Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.4.2008 13:18:36
|
|
|
|
mojca345
|
lahko je to tudi od stresa, da je nimaš. to se je meni zgodilo lasnko leto v novembru. bolelo me je, ni je pa bilo, ker sem toliko delala. itak sem pa pol še zbolela. in telo nni blo sposobno sprovest tetke. ni imelo energije. a si delala test? sej poglej kaj sem jest napisala pod novo temo, kak sem jo imela in pol je kr čez dva dni bilo VEČ. tudi meni ni nič jasno. punce mi tukaj vidim ne znajo odgovort. sama pa ne vem koga naj vprašam. svojo ginekologinjo o tem spraševat se mi zdi, pa prov neumno.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.4.2008 13:21:00
|
|
|
|
mojca345
|
ej, mene tudi tišči skoz na wc in tudi hodim skoz. herpes mi pa še zdej ni šel. včeri sem dam prišla iz faksa, sem šla ob 17 uri spat. sem spala do 22. pol sembila 3 ure pokonc in danes do 12.30 sem spala.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.4.2008 13:26:58
|
|
|
|
D.Mateja
|
testa še nisem delala. Ker naj bi jo dobila jutri oz. v torek. In sem rekla, da ga bom delala jutri zjutraj. glede stresa: sem bla cel mesec v bolniški zaradi rame, tako da sem lepo doma počivala...sem šla samo v petek v službo in v soboto in danes sem frej. mogoče pa se bo še ulila....ovulacijo sem mela okoli 26tega.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.4.2008 22:03:32
|
|
|
|
mojca345
|
najdla sem zanimiv članek za mojo situacijo. mogoče bo tudi tebi kaj pomagal mateja. držimo pestke. jaz nisem še obupala nad možnostjo, da sem . ne vem, nekaj v meni govori, da sem. bomo vidli, ane. si pa ful želim dojenčka v svojih rokah, ki bi bil moj, moj,moj.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 6.4.2008 22:50:02
|
|
|
|
cina
|
mojca 345, hvala za fajn članek. Škoda, da ni taka naša narava, da bi vsaka ženska 100% vedla že po enem tednu, a ne? Da bi kr trebuh zrastel, haha. Moja neučakanost povzroča, da pišem neumnosti Je že prav tako kot je. Pa potem še bolj cenimo.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 9:08:43
|
|
|
|
D.Mateja
|
Kot da bi mene opisaval. Napihnjena, boleče prsi še vedno. Sva se včeraj zvečer z mojim pogovarjala o mojih prsih. Pa je rekel, da niso nič oplahnele oz se zmanjšale. Da so ostale lepo napete in so še malo večje. Pa tudi trebuh se je povečal. Mi je pa zapasalo za večerjo kruh pašteto in jabolko. Točno to sem jedla, ko sem bila noseča pred 13 leti. In me je skor vrgl.. ker do sedaj te kombinacije tudi probala nisem.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 11:57:21
|
|
|
|
pattaya
|
Jaz pa imam danes te znake: omotičnost in oslabelost (že 3 dni), neki čuden občutek imam tam spodaj (ne kot da bi dobila ), moje prsi se mi tudi zdijo nekam čudne, od včeraj že non stop hodim na wc (tako lulat kot kakat), non stop sem lačna, jem pa še zaenkrat vredu. Test je seveda spet negativen, mogoče sem še prehitra saj bi mogla dobit od 6.4. do 8.4., bomo vidli kaj se bo izcimlo. Upam da bom kmalu zagledala .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 12:03:55
|
|
|
|
db
|
jaz pa sem danes ful dober glede na to da bi mogla danes dobiti in ponavadi me vse boli sem tečna itd in hvala bogu da jo še zaenkrat ni,grem pol kupit test in upam na vse bolše in da bo javim danes zvečer ali pa jutri
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 12:04:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: db jaz pa sem danes ful dober glede na to da bi mogla danes dobiti in ponavadi me vse boli sem tečna itd in hvala bogu da jo še zaenkrat ni,grem pol kupit test in upam na vse bolše in da bo javim danes zvečer ali pa jutri delaj zjutraj test srečno
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 12:07:28
|
|
|
|
db
|
spps velja bom pa jutri
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 12:13:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: db spps velja bom pa jutri bom prišla jutr preverit
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 12:17:58
|
|
|
|
db
|
prav
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 12:26:31
|
|
|
|
aqua77
|
Znaki! Razen nobenih....
