|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
4.4.2008 8:48:02   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image
Psaša, upam, da je Miha danes že kaj boljši in da pljučnice ne bo spljoh.user posted image
Moci, uboga Zoja pa spet na antibiotikih.user posted image  Držim pesti, da so to pa res zadnji antibiotiki za dolgo dolgo časa in da bo pomlad s sončkom prinesla tudi obilo zdravja na vaš konec.user posted image
Prvomajski prazniki - jaz imam sicer dopust, vendar bomo kar doma, verjetno bomo šli na kakšne take enodneve izlete. Dopust imam pa še 14 dni v maju, ko imamo planirano Korziko in Sardinijo, vendar se zdaj z možem za nekaj dolgoročnejšega odločava in se bo v tem primeru treba kakšni stvari tudi odpovedat. Tako da bomo videli sproti.
Vava, super za NS.user posted image user posted image user posted image  Drži se še naprej.
Pikapolona, trkam, vendar problemov z odpenjanjem v avtosedežu k sreči nismo nikoli imeli. Ti jo kr fajn stisni in pripni, da ne bo trte mrte.user posted image
Frrr, v savni praviš, da se skriva energija. Moram pa enkrat res iti pogledat, že pol leta sam govorim. Oglasi se kmalu, pogrešanka.user posted image
Tasha, kako je vaš bagerist, Gael, kaj boljši?user posted image
Clody, joj, vi ste pa tudi ubogi, dajte se čimprej pozdravit, pa upam, da dobita eno fajn varstvo za Nejca.
Muki, krasni princeski na poroki. Čakam pa še eno fotko, da slučajno ne pozabiš, saj veš?!user posted image  Pa super sanje.user posted image
Piskot, upam, da se še uspešno skrivaš pred rota virusom.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.4.2008 8:54:57   
Arabela
Jutro!

Pa je spet petek! Sploh ne morem verjeti kako minevajo dnevi....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.4.2008 8:56:34   
Arabela
Kar se tiče srečanja.... vi se zmenite, pa bomo videli če tudi nam uspe...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.4.2008 9:03:01   
Anonimen
jutro

jaz sem komauser posted image , včeraj sem bila že ob 5ih zjutraj pokonci, danes spet- sem očija okoli prevažala- v bolnico pa domovuser posted image  za dohtarje, ker se ne znajo zmenit kdaj bo operacija, je bil zjutraj tam pred sedmo tešč....pa mu ob 12h kosilo prinesejo, da kao ne bo op, potem čez 5 min pa dr v sobo vleti, da bo operacija, ampak je juho že pojedeluser posted image , no danes mende bo.......aja, pa njegov kirurg meni, da to ni hernijauser posted image in da ni nujno, je imel pa v KC pregled za trebušno slinavko, so ga dali pa pod nujno, da ga morajo operiratuser posted image - jst bi plače enim 3x zmanjšala, drugim pa 5x povečala!

vglavnem se učim....eni bi rekli da Mučimuser posted image , tudi tako bi se lahko reklo!
Tinkara je v vrtcu, pridna, danes in jutri bo pri moji mamici, da se bom lahko učila- hvala mamiuser posted image

vsi ki ste bolani se pozdravite (z mano vred).....

Vava- čestitam za NS- ampak tole pa gre hitro naprej...uf
knjiga je Piknik na ledu, avtor Andrej Kurkov- taka svetlo modra je.......

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.4.2008 10:51:39   
*anč*
helou!

mi smo ok,vsi skoraj 100% zdravi in toželim tudi ostalim. včeraj sem malemu omaro pospravlala,ker nisem mela več kam dajat novih stvari ... sm nabrala za 2 torbe premale robe. pa tok sladke so male cotke,zdej se mi že 74 zdi full malo,pred enim letom je pa zgledalo full veliko. smo pa dobili ene 3 vreče garderobe 86-98 od enga fantka. full lepe stvari,super ohranjene(mi mamo full cot zaflekanih,vanish gor dol), po 10 kavbojk/hlač od ene številkeuser posted image  se mi zdi to full velik,ampak je super ker ne rabimo vračat.
bom dans pofotkala malega,sam fotič morm najdet.

