muki1
|
Dobro jutro. Saj ne vem, če je boljše da spim 6 ur, ali če jih spim 9, 10. Včeraj sem z Ivo zaspala in zdaj sem čisto sesuta. To vreme tudi mene ubija. Pa heksenšus mam, se komaj premikam, oziroma glavo obračam. @lina, mi smo lani kupili trampolin v Hervisu. Tudi jaz se spomnim najinega pogovora. Si rekla, da vi nekam na pico hodite, kjer je zraven trampolin . Je pa skakala gor mogoče v celi sezono 20x Ji skakanje po postelji in kavču bolj ustreza. Zato pa se ravno tak težko odločam, kaj naj ji kupim, da bo imela korist od tega, ker za trampolin je tudi zapenjala, kak bi ga mela pa mela..... Tasha, Gael je pa že res velik in lušten dečko. Vava, kako je bilo? Kahlica. Hja, Iva je pred časom mela neke želje po kahlici, pa jo je vse minilo in veselo polni plenice, jaz pa ji kar pustim, saj je še mlada . Mogoče bi že, saj zdaj si ,arsikaj že dajo dopovedat, ampak meni se enostavno ne da s tem bosti. Bom tam do poletja definitivno čakala, morda do dveh let....bomo videli. *Anč* mene tudi zanima kakšen je ta vaš dečko z novo frizuro. Tudi Iva bi morala pod škarjice, ker ma neko perje na glavi. Jaz pa sem sanjala take čudne sanje. Grozne. Sva bila z možem na pokopališču in mi je bila sila na stranišče. Pa sem se skrila tam za ,rtvašnico, počepnila, da bom lulala, potem pa mož iz žepa vzame Cb in mi reče, naj še zraven test naredim, če bom že lulala Ja, seveda je bil pozitiven, midva pa čisto šokirana. Mislim, svašta......