|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
7.4.2008 17:55:38   
m.rudovic
Ojla rada bi vam sporočila,današnji uz imeli bomo enega je rekel .Reš je rekel ta pa je velik in srček mu zelo močno bije ta bo pa taprav sva bila zelo vesela,da sem komaj čakala,da prideva iz ordinacije pa v jok opd sreče Nuhalno imava 16.5.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.4.2008 18:02:09   
Grethy
m.rudovic ... tak novica pa raztegne nasmeh na ksihtke user posted image user posted image user posted image user posted image SUPPPPEEEERRRRRRRRRR !!!!!!!!!

zdej ga pa le čuvaj pikico mejčkno ... naj bo vse kot mora bit ... srečka user posted image - GO GO

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.4.2008 18:02:10   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: m.rudovic

Ojla rada bi vam sporočila,današnji uz imeli bomo enega je rekel .Reš je rekel ta pa je velik in srček mu zelo močno bije ta bo pa taprav sva bila zelo vesela,da sem komaj čakala,da prideva iz ordinacije pa v jok opd sreče Nuhalno imava 16.5.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma čudovita novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke in naj ti nosečnost mine mirno . Uživaj sto na uro in pusti se razvajat. user posted image user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.4.2008 19:10:14   
mavrica72
m.rudovic - user posted image user posted image user posted image  čestitke za srčka. No vidiš, kako se je lepo izteklo, ti pa ponoči spat nisi mogla

Mandreja - ti si me pa zelo presenetila. Sem bila skoraj 100 %, da nam boš sporočila  veselo novičko. user posted image user posted image Lepo, da boš še pred poletjem spet prišla do postopka

Sapi - tudi zate en velik user posted image

Jaz sem pa danes začela spet s službo, tako da vas sedaj hodim gledat samo proti večeru (no, vmes malo poškilim dopoldan gor). user posted image  Stanje pri meni je še zaenkrat nespremenjeno, danes mi je dopoldan sicer bilo malo čudno tam spodaj, pa je potem prenehalo. Kaj pa vem, kaj se dogaja. Ne vem, če ne bo kmalu padel kakšen testek user posted image  (da bom potem spet slabe volje)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.4.2008 19:19:18   
mateja_goljev
Evo punce, spet se javljam. Zanima me, ali je imela katera tudi tko močne bolečine v jajčnikih po gonalu, tko bolečina kot da bi en rezal, pekoča, kar v intervalu. Pa tko sm zmatrana, da bi cele dneve spala. Ponoči pa mam intervale ko me zebe, čez 5 minut mi je pa vroče kko psu. Aja ej kolk časa pa ste ble kaj v bolniški? mislem kolk ti pripada?

Vsem, ki ste v veselem pričakovanjuuser posted image .
Ostale pa gremo novim zmagam naprosti, optimistično in z pokončno držo.

LP

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.4.2008 19:28:08   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Evo mene. Pikice odšle user posted image ampak sem šla takoj po novo napotnico, tako da grem še pred dopustom v nove boje.
Ni hudič da me bo enkrat teta zgrešila pa me pustila za 9 mes pri meru user posted image
Novim zmagam naproti!
Hvala punce za to kar ste user posted image

Mandreja user posted image user posted image user posted image user posted image in bravo za tak optimizem. Naslednjič bo.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 356
7.4.2008 19:31:28   
spelka12
Mandreja žal mi je. hati ima prav, čestitam za tak optimizem, teta te bo že enkrat zgrešila.
m.rudovič čestitke user posted image  za glasen srček tvojega user posted image .

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.4.2008 19:34:13   
bambi75
Mandrejauser posted image

M.rudovič user posted image user posted image  za lepega velikega user posted image , ki mu že bijeuser posted image

mateja.goljev jaz nisem imela nobenih problemov z gonalov razen špikanja v jajčnikih in napetosti trebuha , kar je normalno , tak da žal ne vem.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.4.2008 19:34:28   
pika74
Mišek13 še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mandreja user posted image ... jaz sem bla pa sto posto, da boš nova user posted image

pikovit ti si prava princeska in to že zdaj - pred poroko user posted image  prav graciozna je tale obleka in fuuuuuul ti paše!!! pa čevlji in torta vse je njamiiiiiiuser posted image

pija76 jest spet jem user posted image

mismis - kok 9 si rekla user posted image user posted image  jst bi dol padla... user posted image  sm čist brez kondicije

no, zdej pa grem, k me moj kliče user posted image  - vsem ostalim pa lep pozdravček!!! in pestke za vse skup!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.4.2008 19:44:14   
mateja_goljev
oj  pikovit a lahko še jaz vidim to obleko? moja sestra se poroči 19 julija in je tudi že zbrala obleko.

hvala!
lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.4.2008 19:46:19   
mateja_goljev
pozabila sem vprašat, ali katera ve, kdo je drug teden na UZ. Ta teden je Tomaževič, sam ne vem a je tudi čez vikend al kako, joj zmeraj pozabim pogledat. 

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.4.2008 19:52:29   
blanč
Pikovit jaz bi tud rada bodočo nevesto vidla. A lahko prossimmmmm.

Neposredna povezava do sporočila: 362
7.4.2008 19:58:07   
YULIAH
Mandreja user posted image user posted image user posted image ...drži se!
M.rudovič, čestitke .....
Tako žal pač je to, enim pošiljamo objemčke in jokamo z njimi , hkrati se veselimo z drugimi...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.4.2008 20:00:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pozabila sem vprašat, ali katera ve, kdo je drug teden na UZ. Ta teden je Tomaževič, sam ne vem a je tudi čez vikend al kako, joj zmeraj pozabim pogledat. 

mateja kdaj imaš UZ ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 364
7.4.2008 20:02:16   
Grethy
ooo blanč lep pozdrav v Celje user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 365
7.4.2008 20:02:32   
sayuri
m.rudovič čestitke za srčka user posted image user posted image user posted image .

