Anonimen
|
Pozdravljene. Ja, vem da mora delat, saj le tako lahko dava na stran kakšen evrček. Ampak da dela 7 dni v tednu je pa "too much". Ko je zamenjal službo, za boljšo plačo, posledično dela tudi vikend, sva se dogovorila, da si bo vzel pa med tednom kakšen dan frej, da bo z nami. Tega ni. Pravi, da ima slabo vest, ker me pušča samo. Ampak jaz od te njegove slabe vesti nimam nič. Je res, da se letošnje leto izobražuje, kar podpiram, ampak da med službo in izobraževanjem ne more biti en dan v tednu tiste tri ure, kolikor ima vmes frej, pa ne vem, kaj naj rečem. Ta čas pomaga očetu v delavnici. Saj vem, da ne zastonj, ampak vsake toliko časa želim, da ima čas tudi za nas. Sicer pa mislim, da je za to že prepozno, saj ne znamo biti več skupaj, ker sem navajena biti sama z otroci, čeprav sem vedno komaj čakala, kdaj bo prišel notri. V kolikor mu kdorkoli reče za pomoč leti ko utrgan, ko sem pa npr, prenehala kuhati za njegove starše me je pa čukasto gledal, kako ne morem. Ja, ja, jaz naj bi vse lahko. Pa še nekaj; tako daleč me je pripeljalo, da svojima puncam rečem, da mi je vseeno, če se učita ali ne, ker se itak zase. Pa veste zakaj? Zato, ker vidim, da če imaš dve levi roki, bolje skozi prideš. Bodo pa dobile deca, ki jih bo živel. Imam v žlahti dva taka primera. Eden je ta, ki sem ga napisala zgoraj, drugi primer mi je pa mami in brata obrnil proti meni, zaprl vrata bivšega doma. Tako da... Pa vsake toliko časa se postavim pred ogledalo, če mi slučajno piše kaj gor. Se pa velikokrat zgodi, da ko pride kakšen k hiši pa mi nabija, kako mi je lušten, ko imam take ljudi okoli sebe. Pa čeprav me prvič vidi. Valjda, če se pa moj (jabolko ne pade daleč od drevesa) takrat suče okli mene 100 na uro, pa streže, pa tamalega v roke vzame, pa takrat obvezno iz pomivalca pospravi itd.... Ma, samo sprijaznit se moram, pa bo. Mi je pa žal za vse nazaj, da sem komurkoli delala usluge (sorodstvu), saj od tega nimam nič. Edino v zahvalo imam, da slišim, če se uprem, da je z menoj nekaj narobe. Eto, še malo sem si dala duška. Pa vsem hvala za besede, ki ste mi jih izrekle. lp
< Sporočilo je popravil decembrka -- 8.4.2008 9:45:19 >
|