|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 20:33:05   
Pija76
Pikovit škoda da nisem prej vedela da si sama, bi te na pivo povabila, zdaj sem pa tolk sita, sem za oba pojedla, da bom mogla počasi v horizontalo 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
2.4.2008 20:33:13   
YULIAH
Jaz sem danes prišla iz bolnice, kjer sem bila od nedelje. Hiperstimulacija user posted image .....hudo.
Bila sem na infuziji, kri so mi jemali serijsko, injekcije proti strjevanju krvi, povečani jajčniki...pa še in še, da se o bolečinah niti ne pogovarjamo.
Sedaj sem tako vesela, da sem doma!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
2.4.2008 20:33:29   
andreja 07
Čer punce imam resen problem namreč imam grozne bolečine da oodvajanju vod en govorim bolečine v križu so pas itak prava katastrofa oblečem lahk pa sma še trenirko torej mi ve katera dat nasvet nujno

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
2.4.2008 20:34:12   
Pija76
Yuliah ljubo doma a ne? Drži se, pa lepo otročke grej!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
2.4.2008 20:36:34   
andreja 07
yuliah dej povej akke bolečine so to bble?
ker mene noro dol tišči,križ boli ko pa odvajam vodo pa ko b me z noži rezal  pa kokr si vročino merm mam tud skoz mal vročine

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.4.2008 20:37:19   
Pija76
Andreja da ne boš spet huda.....slabo zastopim, ampak ti rečem, da pejdi na urgenco. Zgleda da imaš hiper.... pa veliko pij. A si napihnjena, al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.4.2008 20:40:11   
andreja 07
Napihnjena ja
sam spijem pa po 3 litre na dan vode jem lahko hrano
Utrujena pa ko da grem vsak dan na montevertest

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.4.2008 20:42:37   
andreja 07
Kar se pa urgence tiče  hm kako mi pa lahk pomagajo?najbližja je v Lj mam pa 70 km

Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.4.2008 20:44:52   
andreja 07
Pija pa ne se jezit ker mam v rokah 12 kg polžka k se stiska in se trudi zaspat jaz pa  z eno roko.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.4.2008 20:46:05   
Pija76
Andreja poskušaj še več spiti, ampak pojdi k zdravniku, nujna medicinska pomoč je v vsakem ZD, če pa ne boš tam zadovoljna, oz. boš imela občutek da so te nekako odpravili, pa nimaš druge kot na pot 70 km. Ali pa pokliči na GK v LJ in povej zakaj gre, pa ti bodo mogoče lahko dali kak nasvet. 

Neposredna povezava do sporočila: 1410
2.4.2008 20:46:49   
pikovit
Andreja z temi stavrmi se ni za hecat.Saj sama dobro veš.Ali pojdi na urgenco ali pa takoj jutri zjutraj pokliči Reša.NUJNO!

Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.4.2008 20:47:35   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Pija pa ne se jezit ker mam v rokah 12 kg polžka k se stiska in se trudi zaspat jaz pa  z eno roko.

Saj se ne jezim, sploh ne, ampak berem 3x post, da bi ja razumela pa mi ne rata user posted image . Ah sej sem blond, sam zato frizerko plačujem user posted image . No zrihtaj polžka, pol pa takoj tud sebe!

Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.4.2008 20:49:07   
pikovit
Andreja kolikor spiješ,mora tudi ven.Obvezno.

Saj je res ali katera ve kako in kje je naša Arneja?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.4.2008 20:51:58   
pika74
Ojla,

se sam na hitr oglasim in vas pozdravim.

Pija76 in Sonček33, upam, da sta ok in da dobro prestajata špikanje. Jaz sem zaenkrat tud še ok. Nobenih posebnih znakov. Delam vse normalno...mogoče še mal bolj športam, kot prej. Ampak ni hudga. Drgač pa pomoje se bomo srečale na GK 14.4., ker imam jaz tud takrat UZ user posted image . Bomo kot triperesna deteljica user posted image user posted image user posted image .

pa lep večer še naprej!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.4.2008 20:52:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Jaz sem danes prišla iz bolnice, kjer sem bila od nedelje. Hiperstimulacija user posted image .....hudo.
Bila sem na infuziji, kri so mi jemali serijsko, injekcije proti strjevanju krvi, povečani jajčniki...pa še in še, da se o bolečinah niti ne pogovarjamo.
Sedaj sem tako vesela, da sem doma!

