|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
4.4.2008 16:18:43   
pf
Maybebaby čestitke za dobro opravljen pregled. Jaz tudi komaj čakam da vidim, našo pupiko v sredo.
Me to you a tudi ti si dobila sirotinjo? A ni to klavrno?

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
4.4.2008 16:22:33   
coko
Punce, ali ste že od začetka dobile tako majhno plačo, ali šele sedaj? Tudi mene je začelo skrbeti, ker sem v javni upravi. Jaz sem zaenkrat dobila v redu, sicer brez prevoza, pa kakšnega dodatka,ampak še zmeraj brez pripomb. Koliko časa pa ste na bolniški?

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
4.4.2008 16:30:28   
Tejchy
370 EUR user posted image  pol pa vsi tko govorijo kako je fajn, če imaš "državno službo"
Punce, dejte se mal pozanimat glede tega.. s tako mizerno plačo, pa krediti in trajniki je res težko preživet.. Sploh pa še z user posted image  na poti..

Js vam težko kaj svetujem, ker sem zaposlena v privat firmi, pa do zdej, na srečo, še nisem koristila bolniške, da bi vedela kako je to. Držim pa pesti za vas user posted image

Punce želim vam skrajno lep vikned, maksimalno uživajte in božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
4.4.2008 16:32:14   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , M 12.4.,  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
4.4.2008 17:01:40   
ključek
moja "navadna" plača je cca.550 eurov. brez prevoza + malica, ampak to itak ni plača. in bolniška se obračuna 90 %, pr nas je še tko, da neki akontacijo računajo, neki za naprej, pa obračun za nazaj...........ko dobim plačilni list, itak ne vem, kako je kaj. tok je butasto napisano. user posted image  zakaj pa računajo iz leta 2006??????? user posted image user posted image user posted image user posted image  itak ti obračunajo za pretekli mesec, ne pa za 2 let nazaj. porodniška se nam bo pa obračunala za 1 leto nazaj (plača). tko da mi ni jasno kaj mutijo z letom 2006?????

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
4.4.2008 17:47:47   
pf
Me to you tudi meni ni jasno zakaj obračunavajo po plači iz 2006, ampak tako so mi rekli v našem računovodstvu, slučajno pa je moja prijateljica tudi računovodkinja podjetja, kjer sem bila zaposlena prej v letu 2006 in mi je pritrdila.  Porodniška bo pa tudi zelo mala, mi je kar povedala, ker če greš avgusta v porodniško npr. ti obračunajo od julija 2007 do julija 2008. Glede na to, da pa sem doma že od decembra ,je rekla kakih 450 EUR, nič več. Ker je baje kao 450 EUR neko slovensko povprečje, to je kao najnižja porodniška.
Coko 565 EUR osnova.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
4.4.2008 18:02:47   
*bubi*
Ja, to je res.... razlika je, če je bolniška recimo kak teden, ali pa je dolgotrajna bolniška, plačana s strani sociale. Potem računajo na podlagi povprečja vplačanih prispevkov.

Pf, zate je edino izhodišče, da prekineš, greš malo na dopust, potem pa nazaj na bolniško. Ker se ti bo obračunavalo po dohodkih 2007. Saj si sama napisala, da si s to bolniško začela že decembra, zato pa so vzeli 2006 za osnovo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.4.2008 18:05:19   
pf
Razmišljam o tem, da bi rekla g naj me da v službo in prekine bolniško. No seveda še prej moram videti kako je z mojo pupiko in če je vse vredu, ne vem če jo ne bom mahnila za par dni v službo. G bom povedala, da grem predvsem z razlogom, da pokurim dopust, ker ga imam 28 dni in mi bo drugače itak propadel, pa še malo večji denar bo. Šla bi pa res mogoče samo za teden dni delat, drugače pa bom raje doma oz. na dopustu. Itak pa ne mislim skakat okoli, tako da bom vseeno bolj počivala doma, v službo bi šla le za par dni. Po dopustu pa, če ne bo šlo delat, pa v bolniško. Kaj mislite?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.4.2008 18:15:13   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Razmišljam o tem, da bi rekla g naj me da v službo in prekine bolniško. No seveda še prej moram videti kako je z mojo pupiko in če je vse vredu, ne vem če jo ne bom mahnila za par dni v službo. G bom povedala, da grem predvsem z razlogom, da pokurim dopust, ker ga imam 28 dni in mi bo drugače itak propadel, pa še malo večji denar bo. Šla bi pa res mogoče samo za teden dni delat, drugače pa bom raje doma oz. na dopustu. Itak pa ne mislim skakat okoli, tako da bom vseeno bolj počivala doma, v službo bi šla le za par dni. Po dopustu pa, če ne bo šlo delat, pa v bolniško. Kaj mislite?

ja, to je pametno. jst bom isto naredila-mi je sam G rekel, naj tko naredim.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.4.2008 18:15:57   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, to je res.... razlika je, če je bolniška recimo kak teden, ali pa je dolgotrajna bolniška, plačana s strani sociale. Potem računajo na podlagi povprečja vplačanih prispevkov.

