|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
2.4.2008 16:30:41   
ella79
februarka jaz izključno dojim samo s to blazino in je user posted image Sam da sem iz P prišla, sem nehala leže dojit, ji je sede veliko lažje. Tako da sem jo takoj za darilo dobila user posted image

buči jaz ti odstopim bon za filter. Sam morm najprej še to uredit, mam pa doma že letak. Pa to lahko samo en artikel kupiš z enim bonom?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.4.2008 16:44:54   
dolenjka
A sem kej rekla? user posted image  Naša se je ob 16h zbudila, sem ji za "štih" probo dala 40 po flaši in je vse pozaugala. Pa mi je blo ful čudn, pol jo dam pa še na joško in podreva kupček, grem gor na previjalno in srprajssss! Spet posrana do jošk user posted image  No, še poscana zraven user posted image  Evo, iz ene skrajnosti v drugo. 100 pik za unga, k je pralni stroj izumil user posted image  user posted image  user posted image
Moj dec bi mogu bit pa že pred 15 minutami doma, pa ga še vedno ni user posted image  Tko živim za tisto minuto k pride, on pa še zamuja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In seveda je otroka razvadil in ga nosi in zdaj tamala neki piz**, sam naj kar njega počaka, jaz se ne grem tega, ker sem že za v invalidsko penzijo, tok me hrbet boli user posted image
Aha evo ga! Se je prklatu user posted image  Zdej bom ziher lupčka dobila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.4.2008 16:45:52   
dolenjka
Aja, jaz se tut za bom za filter priporočam, če ga ima katera še viška user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.4.2008 17:30:28   
buči
itata, na mojih bonih je 31. 3. 2009. Komplet filter (vrček + filter) je 24 evrov, upam pa, da je to kupon za filter, ki ga menjaš 1x mesečno.

Sem dobila enotedensko dieto, ki topi maščobe. Obljubljeno je, da izgubuš 7-8 kg, če se je res držiš. Je pa to zdravniška dieta. Vsak dan ješ mineštro, ki jo pripraviš iz: 1 pora ali čebule, 1/4 cvetače, 1/4 zelene 1 paprike, pol pločevinke pelatov. Lahko soliš, popraš, dodaš olivno olje - kuhaš do mehkega, lahko spasiraš. Tega lahko poješ kolikor hočeš.
1. dan: mineštra + sadje (razen banan)
2. dan: mineštra + zelenjava (razen fižola, graha, koruze)
3. dan: mineštra + sadje
4. dan: minaštra + 3 banane s posnetim mlekom ali nemastnim jogurtom
5. dan: mineštra + 250 do 300 g mesa + 6 paradižnikov + 6 do 8 kozarcev tekočine
6. dan: mineštra + goveje meso (2 do 3 zrezke) + zelenjava (ne krompirja)
7. dan: mineštra + riž integrale
Piti je dovoljneno vodo, nesladkan čaj, nesladkane sokove, nesladkano črno kavo.
Če po enem tednu izgubiš več kot 8 kg, moraš dieto prekiniti za 2 dni. Piti je treba veliko, da telo ne dehidrira!

