9.4.2008 8:52:03   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

Včeraj mi je P pokazala, kako naj jo vzpodbujam k plazenju in mala je v 5 min. pokapirala sistem,
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Te smem samo vprašat kaj ti je P pokazala. Našo bi bilo treba tud mal vzpodbujat user posted image
Pa čestitke vsem user posted image , mamicam, plazenju, zobkom, pridnem papanju .....user posted image

Ko leži na trebuščku, ji podpreš podplate in potisneš nogice v položaj žabice, potem pokapira, se opre na tvoje roke in potisne naprej... upam da sem razumljivo napisala.

Klaudia saj sem vedela, da moram tebe vprašatuser posted image user posted image user posted image

zoja - bravo punca . Zdej boš pa mami sive lase delala

Jasna točno tako, sem jo zjutraj komaj ujela, je bila že v hodniku pred stopnicamiuser posted image . Grem danes v bauhaus po ograjice.

Kasija pomoje se splača. Verjetno se bo tako navadil na spanje. Moja ima sedaj že čist urejen urnik spanja in hranjenja. Glede gh, pa se mi zdi, da je najbolj nasiten riž, jaz npr. skuham jabolko z rižem, kar skupaj, pa potem pretlačim. Dam pa malo več vode, da je bolj vodeno, se ji manj paca po ustih.

Zdaj pa mi prosim povejte, kaj bi to bilo: Eni včasih tako čudno zadiha. Sedaj že ene 3 dni. Kot da bi "zasmrčala". Se pa tudi začuti v prsnem predelu, če jo tam držim ali zadaj v zg.delu hrbta. Ne vem kako bi drugače to opisala. Ne zgleda pa drugače nič bolana. Naj pokličem P jutri, če bo še vedno?

Mehurčica verjetno ima samo zamašen nosek.

Duda... Zoja noče večjeuser posted image

Vanili dobrodošla v klubu čvekuser posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa čajčka spit

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
9.4.2008 9:03:11   
noa1
Teka...vidim, da si tule gor, pa nič ne pokomentiraš kraja srečanjauser posted image  Najbrž tebi tudi bolj odgovarja Marpurghi, a ne.
Pa glede na to, da se pri nas sonček dela bi bilo pkoda, da čepimo notri, zunaj pa sonce.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 9.4.2008 9:04:37 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
9.4.2008 9:03:31   
suzanamai
Še to sem pozabila povedat, stolček je zakon. Res priporočam. Bom kasneje dala fotke gor.

Neposredna povezava do sporočila: 1905
9.4.2008 9:06:35   
noa1
suzanamai: kateri stolček? jaz sem ravno včeraj naročila Trip Trap

se mi vidi, da moja pupa spi...jaz pa sploh ne morem iz RR

Neposredna povezava do sporočila: 1906
9.4.2008 9:06:36   
lane31
Dobnro jutro čveke user posted image
Drobižek......ma daj no user posted image
Vanili......dobrodošla.....še en fant user posted image  jih je kar pomanjkanje tukaj user posted image
Zdsaj bom pa zmeraj študirala o sladoledu,ko bom brala tvoje poste user posted image  ,kar ne bo dobro za moje kg user posted image

Orbitrek...........še vedno v dnevni sobi....od konca leta še ga nisem jahala

Suzanamai......a lahko malo bolj natančno prosim....kje si ti-pred glavo otroka ali zadaj user posted image  ,ker če si odzadaj-kako se opre na tvoje roke user posted image ....please malo bolj natančno za vse blontne user posted image

Štajerke........evo sončka.....upam,da vam zdrži celo srečanje

Joj kak cvili name ,tak kriči za pozornost....sladka mala,grem se igrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1907
9.4.2008 9:17:24   
jasna
Vanili, dobrodošlauser posted image . Podatke imaš pa na seznamu na prvi straniuser posted image

Janja, se ju3 zmeniva, prav?

kasija, a si kaj utrujena danesuser posted image , al še spiš?user posted image  prinesi v jutri s sebojuser posted image . Podložila bom pa tudi jaz verjetno...

