|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 16:20:49   
sonček33
mismis - daj tudi mene -14.4. UZ, je tok lepo bit na seznamu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
2.4.2008 16:21:09   
Pija76
Sonček nisi skrbno vse brala, ti ti ti punca, te kregam! user posted image Jutri se dobimo na pijači v Supernovi na Rudniku. Prideš?

Karmen je gospa ki izvaja refleksno masažo stopal, in ti stimulira jajčnike in maternico. Veliko nas hodi k njej....in smo kar navdušene, če že drugo ne pomaga, pa pomaga, je vsaj sprostitev zelo dobra, ker je izredno komunikativna. Jaz in Abra sva kar fenici od nje... a ne Abra?user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 2.4.2008 16:22:30 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
2.4.2008 16:28:19   
sonček33
Joj, kok fajn. sam mene ne bo. Sem si danes vzela frej. jutri pa inštrukcije celo popoldne. Načvekajte se še zame. Pa upam, da bo postalo tole tredicija, da se kdaj tudi jaz pridružim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.4.2008 16:47:06   
pikovit
Helou Pija,

a maš pavzo?Ja pa to je za znort.Drugič pa telefon izklopi.
No vam zdaj povem,kaj je meni vedeževalka,ki pa je zraven tudi zdravilka svetovala.Zdej imam list pri sebi in vam lahko napišem.

Kopeli:
Čaji:bela kopriva,rman,preslica lahko je tudi ognjič/1 žlico
Zavreš 2-3l vode  in pustiš vreti 10 min.Daš posodo oz. kakršnokoli drugo primerno posodo ali notr v Wc ali bide,če ga imaste.Se okol in okol zadekat z brisačo,da ne gre vse ven in sedeti na tem 15 min.In to počnete 3x na teden,6 tednov.

Pitje čajov:
bela kopriva,rman, preslica: 1 skodelico na dan

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.4.2008 17:03:41   
iannia
Pikovit, zakaj je dobra ta kopel-sem verjetno kaj spustila, ko ste se pogovarjale o tem.

Ali katera ve, kako poteka operacija za dstranitev jajcevodov. Ozon ti si omenila, da si ostala brez enega. Zakaj pa, če nisem preveč firbčna in kako so ti to naredili? Sicer še ne vem točno, ampak je bilo pri meni nekaj govora, da bi bilo bolje odstranit jajcevode. Drug teden se bom o tem pogovorila z mojimi zdravnicami, če je potrebno in zakaj, samo bi rada že kaj vedela o tem, da me bo manj strah user posted image .

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.4.2008 17:07:25   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ja sej vem, ampak pogrešam jih pa vseeno.

Daisy in Dakec sta me običajno spravljale v smeh, Mlinčka je pa Milič. In Blanč (pride ampak redko)
Od kar njih ni več tu gor je fotostimulacija osredotočena samo na pir, včasih smo imeli pa Miliče, pa utrujene Bruce Willis-e pa Blanč nam je zmeraj kakšne smešne lepila gor.

Ja v bistvu imaš prav.Evo neki z stare cajteuser posted image .Mogoče se pa katera oglasiuser posted image
user posted image

Bemti, babnce, ve pa znate na prave strune zaigrat. user posted image  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.4.2008 17:09:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ja sej vem, ampak pogrešam jih pa vseeno.

Daisy in Dakec sta me običajno spravljale v smeh, Mlinčka je pa Milič. In Blanč (pride ampak redko)
Od kar njih ni več tu gor je fotostimulacija osredotočena samo na pir, včasih smo imeli pa Miliče, pa utrujene Bruce Willis-e pa Blanč nam je zmeraj kakšne smešne lepila gor.

Ja v bistvu imaš prav.Evo neki z stare cajteuser posted image .Mogoče se pa katera oglasiuser posted image
user posted image

Bemti, babnce, ve pa znate na prave strune zaigrat. user posted image  

Mlinčka JUPI,JUPIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.4.2008 17:12:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: iannia

Pikovit, zakaj je dobra ta kopel-sem verjetno kaj spustila, ko ste se pogovarjale o tem.