Mislim, da bom en teden zdržala s to čorbo ... user posted image  Začnem 15. 4. user posted image  Do takrat se psihično pripravljam ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.4.2008 17:37:30   
itata
buči: ja imaš prav, nisem dobr pogledala!! jaz pa na vrat na nos pošiljala še prejšnji teden fotra v DM, da mi je par zadev prineseluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
2.4.2008 17:38:33   
buči
Sem preverila cene brita filtrov, sicer ne pri DM-ju, ker nimajo spletnega kataloga. Komplet okrog 21-24 evrov, 3x filter za menjat 17 evrov, torej bo kupon najbrž za komplet. Dolenjka, če je tako, ti ga jaz pošljem.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
2.4.2008 17:39:27   
itata
od mojega bivšega fanta mama je vsako leto delala podobno zadevo: ampak bolj na bazi prečiščevanja: je jedla 1 teden sam juho iz zelja. pa je rekla, da ji pomaga tko k se prečisti pa še kako kilo zgubi.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
2.4.2008 18:45:58   
mary_lou
DOLENJKA nisem nc opazila da bi bil Tai kej drugacen, niti kakec ni drugacen niti krcev ni-je pa res da smo mi priblizno pol pol pol mojga mleka pol novalaca.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
2.4.2008 19:06:20   
Februarka08
Sem probala blazino in je res user posted image . Sicer sem že prej dojila z povštri v sede, to je pa bolj praktično. Ponoči se dojiva leže, podnevi pa sede že skor odkar sva prišle iz P. Mala je zdaj sita, oblečena v pižamico in se ujčka pri očiju da zaspi. Mami ma pa mal časa zase in da se končno enkrat v miru stuširam in mal zrihtam.user posted image Upam da čimprej zaspi da bova midva imela kaj časa zase za kakšno martinčkanje.user posted image
Ko ne bom več dojila in če bodo kg še ostali, bom še jaz probala tole dieto. 1 teden bom pa že zdržala, čeprav me bo moj iz hlač stresel.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.4.2008 19:40:41   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Evo Bamby dodala. Samo meni se ne sanja kdo je Tunauser posted image  A mamo kako novo čvekico med nami? Se vidi, da ne sledim več user posted image

Ja, maruša res je. Midve sva bili v LJ skupaj na intenzivni in potem sva šli tudi v sobo skupaj. Imela je pa ravno tako datum šele februarja, pa sem jo povabila, naj se nam na našem forumu pridruži. Zdaj se pa tudi že javlja. Sicer bolj poredko, ker ima še eno 3-letno punčko, ampak se. Sej bo padla noter tako kot me, pa da nas spozna, pol bo tudi zanjo lažje (kajne tuna user posted image ).

februarka, temenca se dojenčkom delajo na glavi v lasišču. To so kot neke rumene grudice strjene kože, rumene lise, zelo trdovratne za odstranjevat. Baje gre za neke vrste okužbe ali bolezni kože user posted image .

meti,saj potem ni tako slabo, če bo mal zamudil user posted image . Pa Janezka dej v voziček, pa na fešto z njim user posted image .

buči, a je ta recept za cel dan, al za cel teden?? Saj glede na to,da je tako malo kalorij zaužitega nič čudnega da grejo kile dol. Samo,  grejo verjetno samo tisti teden, kaj pa potem naprej?

Jaz sem Tim peljala v vrtec in pripeljala domov. Na srečo se je že uvedrilo, tako da sem tja Anajo nesla v naročju, ker nisem upala riskirat, da se kje usuje na veliko,  nazaj sva šli pa kar z vozičkom. In ko so v vrtcu končali, je bila cela štala z našim mulcem. On namreč še ne bi šel domov in se je drl na vse grlo. Ko sem ga komaj spravila, da greva in da bodo vrtec zaklenili se je še celo pot do doma drl user posted image user posted image user posted image . Ko je doma dobil za jest, je bil najprej šunder, da hoče toplo (pico od kosila), ko sem jo pa pogrela, mu spet ni bilo prav, da je pa pretopla user posted image . Ko se je končno lotil jest je bil mir. Poleg tega je Anaji dudo iz ust  potegnil, da sta se drla oba. Ona je imela še krče, da mi je samo polovico obroka pojedla.
Ma da popizdiš user posted image user posted image user posted image ! Pa ta mularija! Kakšenkrat bi jih pojedel, tolk so sladki, kakšenkrat pa kar požrl, kadar parajo živce!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.4.2008 19:59:12   
srečka nosečka
Naša punčara je tako zaspanaaaaa, pa ne more zaspat. No, sedaj je niti ne pustim. user posted image  Sta z atijem v njeni sobici na rekreaciji, jaz pa še kvazi likam. user posted image user posted image user posted image  Saj sem bila pridna in spet dva stroja cunj spravila pod streho.

bamby - glede flašk, imajo tudi takšne, ki bi naj preprečile krčke (imajo še eno luknjico). Jaz imam te Tomee Timplee (al nekak tak)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
2.4.2008 20:05:36   
srečka nosečka
Saj ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image  Je ati prišel iz sobe in me vprašal katero olje naj vzame, da tamalo namaže. To pomeni, da jo je "očedi" za spanje. Drugače je to vedno "moja" naloga. user posted image user posted image user posted image  Čakam, kaj ima za bregom. user posted image  

