|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
10.4.2008 10:10:57   
mismis
Tejka** BRAVO, čudovita novička, čestitke za plusek user posted image user posted image

Ampak, ali ni torek zjutraj prezgodaj za UZ?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 726
10.4.2008 10:12:19   
tejka**
Tako so mi dali datum...15 dan po transferju

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.4.2008 10:12:53   
konina
tejka, čestitam. Sedaj se pa pusti razvajati in mirne živce ti želim.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.4.2008 10:18:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tejka**

Tako so mi dali datum...15 dan po transferju

saj ti verjamem, ampak ali imaš res UZ ali  odvzem krvi?
Ponavadi je 15. dan po transferju pregled krvi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.4.2008 10:20:26   
konina
tejka, če si v LJ, potem je takrat krvni test in šele potem se naročiš na UZ. Za UZ je res malo kmalu.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.4.2008 10:20:33   
Grethy

Čao punce...danes zjutraj sem delala test in dočakalauser posted image . V torek imam UZ, takko da držite pesti....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO tejka**, čestitke za user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.4.2008 10:23:57   
Grethy
Sulfinija DaisypathVacation Ticker

DaisypathNext Anniversary Ticker

Lilypie Expecting a baby Ticker
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Joj,punce kak ste prijazne še na nas se spomnite in navijamo,ki smo brez pomoči zanosile.

Ja,ja punce čez dobri dve uri bom pa že na pregledu,ups se ful veeslim in obenem je malce straha prisotnega.Ko se vrnem pa vam takoj poročam upam,da veselo novičko.

LP mojcauser posted image 6t

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zakaj pa ne bi za vas tud navijale .. .saj ste ravno tako srečkeuser posted image ... SREČNO in javi kaj boš zvedla ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.4.2008 10:26:31   
tejka**
Hja...zdaj pa res ne vem. user posted image ...bomo videli, samo se mi zdi, da mi je reklauser posted image
Sem bila zgleda, da tako zmedena, da sem zabrkljala.

Punce, v katerem tednu pa sploh smo, ko imamo krvni test?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.4.2008 10:43:25   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tejka čestitke za magični plusek.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da bi morala delati test en dan pred mano. Torej bi jaz lahko jutri že vedela kaj je na stvari. Na žalost čutim user posted image  kako prihaja. Povej mi če imaš kakšne znake...oz. če je kaj drugače kot vsak mesec.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.4.2008 10:50:52   
hormoncek
TEJKA čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.4.2008 10:53:35   
ROZICA29
Tejka, čestitke tudi z moje strani....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.4.2008 11:11:02   
tejka**
Hati...tudi sama sem imela takšne bolečine kot pred user posted image ...še vedno jih imam. Sem hodila kar pogosto na WC čekirati, če je kaj novega...potem sem si pa rekla, da 10 dan naredim test, pa kar bo pač bo

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.4.2008 11:16:57   
pikovit

Čao punce...danes zjutraj sem delala test in dočakalauser posted image . V torek imam UZ, takko da držite pesti....

Tejki bravo in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.4.2008 11:17:31   
hati

Hati...tudi sama sem imela takšne bolečine kot pred user posted image ...še vedno jih imam. Sem hodila kar pogosto na WC čekirati, če je kaj novega...potem sem si pa rekla, da 10 dan naredim test, pa kar bo pač bo

user posted image  user posted image  user posted image  no pa recimo da obstaja upanje tudi pri meni. Boste izvedele. Moj mi je pa prepovedal delat test do 15.... hmmmm ne verjamem da bom zdržala.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.4.2008 11:18:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Joj,punce kak ste prijazne še na nas se spomnite in navijamo,ki smo brez pomoči zanosile.

Ja,ja punce čez dobri dve uri bom pa že na pregledu,ups se ful veeslim in obenem je malce straha prisotnega.Ko se vrnem pa vam takoj poročam upam,da veselo novičko.

LP mojcauser posted image 6t

Mojca le javi nam lepo novičko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.4.2008 11:21:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

user posted image  user posted image  user posted image  no pa recimo da obstaja upanje tudi pri meni. Boste izvedele. Moj mi je pa prepovedal delat test do 15.... hmmmm ne verjamem da bom zdržala.