Pf, zate je edino izhodišče, da prekineš, greš malo na dopust, potem pa nazaj na bolniško. Ker se ti bo obračunavalo po dohodkih 2007. Saj si sama napisala, da si s to bolniško začela že decembra, zato pa so vzeli 2006 za osnovo user posted image

ne morem verjet.....kako to obračunavajo......user posted image  čudn, da nam še to ne vzamejo, bebci.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.4.2008 20:14:36   
petra1978
Ojla punce.
Zelo mi je žal, da imate tako nizke bolniške. Tudi jaz delam v javni upravi, pa mi je zdaj kar minilo, da bi sploh šla na bolniško.
Že 2 dni hodim okoli z takimi bolečinami, da mi je kar slabo zraven. V sredo so mi spulili zob, zdaj pa se mi je vse zagnojilo in vnelo in boli kot p...... Pa nočem enih tablet protibolečinskih jest, zaradi bebike. Ma, bom že zdržala. Danes sem šla nazaj k zobozdravniku in mi je nekaj dal v rano in rekel, da če ne bo bolje, naj pridem jutri nazaj. Pa upam, da bo.user posted image
Danes sem malo vozičke gledala. Kar melo me je, da bi že enega kupila. Kakšne lepe stvari imajo.
Aja, pa čestitam vsem za super opravljene preglede. user posted image user posted image user posted image  Jaz že tudi komaj čakam na pregled.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.4.2008 22:28:01   
gold fish
pf - jaz sem tudi na bolniški od decembra 2007.....pa je bila januarsko izplačilo OK, februarsko tudi...je bilo že od zzzs (al od koga),, samo to marčevsko je bilo bolj bogo...sem dobila 300 EUR manj kot drugače..... S tem, da meni ne gledajo nobene plače iz leta 2006..... na plačilni listi je tista cifra .... bolniška nad 30 dni - povračilo..... - jemljejo 90% bolniško. Je pa res, da ni potnih stroškov, pa malice, pa 10% manj...pa je to to......  meni je ta mesec tudi skoraj kap, ampak dobim vsaj solidarnostno pomoč, pa se bo ta razlika (vrzel) pokrila...... 
Sem pa odkrito povedano rajši doma, brez stresa, pa čeprav malo manjša plača....

To kar si pa napisala pa drži....žalostno, da mora bilo kdo... tudi nosečnica.....živeti s 370 EUR na mesec......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.4.2008 22:37:45   
gold fish
punce - na spodnjem  linku si lahko približno izračunate porodniško...vnesete pdp in vam vrže ven, kdaj je nastop porodniške in kdaj najkasneje mora biti oddana vloga za njo...  jaz sem si za mesece, ko še ne vem plače vnesla iste zneske kot je bil na zadnjem izplačilu...saj dosti manj ali več ne more biti.....

Poglejte in komentirajte prosim....

evo še link:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

pf - če boš šla na bolniško samo za par dni...je spet slabše obračunano kot če si cel dalj časa...je večji odtegljaj...

aja glede prispevkov, ko smo v bolniški..... meni odtegujejo isto kot če bi delala.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
5.4.2008 0:19:57   
arabela*
oila,punceuser posted image
vidim da je debata o bolniški.Tud mene je skoraj kap,ko sem 18.šla pogledat na bankomat,pa je bilo samo 280 eur gor.S tem,da so mi trgali en kredit,to je nekje 140,pa nislim da en trajnik(morali bi,če so pa ne vem).Sem bila tak jezna,ko user posted image
Drugače pa nič novega,danes sem se cel dan potepala.Bom jutri kaj bolj aktivna,sedaj ga pičim spančkat.Nočka vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.4.2008 7:15:58   
jakoLUlana
dobro jutro punceuser posted image

Pregled imam v pon 7.4. in ze komaj cakam. Vprsala bom za spol in upam,da bo user posted image lepo obrnjen in bo vidno kaj dobimo...