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 13:41:24
|
|
|
|
s@nny
|
Ojla, Midva sva tud ta meseč začela spet delat na . Upam, da rata. Komi čakam na konc mesca da se pokaže . Tko da morva zdej vsak drug dan da bo za zihr . LP
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 13:41:30
|
|
|
|
cina
|
Katalina; saj da ni je glavni znak, a ne Pri meni je pa prisotna napihnjenost. Pa vsake toliko časa mi je slabo. Imam pa BT še vedno povišano na 37 stopinj, kak dan pa še 0,1 več. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 15:12:34
|
|
|
|
mojca345
|
nekje tle gor sem brala, da po temperaturi ne mošre presodt če si ali nisi nosečka.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 15:26:14
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 nekje tle gor sem brala, da po temperaturi ne mošre presodt če si ali nisi nosečka. 100% tak ni nič... jaz sem imela prejšnji ciklus povišano BT vse do dneva, ko je po 4 dnevni zamudi vseeno prišla. Sem dan pred predvidenim terminom prihoda , imela zjutraj rjav izcedek, BT še vedno povišano; čez dan nič izcedka, drug dan BT povišana, nič izcedka,...že cela panična da to je to... 3 dan izcedek le zjutraj par kapljic; BT povišana; 4 dan BT se zniža in je Povprečno je BT po ovulaciji zvišana 14-16 dni; nato se zniža in sledi Tako da, če BT ostane po ovulaciji povišana, 17 dni!, ste/smo skoraj 100%
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 16:13:29
|
|
|
|
cina
|
kleja, hvala za obširno pojasnilo Potem pa še je možnost Še nekaj dni.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 20:13:44
|
|
|
|
tasa.m
|
Jaz imam BT povišano že 21 dni , si merim ta mesec prvič, tako da nimam kakšne izkušnje s tem, po sem imela BT 36,6 ko naj bi nastopila O je padla 36,4, zdaj pa je nad 37. V četrtek sem bila pri G in mi je naredil UZ, in je ugotovil, da verjetno nimam O, ker ni nič čudega opazi in ker imam tudi do 42 dni. Tako, da mi je zdaj predpisal klomifen, zdaj pa samo še čakam kaj je z mojo . Zdaj je že 41 dan, imam pa kar močan beli tok.
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 20:33:27
|
|
|
|
katja_p
|
Jaz še vedno srečna , brez posebnih znakov - če odštejem rahlo boleče prsi in napet oz. napihnjen trebuh. se OK
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 7.4.2008 23:23:58
|
|
|
|
mojca345
|
kar tako katja_p NAPREJ....
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.4.2008 7:40:17
|
|
|
|
kepica
|
Berem tole, kar sem našla na RR strani med znaki nosečnosti: Povišana telesna (bazalna) temperatura Če vaša bazalna temperatura ostane povišana tudi po koncu menstruacije in se ne zniža na nivo pred ovulacijo, je verjetnost, da ste noseči zelo visoka. Če spremljate svojo bazalno temperaturo, ste verjetno noseči, če je ta ostala zvišana 18 dni zapored. Ne vem ali narobe razumem ali kaj... Če imaš BT po M še vedno povišano..je možnost zanositve... Kaj ne pravijo, da če imaš M, ni možno, da si noseča Ker jaz sem imela neke izcedke in dva dni M, BT pa je še vedno povišana Najbolje da naredim test... Hehe, bi bilo hecno.... Sedaj naj bi bila ravno v času O, z mojim se trudiva, po drugi strani bi bilo pa hecno, da bi bila že noseča Pa nič vedela.... Verjetno pobožne želje ampak vseeno...sem v pričakovanju in upam na Če ne sedaj pa čez 14 dni
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.4.2008 8:02:26
|
|
|
|
cina
|
Kepica, tole pa zanimivo. Upam, da si . To je una varianta očitno, ko še ima ženska 'zadnjo' M oziroma mogoče vgnezditveno krvavitev... Ja, pri moji mami je blo tako, da je mela še dve M v nosečnosti. Sm se kar malo razveselila tistega dela o 'visoki verjetnosti, da ste noseči'. Kolk pa maš BT? Že dolgo meriš? Kater dan pa imaš danes? (sori, sm firbec)
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.4.2008 8:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji znaki: Občutljive joškice, izostanek M - isto kot v 1. nosečnosti. Tudi prehlad me spremlja kot tudi takrat . Ampak bomo mal presenečeni če bo , ker nismo ravno intenzivno delali na tem. Zamuja mi 3 dni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?