|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.4.2008 18:03:11   
nell
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sandra123 za podpisano pogodbo...ti pa verjamem, da si utrujena, sam po mojem je kr fajn ko tkole greš pogledat sodelavce in so te full veseli in imajo milijon vprašanj itd. Vsaj pri men je blo tko, ko sem bla v bolniški, pa sem jih potem šla po dveh tednih pogledat.user posted image user posted image user posted image user posted image za krasne sodelavce.

Pa kaj je zdaj to, da imaš novo frizurco...sem jaz to kje spustila in nisem prebrala...pa ne rečt, da si se postrigla???

Bambi14 - tud mi nabavljamo rabljeno robo, ker si tud želim kaj prišparat (nisem drugač tak škrt), glede na to, da imava še druge investicije. Pa tud tko je, da dobiš, če mal pobrskaš zelo lepe stvari.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.4.2008 18:35:51   
sandra123
Ja, Nell, sem se postrigla, precej na kratko, ker so mi lasje ful izpadali...včasih pa še pogrešam svoje dolge blond laseuser posted image , pa se zdaj hitreje uredim... Aja, pa glede 3D UZ-ja, ne vem, če bom šla, kajti 125 eurov se mi pa malo prehudo zdi...so kar ceno navili, ker imam user posted image user posted image ...če sva Tino spravila na svet brez vseh teh preiskav, bova pa še ta dva user posted image user posted image , se strinjaš??? Pa hvala za čestitke...Mogoče se še kaj srečava, čeprav se mi včasih zdi, kot, da sva se šele videli na NSuser posted image ...Bomo kakšen izlet v Zreče izvedli, ampak verjetno šele po porodu, ker sem danes ugotovila, da sploh nisem več za v avto...vsaj jaz ne bom mogla več vozit na dolge proge user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.4.2008 18:39:25 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.4.2008 19:02:05   
anita goitan
sem ravno s knjižnice in sem si cel lanski letnik Mojega malčka sposodila,user posted image uf sedaj pa šibam brat, so res dobre teme.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.4.2008 19:17:31   
nell
Sandra123 - se te zdaj sploh ne predstavljam več...si mi sliko pokvarla, k si povedala, da si se ostrigla - ti, ti, ti.
Če boš po porodu v Zreče hodla na izlet, potem moraš prej mene poklicat, da se do tja prpelem, ker bom takrat jaz že v Hrastniku, se selim konec junija. Drugače se pa midve kamot kdaj na kaki kavici v Celju srečava, sam kako cifro bi blo dbr zmenjat. Js se vsak petek in nedeljo tam skos peljem. Sicer pa še ne vem ali si ti točn iz Celja ali okliš.
Glede 3DUZ se jaz kar strinjam s tabo, je pa res, da ima vsak svoje prepričanje in je tako tudi prav.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.4.2008 19:46:04   
naty13
Čer.

Mi smo meli kar pester dan. user posted image user posted image user posted image  Smo šli v trgovino pa fasngo. Mali ni zaspal, pa smo ta čas izkoristili za šoping. user posted image  Pa moj user posted image  je rekel če gremo v špar restavracijo jest. Sem bila takoj za. user posted image user posted image user posted image  Potem sva nesla z Nejcem v vrtec seznam živil, katerih ne sme jesti. Pa mal sva bila zunej. user posted image  Potem pa je sledilo kopanje. Mora biti jutri lep za pregled v bolnici. Imamo kontrolo in upam, da je vse ok. Zgleda čisto dobro.  user posted image user posted image  V sredo pa v vrtec.user posted image user posted image user posted image  Zdej sem ga pa v postlo nesla, ker je bil bogi že mal skurjen. Cel dan brez spanja. Je res faca, da še siten ni bil čisto nič. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej je mal sitkov, ker je miška dudo odnesla. Zdej je pa že tišina. Mislim, da že smrči. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita je kar fajn brat mojga malčka. Jaz kdaj kupim. Sploh v prvi user posted image  sem še več, ker je bilo mal več časa za brat. user posted image user posted image user posted image

Sandra sva pa na istem. Ti komaj čakaš, da daš Tino v šolo, jaz pa , da gre Nejc spet v vrtec. No pa se bova potem le mal odpočile. user posted image user posted image user posted image  Si pa sploh ne predstavljam, kako bo, ker je bil nazadnje v vrtcu 14. februarja. user posted image

Erin pa zdej že verjetno ve, kakšnega spola bo njen user posted image . Upam, da kmal pride sporočit novičko, da nas ne bo do jutri čakala v negotovosti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa komaj čakam MF v sredo. Pa še kolegica je rekla, da gre z mano, ma ravno popoldne šiht. Mi saj ne bo dolgčas, pa še na kavico bova šle. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša lep voziček. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.4.2008 19:53:03   
sayuri
No Erin, kje si zdaj? Proslavljata? user posted image  Jutri boš dolgo spala, me bomo pa vse na trnih user posted image user posted image user posted image . Me res zanima, kako si bila zadovoljna z 3d uzjem user posted image

Zoja Miša - mi smo tudi bili v soboto v Pikapolonici user posted image  In sem tud en ogromen voziček po trgovini vozila user posted image . Tegale, katerega si zbrala, je pa ful lep. user posted image