A je se katera prehlajena? meni se vlece ze 2 tedna, ves cas kasljam - ne pomaga caj, med, sirup,... A mislite da user posted image  kaj moti to, da ga ves cas stresam s kasljanjem in napenjanjem trebuha?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
5.4.2008 8:41:53   
gold fish
jakolulana - jaz sem bila ful prehlajena na začetku....tam okrog 5-6 teden...še nikoli v življenju nisem tako kašljala.....  So mi rekli, da tisti normalni kašelj ni nevaren, če pa je ful pa sigurno ni fajn....nekaj je bilo na temo, da lahko pri tistih dovzetnih vpliva na ss čisto na začetku.... , pa na koncu mogoče.....

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.4.2008 8:49:06   
pf
JakoLulana jaz mislim, da z kašljanjem ne škodiš otročku,  če misliš to s tem, ko ga pač strese. Mislim, da je ta skrb odveč. Probaj pa se čimprej pozdraviti zaradi sebe, da ne boš še bolj bolana.

Gold fish to sem si enkrat že računala, seveda sem takrat dala tisto cifro do konca, ki je bila prejšnji mesec, ko je bilo še sto eurov več. Danes sem spet za finto, pa mi znese nekih 475 EUR. Pa ne bom se več sekirala sem se odločila, samo komisije pa ne bom čakala doma. Če pridejo in me ne bo, me pa naj dajo delat, ker za 370 EUR me pa ne bo noben iskal od 7.00 do 21.00 vsak dan v tednu, soboto, nedeljo in praznike oziroma vsaj čepeti ne mislim doma. Bolniške za nazaj pa se itak ne vrača, lahko te samo dajo iz staleža. Sicer pa pogovarjajmo se raje kaj bolj veselega. Danes bo kot zgleda lepo vreme. Moja mami   ima roj. dan in ji grem kupiti darilo in rožico, pa nekaj grem kupiti za pikico, kak pajacek ali pa kaj druga lepega, da se malo potolažim in da razmišljam o čem drugem.

Se pišemo kasneje. Lep dan punce.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.4.2008 9:10:58   
alysa
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image . Js bom morala še malo počakat, da vidim našega bebija.

O mizernih bolniškah pa raje ne bi, ker je res grozno, kaj se grejo. Pf imaš prav, raje uživaj v današnjem sončnem spomladanskem dnevu in misli na svojega user posted image .

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.4.2008 11:27:05   
Tejchy
Ojla punce!

Da se vam malo javim na ta lep sončen dan.. Glih razmišljam kaj bi kuhala, pa sem se odločila za puranje meso v omaki (pršut, sladka smetana in malo belega vina) in široke rezance .. mnjami.. sem kr lačna user posted image  user posted image  Sem našla recept na netu in sem ga enkrat že delala, pa je zelo okusno.

Drugače pa imam popoldan v načrtu sprehod, da izkoristim dan.. Proti večeru pa morama še žaluzije namontirat na okno v otroški sobici user posted image  Do zdej sem imela tam kabinet, pa nisva kupovala žaluzij, zdj bo pa treba. Pa malo bom pospravila po stanovanju, pogledala kak film... tko na easy.. Mojemu user posted image  sem dala danes day off user posted image  user posted image  gre na fuzbal s kolegi.. Pa mi prav paše tko, da bom imela mir pri pospravljanju - če ne mi je tak sam v napoto user posted image  user posted image  Zdj še naj izkoristi, kaj kmalu bo moral on namest mene pospravljat user posted image  user posted image  

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
5.4.2008 11:39:08   
ključek
jaz pa mojega user posted image  že zdej navajam na pucanje. oz. se je kr sam mogu navadit, če je hotu met spucan, saj sem jaz ležala. (user posted image ). in zdej se je navadu celo peglat. user posted image user posted image user posted image
mamo pridne fante, može, a????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
5.4.2008 11:43:34   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

FANTKA BOMO IMELI user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Evo mene iz pregleda.. Imela sem gin pregled na mizi, pol pa še UZ user posted image  user posted image  user posted image  Sma poslušale srček - dela tik tak, pa še za spol sem izsilila, da je pogledala user posted image  user posted image  user posted image  Sem ji rekla, da imam dovoljenje od user posted image  da mi pove. In mi pokaže slikico - prav vidi se lulček user posted image  user posted image  sem jo tud dobila za spomin user posted image  user posted image  Pa še eno celo in eno 3D user posted image  user posted image  Tak, da je bilo SUPER vse skupi..

