Anonimen
|
Kje sem ostala? Sem morala dat Kristino spat, en trenutek je še "brala" Frančka, naslednji pa zakinkala na postelji. Aja, Marelica, kaj pa če bi avtosedež za en čas prinesli v stanovanje? Mi ga imamo včasih, ko ga prekladamo iz enega v drug avto, kar notri in Krisitna ful uživa v njem. Vanj si naloži 10 knjigic in tri medvedke, potem pa sedi v njem kot na prestolu in bere . Aja, pa TII se pozabila voščit. Vse najboooooljše Še en par svečk za pihat: Čebelica, kakšen blesav šef . Važno, da se pozdravite. Mojčika, kako pa je MM, ima še vročino? A so vas kaj naprvoaprilal? Poslušam tisto zgodbico o belgijskih turistih, pa ne vem, ali naj ji verjamem ali ne. Glede na to, kaj vse sem že videla gor v hribih, se mi zdi čisto verjetna . Mi smo se šli danes cepiti proti klopnemu meningoencefalitisu k novemu P. in sem čisto medena . Ma, tako se je posvetil Kristini, da jo ne bi bilo strah, pa da bi se ji prikupil, res neverjetno, jaz sem samo gledala. Se je še vedno stiskala k očku in jokala, ampak kakor hitro je bila špiknjena, se je tudi nehala jokat in si ogledovala vse štampiljke, ki jih je dobila. Prejšna P. pa je vpila ( ) nanjo, da je bila še bolj razbujrena in sem rabila dve uri, da se je umirila. Tako da, prva izkušnja je bila kljub joku pozitivna. Je rekel, da to cepljenje zelo priporoča, če se živi na ogroženem območju, da so klopi vse bolj okuženi, pa še ena nova bolezen se pojavlja zadnja leta. In res natančno prgledovanje, ko se pride notri. Uf, včeraj sme si privoščila shoping dan za sebe, je pasalo malo odklopa, šla sem pogledat Supernovo v Ljubljano (šele sedaj opažam, kako so ljudje bolj živčni in nestrpni zaradi mestnega načina življenja), pregledala štacune, si kupila edino eno seksi perilo v Intimmissimu al kaj je že in šla k frizerju. Mi je bilo pa hecno, ker ni bilo nobenega, ki bi ga lovila po trgovinah . Aja, pa da se pohvalim: na plan je pokukala prva solatka . Ni pa špinače in redkvic, krivim sneg .
< Sporočilo je popravil Ankica -- 1.4.2008 13:44:19 >
|