|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
2.4.2008 20:19:37   
Anonimen
Sicer pa, kdo pa pravi, da moraš biti skladen z vsemi ? Sej je vse moderno, pa bolj ko si okracljan bolj moderen si...

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
2.4.2008 20:23:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Sicer pa, kdo pa pravi, da moraš biti skladen z vsemi ? Sej je vse moderno, pa bolj ko si okracljan bolj moderen si...

saj imaš prav, po svojeuser posted image
ampak jaz imam nogo 36, Pikapolona jih je p ako kupila 39, če sem prav razumela.
Za tri štrevilke pa dvomim da so manjšeuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
2.4.2008 20:29:26   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

saj imaš prav, po svojeuser posted image
ampak jaz imam nogo 36, Pikapolona jih je p ako kupila 39, če sem prav razumela.
Za tri štrevilke pa dvomim da so manjšeuser posted image user posted image ...

ne tolk majhne niso...sej pravim 38 oz 37,5 so.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
2.4.2008 21:05:56   
*anč*
mi smo pa dans po dolgem času fantu spet kahlico pokazali. ga nisem hotla prej nč silt,ker ni hotel gor sedet in je cvilu. dans se je pa sam usedu kr oblečen,pol smo pa še plenico dol dal in je bil gor kake pol minute. sm mu rekla,da zdej lahko lula,če ga tišči.  po pol minute spet jok,da gre dol(ni mogu sam,ker je mel hlače okol gležnov user posted image ),si mislm ok dost za dans,ga dam dol in vidim,da je že lulal!! user posted image   sej verjetn je bla bolj sreča kot ne,ampak smo vseen full veseli!

pa novo frizuro ima fant,full starjši zgleda,že pravi fantek! ga bom kej pofotkala ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1229
2.4.2008 21:06:27   
*anč*
vava  kako je blo?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
2.4.2008 21:27:38   
Maxica
Vava, upam, da se čimprej pozdravita z možem in da še  Luka tega ne dobi od vaju. Pa sporoči, kako si opravila na NS.user posted image
Pikapolona, jaz imam tudi št.40 nogo. So pa zanimivi copati, vsekakor. Sam podobno kot Altati, nekak ne vem, kaj bi oblekla, če bi jih imela obute.user posted image user posted image
Anč, bravo Tristan za lulanje na kahlici.user posted image  Pa fotko vašega novofrizurca čakamo.user posted image
Jaz sem pa danes zmagala. Skoraj štiri ure sem popoldne likala. Se mi je toliko nabralo, ker sem kar odlašala in odlašala, pa mi je bilo škoda lepih dni žrtvovat za likanje, danes je bil pa kot zanalašč dan za likanje.user posted image  Zdaj sem pa spet frej za en čas.
Sem pa kot ena pretepena pijanka v glavo. Iz nosu mi namreč lije, tako da si ga brišem na tri minute, posledično sem v obraz vsa rdeča in flekasta. Kot nalašč za svoje delovno mesto.user posted image
Lan je danes izjemno ješč, kar me ful veseli, jupi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.4.2008 21:38:05   
@lina
vas še pozdravim, preden grem spat...zdaj prihaja za mano neuskladitev z novo uro - prva dva dni nisem šla spat pred polnočjo, zjutraj je bilo treba vstat, zdaj sem pa ćist fertih že ob pol desetih, postelja vabi...

naj še komentiram, kako mi je všeč tale naša e-uprava, ko lahko kar dosti stvari že štimaš preko neta... Ravnokar sem oddala vlogo za pridobitev otroškega dodatka elektronsko... decembra sem podaljšala registracijo avta... meni je to prav fajn, res, da mi ni treba hodit po teh uradih in čakat in lovit uradne ure....

ja, pa dohodnino sem tudi že dobila včeraj, nisem sicer med tistimi "srečneži" ki morajo doplačat 9000 eur ali pa 65.000 euruser posted image user posted image , ampak doplačat pa vseeno moram nekaj. In ne, niso se zmotili, vse prave podatke so vnesli user posted image

Če sem že jamrala, kako sama nisem prešaltala še na novo uro - Matjaž je že čist padel v nov ritem in gre spat kot ponavadi, med 19h in 19.30. Malo nam še dela težave dan, ki je še tako svetel zunaj in jih je težko spravit v hišo, no pa vsaj danes zaradi tega dežja nismo imeli problemov.

Muki, če me spomin ne vara, sva se lani tak čas pogovarjale o trampolinih... Pa mislim, da ga niste nabavili?user posted image  Danes sem videla v reklami od Tuša, zgleda soliden, za 199 eur - če ste zainteresirani... Mi bomo tudi praznovali 4. rojstni dan čez dober mesec, pa sva razmišljala, da bi ga kupili, kot skupno darilo s starimi starši...

Toliko na kratko, lahko noč!