Jaz sem spet celo popoldne preležala. Jah, križ user posted image . Mene tko boli, da ne morem iz sedežne vstat. Sem mogla mami klicat, da je šla ob treh po ta malega v vrtec. Kam bo tole vse skupaj šlo, ne vem. MAsaža pomaga in ne pomaga. Me resnično vse skupaj v jok spravi. user posted image  A katera ve, zakaj do tega sploh prihaja? Če si predstavljam še vsaj dva meseca teh bolečin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 756
7.4.2008 20:18:23   
sandra123
Sayuri, zgleda, da naju teža trebuha zdelujeuser posted image , mislim glede tega z bolečinami v križu...jaz sem se dobesedno zložila v posteljo, ko sem prišla iz Lj...avtomobili so postali prav neudobni..., me pa križ boli zadnjih par dni, sem pa opazila, da je tudi trebuh večji - verjetno je to vzrok...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.4.2008 20:28:19   
sayuri
sandra,verjetno res user posted image . SAm si predstavljaš, kaj še bo user posted image . Vožnjo v avtomobilu sem pa v soboto preklela user posted image . Pa iz avta se komaj skobacam - ima tko nizko sedeže, da kr not padem, pol pa ven ne morem user posted image user posted image user posted image .
Joj, je luštno jamrat. user posted image  Men res kar malo odleže, ko tkole kaj napišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
7.4.2008 20:28:26   
naty13
Sayuri, ami lahko pomagaš: kako že prilepiti sliko direktno, ko pišem post. Sem pozabila. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 759
7.4.2008 20:30:05   
tejkaz
A res nobena ne ve kako do ZD Dravlje?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 760
7.4.2008 20:32:38   
sayuri
Naty, odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

Bo šlo?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 761
7.4.2008 20:33:06   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A res nobena ne ve kako do ZD Dravlje?

Tejka, jst vem...samo malo, pa ti opišem user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.4.2008 20:34:38   
naty13
Tejka - odvisno iz katere strani prideš. V glavnem zaviješ v ulico, kjer je klub 3000 al nekej takga, ne moreš zgrešit. Po ulici greš naravnost, do enga križišča in zaviješ levo. Tam je ena Šparova trgovina, zraven pa Zd Dravlje. Notri je pa tko čudno, da sploh ne veš, da si v ZD-ju. A greš k Pušenjakuuser posted image  Greš pa po hodniku naravnost in desno. Je pa Pušenjak v tisti ordinaciji kot Dr. Reš in njegovega priimka sploh ne piše gor. Upam, da sem ti pomagala.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 763
7.4.2008 20:39:06   
naty13
user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.4.2008 20:40:05   
sayuri
Aja tejkaz, zdaj me je pa nekaj zmedlo. Ti imaš morfologijo v zdravstvenem domu Dravlje? Al v zdravstvenem zavodu Dravljeuser posted image  
JAz sem bila na NS pri Pušenjaku tukile http://www.neplodnost.com/kjenasnajdete.html 

Še zemljevid http://www.neplodnost.com/karta.jpg 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.4.2008 20:40:37   
naty13
Buši en teden nazaj, samo ga nisem mogla nikakor v album prilepit. 20t4d

Sayuri hvala. Premalokrat to delam, pa pozabim. Bom mogla mal večkrat. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.4.2008 20:44:17   
naty13
Tejka mene je tudi zmedlo. Napisala sem ti za zdravstveni zavod - na NS sem bila tako kot Sayuri pri Pušenjaku.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.4.2008 20:50:59   
tejkaz
Saj sem dopoldan pisala o tem da grem jutri k Pušenjaku na morfologijo. Slabo berete, slabo user posted image
Moram it na Ulico bratov Babnik 10. Po zemljevidu sem našla kje približno je to, samo na tem naslovu je ogromno enih zadev. Sem mislila če katera ve v katerem nadstropju je, katera vrata,....

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.4.2008 20:52:53   
tejkaz
Joj zdaj sem pa še jaz čisto zmedena. Nisem vedela da sta to dve različni stavbi. V glavnem Ulica bratov Babnik  je kaj? Zdravstveni dom ali center?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.4.2008 20:54:21   
sayuri
Tejkaz, ja, potem je tole ta pravo, kar sem ti napisala user posted image .

Ta center ima dva vhoda. Notri je polno nekih trgovinic, pa bifejev, pa raznih ambulant.
Orientiraj se na tale znakec za neplodnost - tole je na vratih nalepljeno. Stopiš notri, kjer je čakalnica. Se slečeš, potrkaš na vrata, kjer boš gor vidla urnik od dr. Reša in kar stopiš notri do sester. Poveš, da si pri Pušenjaku naročena in ti bojo dale navodila user posted image . Je pa v pritličju - da ne boš po stopnicah lezla user posted image
user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.4.2008 20:54:38   
naty13
Tejka potem sem ti pa prav napisala. Je pa pritličje, po hodniku naravnost in desno prideš v še en mal večji hodnik. Moraš pa gledat ordinacija Dr. Reš.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.4.2008 20:56:11   
sayuri
naty, skupaj bova pa le nekaj spacali, da našo tejko na pravilni naslov pošljeva user posted image user posted image user posted image .

Mimogrede - lušten, majhen buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.4.2008 21:06:23   
naty13
Sayuri a kaj veš kam je šla Erin na 3D UZuser posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 773
7.4.2008 21:10:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri a kaj veš kam je šla Erin na 3D UZuser posted image

Izgleda, da v Francijo user posted image user posted image user posted image , ker je še vedno ni. user posted image

Men se zdi, da semle http://www.bolnisnica-kranj.si/index.php/novice/16

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 774
7.4.2008 21:15:37   
naty13
Sayuri mislim, da ni šla v KR, ker so podražli pa ni bila zadovoljna z odnosom sester do nje. Ne vem no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti pa misliš, da je kar v Franciji.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne smeva se hecat, ker nama ne bo povedala, kaj ima njen user posted image  med nogami. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?