Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, ena kavica za vse
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:48:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Doobro jutr. Hvala za kavico. sem si že postregla .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
včeraj sva zaključile midve čvek, danes ga pa midve začenjava
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:50:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
kot kaže,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
je pa samo še 9 strani do tretjega dela- mala malica
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:54:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
kot kaže,.... Mogoče katere bere, pa še ni uspela kaj napisati,.... Naš mali je imel ponoči neko moro. Je hotel, da prižgemo veliko luč in poiščemo njegove prstke na rokicah . Potem je pa sedel, opazoval prstke, vsakega potipal, z njim pomigal in po dolgem času izjavil:Mami, imam vse. Lahko ugasneš lučko. No, še zjutraj si je ogledoval prstke, preden je šel v vrtec. Je rekel, da jih ponoči ni imel, potem jih je pa našel.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidve čveke, ste šle sploh spat? Dobro jutro na deževni dan.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:55:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
je pa samo še 9 strani do tretjega dela- mala malica JA, vidiš-to je namen. Potem bodo pa junijčice samo debelo gledale in iskale,.... Pa bi bilo fino, če bi še katera pomagala,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz vem, da je Didlinaa lahko prava čveka, če ima čas
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija kot kaže,.... Mogoče katere bere, pa še ni uspela kaj napisati,.... Naš mali je imel ponoči neko moro. Je hotel, da prižgemo veliko luč in poiščemo njegove prstke na rokicah . Potem je pa sedel, opazoval prstke, vsakega potipal, z njim pomigal in po dolgem času izjavil:Mami, imam vse. Lahko ugasneš lučko. No, še zjutraj si je ogledoval prstke, preden je šel v vrtec. Je rekel, da jih ponoči ni imel, potem jih je pa našel. je pa že moral kaj takega sanjat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:57:19
|
|
|
|
babysolza
|
Pa bi bilo fino, če bi še katera pomagala,... Ja, bom probala kej na pomoč priskočit...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:57:29
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro zvezdice zaspanke ! predvsem za tiste tri, ki so bile zvečer čvekljive..... No, pa še za ostale ! Ste veliko naklofale in sem pozabila kaj moram komentirat. A mi zamerite? . Saj vem da ne Sem danes čisto fuč, vrti se mi ful, spanje pa itak . Tako, da danes špricam materinsko šolo. Nisem sposobna.... Se bom pa danes naročila za še en UZ in sicer samoplačniški, ker mi ga več ne bodo delali. Zdaj pa naju matra spol . Da še kaj pužastega kupim, če je slučajno puža Moj IQ je dosegel vrhunec. Grem včeraj z avtom do trgovine in med tem ko vozim zaženem paniko, da sem ključe od avta doma pustila in kako bom zaklenila avto- pazi, med tem se peljem z avtom.... Svašta. Dobro, da se nisem zaletela, ko sem po torbici kopala in iskala ključe od avta.... Sem pa najdla idealno posteljico za našega v bušiju, ampak cena je pa tudi idealna. Recimo, da v BC dobiš za tak denar ene 5 ali 6 posteljic. Tko, da ne bo nič iz tega . Čakam, pa čakam na voziček, ki bi naj kao ta teden prišel, pa na pohištvo za otroško, pa .....MILKO!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:57:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaaa-ja, sem bila v spalnici . In spat sem šla. Samo ne za zelo dolgo . Se mi zdi, da se je ponoči obračal. Občutek imam, da je glavica sedaj nekje spodaj, še včeraj popoldan sem jo tipala pod rebri na l. strani. Me je kar metalo Čez dan pa---MIRUJE!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
alea za ključe
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:58:57
|
|
|
|
babysolza
|
HA, pa sem se tud jaz navadla te okvirčke delat. Se vidi, da sem pridno brala vaše včerajšnje čvekanje. A potem ve nč ne mažete presredka? Jaz sem si že kupila neko specialno olje in je že čist nestrpen, da on bi pa mazal.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem tudi šla spat in spala celih 7 ur
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 7:59:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Alea, tudi proti še eni kavici nimam nič. Prav paše. ključi-avto Kateri voziček sedaj ti čakaš? Iz Bušija ali kakšnega Hartana?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot sem že napisala jaz ga v prvo nisem nič mazala in ga tudi sedaj ne bom. Če bom rezana pač bom sem se sprijaznila sicer pa ni to nič tako hudega, razen prvih nekaj dni ko te boli.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:02:34
|
|
|
|
babysolza
|
Kot sem že napisala jaz ga v prvo nisem nič mazala in ga tudi sedaj ne bom. ja vidiš, nas nove pa prepričajo, da rabmo kupit vse sorti neumnosti. Ninny, a se še prav spomnem, da maš ti junija rojstni dan?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
prav se spomniš , 1.6. ga imam. Me prav zanima katera bo rodila na moj rojstni dan
< Sporočilo je popravil ninny -- 8.4.2008 8:04:01 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:05:59
|
|
|
|
alea01
|
Jaz imam tudi mazilo za mazanje presredka, sam sem preveč lena in se mi ne da...Že tako si komaj bušija namažem Moj bejbi skoz leži prečno. Enkrat je glavica na levi, drugič na desni strani. Nič ne kaže, da bi se z glavo dol obrnil Vozižek? Me je kar sram povedat. Na koncu smo se odločili skupaj z prijatlji za bugaboo-ja cameleona . Ker sem jaz bolj švoh, bi zelo težko skaterja dvigovala in moj je še enkrat skoraj doktorat naredil in na koncu smo se pač tako odločili. Je pa rekel moj, da na hartana se pa on upa vsest in se iz rogle spustit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:06:29
|
|
|
|
babysolza
|
ja, junija bo kar gužva. Dejte pridno čvekat. Jaz grem mal delat (sem uradno v službi ), da me ne bo kak za uha. Se potem še kej oglasim, dejte, pridte ven s kakimi predlogi, kako in kje preživeti dolgo in toplo poletje z našimi . Se beremo!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza ja, junija bo kar gužva. Dejte pridno čvekat. Jaz grem mal delat (sem uradno v službi ), da me ne bo kak za uha. Se potem še kej oglasim, dejte, pridte ven s kakimi predlogi, kako in kje preživeti dolgo in toplo poletje z našimi . Se beremo! jaz ti bom težko dala kakšen dober predlog, ker mi bomo po vsej verjetnosti kar doma
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 8.4.2008 8:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaja,sem lahko prava čveka,samo če imam čas. Zadnja meseca sem lena za vse. Ste pa face, sem se ful nasmejala vašim pogovorom. Meni je nos nehal puščat, zdaj imam pa boleče grlo-spet. Če ni to groza,da imaš 2 angini v pol leta. Nazadnje angina 10 let nazaj, če ne še več. Veste kaj mene zanima? Zakaj imam jaz tako zgodaj ctg? Pozabila sem vprašat ginekologa. Aleksandra_silvija : mogoče ti kaj veš, ko si imela tako diagnozo prejšnjo nosečnost?
|
|
|
Imena za punčko:Nezy85Lia (
24%)
Lina (
24%)
Taja (
32%)
Žanet (
14%)
Nejša (
6%)
Število vseh glasov: 459Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!