Ej bejba dobrodošla domauser posted image .Upam da se je vse porihtalo in da je ta hudo mimo.Si pa boščica.Ponavadi hiper prinese +.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.4.2008 20:54:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

se sam na hitr oglasim in vas pozdravim.

Pija76 in Sonček33, upam, da sta ok in da dobro prestajata špikanje. Jaz sem zaenkrat tud še ok. Nobenih posebnih znakov. Delam vse normalno...mogoče še mal bolj športam, kot prej. Ampak ni hudga. Drgač pa pomoje se bomo srečale na GK 14.4., ker imam jaz tud takrat UZ user posted image . Bomo kot triperesna deteljica user posted image user posted image user posted image .

pa lep večer še naprej!

Pika si pa pridna,ko takole športašuser posted image Drugače si pa jutri vabljena na kavo.Ob 17:30 ; kraj: Supernova.Lepo,lepo vabljena

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.4.2008 20:57:05   
pika74
Hvala za vabilo... Bom vidla, če utegnem, če le ne bo jutri en sestank v službi predolgo trajal. Prejšnji teden smo do 6h zvečer sedel user posted image .
Če me ne bo, pa ruknite še en pir zame user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.4.2008 20:57:08   
Pija76
Pika jaz sem super. Bomo 3 peresna do konca aprila, pol pa hm hm hm, čaki računam, hm hm hm aha že vem 9 peresna........take pa še ni, in bomo res special edition user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
2.4.2008 20:58:01   
pika74
9 peresna ja... če le ne bo kakšna za*** in mela dvojčke - pol bomo pa 10peresna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
2.4.2008 20:58:02   
pikovit
A se katera spomni,ali je Abra rekla,da je dobila novo zvezdico?Abra če si bila ti,ti čestitam.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
2.4.2008 20:59:01   
Pija76

Hvala za vabilo... Bom vidla, če utegnem, če le ne bo jutri en sestank v službi predolgo trajal. Prejšnji teden smo do 6h zvečer sedel user posted image .

Reč da imaš nujni sestanek ob 17.30, odločilen za tvoj life!
Sonček in PIka mene sam zanima katero sem 26.3. prav nemarno prehitela pred sestro Blanko!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.4.2008 20:59:50   
pikovit

Nič hudega.Itak bodo punce prišle tam okol 6.Ene par nas bo že prej tam.Tako da si vabljena.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.4.2008 21:00:07   
Pija76

9 peresna ja... če le ne bo kakšna za*** in mela dvojčke - pol bomo pa 10peresna user posted image user posted image user posted image

Kakšno imaš pa ti matematiko? a ni 1+1+1+2+2+2=9????????? A misliš trojčke?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.4.2008 21:00:09   
andreja 07
Zaenkat gre kar precej ven , sam zelo boleče ,najhuj mi je vsest se pa vstat Spijem res veliko no mal mam noge otečene roke nič napihnjena pa sem tko da sma še nen hlače oblečem pa še ful natesno mam zdej odpete ko sedim ,ker drgač je za znoret tok so mi majhne

Pikovit od kod ideja oziroma " pravilo" da če je hiper da je  +

No pred 2 leti sem imela tud hiper sam ne tok hudo pa je res bil + mam dva polžka-to sta zato k jima zobi rastejo in je sline za izvoz 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.4.2008 21:00:59   
pika74
Mene sigurn nisi, ker sem bla tam 27.3. pa še neki so me šetal sem pa tja, ker sem bla brez izvida za bris... in pol je bil cel kažin, ker je bil izvid PAP C1 al neki tazga... in so celo paniko zagnal, pa Blanka me je neki nadirala, da bi mogla met kvečjemu A... ful se je drla.. jest pa nazaj - ja jest sm ta pa ta in jest mam izvid C pa ne morm pomagat. Pa otroka hočem pa pika. Uh... ta blanka...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?