|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
2.4.2008 18:14:08   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

bo bo ancica...  user posted image user posted image user posted image

tle je tko cudno vreme, sonce, dz, sonce dz user posted image user posted image user posted image  za ponoret

tukaj pa ni nic boljse...vceraj je pihalo sto na uro (dobesedno user posted image ), pa imeli smo 13 stopinj (ceprav samo za par uric), danes je pa spet -1 user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
2.4.2008 18:15:14   
spps
user posted image user posted image eto,zdaj pa bo kar bouser posted image user posted image user posted image sem testo dala vzahaj,zdaj bomo pa vidli al se ga bo splačalo pečt datuser posted image user posted image user posted image ja ancica,tany mormo dans v dobro voljo spravit ,da nadoknadimo za včeri.

ja,jaz sem pa teti pomagala pred 20-imi letiuser posted image user posted image user posted image kruh pečt.sem vedno dobla svoj hlebček.
za dans mam pa nek čudn filing,da sem neki pozabla zamešatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
2.4.2008 18:16:04   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

bo bo ancica...  user posted image user posted image user posted image

tle je tko cudno vreme, sonce, dz, sonce dz user posted image user posted image user posted image  za ponoret

tukaj pa ni nic boljse...vceraj je pihalo sto na uro (dobesedno user posted image ), pa imeli smo 13 stopinj (ceprav samo za par uric), danes je pa spet -1 user posted image

aja... taka razlika... no saj zdaj se bo pocasi zacelo toplit user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
2.4.2008 18:30:46   
venezuela
ojla punce! kako ste kaj? najprej tany čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj si pa tudi ti srečkauser posted image !!!sem za nazaj malo brala in sem vesela, da tisto ni bilauser posted image  saj če je test pokazaluser posted image user posted image  se nimaš kaj sekirat!
kaj si pa bolj želišuser posted image aliuser posted image ?
js sem bila pa skos v lj, sem nardila spet en izpit z 8, tko da mam zej sam še 2user posted image user posted image
mal smo se z bivšimi sošolci iz srednje dobl pa smo ga zafeštal, pa morm reč da so eni kr ornk fejst fanti ratal!!!mi je blo kr mal že žau, da nism samskauser posted image user posted image user posted image

kaj pa kej drugače počnete?mene mau mantra ta spomladanska utrujenost pa še user posted image  mam danes 1dan, pa sem taka ko da sem zadetauser posted image user posted image sej bo jutr bolš, ko grem spet v lj mal na faks pa sošolce pogledatuser posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6054
2.4.2008 18:34:01   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image eto,zdaj pa bo kar bouser posted image user posted image user posted image sem testo dala vzahaj,zdaj bomo pa vidli al se ga bo splačalo pečt datuser posted image user posted image user posted image ja ancica,tany mormo dans v dobro voljo spravit ,da nadoknadimo za včeri.

ja,jaz sem pa teti pomagala pred 20-imi letiuser posted image user posted image user posted image kruh pečt.sem vedno dobla svoj hlebček.

user posted image user posted image user posted image ... upam, da ti rata... zdaj sem lacna ratala user posted image user posted image user posted image  si bo treba eno solato naredit in uapm, da mi danes uspe spagete skuhat za vecerjo, ker vceraj pol nisem, ker sem bla cist zbita user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
2.4.2008 18:34:14   
venezuela

jst dsem ga tudi v nedeljo pekla.pa mi je ratu, so ga pohvaliluser posted image  js sem dala kr pešico na 50stopinj mal da se je segrela, pol pa not kruh na toplo vzhajat. pa dvakrat more vzhajat. kakšnega pa pečeš?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
2.4.2008 18:34:51   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

ojla punce! kako ste kaj? najprej tany čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj si pa tudi ti srečkauser posted image !!!sem za nazaj malo brala in sem vesela, da tisto ni bilauser posted image  saj če je test pokazaluser posted image user posted image  se nimaš kaj sekirat!
kaj si pa bolj želišuser posted image aliuser posted image ?
js sem bila pa skos v lj, sem nardila spet en izpit z 8, tko da mam zej sam še 2user posted image user posted image
mal smo se z bivšimi sošolci iz srednje dobl pa smo ga zafeštal, pa morm reč da so eni kr ornk fejst fanti ratal!!!mi je blo kr mal že žau, da nism samskauser posted image user posted image user posted image

kaj pa kej drugače počnete?mene mau mantra ta spomladanska utrujenost pa še user posted image  mam danes 1dan, pa sem taka ko da sem zadetauser posted image user posted image sej bo jutr bolš, ko grem spet v lj mal na faks pa sošolce pogledatuser posted image user posted image

hvala user posted image

in cestitke za izpit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
2.4.2008 18:42:36   
venezuela
tany a pregled si že imela? kaj si pa želiš fantka ali punčko?jst bi raje mela punčko, da bi jo tko rihtala pa ji frizurce delala...user posted image user posted image
kaj sta staršem že povedala?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
2.4.2008 18:43:25   
_ancica_
venezuela...cestitam za izpit user posted image user posted image user posted image se malo pa bo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
2.4.2008 18:46:10   
_ancica_

tany a pregled si že imela? kaj si pa želiš fantka ali punčko?jst bi raje mela punčko, da bi jo tko rihtala pa ji frizurce delala...user posted image user posted image

jaz bi pa fantka mela rada...sicer mi je pa trenutno cist vseeno, samo da rata user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6060
2.4.2008 18:46:15   
spps

jst dsem ga tudi v nedeljo pekla.pa mi je ratu, so ga pohvaliluser posted image  js sem dala kr pešico na 50stopinj mal da se je segrela, pol pa not kruh na toplo vzhajat. pa dvakrat more vzhajat. kakšnega pa pečeš?

