aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: ti kar zavidam tvojega moža. Ma, naš je s kmetov in tam imajo mnenje; kar ni za uporabit, se ne splača trošit denarja za veta Pes, če je čuvaj bi bil še kakšne oskrbe deležen, tak kot je naš, ki je za okras, pa ko ga J.... Sem se včasih tolk sekirala zaradi tega, pa sem ugotovila, da nima smisla. Povedala sem mu svoje, da mi je pač pes enako pomemben kot kdo drug in mirna Bosna. Sedaj se je vsaj toliko k sebi spravil,m da me ne sprašuje več koliko sem dala pri vetu Estrella* te predober razumem, ker pri nama sva se oba zavestno odločila za psa in se zavedava, da pridejo stroški. Se spomnete, ko je moji psički tekla kri iz smrčka in sva jo peljala k vetu, nakar so sledile preiskave, ker je bil sum na erlihiozo, ampak hvala bogu je šlo za prehlad in ko se je naprezala ji je kri tekla, no hotela sem povedati, da so stroški bili kar veliki, ampak jaz imam svojo psičko izredno rada in meni predstavlja 3. družinskega člana. O tem kar si pa ti prej pisala, da tvoj ne razume tega, je pa takšna moja tašča, ki vsakič ko naju vidi vpraša, kdaj bomo imeli koline in takšne bedarije govori. Je pritegnjena, ker ne razume kako lahko imava psa v stanovanju, ker njeno mnenje je, da je pes samo čuvaj in mora biti na ketni pred hišo, pa kakšen ljubljenček...ona sploh ne ve kaj to pomeni. Naty upam, da se bo stanje tvoje izboljšalo in da bodo antibiotiki prijeli. Vem, da si žalostna, saj bo, držim pesti zanjo. Jana glede leasinga me zanima kako se pa plačuje, a to pomeni da je do izplačila avta glavni lastnik Avto hiša? Kaj pa v primeru nesreče, da se avto stovče?