srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka No, moj sosed je imel tako "fantoviščino", da je povabil prijatelje, sosede in še njihove punce zraven. Njegova je šla pa pol v diskač. Sta se poročila, sedaj pa v ločitvenem postopku, pa ne zarad tega, ker je šla potem sama v disko. Aja zdej se pogojuje locitev s fantovscino in dekliscino!!?? Jst sm mislila da ljubezen temelji na zaupanju, ne na fantovscini pa dekliscini.. Ne baguska, hočem rečt, kakšne fantovščine eni pripravljajo. Da to v bistvu ni fantovščina v pravem pomenu, da so bili vsi tam, od sodedov, prijateljev, vsi z ženami in puncami. Tisto, da se ločujeta, s tem nima veze. Hotela sem povedat, da se ne ločujeta zaradi tega, kar je bilo na fantovščini, ali karkoli drugega je bilo. p.s. Nisem ena takih, ki možakarja doma drži in ga še v gostilno ne pusti. Še zdaleč od tega, včasih se mi zdi, da gre še prevečkrat tja, ker mu je pač blizu in nekako "domače". Pa tudi vem, da je kelnarca v gostilni, v katero zahaja, že bila v miniču in spodaj brez, pa vem, da jih je že nakaj žez dala, poleg svojega moža. Pa skoraj soseda je. Pa glej ga zlomka, tja najraje hodi. Sem zadrgnjena, pa ga nikamor ne pustim
|