|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 21:01:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Sonček in PIka mene sam zanima katero sem 26.3. prav nemarno prehitela pred sestro Blanko!

A taka si ti Pijauser posted image .Pa veš kakšne kazni so sedaj za nemarno prehitevanjeuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
2.4.2008 21:02:09   
pika74

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

9 peresna ja... če le ne bo kakšna za*** in mela dvojčke - pol bomo pa 10peresna user posted image user posted image user posted image

Kakšno imaš pa ti matematiko? a ni 1+1+1+2+2+2=9????????? A misliš trojčke?

ne, jest sm može zravn štela user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
2.4.2008 21:02:42   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A se katera spomni,ali je Abra rekla,da je dobila novo zvezdico?Abra če si bila ti,ti čestitam.

Mislim da je rekla, da samo še 10 do nove zvezdice

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
2.4.2008 21:03:50   
Pija76

9 peresna ja... če le ne bo kakšna za*** in mela dvojčke - pol bomo pa 10peresna user posted image user posted image user posted image

Kakšno imaš pa ti matematiko? a ni 1+1+1+2+2+2=9????????? A misliš trojčke?

ne, jest sm može zravn štela user posted image user posted image user posted image

In katera je edina poročena? Ker samo en paše zraven! Madoniš edino če bodo plavalčki samo od enega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
2.4.2008 21:04:32   
pika74
jst sm gospa user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
2.4.2008 21:06:00   
Mijavček
ooo Pika, sej bomo ob 18. tud še tam, ti kar prid!

Yuliah, fajn da si doma, pa ne tok fajn, da si mogla bit v bolnici. Bogica, tebe je pa še bolj zdelal k mene... A so ti že povedal, da je hiperca zeloooo dober znak user posted image

Andreja, verjetno maš ti tud hiperco, bo treba kar k zdravniku, čimprej!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
2.4.2008 21:06:11   
Pija76

jst sm gospa user posted image

Opa opa, pa bo tvoj mož imel tak harem user posted image ? Pa boš ti to dovolila?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
2.4.2008 21:06:48   
pikovit
Tole z matematiko sta pa čist zakompliciraliuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
2.4.2008 21:07:27   
Abra
Čvekulje user posted image ni čudno, da je bla nevihta danes, kaj bo šele jutri user posted image

Pikovit, user posted image user posted image sem se tko narežala, si prav predstavljam terapijo na školjki in okrog zadekana, da kej ven ne uide user posted image user posted image

Sapi, žal mi je user posted image to pa res ni fajn

Bambi user posted image user posted image 14 celic, to bo otrok user posted image

Yuliah, ti pa kar hiperco fasala? A nisi imela samo par jajčk? To je pa res čudno user posted image Imaš mogoče pco? Važno, da so te zdaj zrihtali, po vsej verjetnosti ti je pa to user posted image prineslo.

Oo, mlinčka is back, samo fotostimulacija je manjkala user posted image pozdravi nam Marjetko

Zakaj pa jaz Brucea ne vidim? Samo nek vprašajček user posted image

Andreja, poskusi čimveč vode spit. Po vsej verjetnosti si nosečka in fasala hiperstimulacijo. Jaz sem imela podobne težave. Če bojo pa neznosne bolečine, pa takoj na klinko, oz. vsaj pokliči. Reša po mojem zdaj še vedno lahko pokličeš. Katera ga je že ob polnoči klicala, pa se ni nč pritoževal. Če je zelo hudo, se ni za hecat.

