bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Evo Bamby dodala. Samo meni se ne sanja kdo je Tuna A mamo kako novo čvekico med nami? Se vidi, da ne sledim več Ja, maruša res je. Midve sva bili v LJ skupaj na intenzivni in potem sva šli tudi v sobo skupaj. Imela je pa ravno tako datum šele februarja, pa sem jo povabila, naj se nam na našem forumu pridruži. Zdaj se pa tudi že javlja. Sicer bolj poredko, ker ima še eno 3-letno punčko, ampak se. Sej bo padla noter tako kot me, pa da nas spozna, pol bo tudi zanjo lažje (kajne tuna ). februarka, temenca se dojenčkom delajo na glavi v lasišču. To so kot neke rumene grudice strjene kože, rumene lise, zelo trdovratne za odstranjevat. Baje gre za neke vrste okužbe ali bolezni kože . meti,saj potem ni tako slabo, če bo mal zamudil . Pa Janezka dej v voziček, pa na fešto z njim . buči, a je ta recept za cel dan, al za cel teden?? Saj glede na to,da je tako malo kalorij zaužitega nič čudnega da grejo kile dol. Samo, grejo verjetno samo tisti teden, kaj pa potem naprej? Jaz sem Tim peljala v vrtec in pripeljala domov. Na srečo se je že uvedrilo, tako da sem tja Anajo nesla v naročju, ker nisem upala riskirat, da se kje usuje na veliko, nazaj sva šli pa kar z vozičkom. In ko so v vrtcu končali, je bila cela štala z našim mulcem. On namreč še ne bi šel domov in se je drl na vse grlo. Ko sem ga komaj spravila, da greva in da bodo vrtec zaklenili se je še celo pot do doma drl . Ko je doma dobil za jest, je bil najprej šunder, da hoče toplo (pico od kosila), ko sem jo pa pogrela, mu spet ni bilo prav, da je pa pretopla . Ko se je končno lotil jest je bil mir. Poleg tega je Anaji dudo iz ust potegnil, da sta se drla oba. Ona je imela še krče, da mi je samo polovico obroka pojedla. Ma da popizdiš ! Pa ta mularija! Kakšenkrat bi jih pojedel, tolk so sladki, kakšenkrat pa kar požrl, kadar parajo živce!
|