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
2.4.2008 20:16:59   
pina-1
ojla. ne boste verjele. Moj user posted image  je že v hiši in se z Ano ukvarja. Je že cel dan kot bubica in se mucka in lubčka...Tihi dnevi so ziher super zadeva. user posted image user posted image user posted image

Temenca so res prava katastorfa. Midve z Ano sva se danes 2x skopali in čistili to glavo. No malo bolje je, ampak bo treba jutri še enkrat ponovit. JE pa ta zadeva tako trdovratna.user posted image user posted image  PA še na te dolge lase... Grrrrruser posted image

Mamo pa mi še novo težaveo. Bruhamo namreč kot norci into v lou. Sem danes s pedijatrinjo kar po telefonu govorila, kaj naj z njo. No moram počakat kako bo do konca tedna, če ne greva k njej in pol bomo vidli kako in kaj naprej. ME je kar malo strah, tega njenega bruhanja.user posted image

Sej tudi jaz ne bom za Ano kaj dosti kupivala. Bolj je Mia gola in bosa.

Grem sedaj..
Lepo in mirno noč

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
2.4.2008 20:42:52   
buči
bamby, količina mineštre je za en dan. Vsak dan skuhaš na novo. Samo ne vem, kako bom to spravila dol za zajtrk!?! user posted image

Če bi se tole, kar se je zgodilo danes pri nas , zgodilo včeraj, mi nihče ne bi verjel, bi vsak rekel, da ga farbam za 1. aprila! Aljaž se je namreč odločil, da bo pil jabolčni sok iz našega novega juicerja. In ga tudi je! Aljaž namreč ne je sadja, smrdi mu, če jaz jem jabolko zraven njega. Edino višnjev frutek spravi dol, pije le jabolčni sok od Dane in fructala. To je pa vse. In danes spije svež sok! Noro! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
2.4.2008 20:48:05   
buči
janey, spet si šla v šoping brez mene ... user posted image  A si si kaj lepega kupila?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
2.4.2008 22:08:01   
Bajsa
čer punce!

No upam, da so se vaši dragi user posted image  spametovali in da manj težijo in več pomagajo, pr nas se tega, kako user posted image  pripravit do tega še učimo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sploh vas ne morem vse prebrat, sem pa vidla, da me je se mi zdi Ella prašala kdaj dam Zalo spat, da mi spi do jutra. Ja zdej je zaspala vsak dan (že 4 dni) med 23 in 24, pa je spala tam do 6 ali 7, no dons celo do 7.40, je ful pridna. Dons sem jo pa dala spat glih zdej, ene 15 minut nazaj, že spi pridna punca, pa bomo vidl kako bo zutri oz. do kdaj bo.
Zdej grem pa tud jst ajat, me čaka jutr naporen dan..
Pa pa
nočko vsem

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
2.4.2008 22:36:09   
ella79
napišem cel roman, pa ne objavi user posted image user posted image user posted image

bajsa
, jaz sem te ja spaševala glede rutine spanja. No sej potem mava dost podobno, sam naša zaspi med osmo in pol deveto in spi do štirih, se naje in potem najmanj do osmih 

buči za Aljaža. A kar sam si ga je zaželel? Priden fant

pina upam, da se bruhanje umiri, brez da bi hodili k pediatru

bamby a Tim bi bil pa kar raje v vrtcu ta je pa dobra

februarka jaz sem si tudi en dan povštre podstavljala, potem pa sem rekla, da glede na to, da bom še nekaj časa dojila, sem pa kar blazino naročila. Itak je še za fajn, k bo začel sam sedet, da ga založiš, al pa ga daš zdej gor ležat.

tole izmenično dojenje nam nikakor ne gre. Sej ene 2x na dan bi še šlo, sam je potem tok lačna, da obe zize zmaže mah bom še kdaj mal probala, sam res nebi rada kakega mastitisa fasala