Lane, kakšno pomanjkanje fantkov? V lJ prevladujejouser posted image . Se bo v CE uravnotežilouser posted image

suzanamai, kakšen stolček?

maja zarja, samo da je vredu. Meni je tudi Neli danes padla s postelje direkt na glavo. In to, ko sem ji hotela sam nogavičke obutuser posted image . Jo bom samo še na tleh oblačila...

Še nekaj sem hotela.... pa sproti pozabim...

Aha Margareta, meni je teža šla hitro dol, trebuh je pa bljak. Koži se ful vidi, da je bila raztegnjena. Bi se mogla prisilit v delanje trebušnjakovuser posted image .

< Sporočilo je popravil jasna -- 9.4.2008 9:25:00 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
9.4.2008 9:31:29   
lane31
Ni se želele igrati....jo je spanje ulovilo
Majazarja.....vem,da sta se obe zelo prestrašili,a je pač tako, da zdaj šele prihajamo v čas padcev in bušk....dojenčki so kot iz gume,se mi zdi včasih

Suzanamai.....sem poizkusila ta sistem-od zadaj sem jo prijela za podplate in ji pokrćila nogici -takojšen protest z jokom...je pa bila očitno zaspana,tako da bova še poizkušale -a na ta način delava že 14 dni pa ni napredka user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
9.4.2008 9:33:28   
lane31
Jaz pa sem jo oni dan dala v stol-prima pappa,pa ji nekak ne odgovarja....jest pa sploh ni hotela  notri user posted image  Tako, da sva še vedno v ležalniku

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
9.4.2008 9:39:25   
sanwebdra
Pri nas ni nekega blaznega sonca ... tak da ne vem, midve sva ble že prehlajene ... sicer pa odloča večina!

Pa dajte ese hitro zmenit, ker moram obvestit še Neo-ta in Ireno!user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
9.4.2008 9:43:06   
oktoberka
Jutro. Sam na hitrco, ker mam enga user posted image v naročju.user posted image

H2o, js sm ful zadovoljna. Kasija, v navodilih piše, da če hočš da posuši vse, pol morš delat zelo počasi. No, js sm probala in mogoče prvih par potegov res deluje, pol se pa krpa tok navlaži, da ne deluje več. Mi je pa všeč, ker ni nč lisasto po tleh. Js pol pobrišem še s suho krpo in je delo opravljeno. Men je fuluser posted image

Vanili dobrodošla! Tvoj user posted image je pa res dedec!user posted image

Zdej pa šibam ven na sprehod, dokler še ne dežuje. ker za pol je spet napovedan dež!user posted image user posted image user posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
9.4.2008 9:53:50   
lane31
Sanwebdra......končno lepa slikica v avatarju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
9.4.2008 10:03:21   
suzanamai
Evo stolček

user posted image

več slikic je pa v albumu

Lane31 user posted image  daš s trebuhom na tla, potem se postaviš za njega in z dlanmi potisneš njegove podplate, tako da se nogice postavijo v pokrčen položaj, kot žabica, otrok potem samodejno opre nogice v tvoje dlani in se porine naprej. Naša na začetku edino ni vedela kaj naj počne z rokami, no pa je hitro tudi to pogruntalauser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 9.4.2008 10:04:12 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
9.4.2008 10:11:54   
noa1
Srečanje MB.
Meni je načeloma vseeno...sicer mi je bolj komot center (ne bom lagala).
Predlagam, da glede na to, da se večina ni počekirala danes, da se dobimo kar v Tušu. Boj jaz ostalim poslala SMS....upam, da ne bom na koncu jaz kriva vsega tega džumbusa, ki je nastaluser posted image .
Če sem kriva, se opravičujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
9.4.2008 10:22:39   
*kinnie*
Dobro jutro čvekiceuser posted image
Za nami je končno ena delno prespana noč, je takooo pasalo, ker ga lumpki niso nič lomili.
No zdaj pa moram mal user posted image , sem se včeraj zvečer komaj zadržala, da nisem spet na RR visela....user posted image .

