|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 21:22:43   
pikovit
O Dajčimajči.Kako si kaj?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.4.2008 21:23:13   
Pija76
Dajamaja dober večer!

Kako si? Kdaj štartaš? Jutri a ne? A prideš z nami na kavo?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.4.2008 21:24:03   
Mijavček
Jaz tud z Blanko nisem mela posebnih problemov, aja, razen takrat, ko je bla ful užaljena, ko sem hotla kopirat svoje izvideuser posted image
Sem bla pa enkrat z eno v čakalnici, k se je je bala k user posted image , ker jo je prejšnjič menda nakurla, zakaj hoče še enga otroka, če že ma dva user posted image ... Adijo pamet, pa ženska je mela zdaj druzga moža, itak, da je hotla še enga user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.4.2008 21:25:42   
pikovit
Ja Blanka včasih ne zna ravnat.Oz. nima tajminga.Drugač zna bit pa kul.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.4.2008 21:26:25   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Pikovit, ni panike, te bom že jutr prečekirala, čeprav se mi zdi, da ziher mal pretiravaš, k smo babe tko samokritične user posted image

Itak da pretirava user posted image user posted image user posted image user posted image

A dam eno sliko gor.Da vse dol popadate

Pomojem mamo vse kakšno tako sliko... lahk pa nardimo tekmovanjeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.4.2008 21:26:52   
pikovit
O Gloria je gor.Kako kaj puca?Kako si?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.4.2008 21:27:36   
Abra
Kok ste hitre, jaz sploh ne folgam brat user posted image to je tko, ko se vmes še z user posted image pogovarjam user posted image

Dajamaja, ti imaš pa tudi pregled, kajne? Bom najbrž kar do stropa skakala, če grem že zdaj lahko postopek. Pri Rešu pa nkol ne veš, lahko me kar špikne in štartamo al pa bo reku 3 mesece user posted image . Zdaj najbolj držim pesti, da ne bo treba še enkrat na abrazijo, čeprav imam slab občutek. Moja user posted image je bla zelo lepa, brez kakih strdkov.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.4.2008 21:28:14   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pikovit, ni panike, te bom že jutr prečekirala, čeprav se mi zdi, da ziher mal pretiravaš, k smo babe tko samokritične user posted image

Itak da pretirava user posted image user posted image user posted image user posted image

A dam eno sliko gor.Da vse dol popadate

Pomojem mamo vse kakšno tako sliko... lahk pa nardimo tekmovanjeuser posted image

Ja jst mam ta problem,da mam same take slikeuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.4.2008 21:32:39   
mismis

[/quote]

[/quote]

punca moja, jaz be se na tvojem mestu malo zamislila user posted image user posted image user posted image

Čaki čaki, pa sej moje fotke  niso nič boljše

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.4.2008 21:34:10   
dajamaja
Ja, jutri grem res v Lj, pa bolj zat da se Voglerju zahvalim za odlično operacijo. Me je že moj G pregledal in bil zadovoljen. K Rešu grem 8.ga. Z Abro skupaj!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.4.2008 21:35:02   
pika74

Pika, tale Blanka je pa res user posted image  Sej pol sta zrihtale ane?

Abra user posted image  Veš da bomo držale pesti!

Ja pol sva zrihtale. Sej drgač sva tud midve pred tem dogodkom normalno čvekale... sam pol,k je vidla moj izvid, je pa kr začela neki tečnart... pa žugat, da bi mogla met boljši izvid... ma kot, da ne bi vedla, da sama ne morem vplivat na to, kakšen izvid bom imela. Če bi lahko vplivala na to, evo da bi sto na uro. Sam več kot to ne morem. Živim zdravo, ne kadim, ne pijem, sesxam samo s svojim možem, ne ponočujem, teža normalna, higiena tud, pa sej ne veš, kaj še lohk sploh fali... sam bris je bris in če je pap c je pa pap c. To je prou diskriminacija... vam rečem. Ko se začnejo spotikat ob izvide, to je tko, kot da bi mi žugala ker imam neprehodne jajcevode. Majku milu... sej smo ja ljudje no. uh sm se mogla mal spričat. sori punce.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.4.2008 21:35:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

punca moja, jaz be se na tvojem mestu malo zamislila user posted image user posted image user posted image

Čaki čaki, pa sej moje fotke  niso nič boljše

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.4.2008 21:37:22   
mismis
av kako sem jest to dobro pocitirala, absolutna zmaga...user posted image user posted image user posted image

Yuliah, lepo da si doma, upam da bo sedaj vse v redu s tabo in tvojima user posted image user posted image

Abra, ju3 pa eno user posted image , za dobre rezultate testa

Andreja07, sigurno imaš hiperstimulacijo, ko ti bo uspelo urediti tvoja dva  user posted image , pa pojdi v zdravstveni dom, ali pa poiskusi vsaj po telefonu koga dobiti

