|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
8.4.2008 10:20:12   
majoli
Tave in Max, vse najboljše!user posted image    user posted image

Nina, bravo za zobek!

Mehurčica, ful luškan video. Tamala je čisto zaljubljena v bratca. Maks se je včeraj tudi tako lepo smejal, ko sem oponašala kužka. Za vsak hov hov se je smejal na ves glas. Meni je to najlepši zvok na svetu.

Jasna, saj meni je bilo tudi bedno, da sva šla domov. Pa še tak lep sonček se je naredil in vaju z Neli sem videla iz avta.  Samo ravno uvajava brokoli, pa sem hotela, da je sveže skuhan...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.4.2008 10:23:51   
noa1
Kinnie: jaz sem iz MB

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.4.2008 10:33:57   
tave
Vsem hvala za čestitke.

Max tebi pa user posted image  za 1/2 leta.

Prosim link za smeškote. Tiste k sm jih mela mi je moj zbrisal.user posted image

Zdej pa grem, ker dobim obiske.

lp, tave

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
8.4.2008 10:40:46   
*kinnie*
http://www.cosgan.de/

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.4.2008 10:52:34   
pingi
Pozdravček!

Sicer pri nas pada neka sodra user posted image , ampak OK, bomo že preživeli. Konec koncev je april user posted image

Tave, da najprej tebi zaželim vse najboljše; sem te že pogrešala tule in na srečanjihuser posted image  Pozdravček tudi Teju!

Vse naj naj pa tudi Maxu, ki je prestopil polletnostuser posted image

Hura tudi za vse nove zobke user posted image

Kinnie, je z vašim Žanom zdaj v redu?
Glede na vašo situacijo sem tudi jaz mislila, da imamo šesto bolezen (štiri dni vročine, potem konec, pa izpuščaji). Pa smo šli včeraj k zdravniku in je rekla, da so izpuščaji samo reakcija na virozo. Obstaja sicer majhna verjetnost, da so norice, pa jutri damo še urin, ker je bil zadnje dni prav smrdeč user posted image . No, jaz sem prav vesela, da se situacija umirja, ker je bila cela akcija (sploh ponoči!)
Sem že mislila, da mu bo duda prirasla v usta, edino to je pomagalo pri stalni jokavosti...

Aja, Babylove kašice so pa tudi našemu ful všeč (sploh tista z vanilijo, ta je tudi meni njam user posted image  - se tudi ne pritožujem, če kaj ostane), pa še najcenejše so (poleg Bebivite).
Drugače pa je v nedeljo praznoval moj možek (tako kot od Valči user posted image ) in sem morala narest eno torto za doma pa še eno za v službo. Bi kaj ponudila še tule, pa ni nič ostalo user posted image
Glede daril imam pa tudi jaz včasih težave. Tokrat je od mene dobil (za 28 let) eno fajn polo majico in nove nogavice, pa še malo za posladkat. Jah, z uporabnimi zadevami sicer nikoli ne zgrešiš, je pa malo "bedno", ker podariš nekaj, kar bi si morda itak sam kupil.
Sicer vem, da si želi novega polnovzmetenca, ampak... Malo preveč za moj žepek.user posted image

Hmm, ne vem več kaj sem hotela še napisat?? Preveč v zaostanku...

Srečanje - prideva, če bo mali OK, da ne bo koga kaj okužiluser posted image

Margareta, dobrodošla med destekami. Pa pridita z Evo (BTW, lepo ime user posted image ) na kakšno srečanje.