Ali katera ve, kako poteka operacija za dstranitev jajcevodov. Ozon ti si omenila, da si ostala brez enega. Zakaj pa, če nisem preveč firbčna in kako so ti to naredili? Sicer še ne vem točno, ampak je bilo pri meni nekaj govora, da bi bilo bolje odstranit jajcevode. Drug teden se bom o tem pogovorila z mojimi zdravnicami, če je potrebno in zakaj, samo bi rada že kaj vedela o tem, da me bo manj strah user posted image .

Odstranijo ti jih z laparoskopijo

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.4.2008 17:26:09   
pikovit
Mlinčka,kje si?Mi je kar srce zaigralo,ko sem videla tvoj post.Kako si kaj?A prideš jutri na kavo?Smo zmenjene?Pa Dejzi z sabo privlečiuser posted image Pa prosim brez kakšnih bedni izgovorov.Moraš prit!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.4.2008 17:35:26   
pikovit
Čaki,da najdemo še kaj za Dejzi.Mogoče še ona pride kaj naokoluser posted image

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.4.2008 17:37:23   
Mijavček
Ampak resno, kako se bomo prepoznale?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
2.4.2008 17:41:58   
Mijavček
he he, pikovit bravo! Tale Bruce je pomojem Dejziki bol všeč, k un od včeri. Ona nima rada "tapolikanga", ampak mal opraskanga pa umazanga user posted image   (čeprav men je una slikca včeri bla njaaamiiiiuser posted image )

No kje si zdej Dejzi?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.4.2008 17:55:02   
iannia
Pikovit, jaz sem imela laparoskopijo, kar sem mislila, da to pomeni čiščenje jajcevodov, ker sem imela neprehodne. Se pravi je postopek operacije podoben, samo da ti jih kaj-odrežejo stran, al kaj? Še vedno ne vem točno.

Če nisem preveč sitkanauser posted image , bi pa vseeno še 1x vprašala zakaj je dobra tista kopel, ki si jo omenila.

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.4.2008 17:59:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

he he, pikovit bravo! Tale Bruce je pomojem Dejziki bol všeč, k un od včeri. Ona nima rada "tapolikanga", ampak mal opraskanga pa umazanga user posted image   (čeprav men je una slikca včeri bla njaaamiiiiuser posted image )

No kje si zdej Dejzi?

Ja zato,je pa ni bilo na spregled.Mogoče pa danes kaj okol pride.

Mijavček,nič ne skrbi kako se bomo dobile.Še vedno smo se.Drugače ti pa dam moj gsm,pa se pokličemo.Kaj praviš?Pa saj bosta z Ledenko že prej tam?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.4.2008 18:00:39   
mlinčka

Mlinčka,kje si?Mi je kar srce zaigralo,ko sem videla tvoj post.Kako si kaj?A prideš jutri na kavo?Smo zmenjene?Pa Dejzi z sabo privlečiuser posted image Pa prosim brez kakšnih bedni izgovorov.Moraš prit!!!!!!!!!!

Ooo, kok lepo od tebe. user posted image   Sej sem še vaša, ampak dokler se mi kej bolj konkretno ne začne dogajat na tem področju, nekako nisem z glavo pri stvari. Drugače čisto fajn, mi nič ne fali. Heh, glede srečanja pa...kako da kažem...tud jaz sem bolj sramežljive sorte...user posted image   Neee, se hecam, šala. Mislim, sem, ampak ne tolk, da bi me to ustavlo. Pa še blizu sem. Ampak je problem drugje - nekako se trenutno res ne čutim del te vesele druščine, ker sem vse skupi postavla mal na stranski tir. Absolutno pa navijam, da bi bilo to le prvo od mnooogih srečanj in ko se vržem spet v biznis, sem sigurno tam. Svečano prisegam user posted image .