Pija76, ja imaš prav, kar se tiče mojega user posted image imam neznansko srečo in še zavedam se je...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.4.2008 21:38:22   
pikovit
Ko ravno Pika razlaga o brisu.Jst ga mam pa 10 aprila.Me kar mal skbi,mi ga ni naredila že 3 leta.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.4.2008 21:39:41   
pikovit
Pika ti se kar ispričaj.Zato smo tu.user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.4.2008 21:40:25   
mismis
Zakaj ti ga pa zdaj ni naredila, ko si bila pri njej??? Namesto, da ti je pamet prodajala user posted image

Evo jaz ga imam od lani junija, pa grem letos junija na ponovni odvzem brisa, sem že naročena na začetku meseca. ja ja junija jo bo mismis spet na ogled postavila, najprej svoji ginekologinji, nato pa še na GK LJ

Se moram hitro zmisliti kakšno fancy frizurico do takrat

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.4.2008 21:41:22   
Pija76
Mismis moj je tud pravi user posted image , samo ta teden ima tolk dela na šihtu, evo da ga še zdele ni....ga še sploh nisem videla danes, ker sem zjutraj še pančkala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.4.2008 21:41:42   
pika74
Jaz sem imela enkrat že slab izvid in sicer je bil pol potreben LEETZ (to je kot neka konizacija - edino malo manj). Ampak od takrat naprej mi redno delajo kontrolo al na 6 mes al pa na eno leto. No zdaj, ko je januarja bil izvid C1, imam kontrolo spet na 6 mescov. Ampak una je pa žugala, kot da bi bla jaz kriva, da imam tak izvid, kot da bi to imela iz malomarnosti. Mislm, kolk enih žuganj pa očitkov pa kok enga sranja je treba požret, preden se sploh dokoplješ do postopka samega. Ko tkole razmišljam, se mi zdi, da je Reš še najbolj primeren. Je sicer od vseh treh primerov (Lj, MB in PO) najmanj uspešen, drugače pa velik manager in za pare je to mogoče še najbolj ugodno - vsaj iz tega stališča, da ni treba prestajat vso to sranje, ki ga doživljamo na GK npr.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.4.2008 21:41:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ja, jutri grem res v Lj, pa bolj zat da se Voglerju zahvalim za odlično operacijo. Me je že moj G pregledal in bil zadovoljen. K Rešu grem 8.ga. Z Abro skupaj!!!

O Dajčimajči, potem te pa lahko že počasi prestavim na zgornji del seznama, tako imenovano TOP LISTO modelov tega meseca...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.4.2008 21:42:30   
pikovit
Ja zato,ker so pač G. taki Mismis.Še na ogled si je nisem mogla postavit.Sem jo prosila in mi je rekla,da zaradi takih vnetij pa me že ne bo gledala.

A pol praviš,da boš imela junija razstavo.A bo vztopnina?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.4.2008 21:42:51   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Joj, Dajamaja, iz tvojih ust v božja in Reševa ušesa user posted image jaz sem naročena 10., možno, da mu bom že prej kaj zatežila. Mogoče celo jutri user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.4.2008 21:43:22   
mismis

Ja zato,ker so pač G. taki Mismis.Še na ogled si je nisem mogla postavit.Sem jo prosila in mi je rekla,da zaradi takih vnetij pa me že ne bo gledala.

A pol praviš,da boš imela junija razstavo.A bo vztopnina?user posted image

seveda, kaj pa misliš da boš zastonj zijala prodajala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.4.2008 21:44:07   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zakaj ti ga pa zdaj ni naredila, ko si bila pri njej??? Namesto, da ti je pamet prodajala user posted image  

sej ona hvalabogu - sploh ni kompetentna za jemanje brisa. Je samo za urejanje birokracije. Pa da ne omenjam, spet me je pol ure iskala v kupu papirjjev in mi solila pamet, da me ni pri njih. Pa sem ji rekla, da sem in da me vsakič išče, ko pridem... in potem je začela še neki sama s sabo renčat... ja saj tukaj se vedno samo nekaj išče, ker ni pospravljeno... mislm, v svoji pisarni bi si pa res lahk naredla en red ženska božja user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.4.2008 21:45:56   
mismis
Pika74

sorry tukaj sva se  malo narobe razumeli, ta post je bil namenjen Pikovit, ki ji G. že 3 leta ni vzela brisa.

Mi je pa žal, da imaš take slabe izkušnje s sestro Blanko, sicer moram priznati, da tudi meni ni najbolj ljuba oseba.
No drži se rdečka user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.4.2008 21:46:09   
pikovit
Pika te nisem dobro razumela kaj si mislila,za Reša.A kar se tiče uspešnosti postopkov ali kaj drugega?

Dajamaja le zahvali se Voglerje,samo glej da se mu ne boš prevečuser posted image Pol pa hiter na top listo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?