moci  pa ne da ste spet boščki. revca zoja s temi antibiotiki. naj bo čimprej dobro ... user posted image

muki  neke čudne sanje maš ti ... hitro po test user posted image !  pa krasno plešeta tvoji pupi user posted image .

vava  super za nuhalno! in za boljše počutje!

pikapolona  naš je tut že enkrat osvobodil roke,ker ni bil dost zategnjen.

psaša in clody  tudi vi se pozdravite!

tasha  gael je že tak velik dečko! a se full rad s kamioni in bagri igra? mi našmu še nč tazga nismo kupli,bo kr treba user posted image .

piskot  kako je stanje?

remy  pridna si z učenjem. jst morm tut. dej me mal u rit brcn user posted image !

lep dan še naprej!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.4.2008 10:53:53   
*anč*
srečanje   mi smo bolj nepredvidljivi,tko da se ve zmente pol se pa vidmo,če nam rata!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.4.2008 11:11:57   
*anč*
@lina  sm čist pozabla .. hvala za odgovor in link o plačilu vrtca! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.4.2008 13:04:51   
mis
Dan!

Evo, sem doma, mala spi, tašča je zdaj odšla. Pri nas eno čudno stanje. Včeraj smo šli kolegici zapet pred porodnišnico, ker je rodila, pa pol se gre vedno še mal na dom pojest... Prišli smo malo čez 21h... Sva s Tino do 16:30 popoldan spali pa ni bilo panike. No, pa jo zrihtava, pa je težko zaspala, pa ponoči se skoz zbujala. ni bilo samo danes, nekaj jo matra. ampak ni problem to tak. Bolj sva midva. Malo mislim da trojke matrajo. Midva pa... Včeraj me je usekal križ, tako postopma se je stopnjevala bolečina, v valovih... Moža je pa tako rama bolela, da sem ga jaz zvečer oblačila v pižamo, ker je tudi premaknit ni mogel. Ob 1h ponoči je bila mala že pri nama, ker sicer bi vstajala celo noč, ob pol treh se mi zdi da nisva z možem še nič spala. Mene križ, pa v spodnjem delu trebuha me je peklo, mož pa rama. Pa je šel po tablet in šel v drugo sobo spat, pa je nekako odspal tiste 4 urce, midve pa tudi nekako na pol. Ob 7h mi zvoni budilka in jasno mala tink... auf. Čist zakomirana, neprespana, pa se je toliko razbudila da ni več zaspala. Skratka, zdej spi, jest grem pa tud počivat. Zjutraj je bil križ ok, zdaj ga pa spet čutim.... Grem v ležečki...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.4.2008 13:14:33   
psaša
Mali je sedaj OK, sva bila na kontroli, plučka so čista, en ušesek je nekaj vnet, ampak je rekel, da gre lahko ven. Pa kri smo dali pregledat in je OK. Skratka mali je imel eno virozo. Samo, da ni bilo kaj hujšega.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.4.2008 13:32:45   
piskot
piskot se uspesno upira virusu. user posted image sem ze doma, ker je imela danes svakinja martina. ne vem kdaj se ji bomo oddolzili, ko pride takole po 4. nocni se martina merkat. svaka ji cast.

psasa samo da je vse okej, da ni pljucnica.

vava cestitamo za uspesno NS.

frrr no no, si bila ze rahlo med pogresanimi.

mis kaj ste pri vas kaj takega pojedli user posted image ne, brez heca, upam da se postimate.

remy komu bi zdaj ti place povisala in komu znizala? nic ti nisem fous za ucenje.

anc ja zakon tkole ce dobis cunje ane. tudi mi smo jih. pa sem se najprej ful zmrdovala ker je bilo ene par bodyjev zapacanih. ce pogledam zdaj nase cunje .... ajoj, jaz jih ne bi mogla nobenemu naprej dat, ker niso za v javnost. sprobali smo pa ze celo gardo teh antiflekov

arabela verjamem da tebi se hitreje minevajo dnevi kot nam vsem. a ste krce ze kaj zmanjsali?