Mama06, sprejmi tudi moje sožalje user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.4.2008 10:59:48   
tave
Aja!! Pridem na srečanje. Upam da ne bo spet dež.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.4.2008 11:01:35   
mehurčica
Skuštrana, hvala! user posted image user posted image user posted image

Evo naju z mei tai-em:
user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
8.4.2008 11:07:20   
drobižek
jasna - veš druge ne upamo dat filmčkov gor - itak Neli vse prekaša  user posted image

mehurčica - ful sta lušna! Mislim, da bosta pravi tim skupaj!

lane31 - da šnops ne pomaga? Pa daj malo več ga rukni!

kinnie - moj ima tudi letos in to zelo kmalu okroglo! Že krepko razmišljam o tem...nekaj že mam naštudirano, nekaj pa še malo za zabavo...lane31 - dober predlog!

noa1 - super ideja! To je mogel biti presenečen!

kinnie - pridemo danes v vaše konce. Najprej v Kranj, mogoče še k teti v Radovljico! Gorenjska je tolk lepa...meni se vsakič zdi, da sem kot na počitnicah, če grem tja...kar zrelaksira me!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
8.4.2008 11:41:19   
miska1
En dezeven pozdrav!

Sem hotla iti v Kranj k nasim vozickat, pa me je kar minilo. Bi se s katero kolegico zmenila. Zdej jih je veliko, ki so rodile.

Srečanje Ljubljana
četrtek, 10.4.2008 ob 11h v Koloseju
- janja
- Klaudia
- jasna
- oktoberka
- miska1

skuštrana - vidim, da je mehurčica (dobro izgledata) ze prejela meitai. Jaz ga se cakam. Sem dons ze takoj sprasevala, ce je kaj prislo, pa ni nic. Upam, da je tvoj dragi oddal na posti tudi mojega. Cakam na jutri.

Klaudia - kako se obnesejo soncna ocala za Lio? Vem, da ste govorile na to temo, ampak za kratek cas, a mislis, da bi skodovala ocala?

Margareta - dobrodosla

korencek - ko ste govorile, kako spraviti madez od korencka z oblacil...Martin se zmrduje, on tega ne bi. Vse je popljuval naokoli. Ga bom jaz tud morala na zacetku tako hraniti, da bo nagec na previjalni kot Lia od Klaudije.

Mi gremo enkrat v maju za en teden v terme Ptuj pa bi tud rabila plenice za v vodo, kako se jim ze rece neoprenske al kako?! Jih moram kupit. Kje se dobijo?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
8.4.2008 12:12:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: miska1
Klaudia - kako se obnesejo soncna ocala za Lio? Vem, da ste govorile na to temo, ampak za kratek cas, a mislis, da bi skodovala ocala?

bi tud rabila plenice za v vodo, kako se jim ze rece neoprenske al kako?! Jih moram kupit. Kje se dobijo?

Soncna ocala smo kupili v h&m samo za slikat se. So ble mislim da enih 4eure. Za zascito proti soncu uporabljamo sencnik pepeny. Ti bo oktoberka kaj vec povedala od soncnih ocal, ker jih ima Zarja.

Plenice za v vodo: Imas plenice za v vodo npr. od DM ali pa imas neoprenske hlacke, ki so prakticno kot oprijete kratke hlace, samo da tudi drekec zadrzijo, pa se toploto ohranjajo da jih ne zebe.

V Trzicu je tudi snezilo. Zdaj je ze ponehalo.

smileji:
http://www.pic4ever.com/index.htm
http://talk.sheknows.com/misc.php?do=showsmilies
http://www.moj-album.com/album/1102325/?os=1102654

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
8.4.2008 12:14:20   
*kinnie*
Pingi: pri nas je mali sedaj čisto ok, kot da ni nič bilo. Mislim, da je pri nas res šlo kar za šesto bolezen,....saj pravim, bolezen je potekala tako, kot bi bral iz knjigeuser posted image .

Drobižek: Ti bom svoje ideje poslala na ZS, ma ne bom tuki pisala, kaj pa vem, mogoče pa kdaj dragi tu gor pokukauser posted image .Jaz imam sicer še nekaj časa, samo bi res rada, da je zadevica 1A, pa rada imam prej vse porihtano, da ni potem kake panike .
Veš kaj, bo dobro, da se spoznamo, boš potem vsakič lahko prišla k meni na kavico+ lep izlet po Gorenjski, zdaj bo več ot čas za to! Če boste imeli danes čas za kavico, samo povejuser posted image

Mehurčica: super za slikco, da tudi jaz vidim mei tai....sta Eni pa David ponosna na mamico a ne.