Bom pa zdaj nadoknadilauser posted image
Pingi, Metkica1 user posted image , da se otročka čimprej pozdravita.
Zoja: Bravo mala damauser posted image user posted image . Naš bučko je ostal pri obračanju na trebušček user posted image

Lane31: niste  zadnji v vrsti za plazenje....saj pravim naš lenušček zna biti zadnjiuser posted image

Kasija: So ti že predhodnice odgovorile. Pa vseeno. Pri nas smo najprej uvedli  večerni obrok, pa kmalu  zatem poizkušanje okusov podnevi....tako da načeloma dobi 2 obroka GH

Neposredna povezava do sporočila: 1916
9.4.2008 10:27:13   
*kinnie*
Štajerke nas pa spet zabavajouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
9.4.2008 10:30:11   
oktoberka
Lane31 daš s trebuhom na tla, potem se postaviš za njega in z dlanmi potisneš njegove podplate, tako da se nogice postavijo v pokrčen položaj, kot žabica, otrok potem samodejno opre nogice v tvoje dlani in se porine naprej. Naša na začetku edino ni vedela kaj naj počne z rokami, no pa je hitro tudi to pogruntala
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Men je tko tud v razvojni rekla, pa js to zdele že neki časa delam z Zarjo, pa sploh ne pogrunta.user posted image

No, sprehod je odpadel, ker je Zarja ratala taka tečka da sem jo dala spat in je takoj zaspala. Tko da bova šli kasneje, če bo vreme zdržal...

Neposredna povezava do sporočila: 1918
9.4.2008 10:31:40   
oktoberka
Suzanamai kaj je to zaen stolček? To ni slex, a ne?user posted image
Js bi ful mela slexa, sam mi je too much predrag. Zaenkrat mam Antilopa iz Ikee, pa sm ful zadovoljna, sam mal trd je.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
9.4.2008 10:32:06   
oktoberka
Stolček, mislmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
9.4.2008 10:35:06   
suzanamai
Ja Noa1 vedno tik pred zdajci vsem meša štreneuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
9.4.2008 10:39:47   
*kinnie*
nam tako računalnik nagaja...moram pisat v delih

Jenny Anny: Naš dudike nima, prav tako je ni imela ta večja...
Sanwebdra: kako lušten avatarčekuser posted image

Margareta: Jaz sem orbitrek kupila za hujšanje po prvem porodu....po obilici prahu na njem sem se sprijaznila, da je bolje, če ga prodam. Pa sem iz tega denarja kupila kolo....zdaj se hvalabogu prah nabira v drvarniciuser posted image .
maja zarja: user posted image da je vse ok
Jaz tudi takole puščam založenega s povštri...

Jasna: Za Neli user posted image od Žanija. user posted image Pravi, da čuvaj njegovo princeskouser posted image

Vanili: Dobrodošla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
9.4.2008 10:40:26   
suzanamai
Suzanamai kaj je to zaen stolček? To ni slex, a ne?
Js bi ful mela slexa, sam mi je too much predrag. Zaenkrat mam Antilopa iz Ikee, pa sm ful zadovoljna, sam mal trd je.

Je Slex od Brevija. Men je bil tud predrag, sem potem še vse druge prečekirala, pa mi je bil še vedno slex najboljša možna izbira. Vzela sem stolček in blazino, dobila nekaj popusta in me je prišlo 170. Mizice pa nisem vzela, saj bi mi bila samo v napoto, ravno to mi je pomembno, da skupaj sedimo za mizo. Včeraj je bilo res noro, ko smo skupaj jedli kosilo, Zoja je kar vriskala od navdušenjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
9.4.2008 10:40:53   
*kinnie*
ooooo Suzanamai kako lušten avatarček...

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 9.4.2008 10:46:18 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
9.4.2008 10:48:57   
oktoberka
Suzanami kje si ga kupila? A kej veš kok stane še mizica zravn? Ma ful je drag. Sam je pa res najboljši od vse ostalih stolčkov ki jih prodajajo.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?