maxica, pikapolona, muki ... vi se pa zorganizirajte, pa najemite en avtobus, vas bo ceneje prislo kot da se vsak posebej prevazate v iste konce user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.4.2008 13:54:57   
Maxica
Še ena bolj frišna fotka naših pobalinov:

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.4.2008 14:16:34   
pikapolona2
joj kolk ima že lan laskov user posted image user posted image user posted image ........super sta bratca Maxi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.4.2008 16:24:39   
*anč*
mis  ojoj,poštimite se čimprej! pomoje morš ti mal več počivat, sam je lažje rečt ko pa nardit,ane?

maxica  full sta lušna tvoja fantiča. pa lan je bolj po teb ane,sej si bla učasih bolj svetla?

piskot  user posted image  za borbo proti rota virusu!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.4.2008 17:49:26   
frrrr
ahoj,

Arabela, pogledala sem fotke Sergeja user posted image full je luštkan in hitro raste, pa šele rodila si user posted image kam beži ta čas?

Maxica, tvoja fantiča sta pa res full lepa. moj mož pravi, da bo Max lomilec ženskih src, Lan pa nič ne zaostaja user posted image se strinjam z njim

vidla, da vas je nekaj bolanih... čimprej se pozdravite! za tapridne pa user posted image user posted image držim pesti za Remyjin izpit in pikapolonino diplomo... ko končata, pa men energijo pošljita user posted image *anč*, kako gre tebi?

pri nas pa dogajalo zadnje dneve... poleg poroke in kratke noči, se je še ura prestavila in Jaša je namesto med 19. in 20. uro, zaspal enkrat do 21. ure user posted image sem kr z njim hodila spat.
v torek sva bila v vrtcu na telovadbi... sta vzgojiteljici pripravili poligone in musko in smo plesali, telovadili, vglavnem uživali...
včeraj sem se pa mau pred 19. uro odločila, da bi šla v savno, sem tamauga parkirala v banjo in šla... in 19:30 je mali že spal user posted image mene je pa vsak dan po 2 uri matral user posted image je pa res, da je tudi čez dan v vrtcu več kot 2 uri spal, prejšnje dni pa menda slabo, ker je eden od otrok skoz jokal. ko sem prišla domov, sem srečala tamauga in moža na poti iz kuhinje proti sobi in sem kr prevzela, ter zaspala s tamalim... sta ravno vzela žličko Calpola, ker mu je temperatura zlezla do 38,7. danes je bil doma... čez dan brez temperature in sta šla tut mau ven. zdaj pa se mi zdi spet malo bolj vroč. mogoče spet kak zobek ali pa prehlad user posted image

za jutri je v načrtu zoo, če ne bo vročine... če bo pa še zvečer ok, pa v nedeljo še kakšen bazenček...
če bo energija se javim, sicer pa enkrat drug teden user posted image
lep vikend vsem skup! bodite v cvetju...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.4.2008 17:54:50   
frrrr
aja, srečanje v zoo... če bomo v lj, pridemo. en vikend gremo pomagat prikolo na morje postavit. če to ne bo ta vikend, smo seveda v zoo user posted image če pa se v nedeljo dobimo, pa smo skor zihr vsako zraven, ker bomo samo v soboto postavljali prikolo, potem pa taščo in tasta pustili, da v nedeljo sama sfiniširata.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.4.2008 21:12:00   
frrrr
vau, spet js pišem user posted image vmes smo s tamaučkom gledali risanko, jedli, se umili, spravili v pižamo, podojila sem ga, šla rolat, v trgovino, prebrala maile.... od vas pa še vedno nobenega glasu user posted image
mali spet zaspal takoj... sem šla 19:15 rolat in 19:30 je bil v komi user posted image zgleda, da bomo mogli prakticirat neki časa tako, ker me mali preveč okol prsta suče user posted image čeprav priznam, da mi kr paše se crkljat user posted image user posted image

grem gledat kaj počnejo pri big brotherju, da je tolk smešno...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.4.2008 21:22:32   
piskot
cer.

midva sva se danes 45 minut spat dajala. na koncu si je pel, medtem sem pa jaz skliznila ven iz sobe. pa sploh ni opazil.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.4.2008 22:34:05   
pikapolona2
pa ste res nekam redkobesedne danes :-))

Midva sva ravno pogeldala JUNO film...ej men je bil res všeč! Priznam na koncu sm se cmerala (pa se res res redko malo zacmiham) ....po dolgem času ameriški film ki me je ganil

lahko noč

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.4.2008 22:45:19   
mis
Večer!

