kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: ti kar zavidam tvojega moža. Ma, naš je s kmetov in tam imajo mnenje; kar ni za uporabit, se ne splača trošit denarja za veta Pes, če je čuvaj bi bil še kakšne oskrbe deležen, tak kot je naš, ki je za okras, pa ko ga J.... Sem se včasih tolk sekirala zaradi tega, pa sem ugotovila, da nima smisla. Povedala sem mu svoje, da mi je pač pes enako pomemben kot kdo drug in mirna Bosna. Sedaj se je vsaj toliko k sebi spravil,m da me ne sprašuje več koliko sem dala pri vetu pri nas je tako, ker sva se skupaj odločila za psičko, skupaj financirala nakup, oba jo vzgajala in je najin prvi otroček, he he... oba skrbiva zanjo (čeprav česanje mojemu ne diši več), zjutraj jo jaz nahranim in peljem ven, zvečer pa on hrani in pelje ven...vmesni sprehodi pa odvisno kako znese (čez teden jaz, ker sem doma, čez vikend pa večinoma on).... imava pa srečo, da tako moja mama kot njegovi starši so vsi nori nanjo, ker je en velik carton...še najraje pa jo ima tast, ki jo z veseljem vzame v varstvo, da ima lep izgovor za potepanje po Postojni, he he....Jaz mojemu vedno povem za stroške, edino kar je malo čudno gledal je bilo homeopatsko zdravljenje zaradi erlihije, ker je nisem hotela takoj šopat s antibiotiki in k sreči še ni nič izbruhnilo ven (kot pravi Aurora kri iz nosu...tega se ful bojim)..... Ds bi mi pa nekdo težil kot tebi, bi mu hitro povedala svoje IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Taula nisem bila prepozna, ampak mi je socialna delavka rekla, da ne more nič urejat brez podatkov o otroku (emšo). tak da bom mogla po porodu okrog skakat, pa še to urejat! sj za očetovski dopust so pa tud druge rekle, da bojo rihtale po rojstvu, kr mora oče v službi oddat rojstni list oz. potrdilo o rojstvu otroka. naj me prosim katera popravi, če se drugače urejajo stvari! je prav tako očetovski dopust, dopust za nego in varstvo otroka, otroški dodatek se rihta po rojstvu otroka. Pomoč ob rojstvu otroka in porodniški dopust pa moraš zrihtat pred nastopom porodniške!!! Saj tu ne rabiš podatkov o otroku, ampak navedeš le PDP oz. datum nastopa porodniške.
|