Miska1: Jaz sem plenice za plavat kupila v DM, je taka rumena kartonasta škatla 7-13 kg, notri je 11 kom, imajo jih v bližini navadnih plenic, cena okoli 4 eure. Ni pa isto kot neoprenske hlačke.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.4.2008 12:32:52   
suzanamai
Vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeee Taveuser posted image user posted image user posted image .

pa seveda Max tudi tebi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajte mi mal povedat, kaj podarjate za okrogle obletnice. Moj letos praznuje...., saj nekaj idej sicer imam...ma mogoče dobim še kakšno . Se pa hočem res v nulo potrudit .

Kinnie meni je kasija dala full dobro idejo z boni. Meni tudi čez dva tedna možiček slavi 40. Tako da sem mu pripravila 40 bonov, ki jih lahko vnovči po želji (sesanje avta, kino, romantična večerja, user posted image user posted image user posted image ....) mogoče bo dobil še kaj tehničnega zraven, če se bo lepo obnašal..user posted image
sneg ...
user posted image ..jaz ga ne bi več to sezono (oprosti suzanamaiuser posted image user posted image user posted image ) Pri nas ga še ni...sem pa gledala napoved, pa naj bi jutri snežilo...upam, da se spet motijouser posted image user posted image user posted image user posted image  
Noa1 veš da, ampak meni je danes spet lušte naredilo, ko je začel snežituser posted image

Kinnie lepo da te sneg spomni name. bom drugo leto organizirala mega  srečanje na snegu, boste vidle kakšen užitek zna bituser posted image

Jasna veš da nisem mogla da ne bi tvoje piške omenila, ko je pa Zojo tako hvalilauser posted image . No da jo jaz danes pohvalim. Zoja se plaziuser posted image user posted image user posted image . Včeraj mi je P pokazala, kako naj jo vzpodbujam k plazenju in mala je v 5 min. pokapirala sistem, tko da moramo sedaj kupit ograjce za stopniceuser posted image .

Srečanje Ljubljana
- janja
- Klaudia
- jasna
- oktoberka
- miska1 
- suzanamai

miška1 naša P in ostali full odsvetujejo sončna očala. Kupi dober senčnik (Klaudia moram kupit Pepeny, kje je najceneje?) ali kapo s šiltom.

Za plavanje uporabljala samo neoprenski kombinizonček (kratek rokav in kratke hlačke), pa se je celo enkrat zgodilo, da se je pokakaluser posted image , vendar ni nič prišlo skozi, je vse ostalo notri.

Zdaj pa šibam stolček sestavit, smo šli danes končno kupit slexa. sem vzela zeleno roza kombinacijo. Full je hud, bom poročala kako se zdi naši Princeski. tam v trgovini je full uživala.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.4.2008 12:57:39   
majoli
Pingi; bogi Jaka, a kar norice, da bi lahko imel? Kako je pa to možno?

Naša P tudi odsvetuje očala, svetuje senčnik ali klobuček/kapico.

Jaz sem s plenicami za plavanje iz milerja zadovoljna. Poceni, udobne...

Srečanje Ljubljana
- janja
- Klaudia
- jasna
- oktoberka
- miska1 
- suzanamai
- majoli

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.4.2008 13:09:11   
metkica1
Mi imamo še kar vročino. Torej od včeraj popoldan.user posted image  Kako dolgo traja vročina pri zobkih?
Ima čisto malo zamašen nos in kaka zelo pogosto, vendar ni driska.
Tuhtam kaj če le niso zobi. Samo znaki pa so takšni.

