pingi
|
Pozdravček! Sicer pri nas pada neka sodra , ampak OK, bomo že preživeli. Konec koncev je april Tave, da najprej tebi zaželim vse najboljše; sem te že pogrešala tule in na srečanjih Pozdravček tudi Teju! Vse naj naj pa tudi Maxu, ki je prestopil polletnost Hura tudi za vse nove zobke Kinnie, je z vašim Žanom zdaj v redu? Glede na vašo situacijo sem tudi jaz mislila, da imamo šesto bolezen (štiri dni vročine, potem konec, pa izpuščaji). Pa smo šli včeraj k zdravniku in je rekla, da so izpuščaji samo reakcija na virozo. Obstaja sicer majhna verjetnost, da so norice, pa jutri damo še urin, ker je bil zadnje dni prav smrdeč . No, jaz sem prav vesela, da se situacija umirja, ker je bila cela akcija (sploh ponoči!) Sem že mislila, da mu bo duda prirasla v usta, edino to je pomagalo pri stalni jokavosti... Aja, Babylove kašice so pa tudi našemu ful všeč (sploh tista z vanilijo, ta je tudi meni njam - se tudi ne pritožujem, če kaj ostane), pa še najcenejše so (poleg Bebivite). Drugače pa je v nedeljo praznoval moj možek (tako kot od Valči ) in sem morala narest eno torto za doma pa še eno za v službo. Bi kaj ponudila še tule, pa ni nič ostalo Glede daril imam pa tudi jaz včasih težave. Tokrat je od mene dobil (za 28 let) eno fajn polo majico in nove nogavice, pa še malo za posladkat. Jah, z uporabnimi zadevami sicer nikoli ne zgrešiš, je pa malo "bedno", ker podariš nekaj, kar bi si morda itak sam kupil. Sicer vem, da si želi novega polnovzmetenca, ampak... Malo preveč za moj žepek. Hmm, ne vem več kaj sem hotela še napisat?? Preveč v zaostanku... Srečanje - prideva, če bo mali OK, da ne bo koga kaj okužil Margareta, dobrodošla med destekami. Pa pridita z Evo (BTW, lepo ime ) na kakšno srečanje. Mama06, sprejmi tudi moje sožalje
|