Pohvalno, da se tolk trudite s fotostimulacijo, ampak Dejzico boste težko izbezale - je še vedno brez kompjuterja. Mogoče bo pa jutri kej na šihtu pošpegala in ji boste polepšale dan.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.4.2008 18:18:03   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 04.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Bambi75 - ET

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image
user posted image  Jadrnica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Mandreja greje    user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje    user posted image user posted image   - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008
  Hati greje      user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

user posted image  Sulfinija

user posted image Sapi 

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.4.2008 18:21:21   
mismis
Mlinčka, kaj jest to berem, da se ne počutiš del te vesele družbe??? Zdaj si me pa razjezila, kar pazi, da ne bodo user posted image .

Ti, Daisy  in Dakec ste vedno del te druščine. Saj vidiš, kako vas s Pikovit pogrešava.

Prosim, prosim jutri si vzamita čas in pridita okoli, saj tako ali tako ne bomo samo o postopkih govorili, vsaj kakor jaz Pikovit poznam user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.4.2008 18:30:51   
pikovit

Mlinčka, kaj jest to berem, da se ne počutiš del te vesele družbe??? Zdaj si me pa razjezila, kar pazi, da ne bodo user posted image .

Ti, Daisy  in Dakec ste vedno del te druščine. Saj vidiš, kako vas s Pikovit pogrešava.

Prosim, prosim jutri si vzamita čas in pridita okoli, saj tako ali tako ne bomo samo o postopkih govorili, vsaj kakor jaz Pikovit poznam user posted image

Mlinčka absolutno brez tako bednih izgovorov.Saj jaz tudi nisem v postopku,šele septembra bom,če sploh bom.Tako da tudi take,ki ste na off morte pridit.Pa saj to ne bo srečanje ivf-jevk v postopku.To bo kar tako.Ko bomo imele IVF starkeuser posted image ,pol pa bo.....user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.4.2008 18:31:42   
mismis
Glede jutrišnjega srečanja, jaz ne morem priti ob 17-ih, ker moram najprej mojega user posted image domov peljat oz. on mene, nekaj vržt v želodec, potem mu vzamem avto in ga nagonim s psom ven, jaz pa priletim.

Če bo vse posreči bom do 18-ih tam.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.4.2008 18:32:20   
Pija76
O Mlinčka pa si le pokukala? Pa da se ne počutiš del naše vesele druščine, to pa ne morem verjeti... Dej povej kaj pa je delala Dejzi z komputerjem? Da ni kaj gor polila?

Pikovit sem imela kratko stanko, zdaj mam pa že polno glavo user posted image user posted image , spet urže za zabušavanje.

Kaj Dakec pol pride jutri?

Iannia jajcevodi gredo z laparoskopijo stran, in sicer ti jih pač odrežejo. Postopek enak kot za pucanje. Meni so enega šc stran januarja zaradi IMN.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.4.2008 18:33:38   
Pija76

Glede jutrišnjega srečanja, jaz ne morem priti ob 17-ih, ker moram najprej mojega user posted image domov peljat oz. on mene, nekaj vržt v želodec, potem mu vzamem avto in ga nagonim s psom ven, jaz pa priletim.

Če bo vse posreči bom do 18-ih tam.

Mismis nič pat da bomo že šle, sej poznaš Pikovit kolk govori user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
2.4.2008 18:34:14   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pohvalno, da se tolk trudite s fotostimulacijo, ampak Dejzico boste težko izbezale - je še vedno brez kompjuterja. Mogoče bo pa jutri kej na šihtu pošpegala in ji boste polepšale dan. 

Kaj pa če bi ji ti kaj omenila.Pol bo pa sigurno kaj gor prišla.Dej Mlinčka,plizzzz.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
2.4.2008 18:34:26   
mismis
Pija, ni me strah, priznam da me ni strah, da bi Pikovit zmanjkalo besed, bolj me je strah, da bo pira zmanjkalouser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
2.4.2008 18:34:38   
Pija76
Evo spet mi je Kikaa ušla! Kikaaaaaaaaa kako si?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
2.4.2008 18:35:45   
Pija76

Pija, ni me strah, priznam da me ni strah, da bi Pikovit zmanjkalo besed, bolj me je strah, da bo pira zmanjkalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imej v interesu, da čimprej pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevarnost res obstaja!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?