Vava, poročaj!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.4.2008 21:46:10   
sonček33
a frrr nič več ne pride sem gor?
frrrr - javi se

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.4.2008 22:56:04   
tasha23
Čer, jaz sem boljša. Je pa Gael zdaj zbolel in je prav revček. Za nami so že 6 neprespanih noči. Božček tako trpi zaradi očk in zdaj pa še ušeska user posted image ...

Sem pa vam želela še novo slikico pripopat mojega junaka:
BAGEEEER;

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.4.2008 7:02:28   
Clody
obro jutrooooo,

Samo, da vas pozdravim.
Trenutno nimam NIIIČČČ energije za karkoli. Nejc je skooooz bolan in to me je čist sesedlo. Neuspešno iščeva varstvo, rabila bi samo 2 tedna na mesec, pa so že vse zasedene.
U glavnem ko bom kaj bolje  se javim.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.4.2008 7:14:40   
digi
Morgen,

vsi bolančki se naj čimprej pozdravijo (seveda tudi veliki bolančkiuser posted image )...

O vremenu ne bi, ker je bljak (če ne bi bilo vmes tako lepih dni, še morda ne bi bila tako zamorjena, ko pa sonce posije, ptoem pa spet tako, takrat pauser posted image )....

Kahlica... naš je "hodil" na kahlico lani (je kakal in lulah)... potem pa ga več nismo preštimali kdaj kaka in smo opustili to, sedaj smos e pa odločili, da se tej misiji posvetimo poleti....

One vijolične superge - za moj okus niso, vendar po navadi na druh vse cool zgleda, ko pa jaz dam gor, pa se počutim kot kak klovnuser posted image

Dojenje - sreča, da se ne dojiva več. Bi mi bilot udi too much. Sva se nehala pri 7-ih dojit, ko me je začel grizt, sicer pa je ponoči že takrat rabil zizo samo za to,d a jo je imel v ustih in zraven smrčaluser posted image

Včeraj sem zvedela, da je moja sošolka (nekdanja) s faksa spet noseča... sva se nekaj pogovarjale po telefonu in mi pravi: ja oktobra (in pomislim: ja boš vpisala absolventa) bom spet mamicauser posted image user posted image user posted image ... Hju bi tudi jaz... full pogrešam lampeka, čeprav ko pogledam anšega razgrajača, si mislim: bom počakala, da bo Timon na svojemuser posted image

No in še to: včeraj sem si dala vpisat ene seminarske, ko me je tip full zabaval... hvala bogu, da je ta tip za manouser posted image .... zraven pa sem še šla v shoping za malega in zapravla cca. 80 € (nisem še potegnila končne bilance, tako, da je znesek lahko tudi bistveno večji) user posted image - no ampak bo sedaj oblečen kot normalen otrok in ne kot bogi revež, da mu gležnji ven gledajouser posted image

Tako, sedaj pa grem na delo, me čaka še ena seminarska na fil. in ena na nem., tako da.... Ampak saj mam cajt, saj noben šiht ne čaka nameuser posted image

Ajde

pa pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.4.2008 7:44:05   
muki1
Dobro jutro. Saj ne vem, če je boljše da spim 6 ur, ali če jih spim 9, 10. Včeraj sem z Ivo zaspala in zdaj sem čisto sesuta. To vreme tudi mene ubija. Pa heksenšus mam, se komaj premikam, oziroma glavo obračam.

@lina, mi smo lani kupili trampolin v Hervisu. Tudi jaz se spomnim najinega pogovora. Si rekla, da vi nekam na pico hodite, kjer je zraven trampolin user posted image . Je pa skakala gor mogoče v celi sezono 20x user posted image  Ji skakanje po postelji in kavču bolj ustreza. Zato pa se ravno tak težko odločam, kaj naj ji kupim, da bo imela korist od tega, ker za trampolin je tudi zapenjala, kak bi ga mela pa mela.....

Tasha, Gael je pa že res velik in lušten dečko.

Vava, kako je bilo?

Kahlica. Hja, Iva je pred časom mela neke želje po kahlici, pa jo je vse minilo in veselo polni plenice, jaz pa ji kar pustim, saj je še mlada user posted image . Mogoče bi že, saj zdaj si ,arsikaj že dajo dopovedat, ampak meni se enostavno ne da s tem bosti. Bom tam do poletja definitivno čakala, morda do dveh let....bomo videli.

*Anč* mene tudi zanima kakšen je ta vaš dečko z novo frizuro. Tudi Iva bi morala pod škarjice, ker ma neko perje na glavi.