Sedajle ji bom dala pol svečke, ker mi je calpol izbruhala ima pa 38.6 vročine

Sem kar panik pri teh boleznih, ma nisem navajena, ker tavečja mi je bila skoz zdrava. Trkaaaaaaammmm.

Grema se rihtat lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.4.2008 13:11:03   
metkica1
Tave vse naj, naj. In naj se ti izpolnijo želje, ki so v tvojem srcu.

Čestitke tudi vsem mini slavljencem user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.4.2008 13:18:30   
oktoberka
miška1 naša P in ostali full odsvetujejo sončna očala. Kupi dober senčnik

Naša pa ne odsvetuje... Tko da smo jih mi kupili pri optiku. Je pa itak tko. Za vsako stvar ma vsak človek svoje mnenje. Mnenja so že pri strokovnjakih deljena, tko da ne bi mogla rečt a jih je pametno imet al ne. Mi smo jih kupili, ker sva se pač z mojim tko odločila. Mi je pa butast se neki pregovarjat al ja, al ne. Naredi po svoje, tako kot se tebi zdi prav.
Aja pa še to, noben sztrokovnjak, tud tisti ki pravjo da jih ne priporočajo, ne vejo točno zakaj ne.  Nimajo enkega utemeljenega in dokazanega razloga.

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.4.2008 13:27:34   
2ursae
user posted image user posted image  tave za rojstni dan, uživaj user posted image  user posted image

max, mali pobalin, vse najlepše user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.4.2008 13:28:59   
majoli
Bravo Zoja!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.4.2008 13:30:44   
2ursae
klaudia, ti še nisem rekla, pa sem si že taužentkrat zabičala, da moram: na našem seznamu oktobrskih otročkov - hvala za ful luškano slikico medvedke in malega medija pri mojem Boru ... si čisto zadela moj nick user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.4.2008 13:36:03   
2ursae
user posted image  zoja user posted image . Te naše oktobrske punce so pa od vraga user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.4.2008 13:39:55   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Kinnie meni je kasija dala full dobro idejo z boni. Meni tudi čez dva tedna možiček slavi 40. Tako da sem mu pripravila 40 bonov, ki jih lahko vnovči po želji (sesanje avta, kino, romantična večerja, user posted image user posted image user posted image ....) mogoče bo dobil še kaj tehničnega zraven, če se bo lepo obnašal..user posted image

Kinnie lepo da te sneg spomni name. bom drugo leto organizirala mega  srečanje na snegu, boste vidle kakšen užitek zna bituser posted image

Na mega srečanje na snegu se bom pa kar sama povabila. user posted image
Sem pa mislila, da imam jaz dobre ideje za darilauser posted image . Še dobro, da je moj star 30, bi rabila samo 30 kupončkov (po gorenjsko 30x user posted image )user posted image .

Ne zdaj pa resno, kako si pa zrihtala tole s kupončki.....a si vse vnaprej plačala....ali mu samo dala možnosti, katerih plačinik si kasneje ti?  Že vidim, da bom iz njegovega RD naredila eno štalouser posted image . Kdaj pa tvoj praznuje, če lahko vprašam.
Ma ti bom pisala na ZS.
Lep dan

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 8.4.2008 13:40:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.4.2008 13:40:58   
kmarija

Včeraj mi je P pokazala, kako naj jo vzpodbujam k plazenju in mala je v 5 min. pokapirala sistem,
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Te smem samo vprašat kaj ti je P pokazala. Našo bi bilo treba tud mal vzpodbujat user posted image
Pa čestitke vsem user posted image , mamicam, plazenju, zobkom, pridnem papanju .....user posted image

< Sporočilo je popravil kmarija -- 8.4.2008 13:44:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.4.2008 13:41:33   
oktoberka
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.4.2008 19:52:41 >

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.4.2008 14:26:19   
Alina_alin
Poročilo s kopanja:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.4.2008 14:28:24   
Alina_alin
Za tiste, ki ju ne poznate: Tjaša in Max user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?