|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
4.4.2008 12:25:41   
*zoe*
Petrax ti imaš pogoje za bolniško. Probaj, izgubiti tako ali tako nimaš kaj. Glej samo nase in na svojo user posted image  A ti bo šef podaljšal, a ne, verjetno ve že sedaj, tako da po moje sploh nima veze kje si, v službi ali doma. Reci svoji g., da ne moreš več, pa je. Sicer je pa tko, da te mora delodajalec v primeru neprimernega mesta dati novo ustrezno delovno mesto. Upam, da sem ti kaj pomagala user posted image

Oj oj pikica36, kako si kaj? Oglasi se še kaj. Pa vso srečo pri user posted image

Ja, za Kahlo pa držimo pesti user posted image  danes.

Coko, pametna odločitev, ne bo ti žal. Sedaj ti pa želim, da ti pride nasproti eno pametno stanovanje, ki bo tvoje novo gnezdo user posted image

Me to you koliko si se pa vsega skup zredila? Meni se je na srečo umiril apetit, vendar je to verjetno samo začasno.

Sedaj pa back to work. Čavči

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.4.2008 12:36:11   
ključek
*zoe*, v bistvu se jaz še nisem nič zredila, ker sem tok shujšala med bruhanjem. tko da zdej stare kile nazaj dobivam. user posted image  nosečniške pa še čakam. user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.4.2008 12:37:54   
coko
petrax če imaš v redu zdravnico ti bo verjetno napisala, sicer ne vem če do porodniške, probaš pa lahko. Pa ne pozabi še malo bolj natvezit kako hudo je. Čeprav jaz ti verjamem da je neznosno, ampak pri zdravniku nikoli ne veš, kaj bo rekel. Ravno včeraj sem se s prijateljico pogovarjala (rodila bo junija), ki ji je bilo tudi težko v službi, pa ji je zdravnica rekla: "Ja, ste noseči!" Se mi zdi full nesramno od nje, ampak tudi takšni se najdejo. No zdej proti koncu pa ji je dala 2 meseca bolniške, torej do porodniške bo doma.

Glede pogodbe pa se probaj zmenit, da ti jo podaljšajo, zaradi porodniške. Poznam primer,ko je punci pretekla pogodba tik preden je šla na porodniško,pa je zaradi tega, ker ni bila več v delovnem razmerju pripadala manjša porodniška ali samo osnovna (nekaj takega). To je bilo 2 leti nazaj. Ne vem, če se je kaj spremenilo. Bi bilo fajn, da se pozanimaš, kako in kaj. Jaz se bi.  Nočem te s tem strašit.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.4.2008 14:08:10   
Tejchy
FANTKA BOMO IMELI user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Evo mene iz pregleda.. Imela sem gin pregled na mizi, pol pa še UZ user posted image  user posted image  user posted image  Sma poslušale srček - dela tik tak, pa še za spol sem izsilila, da je pogledala user posted image  user posted image  user posted image  Sem ji rekla, da imam dovoljenje od user posted image  da mi pove. In mi pokaže slikico - prav vidi se lulček user posted image  user posted image  sem jo tud dobila za spomin user posted image  user posted image  Pa še eno celo in eno 3D user posted image  user posted image  Tak, da je bilo SUPER vse skupi..

Edino morfologijo imam 15.5 user posted image  kje je šele to user posted image  user posted image  Ja nič.. gremo odštevat jovo na novo user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.4.2008 14:09:33   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , 5P 4.4., PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 4.4.2008 14:14:01 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.4.2008 14:13:34   
*zoe*
Čestitke Tejchy za pregled user posted image  pa za user posted image  pa za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Me to you, pol pa ni panike s kilami, jaz jih nič ne izgubljam, samo pridobivam user posted image , sploh na začetku 2 meseca sem imela tako lakoto, groza. A so se ti pol slabosti že malo umirile?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.4.2008 14:22:16   
*bubi*
pa a ni kao en zakon, da če si noseč, te ne smejo odpustiti??? ne vem točno, mislm,d a sem enkrat to slišala.