Pikovit, ja jaz sem važna (na kateri strani so že tisti lepi smajliji??) sem bla že 10 čez, ko sem opazla user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
2.4.2008 21:08:12   
pika74
Ja jest sm može not v 9-peresno deteljico vkalkulirala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
2.4.2008 21:09:40   
Abra
To sem še pozabla - dejte jutri dopoldne zame pesti držat, naj bi dobila izvide. Pliiiisss.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
2.4.2008 21:10:33   
pikovit
Joj Mijavček sem iskala kakšne slike pa so same čudne.Al kakšen vpliv alkohola,al zabuhla od postopka.Skratka groza.Se moram mal zamislit.Da na nobeni sliki ne zgledam normalna.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
2.4.2008 21:11:25   
Pija76

Ja jest sm može not v 9-peresno deteljico vkalkulirala user posted image

Zdaj pa ne vem, a ne znam računat, al pa ne vem da samo še po enega user posted image dajejo user posted image .
Ti a z Blanko mata pa takele? Midve imava pa full čvekuljast odnos user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.4.2008 21:12:17   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

To sem še pozabla - dejte jutri dopoldne zame pesti držat, naj bi dobila izvide. Pliiiisss.

Začnem že kar danes! Pa javi nam kaj se pokaže!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.4.2008 21:12:33   
andreja 07
Abra men se tok čudno zdi da b lahk bla v 2 dneh nosečka sej če sme s ene branim ampak ne razumem čist v čem je trik hiper je sigurno ,ker so isti zanki sam transfer je bil pa šele v pondeljek in to 3 dan po punkciji pa en zarodek imam tko da ne vem men se zdi prehitro.

A to so vam na gk v Lj povedal  d ače je hiper da je pol +

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.4.2008 21:14:31   
andreja 07
Abra držim pesti za čimboljše izvide ,kar pač je možno v dani situaciji,Sedaj grem pa počivat ker tole je pa kruto.

Lahko noč punce

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.4.2008 21:16:11   
Mijavček
Pika, tale Blanka je pa res user posted image  Sej pol sta zrihtale ane?

Pikovit, ni panike, te bom že jutr prečekirala, čeprav se mi zdi, da ziher mal pretiravaš, k smo babe tko samokritične user posted image

Abra user posted image  Veš da bomo držale pesti!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.4.2008 21:17:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Abra veš da.Joj me kar zmrazi. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.4.2008 21:18:54   
pikovit
Ti a z Blanko mata pa takele? Midve imava pa full čvekuljast odnos user posted image

Ja in potem sem jaz tista čvekuljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.4.2008 21:19:12   
Mijavček
Andreja, če si slučajno še gor; lej čist možno je, hiperca se pojavi, ali poslabše, ko se pikec vgnezdi in takrat baje začnejo hormoni še bolj lauftat okol in delajo zgago po naših telesih. Tako nekak so men razložil.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.4.2008 21:20:32   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Pikovit, ni panike, te bom že jutr prečekirala, čeprav se mi zdi, da ziher mal pretiravaš, k smo babe tko samokritične user posted image

Itak da pretirava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.4.2008 21:21:23   
pikovit
Andreja pejt lepo počivat,Jutr pa takoj Reša poklič.Ja ponavadi da hiper plus.Spomni se Sisy.Ona je tud mela hiper in kaj ima danes doma.icer si pa ti tud imela hiper z user posted image user posted image .

Lahko noč in upam,da boš preživela noč

Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.4.2008 21:21:54   
dajamaja
Abra, dobre izvide ti želim in da greva skupaj v postopek. Evo, za to bom jaz pesti držala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.4.2008 21:22:11   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Itak da pretirava user posted image user posted image user posted image user posted image

A dam eno sliko gor.Da vse dol popadate

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.4.2008 21:22:27   
Abra
Andreja, če imaš 5. dan ET se zarodek že tisti dan ali dan kasneje vgnezdi. Ne znam ti natančno razložit zakaj, oz. je bolje, da ne pišem kakih neumnosti, noečnost ponavadi poslabša hiperstimulacijo. Mislim, da so v zadnjem času vse, ki so jo imele bile noseče. Jaz sem imela blago, me je vse bolelo, so mi pa na urgenci povedali, da jo imam, ko sem teden po poz. testu bla tam zaradi izcedkov. Takrat sem še imela prosto tekočino v treb. votlini. Reš je pol sicer komentiral, da je to neki čisto normalnega user posted image Če pa je zeloo hudo, nimaš kaj čakat.

Pija, veš, da bom sporočila.

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?