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.4.2008 7:39:46   
pina-1
jutro.
Uff jaz sem tako zaspana.. Amapk tokrat ne zaradi Ane ampak zaradi mojga dedcauser posted image . JE tako drva žagal, da me je ob zbudil in sva se z Ano preselili v dnevno.
JE pa Ana to noč zopet spala od 22-ih do 4:30, se najedla, BRUHALAuser posted image  in spi naprej.user posted image user posted image  Sedaj pa ne vem, ali je to zato ke spi v košari od vozička ali ne? Mi je obakrat prespala noč ko je spala v košariuser posted image

midve se tudi dojiva na blazini za dojenje in sem super zadovoljna. Ko se ne dojiva, pa jo tako zvijem, da Ano gor dam. Skratka je super. Edino malo velika je in mi vzame ogromno prostora.

agrem sedaj malo še kavč popeglat, dokler čebela še spi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.4.2008 7:45:51   
buči
Dobro jjutro, punce!

Mi pa imamo smešen ritem! Tilen je jedel zvečer pred 19.00, nato zaspal okrog 20.30 in se zbudil šele ob 3.15. Revež je bil tako lačen, da se je drl kot še nikoli. Potem pa je ob 6.30 spet navil ...

Se mi ful smilite tiste, ki imate nepripravne, čudne, nerazumevajoče user posted image . Kolegici je sicer svojega, ki je bil tudi take sorte, uspelo prevzgojiti - v malo manj kot deetih letih ... user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.4.2008 7:47:05   
buči
pina, naš je tudi ful lepo spal v košari od vozička, ampak ta teden mu je pa ratala prekratka ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.4.2008 8:26:11   
mala_pikica
Dobro jutro!

Mi smo imeli včeraj OP. Luka je težek 5000g, v dolžino pa meri 57.5cm. Je zrastel od prejšnega meseca za 5.5cm, zredil pa se je točno za 1000g.

Srečka nosečka, sem bila včeraj v trgovini Kik in nakupila za 40€ cotic za malega, potem pa sem šla še v H&M in še tam zapravila 35€, hvala bogu, da ni bilo več časa bi še ziher zavila v C&A. No pa sebi sem tudi par stvari privoščilauser posted image user posted image . Sem pa bila potem zvečer čisto crknjena, ni več za mene to laufanje od trgovine do trgovine.

Bamby, ja pri nas je tudi tako, da ko pride mož domov Lana nonstop z njim nori. Drugače pa izgleda, da so vsi otroci isti, noben nima ušes. Lana je tudi zelo živahna, pa energije ima tudi absolutno preveč vsaj za meneuser posted image .
Nič grem zdaj hitro malo likati, potem pa ven na sprehod. Pri nas se že sonček kaže. LP

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
3.4.2008 8:48:04   
Marusah
Jutro...

Kak mate vse pridne otročke, da spijo. Naš pikec bi pa samo jedel celo noč user posted image  A katera zamenja user posted image za eno noč, da se malo naspim?user posted image user posted image user posted image  No, pa sej tut naš ima včasih pribliske in spi skupaj v enem tudi po 4 ure.
Sam danes sem pa res crknjena. Sem se zgleda prehladilauser posted image  Be boli grlo, da komaj požiram, pa iz nosa mi teče. Še dobro, da lahko vsaj lekadol vzamem.

Kdaj pa se začne uporabljat štortni del vozička? Jaz imam namreč občutek, da nam bo košara kmalu premajhna.

Grem se še malo kavč likat dokler Lovro spi.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
3.4.2008 8:49:09   
misar
dobro jutro

danes sem pa definitivno zadela sedmico na lotu. že drugo noč smo spali skoraj celo noč,od devetih do štirih in naprej do osmihuser posted image user posted image user posted image da bi vsaj prva runda tako naprej ostala.
upam, da danes vreme zdrži, bi šli spet mal ven, včeraj si potem nisem več upala tvegat, da ponovno bežim pred dežjem.user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
3.4.2008 8:52:06   
misar
joj kako lep avatar sem si naštimalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
3.4.2008 8:54:26   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Kdaj pa se začne uporabljat štortni del vozička? Jaz imam namreč občutek, da nam bo košara kmalu premajhna.

Grem se še malo kavč likat dokler Lovro spi.

marusah, jaz košare sploh nimam, mam sam športni del, ki pa se lahko da čist v ležeči položaj in ga uporabljam že od začetka.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?