Odpustit te res ne smejo, če pa poteče pogodba za določen čas, pa je niso dolžni podaljšat zaradi user posted image . user posted image

Punce, tiste, ki ste pred iztekom pogodbe.... FUL je treba pazit, da imate veljavno pogodbo na tisti dan, ko nastopite porodniško. Drugače lahko brez dohodkov ostanete user posted image  Nekateri šefi grejo vseeno toliko na roko, da podalšajo vsaj do nastopa porodniške. Ali pa kar za eno leto, ker potem itak niste njihov strošek. Takega šefa sem imela jaz v 1. user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.4.2008 14:25:19   
*bubi*
Kahlo - držimo pesti  danes.

Coko, tudi jaz ti želim, da najdeta tisto ta pravo gnezdece user posted image  

Tejchy, čestitke za fantka user posted image  Zdaj pa hitro ime izbrat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.4.2008 14:32:06   
coko
Bravo tejchyuser posted image user posted image user posted image  No, pa imamo enega user posted image  več! Še eden pa bodo lahko parčki user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.4.2008 14:38:29   
Tejchy
ZOE - hvala za čestitke..

Glih gledam, da je celih 6 tednov do morfologije user posted image  in če sem zdj v 17t, bom pol v 23t.. ful pozno user posted image  No, sem se pa zmenila, da mi bo morfološki pregled snemala na cd oz dvd. In doplačam samo 20 EUR user posted image  user posted image  

Aja pa zredila sem se na 55,7 kg, kar pomeni že 5,7 kg plusa user posted image  user posted image  user posted image

PETRAX - če se slabo počutiš pejd na bolniško.. Tvoj delodajalec bo že moral razumeti.. Ti moraš zdaj gledat nase in na svojo user posted image  in nič drugega.

COKO - ja ime.. uf.. to bodo še huda pogajanja user posted image  user posted image  user posted image  Ker za user posted image  sem imela izbrano ime in nisem hotla nič drugega in tud mojmu ni ostalo kj druzga kot pa da reče ja, se strinjam user posted image  zdj za fantka pa še nisva imela zbranega nič, bilo je pa milijon predlogov... tak da bo še pestro .. user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 4.4.2008 14:41:27 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.4.2008 14:38:30   
coko
Joj punce, jaz sem zadnje dni tako lačna! Sploh ne vem več kaj naj jem, da bom sita! Pojem kosilo, čez 10 minut pa želodec že protestira, da je lačen! Prej nisem mogla veliko pojest, zdej pa nenormalno. Ali pa user posted image  tolk poje, da ga ne morem dohajat. user posted image  Pa sploh mi ni do prigrizkov, jaz bi kar poštene obroke jedla.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.4.2008 14:55:04   
*zoe*
Kar se te pogodbe in tega tiče, je res tako kot pravi bubi, da če ti preteče mu ni treba podaljšat, če pa imaš še veljavno pogodbo, te pa ne more kar skenslat. Smotana zadeva, sploh potem zaradi porodniškega nadomestilauser posted image  Upam, da boš imela srečo. Držim pesti petrax!

Glede morfe se pa ne sekiraj Tejchy, saj bo hitro minilo. Vmes so še malo prazniki pol pa bo. Pa še tako si se fajn zmenila. Super.

Pri imenih se pa tudi pri nama zaplete. Enostavno nama ni noben všeč user posted image  Ne vem, kako morava biti tako zbirčna user posted image . Če pa že najdeva eno ime, je pa všeč samo mojemu, ali pa samo meni user posted image  Tako da še čakava na navdih user posted image

Coko, kar se pa hrane tičle, te pa čisto razumem. Tako je bilo meni v prvih 2,5 mesecih. Groza! Samo jedla in jedla sem, če ne bi pa moj želodec takoj začel štrajkati user posted image  Hvala bogu, da se mi je to sedaj umirilo. Uf! Samo čakam, kdaj me spet prime user posted image

Danes sem se odločila za kislo repo in krompir - ko eni reveži user posted image , ampak glih to mi paše. Moj bo pa zraven še kakšno klobaso, pa bo. Če bo v nedeljo lepo bomo pa že zunaj grilali čevapčiče. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.4.2008 14:55:13   
gold fish
tejchy - user posted image user posted image   za pregled in za #poba# user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.4.2008 15:04:01   
coko
 zoe jaz bi pa kar k tebi prišla na kosilo! mmmmm. Seveda bi še klobaso zraven. Meni so take stvari najboljše.