ja glih drugič vzhaja-to so men neznane vodeuser posted image user posted image user posted image naj bi bil koruzni,kar bo pa ratalo pa niiimaam pojmauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6061
2.4.2008 18:50:58   
tany83

aja sorry sem ti pozabla odgovorit user posted image  sem mal zmedena user posted image user posted image user posted image

pregleda se nisem mela, sem komaj v enem 5 tednu, se bom pa danes al pa jutre narocila oz poklicala in pol bomo videli kdaj me narocijo... upam, da kmal, ker bi rada videla user posted image  in ce je vse OK...

jaz bi rada mela fantka user posted image , v bistvu si zdaj sam zelim, da je vse OK, pa da bo user posted image  zdravo user posted image user posted image user posted image

starsem se nisva povedala, razen sestri od mojega, bova pa kmal, morva skupaj povedat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6062
2.4.2008 18:53:16   
_ancica_

aja sorry sem ti pozabla odgovorit user posted image  sem mal zmedena user posted image user posted image user posted image

pregleda se nisem mela, sem komaj v enem 5 tednu, se bom pa danes al pa jutre narocila oz poklicala in pol bomo videli kdaj me narocijo... upam, da kmal, ker bi rada videla user posted image  in ce je vse OK...

jaz bi rada mela fantka user posted image , v bistvu si zdaj sam zelim, da je vse OK, pa da bo user posted image  zdravo user posted image user posted image user posted image

starsem se nisva povedala, razen sestri od mojega, bova pa kmal, morva skupaj povedat user posted image user posted image user posted image

ti bi tudi fantka user posted image user posted image user posted image mogoce pa bo fantek..imas 50% moznosti hahaha user posted image user posted image user posted image drugace pa samo da bo vse ok user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6063
2.4.2008 18:56:00   
spps
jaz bi tud mela v drugo fantka,tk da bi imela paruser posted image user posted image user posted image mam pa nek filing,da ko bo,da bo spet punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image res ni važno,sam da bo bebica zdrava.pa imaš pol tolk dolgo popravne,da dobiš otroka drugega spolauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
2.4.2008 19:01:01   
_ancica_

jaz bi tud mela v drugo fantka,tk da bi imela paruser posted image user posted image user posted image mam pa nek filing,da ko bo,da bo spet punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image res ni važno,sam da bo bebica zdrava.pa imaš pol tolk dolgo popravne,da dobiš otroka drugega spolauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
2.4.2008 19:03:51   
_ancica_
spps...dej povej a tole drzi??? me prav zanima user posted image http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
2.4.2008 19:04:16   
spps
sam pol se pa hitro lahk zgodi,da imaš otrok za cel ansambeluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
2.4.2008 19:05:00   
_ancica_

spps...dej povej a tole drzi??? me prav zanima user posted image http://www.mama.si/?menu=A200

tany...tudi ti si lahko pogledas kaj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
2.4.2008 19:06:39   
_ancica_

sam pol se pa hitro lahk zgodi,da imaš otrok za cel ansambeluser posted image user posted image user posted image

hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
2.4.2008 19:07:20   
spps

tany...tudi ti si lahko pogledas kaj bo user posted image user posted image user posted image

sem med nosečnotjo s tem eksperementiralauser posted image user posted image user posted image user posted image pr men je držalo po tej kartiuser posted image user posted image user posted image user posted image
sam to je zopet 50:50user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
2.4.2008 19:09:47   
_ancica_

sem med nosečnotjo s tem eksperementiralauser posted image user posted image user posted image user posted image pr men je držalo po tej kartiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej ni za verjet user posted image user posted image user posted image se je pa zabavno ukvarjat s takimi zadevcami vsake tolk user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
2.4.2008 19:10:15   
tany83

Po tej karti bo puncka user posted image user posted image user posted image

zdaj bomo pa vidli kaj bo... 50 : 50 je se zmer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
2.4.2008 19:11:19   
_ancica_

zdaj bomo pa vidli kaj bo... 50 : 50 je se zmer user posted image user posted image user posted image

me prav zanima user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
2.4.2008 19:12:30   
tany83

me prav zanima user posted image

mene tud, ceprav mam obcutek, da bo puncka... kar neki mi tko pravi... booo

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6074
2.4.2008 19:13:09   
_ancica_
joj, mene je pa spet zacel zvijat tam spodaj user posted image pomoje da bo kamlu tu hudic grdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?