|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pogoste ste pri ginekologu?
9.4.2008 21:09:01   
Anonimen
Sem v 15em tednu. Zadnji ultrazvok sem imela 19.3, posvetovalnico (prvi pregled krvi in urina) pa 25.3. Naslednjo posvetovalnico imam šele 6.5, naslednji dan pa ultrazvok. Nosim dvojčke. Je tako velik razmak med pregledi nekaj običajnega? Govorila sem z nekaj prijateljicami, ki so noseče dlje kot jaz ali pa so nedavno rodile in te so mi povedale da so pregledi na 3 ali 4 tedne. V 8em tedno sem krvavela in bila nekaj časa v bolnici. Na pregledu mi je ginekologinja rekla, da bi bila kri lahko boljša. Že sedaj bi rada slišala, da je z mojima dvema vse ok, čez kak teden pa me do same firbčnosti razganjalouser posted image . Kaj mi je storiti?

Iva
Lep pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pogoste ste pri ginekologu?
9.4.2008 21:10:37   
StBarbara
Jaz sem imela do 34t preglede na 4tedne. 

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 21:18:24   
Majuska
Jaz imam preglede na 4 tedne. 

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 21:45:02   
Aurea
Na 4 tedne ali pa še kakšen dan več je običajno.

Moraš pa računati tudi prvomajske praznike, zato ni nič nenavadnega, da si naročena po njih.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2008 21:58:23   
emina83
uf, blagor vam.

mene moja G naroča na 8 t.user posted image prvič sm bla pr njej v osmem tednu, naslednjič naročena šele v 16-tem. a mislte da bi se mogla mal boljš pozanimat kak je s tem, al je to pač od vsakega G posebej odvisno kak te naroča?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2008 21:59:53   
asra
Mene je do sedaj naročila v razmaku 4 ali 5 tednov.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2008 22:02:39   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

uf, blagor vam.

mene moja G naroča na 8 t.user posted image prvič sm bla pr njej v osmem tednu, naslednjič naročena šele v 16-tem. a mislte da bi se mogla mal boljš pozanimat kak je s tem, al je to pač od vsakega G posebej odvisno kak te naroča?

to pa prvič slišim, da naročajo na 8t...to se mi pa vseeno zdi malo prevelik razmak user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 22:16:23   
emina83
sej zdej ko berem vaše odgovore me tud mal bega!

še kakšna, ki ima tako izkušnjo kot jaz?

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2008 22:18:41   
Soncnica Sandra ***
Jaz sem imela prvi pregled mogoče malce bolj pozno kot ostale in sicer konec 10.tedna, potem pa so si pregledi sledili po tednih nekako takole: 15, 20, 24, 26-kontrola, 30, 33, 33-kontrola zaradi prometne nesreče in HB vse OK, 35 in sedaj sem naročena spet čez 2 tedna.

Na 8 tednov???? user posted image user posted image user posted image  Prvič slišim kaj takega!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2008 22:22:33   
emina83
a pol jo vprašam naslednjič zakaj takšni razmaki, al kaj bi ve nardile na mojem mestu?

ker zdej mi pa res nč več ni jasn?

svaštauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2008 22:31:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: emina83
a pol jo vprašam naslednjič zakaj takšni razmaki, al kaj bi ve nardile na mojem mestu?

ker zdej mi pa res nč več ni jasn?

svaštauser posted image

Malo za primerjavo:

KLIK

KLIK

Jaz imam preglede na cca. 4 tedne.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2008 22:38:42   
emma.M
Moj G me naroča na 6t in sem tudi prebrala,da se zdrava nosečnost vodi oz.kontrolira na 6 t.Čeprav se meni tudi zdi malo dolga.Glede na to ,da nosiš dvojčke ,pa sploh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2008 22:43:15   
Anonimen
Na 4 tedne ali pa še kakšen dan več je običajno.

Enako.

Oz. drugace enkrat na mesec user posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2008 22:43:41   
emina83
špelin@ hvala  za linke.

jah, nč, bom morala jst  naše punce mal poklicat v ženskem dispanzerju v CE in jih prosit, če me lahko mal prej naročijo, ker zdej vidim da imate bolj kot ne vse manjše razmake kot jaz.

upam da bodo ugodile mojim željam, ker glede na prebrano in na mojo situacijo sem "rahlo prestrašena" zakaj takšna razlika.