Noč!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.4.2008 16:46:56   
altati
Dober dan....malo morskega vzdušja:

igrala, igrala, igrala!!!

user posted image

user posted image

nabiram rožice za mamico:

user posted image

mali in veliki mož na pomolu:

user posted image

user posted image

čista uživancija:
user posted image

ha, še jesti sem dobil:
user posted image

na koncu sem se prepričal, kakšno je morje :
user posted image

ugotovitev: toplo!!!!
user posted image

pa sem vseeno moral ven:
user posted image

in na koncu sem se še veselo posončil:
user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.4.2008 16:57:19   
pikapolona2
no pa smo še mi v klubu bolanih! Brina kašlja in ji teče iz nosa...vročine še nima ampak glede na to kako je nerazpoložena jo pričakujemuser posted image user posted image user posted image

A bo kakšen teden ko bomo vse lahko rekle jeeeee zdravi smo.

Altati mamljivouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.4.2008 17:15:33   
altati
Pa da vas še malo pokomentiram:

Muki, lepi plesalki, simpatični

Maxica, Lan je postal prav lasat, fletna dečka, ravno za Mukini deklici

Pikapolona - pozdravite Brino, upam, da vročina ne pride, razmišljaj pozitivno!!!!

Frrrr -upam, da je deček že zdrav....oz. brez vročine!

Moci -  dajte že odgnat bolezen in AB stran!!!!

Mis - upam, da sta z možičkom že bolj 'pri sebi' in bolj mobilna....

se mi zdi, da je čist preveč bolezni med oktobrčkiuser posted image user posted image user posted image
Odgnat jih bo treba....

Remy- ne pretiravaj z učenjem, boš preveč pametnauser posted image

Omenjam vse ostale, če sem kaj pozabila komentirat, naj bi bo oproščeno...leta delajo svojeuser posted image

promajski prazniki - pojma nimam...nekje uživali, najbrž ob morju....slovenskem....plana točnega ni....bomo šli na trenutni navdihuser posted image

Danes smo uživali v pomladnem Portorožu. Tam smo bili že ob 9h zjutraj. Deček je vstal ob 6.30, smo se najedli in kar oldočili, da jo mahnemo na sonce. Bilo je res super, toplo......Jaša je več kot užival. Morje se mu je zdelo toplo, deček bi kar namočil rituser posted image .
Naigrali smo se, sprehodili, najedli, nacrkljali.....

Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.4.2008 20:11:24   
*anč*
altati  user posted image   prekrasne fotke!! ste uživali!

pikapolona  upam,da vročina ne pride! mi tut fulllll smrkamo ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.4.2008 21:27:20   
Maxica
Tudi za nami danes krasen dan, tak sončen in pol optimizma. Dopoldne mal shopinga s staro mamo, po kosilu pa uživanje na dolgem sprehodu po sončku, sedaj sem pa še s pilatesa, upam, da si bova lahko z možem kakšen fajn film pogledala ter dan zaključila s češnjico na smetani.user posted image
Altati, super krasne fotke, mamljive, Jaša je pa tudi že pravi dečko, ful luškan, res.user posted image
Pikapolona, naj bo Brina jutri že boljša, vročina naj se vas pa izogne! user posted image Praviš, da je Juno fajn, moram moža nahecat, da mi ga dol potegne.
Lep večer imejte.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.4.2008 22:26:05   
pikapolona2
piškot....evo sva končno šla na predstavo Jamski človek...sej je kr hecno.user posted image user posted image ....M je ugotovil da je veliko resnice.

Brina je še vedno brez vročine...kašlja ampak res držim fige da bo samo bolje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?