Jenny Anny
|
Večer Najprej čestitke vsem današnjim slavljencem, tort vam ne bom limala, ker je že večer, se ne smemo zvečer s sladkarijami basat, ker gre vse na špeh Sem se komaj pretolkla čez, se pozna da je slabo vreme , pri as je skoraj čisto cel dan deževalo. Bljak pa to aprilsko vreme. Ko takole pišete, kako že vaši lepo jejo GH, sem kar malo v skrbeh. Naša nič ne pogoltne dol, samo melje po ustih, na koncu pa izpljune. Sploh ne kaže nobenega zanimanja za GH???? Ali naj še malo počakam in ji nekaj časa nič ne dajem, al naj kar vztrajam?? Dude a ste jim dale že večje (velikost), ali imate še vedno isto velikost kot od začetka. Spomnim se, da je blo v materinski nekaj rečen glede tega, pa sem pozabila točno kaj Mama06 drži se jutri, ti stojimo ob strani. Srečanje Ljubljana četrtek, 10.4.2008 ob 11h v Koloseju - janja - Klaudia - jasna - oktoberka - miska1 - suzanamai - majoli -Jenny Anny Na srečanje bom prinesla še sling, pa bi prav lepo prosila, če me bo katera lahko še kaj podučila, sem še štorasta z njim. No zdaj moram pa še likalnik v roke prijet, me čaka cela gora cunj, al pa kar naj počakajo na jutri, sem bila danes pridna, sem pomivala šipe, pa zavese sem prala, naj še kaj za jutr ostane, čeprav mam spet zobozdravnika.
|