baguSka
|
Ja je sposoben. Ampak če gremo v skrajnosti, bi potemtakem moral ukinit vožnje z avtom, pa je v službi non-stop na cesti, pa najboljš da še službo zamenja, ker v gradbeništvu dela, pa lahko s kakšne višine dol pade,.... On se ni odločil, da se bo ubil na cesti! On se je odločil, da bo užival v vožnji z motorjem. Pol najboljš, da še avta ne kupim, ker se lahko ubijem, četudi ne bom jaz nič kriva. Ampak saj ne razmišljamo o tem. Najbrž vsi delamo na tem, da se nam nesreče ne bodo zgodile, da bomo varno vozili po cesti, no predvidevam oz. vem, da bo tudi on naredil vse, da bo vsakič pripeljal varno domov k ženi in otroku v objem. Od vsega nastetega je ravno med motoristi najvec zrtev... sej ni nujno da je smrt. Lahko je invalidnost, pa kakrsnakoli ze! Po mojem mnenju se noben od motoristev nikoli ni videl ljudi v soci recimo... kako tej ljudje zivijo in koliko je takih, ki nesrece celo prezivijo... ampak ne vem, ce ni celo bolje, da jih nebi... :(((( In itak odlocitev motorista ni samomor! Normalno da ne! On bo uzival, doker se mu ne bo neki zgodil... ampak ko se neki zgodi, so pa posledice lahko zelo hude... hujse kot pri voznji z avtom npr... in veliko vecje moznosti so, da se nekaj zgodi... In sploh mi ni jasno, kako lahko nekateri primerjate avto in motor! Ali avto in pesce, ali avto in kolo...?? V vsakem primeru od nastetih, vsak v avtu prezivi, med tem ko imajo vsi ostali nasteti zelo malo moznosti za prezivetje... Le da imajo tudi izmed teh, vsaj slednja dva, svojo cono, po katerih avti ne smejo... motor pa tega nima, torej NI ZAŠČITEN pred avtom!! In motorist bi naredil vse le v primeru, da se nebi vec vsedel na motor. Vsaj na ta nacin, da se ne pelje po cesti. To je pac moje skromno mnenje oz misljenje. In ne morem drugac.
|