Edino morfologijo imam 15.5 user posted image  kje je šele to user posted image  user posted image  Ja nič.. gremo odštevat jovo na novo user posted image  user posted image  user posted image  
[/quote

Kateri pregled po vrsti si imela. Kako to, da ti je delal UZ, men je sestra rekla, da dva pregleda pred morfologijo posluša samo srček in me mal pregleda, brez UZ.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
5.4.2008 11:49:49   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Za prvomajske oba z možem delava - imamo v službi prepoved dopusta od 15.4. do 15.5. No, pa smo si rezervirali 31.5. enotedenske počitnice v Vodicah - upam, da bo lepo vreme!!

Malce pa me skrbi išijas. Že prvič sem imela z njim probleme in sicer bolj proti koncu nosečnosti in sem morala nositi nosečnostni pas, sedaj me pa že zdaj boli (in sicer predel hrbet, desna ritnica, desno stegno).

Mene tud s fulom bolita obe ritnici, sploh, če hodim. Bolečina pa se je preselila tudi na ledveni del. Čeprav je bilo zadnej dva dni OK. Mogoče sem sam pretiravala s sprehodi.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
5.4.2008 19:25:09   
pf
A ste se naužile svežega zraka? Danes je pa bilo res lepo vreme za pohajkovanje. Tudi jaz sem se potepala in je bilo fino. Kupila sem dve sadiki ameriških borovnic in sva jih posadila. A jih imajo pri kateri doma in kako kaj obrodijo? user posted image je šel zdajle ravno na en rojstni dan, ki ga ima njegov prijatelj, meni pa je še prej prinesel pico in sem jo zdajle ravno "pospravila", zdajle pa se gremo stuširat, namazat bušija in gledat malo TV.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
5.4.2008 19:40:19   
ključek
tudi jaz sem šla ven. sicer ne na sprehod, šla sva na parcelo, sem malo pomedla po hiški. potem pa je prišla soseda, pa smo mal čvekale pa je blo. user posted image
žalostno, da se moramo sekirati zaradi države - bolniška, plača....user posted image  
ah, jutri je še en frej dan, če ne drugače, bomo skupaj z našimi user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image  midva greva na kosilo k moji mami, pa še moja nečaka prideta. user posted image user posted image user posted image
lepo nedeljo punce, čao!! user posted image

aja, še to...ne morem verjeti, da sem že v 18 tednu...............kaj leti ta čas. upam, da bo porod tudi hitro minil!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.4.2008 19:41:01 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.4.2008 20:26:06   
lana luna
ojla punce...

pr ns je tut bolj kriza z denarjemuser posted image ampak bomo že kako, a ne? sej smo srečke nosečke... take stvari nas ne vržejo iz tira...

da vam na hitrco povem kaj se je men kej dogajal ta tedn. sm se u sredo za hec vagala, ker se drgač sam ob nedelah in me je skor kapuser posted image user posted image a je možn da sem v treh dneh dobila 1,5 kg?? vaga je ves čas na istem mestu, vedno se precej slečena vagam, pa prebavo mam še vedno redno... me je skorej kap. sej vem da se je v nosečnosti treba redit, sam prej se tri mesce nism pol pa v treh dneh tolk. sm rekla da če bo šlo tko naprej, bom kmalu kot ena slončicauser posted image user posted image   no sam dons mam pa spet tolk kot v nedeljo, ker sem v četrtek cel dan bruhala in nič jedla. sem si neki želodček pokvarla... sam zdej je to hvala bogu mimo, pa spet papcam...

*zoe* mal pozna semuser posted image mam dr. Kastrati, ona je tle pr ns nova. te smem vprašat kero maš ti?? in kako si zadovoljna z njo? ker jest še nism prebolela ponedeljkovega pregleda. se mi zdi da se mi je ful krivica nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image nč srčka nismo poslušaluser posted image user posted image kakšna pa je mašinca za poslušanje srčka??? a je to kao kot CTG?

punce pa še en prijateljski nasvet glede vozkov... sem učer mal firbcala v trgovini Chicco. za hec. pa majo un trikolesnik, kjer maš vse (športni del, košaro in lupinco z avto fixom + še ful dodatkov) za tm okol 700 eurov. sam je neki v akciji. in pol sm tle na forumih mal brala, kje ljudje kupujejo vozke, pa sm vidla da jih naročajo po netu iz italije tut. in je ta isti voz kar 200 eurov cenejši. jest nism mogla verjetuser posted image user posted image poštnine je okol 40 eurov, nekje tut več, ampak te še vsen pride precej cnej. tle v dragi sloveniji se vsak evrček pozna...

punce lep večer in še lepšo nedeljo vam želim....

pa še neki, res da je materinstvo slabo plačan poklic (kar se denarja tiče), ampak je pa to še zmerej najlepši poklic...user posted image user posted image user posted image a ne??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.