Tejchy  tudi midva še nimava izbranih imen. Sicer ne veva kaj bo, ampak za punčko sva še najdla kakšno, za fanta pa nama sploh nobeno ni všeč. Zenkrat po internetu zbiram in kopiram imena,pol se bo pa treba enkrat vsesti, pa vse pregledat. Sva rekla, da bova kasneje zbirala, da si vmes ne bova še 100x premislila. Še preden sem zanosila, sva imela že izbrana imena,zdej mi pa sploh niso všeč.
Tudi jaz čakam, da bo ime priletelo kar samo z neba.user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.4.2008 15:27:29   
coko
No, jaz imam pa eno vprašanje. Verjetno boste rekle, da je butasto, ampak vseeno. Kaj si mislite o arašidih in nosečnosti? So alergeni za otroka ali ne? Mislim, da sem v reviji nosečnost (nisem prepričana, je že dolgo nazaj), prebrala, da če ješ arašide v nosečnosti, potem ima otrok večjo možnost, da je alergičen na njih. Kaj mislite?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.4.2008 15:32:52   
coko
No, to sem najdla na internetni strani MAMA revija:
Pazljivo z arašidi!
Če imate vi, vaš partner ali kdor koli v družini težave z astmo, ekcemi ali alergijami, se morate arašidom popolnoma odpovedati, saj lahko pri vašem otroku povzročijo alergije. Vsi drugi oreščki pa so varni in zdravi ter velik vir beljakovin.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.4.2008 15:38:49   
Tejchy
arašidi user posted image  hmm.. prvič slišim.. tako da pojma nimam kako je s tem.. Še sreča, da nimam rada slanih prigrizkov user posted image  user posted image  user posted image  Ja sj.. arašid ni edini alergen ali pač?? Pol to pomeni, da tudi ostalih alergenov ne bi smele jesti.. čist tko logično.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.4.2008 15:45:22   
ključek
čestitke!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.4.2008 15:47:02   
ključek
joj, imena...............user posted image  preden sem zanosila, je bilo v igri kar nekaj imen. ampak, vsaj bila so. user posted image  sedaj pa nimava pojma. midva tud čakava..............na kakšen pameten preblisk. user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.4.2008 15:50:37   
coko
Ja, imaš prav, ni edini alergeni. Tudi jagode, kravje mleko,tudi jajca pa verjetno še kaj. Ker delam v jaslih vem za te alergene,ker so pri otrocih pogoste (pa ne pri vseh).Pri večini po tretjem letu starosti "bolezen" izgine, ni pa nujno.

No, to pa piše v babybook:
Uprite se mizi, obloženi s kaviarjem, paštetami, mehkim sirom, arašidi in surovimi jajci.  Verjetno v majhnih količinah nič ne škodi. Kaj pa je majhna količina,pa verjetno pri vsakemu drugače. Uh, danes pa prav kompliciram. Mi že pamet škoduje. Se pozna, da sem sama doma in se dolgočasim, da je joj! Pol mi pa hodijo takšne neumnosti po glavi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.4.2008 15:51:41   
pf
Tejchy čestitke za pregled in za user posted image . Superca, samo da je vse dobro.