Pa še prav imauser posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.4.2008 11:27:06   
hati
user posted image  user posted image Vijolica, upam da je šla punkcija že mimo in da se počutiš dobro. Poročaj kako pridna kokoška si bila. Mi itak navijamo. user posted image  user posted image

Pinki, koliko user posted image  pa ti greješ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.4.2008 11:52:06   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hati

user posted image  user posted image Vijolica, upam da je šla punkcija že mimo in da se počutiš dobro. Poročaj kako pridna kokoška si bila. Mi itak navijamo. user posted image  user posted image

Pinki, koliko user posted image  pa ti greješ?

Tud jaz se strinjam s tem

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.4.2008 12:06:04   
Mijavček
Ojla,

bom šla potem brat še druge strani, zdajle bom samo čestitala tejki user posted image user posted image user posted image , bravo in lepihuser posted image  ti želim.

Pa raport z mojga pregleda:

Sem bila v porodnišnici Lj v ambulanti za patološko nosečnost (ful se grozno slišuser posted image ), ampak ni blo nič grozno, razen dr. sta bla še dva študenta, fant pa punca in smo se prav fajn pogovorli mal (sem ugotovila, da vem skor več kot onadvauser posted image ). Uglavnem moja dva fižola sta ratala....., hmmm, s čem bi jih primerjala...ja nč, ratala sta dva mala človečka, oba po 3 cm. Sem kar mal zajokcala, ko sem vidla nogice in rokice in kako se prekopicujeta in plavata. Evo, se že spet cmerim.user posted image  Dr. je rekla, da sta prav fletna, da je vse kot mora bit, samo to ni uredu, ker hujšam user posted image , jutri dobim izvide od krvi in če ne bodo uredu, bom mogla it mal u bolnico ležkat pa infuzijo papatuser posted image . No jaz vseen upam, da ne bo treba, sicer mi je še vedno slabo in vsak dan najmanj 2x bruham, ampak... v bolnico pa ne bi šla če ni lih nujno.
Na nuhalno sem naročena 22.04. - mismis lahko me daš na seznam

Zdej grem pa brat kaj je novga. papauser posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.4.2008 12:19:35   
bambi75
Tejka** čestitke za user posted image   user posted image user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.4.2008 12:22:24   
bambi75
Sulfinija sigurna sem da boš sporočila lepo novičko.

Mijavček bravo za tvoja dva kobacajčka user posted image  , upam da bodo slabosti čimprej minile in ne bo treba v bolnico.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.4.2008 12:25:53   
vijolica30
punce drage tole dons (punkcija brez ketonalov, injekcij in podobno) je blo pa mal preveč grozn, sem jokala k dež tko da sem komi rekla adijo unim sestram pa drobniču, grozn, pa nimam tko nizek bolečinski prag.

pa še ustrašla sem se ker je kr trajal da je ustavu krvavenje, je reku ko je sestra vprašala kaj pa je zdej narobe, da je mogoče kakšno žilco zadel, pa še vidla sem ko je sestra po tleh brisala tisto lužo.
so 3 celice, tko da ma da je okuser posted image
et bi mogu bit 15,4, mal se morm še z utrogestanom ukvarjat in to je to

sem pa že spet mela rahla nesoglasja s sestrami user posted image  ker sem se čez kake pol ure že oblekla za domov in so me pol zvlekle spet nazaj ležat, ne vem kok časa bom še krvavela, tko da kakšen dober nasvet ne bi bil odveč, ga bom pa prečekirala ko bo mašina spet frej, hvala za vzpodbudo, pa še slabo vest mam k sem tok jokala in sem očitno prestrašla sotrpinke v vrstiuser posted image

čao drage, v

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.4.2008 12:29:29   
mismis
Vijolica30, kako pa to, da so ti v Lj delali punckijo brez inekcije ketonala???
Pa sej jo ja vsaki dajo, a zdej tukaj šparajo?

Dobro, da si preživela tole mučenje, čestitke za 3 celice...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.4.2008 12:31:49   
vijolica30
mismis alergična sem

držte pesti pliiiiiiiiiiiis, ker nazadnje nisem dočakala transferja...

lp, v

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.4.2008 12:36:13   
bambi75
Vijolica30 upam dasa bodo boličine čimprej popustile. Jaz ponavadi krvavim kakšna 2 dni. Drugače pa bravo user posted image  user posted image za celice.  Pa seveda bomo držale pesti, kajti vem kako je če ne pride do transferja.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 10.4.2008 12:37:33 >

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.