(odgovor članu emma.M)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2008 23:53:22   
soncek28
Emina83,a si noseča al to sprašuješ za nazaj....???se le pozanimaj ker je res na 8 tednov malo dolga.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 7:27:05   
srki
Enkrat na mesec. Nazadje sem ga imela 11. marca, sedaj 15. aprila.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.4.2008 7:45:15   
Anonimen
Na 4 tedne.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2008 7:47:27   
gajka
Na 5-6 tednov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2008 8:19:41   
majči22
Mene tud naroča na 4 do 5 tednov. Pa se mi še zmeraj včasih zdi kar mal dolga, kaj šele na 8 t.
Jest bi jo na tvojem mestu kar mal povprašala zakaj tok na poredtko.
Imejte se

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.4.2008 8:37:14   
simona pirc
Jaz sem imela prvi pregled 12. teden, potem 20, 28, 31, 34, 36, 37 teden. Pregled v 31. tednu sem plačala 60 evrov, ker sem imela rastkota na svojo željo, da sem dobila slikice in da sem vidla mojga user posted image . To mi je fant plačal za Valentinovo. 
Več pregledov nisem imela, ker naj bi vse potekalo normalno. Tri preglede sem imela pri svoji ginekologinji, ostale pa pri tisti, ki ji pomaga, ker ima preveč nosečk.
Na normalno nosečnost, ki poteka brez zapletov naj bi bilo predvideno 10 pregledov. Tako, da imam možnosti, da ji bo toliko, če bom zdržala do konca. Zadnja dva pregleda sem imela ctg, ki ga bom imela vsak teden. Ginekologinji sta obe user posted image in me ne moti, da imam tako malo pregledov. Imam prijateljico, ki ima rizično nosečnost in je bolje, da ona bolj pogosto hodi kokr da mene sprašuje po tem, če mi zatekajo gležnji. Pritisk in težo znam pa tudi sama spremljati. Ravno tako s štetjem brc lahko veš, da je z user posted image vse uredu.
Treba upoštevati, da je v Sloveniji rodnost neenakomerno porazdelena po regijah in kjer je rodnost višja je normalno, da imajo ginekologinje več dela. Je pa moja ginekologinja dr. Strah napisala toliko kvalitetnih prispevkov, da so v njih odgovori na marsikatero vprašanje,ki se ti zastavlja in bi želel vprašati na pregledu.
Na nosečnost je potrebno gledati kot na eno posebno stanje, ki pa ni kvalificirano kot bolezen. Je pa zelo povezano s psihičnim stanjem, zato je najbolje, da se čimmanj komplicira, kjer to ni potrebno in se dela skrbi, ko je to odveč. Zaupati je potrebno, da bo vse uredu user posted image , 100% ti pa ne morejo zagotoviti niti, če bi bil vsak dan na pregledu. Verjeti v usodo, če je user posted image  usojeno, da bo kul, potem bo...drgač se bomo pa soočili s tem.
To je moj moto in mislim, da ni mem usekan.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.4.2008 8:45:05   
NinKa
Jaz jih imam na 4 tedne.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.4.2008 9:09:41   
bučkabb
jaz sem mela prvi pregled pri 7 tednih, pol nasledjega čez 4 tedne sedaj pa šele čez 6 tednov, za naprej pa bomo še vidli, pa sem tud iz Celja in hodim v gin. ambulanto v Bolnici.
kako pogosto naročajo je čist odvisno od gin. in njegove presoje, kolk na pogosto jih rabiš, tak da če boš poklicala sestre te na svojo roko ne bodo prenaročale.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2008 9:13:48   
sayuri
Na 5 - 6 tednov. Noseča z dvojčki.
Sem pa tudi meni zdi, da je preredko user posted image .  Bi bila bolj pomirjena, če bi prišla na 4 tedne.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2008 9:23:37   
bastian111
Jaz sem bila na prvem pregledu pri 7 t in nato vsakih tri tedne.Vem da me je enkrat zmes naročil na dva tedna ,ker sem bila v bolnišnici zaradi krvavitve.Skratka tja do 30 t na vsake tri tedne ,nato pa mislim da je na vsaka dva tedna.Lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2008 9:51:21   
Taula
Na 4 tedne sem jih imela. Ko sem bila še noseča s user posted image user posted image  sem imela preglede na 2 tedna.user posted image  No, sedaj sem že na koncu in jih imam spet na 2 tedna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?