Jaz pa sem tako jezna in žalostna hkrati, da mi gre kar na bruhanje. Sedaj ko sem v staležu mi plačilne liste pošiljajo domov in danes, ko sem jo dobila me je skoraj kap. Dobila sem 370 EUR, pa nimam nobenega kredita, če sem natančna. To je to. Delam pa v državni upravi.  Vsak mesec dobim po sto eurov manj. Sploh nisem vedela, da se za obračun bolniške šteje plača iz leta 2006, ker sem na bolniški od decembra 2007. Prej sem delala pri enem privatniku in mi je nakazoval 120 000 sit, ostalo pa na roko. Plače sem imela 200 000 sit. In seveda sedaj imam tako slabo obračunano bolniško, ker sem imela tako malo plačo nakazano takrat. Sem klicala v računovodstvo danes in sem malo vprašala kako je s tem. Ni mi jasno kake veze ima plača iz 2006 z bolniško v 2008 letu, sploh pa pri dveh različnih delodajalcih. Ko mi bodo s trajnika odtegnili vse položnice, mi bo ostal samo še drobiž. Če uporabim malo humorja, ravno dovolj da si kupim Magnesol, Centramed mami, Vitagyn C in pa jogurt za vsak dan v mesecu.  Saj po eni strani je imel dr. na komisiji prav, ko mi je predpisal mirovanje na domu, čeprav mi le tega ni ne moja g. in ne oseb. zdr., ker za nakupe, tudi manjše več nimam in je itak bolje, da sem doma. Daleč smo prišli v tej naši EU. Ne misliti, da mi denar pomeni vse, sem zelo vesela da sem noseča in upam, da bo vse vredu, ker že itak zanositi nisem mogla drugače kot z umetno oploditvijo (drugič)  in sem že marsikaj dala skozi. Samo, da bo otroček pri hiši, ampak 370 EUR  je pa katastrofa. Upam, da vas nisem preveč zamorila. Mogla sem se potožiti, ker ne morem verjeti, da je možno v 2008 letu, da ima nosečnica 370 EUR bolniške.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.4.2008 16:03:14   
*bubi*
pf, čim prej se pozanimaj glede tega! Kaj če bi malo prekinila bolniško, potem pa šla spet, bi pa se dohodki iz 2007 šteli? Ni fora samo v tem, koliko zdaj dobiš, ampak boš tudi potem celo leto dobivala toliko porodniške! To pa ej res žalostno, še posebej, če si 2007 plačevala 2x višje prispevke za socialno varstvo, zdaj pa te tako rubijo.

Jaz priznam, da s takim zneskom ne bi prišli skozi mesec, niti slučajno ne!

Glede arašidov. Če ste jih že kdaj prej jedle, ne skrbite!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.4.2008 16:04:32   
coko
Halooo! Kaj se pa grejo! Tudi jaz to prvič slišim! To je pa res čudno. Dej se še kje pozanimaj. Vem, da če imaš poškodbo izven delovnega mesta, dobiš zelo malo plače, če si pa tako na bolniški (zaradi nosečnosti), ki jo označujejo kot "bolezen",pa ne bi smela tako malo dobit.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.4.2008 16:08:10   
ključek
jaz sem tudi v javni upravi, in sem dobila isti znesek-360 eurov.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.4.2008 16:15:15   
maybebaby
Pf..žal mi je...to je res malouser posted image .
Jaz delam v šoli kot vzgojiteljica, pa imam tudi pošteno manj od kar sem na bolniški- ni psih. obremenitev, dod. dej., nagrad... A vseeno še kar nekako gre...Edin problem je ker midva pa sva malo bolj zakreditirana in mi na koncu tudi ne ostane veliko...Jojjjj ta denar- kar preziram ga...user posted image

Na našem pregledu je tudi vse štimalo- zredila sem se za 4kg tako da bom kmalu na 60 prilezla...user posted image
Bubika sedaj leži na trebuščku in se je ves čas odrivala z nogami navzgor- tko luštno jo je bilo pogledat.user posted image
Določila sva tudi datum za morfologijo: 12.4. ob 11h ( si bom kar tukajle napisala, da ne pozabim).

Vsem želim ltoplih sončnih žarkov po kipečih trebuščkih...user posted image

caučk...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.