Jaz pa sem sanjala take čudne sanje. Grozne. Sva bila z možem na pokopališču in mi je bila sila na stranišče. Pa sem se skrila tam za ,rtvašnico, počepnila, da bom lulala, potem pa mož iz žepa vzame Cb in mi reče, naj še zraven test naredim, če bom že lulala user posted image  Ja, seveda je bil pozitiven, midva pa čisto šokirana. Mislim, svašta......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.4.2008 8:02:23   
muki1
user posted image

Tako pa sta naši in od sodelavca hčerka žurale pred kratkim na poroki user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 9:03:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.4.2008 9:09:25   
pikapolona2
muki mislim da je skrajni čas še za enega bebeka...ker ti bi...pa sama sebe nazaj tiščišuser posted image

sivkamivka...uf občutek ko ti kar nekaj iz neba pade kar skoraj nisi pričakoval je olaaa..kot da sem loto zadela ki ga nikoli ne igramuser posted image

Clody držim pesti da najdete kakšno gospo...kaj če daš kakšen oglas v lokalni časopis...pa pozdravite se nouser posted image

zdej pa grem brat strokovno literaturo...leposlovje sem malo skrila da me ne premamiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.4.2008 9:12:40   
piskot
hitro se javim, odpikam se tale siht do 10h, potem pa domov k martinu.

nase stanje je 4/5 ... toliko jih je do zdaj ze podleglo rota virusu. dedi je ze 4. dan, babi in ati sta zacela danes. jaz sem se v pogonu. ampak menda nimam sans da jo odnesem brez posledic.

clody lepo da si se vsaj oglasila. drzimo pesti, da najdete varstvo.
1
1

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.4.2008 9:19:19   
Arabela
Jutro!

Pri nas sonček..user posted image user posted image user posted image .. zaenkrat.. .ga je treba izkoristit in gremo ven, čeprav je še malo mrzlo...

Je pa včeraj bilo pri nas obsedeno stanje od 14ih do cca16ih.. malega zvijalo, mala se je prehitro zbudila iz opoldanesega spanje in bila tečna... hvalabogu da je bila babica tu in je nato malecko odpeljala da smo se vsi skulirali... noč ok..

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.4.2008 11:05:27   
Maxica
Ker je tu že april, sem se spomnila, da bo lih zdej obletnica našega prvega srečanja v ZOO. Ste za kakšno ponovitev? Morda kakšno sončno soboto? Kaj pravite?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.4.2008 11:51:31   
pikapolona2
maxi to si se dobr spomnila......jst sm za...čeprav sem ravno prej gledala da imamo čisto vsak vikend nekaj...vi se zmenite pa bom že nekam stalčila tudi toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.4.2008 11:52:12   
pikapolona2
kja če rečemo 26 aprila?....a takrat že vse na dopust šibate?

Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.4.2008 11:55:00   
Lu
Dan!

Maxica tudi sama sem razmišljala že o tem. Ravno včeraj. Jaz sem za.user posted image

Sem pa danes že boljša. Pop. imamo nek pogreb ( si nismo bili tako blizu ), ampak še ne bom izivala usode in bom ostala doma. Da se 100% pozdravim. Ker oba otroka potrebujeta zdravo mamico user posted image

Ja tale vreme jo prav gode. Čisto aprilsko. Upam, da za 1. maja ne bo dežja. Že komaj čakam da gremo na morje. Maja me skoraj vsako jutro vpraša kdaj bomo šli. Ga obožuje.

Pri nas je tudi noč minila mirno. Maja je bila navdušena nad ˝novo˝posteljico, Tian pa tudi ni lezel ven. Super. Upam, da tako tudi ostane. Lahko pa rečem, da se je stanje pri Majinem odhodu na večerno spanje enmalečk popravilo. Se ne kregamo več po 1 uro, ampak samo še 30 minuser posted image Mah saj bo. Še tako prehitro rasteta, da je kaj.

Kosilo imam že skuhano. Bo ješprenj danes. Grem pa še perilo zložit. Maxica odkar imamo sušilec, likalnika skoraj ne uporabljam več. Je enkraten.

Muki dobra si. Kar CB za pokopališčem user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem.

Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.4.2008 11:57:53   
Lu
Termini za sobote v aprilu:
12.04.2008-Lu
19.04.2008- Lu
26.04.2008 - Pikapolona,Lu

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.4.2008 12:06:23   
pikapolona2
Lu sem ti hotela že včeraj napisat da pojdi za fantovsko jakno pogledat v leclerk.....meni imajo vedno lepe stvari in veliko za fante...medtem ko za deklice imajo pa kič od kičauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.4.2008 12:06:24   
tasha23
Drdan, danes smo veliko boljši in punce naj vam povem da Netresk ali Natresk je ZAKON!!!!!!, včeraj zvečer je za nameček k vsemu kar dajemo skozi malega začelo blet uho, tako je tulil, da se mi je kar smilil, nato sem se spomnila, da imam na balkonu t.i. zaušnik, vam bolj poznan kot netresk in sva mu ga z lubijem dala in v cca pol urce ja zaspal in smo po 6 neprespanih nočeh spali skoraj celo noč user posted image user posted image user posted image , bova pa z Gaelom še danes in jutri doma, ker malemu še tako lije iz noseka, da je groza in joj.

Hvala za  lepe želje in lep dan vsam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.4.2008 12:06:57   
pikapolona2
taskha superuser posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?