Vidim, da si našo Pikovtek ogledujete user posted image . Jst bi tud geslo Pikovit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.4.2008 20:33:49   
žirafca
Sapi, Mandreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vajini pikici!

M.rudovic   user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Pikovit, jest sem tud firbčna, pliiiz!

Za grelke pikic pa močno stiskam pesti!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 367
7.4.2008 21:03:21   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 08.04.
Ledenka - ET
Vijolica30 - UZ
pinki2 - punkcija
Krtekxx - UZ

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Reš 6.5. pregled)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.4.2008 21:13:51   
mismis
m.rudovič, Bravo za pikico in user posted image . Želim ti, da bi bil tudi preostanek nosečnosti čim lepši in brez slabosti.

Grethy, evo nisem pozabila. Na mojem čaju piše: Dve žlički malinovi listov prelijemo s 1/4 litra vrele vode, pustimo pokrito stati 5 minut, nato odcedimo. Mislim pa, da so punce pisale, da se pije od konca user posted image do ovulacije. Če se motim, naj me katera lepo prosim popravi.

Konina, jutri pa imaš ti UZ, močno držim pestke da boš videla user posted image user posted image

Pikovit, kot sem že napisala, obleka je čudovita, tudi čevlji so... upam, da si vešča hoje v takšnih petah, če bi meni dali takšne čevlje za na poroko, bi to kmalu ratal iz veličastnega dogodka, polomija. Mislim, da bi jaz imela, kar superge pod obleko

Pika74, ja ja kondicija, sej sem že napisala, da mi je nerodno user posted image , kako napredujejo špike? Še en teden pa bo UZ

Mandreja, user posted image user posted image jaz sem bila tudi 100% da vama je uspelo.

Dajamaja, a ne greš ti jutri k tvojemu prijatelju Rešu po špike?
Zdaj imajo tudi v ljubljanskem Leclercu brezalkoholno Bavario, pa e  v akciji...Bo potrebno malo zaloge narediti pred postopkom.

Pija76, ta me je pa spomnil na tvoj block... user posted image

Ledenka, veliko veliko sreče na jutrišnjem ET user posted image
Pinki2, tebi pa eno user posted image za jutrišnjo punkcijo. Čeprav je velika noč že mimo, ti vseeno želim lep jajčevski pridelek

Lara, Dakec, Daisy, Blanč, Sayuri,  in seveda še vse ostale I SAY HAY user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.4.2008 21:16:47 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.4.2008 21:24:54   
Grethy
mismis hvala za podatke ... predvsem me je zanimalo kdaj pit ta čaj , ker sem na eni drugi temi zasledila da se ga lahko pije od napolnjenega 7 meseca pa do poroda ... pa sem bla en malček zmedena ...
Ledenka - ET --->  uspešen prenos zarodkov user posted image user posted image user posted image

pinki2 - punkcija; naj bo čim manj boleča

Krtekxx  in 
Vijolica30 - lep UZ rezultat , naj bo gužva ( pa ne v čakalnici user posted image )

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.4.2008 21:40:35   
**NiNa**
oj oj
m.rudovič : čestitke za pikico in user posted image . Čimlepšo in mirno user posted image , ter zdravega user posted image .

pikovit: tudi jaz bi te prosila za geslouser posted image .  Jaz sem vse to dala skozi 2 leti nazaj, pa še sedaj tako rada pogledam razne oblekice in druge stvari na to temo
Sapi, Mandreja: Žal mi je user posted image user posted image . Spočijta si, potem pa pogumno naprej.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.4.2008 21:45:47   
netka34
Pozdravček vsem! Novim starim....!!

No, ker je mimo mesec, ko naj bi šli v nov boj....pač višja sila.....
mi povejte neki.
Js mam še tastaro številko. A mislte d še velja, al morm klicat za novo?

Čene pa kam že pokličem ob naslednji m ? Al mislte d lah kr zej pokličem, k je danes 7 dan ciklusa?

Se prow bojim, d bom mogla spet ful čakat....

Hvala pupke, dobro d ste!!

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.4.2008 21:47:36   
konina
uf, punce, živčki delajo.Jutri imam UZ, pa me je tako strah. Držite pesti, da bo vse tako kot mora biti.

m. rudovič čestitam za močno bitje srčka. Naj bo tako še naprej.

mandreja user posted image . Je pa lepo videti, da te ni podrlo, temveč si se pognala v nov boj. Naj bo ta zadnji!

aja, pikovit. Mene pa tudi daje babja firbčnost. Prosim, še meni geslo. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.4.2008 22:01:35   
pinki2
hvala punce za dobrodošlico
mis mis hvala ker si me dala na seznam!
sem pri rešu slabe 2 leti tako das se je zdaj začelo odvijat ,jutri pa punkcija upam da nebo preveč bolelo!
spremljam vas pa že nekaj časa zdaj sem se pa vpisala v klub bork ko imam svoj računalnik!user posted image
mam sam 3 folikle v desnem jajčniku v levem pa nič,tko da bomo videli ,ampak z skupnimi močmi nam bo uspelo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.4.2008 22:13:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sapi user posted image user posted image user posted image   zal mi je!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?