limma
|
s00s, dobrodošla še z moje strani! mala pikica - nič zato, če letos ne boš šla smučat (bi bilo pa lepo, ja), si pa doma in vsak dan ti Gašper pokaže kaj novega... glede na to, da je točno en mesec starejši do Neže, se najbrž že fejst pogovarja neža tako gruli, vsak dan slišimo kakošno novo besedo.. od aghhh, le, le-le, la, oooo in tako naprej Alfabeta - kot berem, tudi nas očitno muči večerni blues, ki traja cel dan Neža je 6 dni starejša od Ajde. Tudi jaz upam, da bo kmalu minilo, ker ko se enkrat tako znervira, logično, da ne more zaspat Včeraj sem jo spravljala spat od 19.30 d0 21.20 Pa tako sem upala, da bova končno lahko pogledala letošnji z oskarjem nagrajeni film No country for old man. Mogoče enkrat v aprilu Še sem z vami... zdaj sem ji 7 krat popravila dudo in upam, da bo še malo spala... Nalin - lepe fotke s sprehoda A še zbiraš ličila? Meni je včeraj, ko sem hitela v kopalnici, toaletna torbica padla na tla in se mi je razdrobilo pol stvari od pudra do bleščila za ličke. Če želiš, da ti jih pošljem, mi sporoči naslov na ZS. mml - super, da šuma na srčku ni več slišat in za Matičeve kolke. Za Manco pa tudi upam, da bo čim prej zdrava Lepo, da si se udeležila simpozija in tudi, da si šla za kratek čas od pleničk in dojenja Tudi meni se zdi, da sem vse, kar se tiče službe, pozabila... Jaz sem po očetu Celjanka in Celje mi je blazno pri srcu Stara mama je stanovala nasproti 2. gimnazije in od tam si takoj v centru V Cityparku imajo baje 2 dojilnici, tako da se bomo lahko odpravili na izlet, da se mamica in dete malo oblečeta za te tople dni... Jaz tudi ne vem, katero št. naj ji kupim, najbrž 68. Mi smo bolj pri drobčkenih. Super, da imate možnost obiskovanja vodene vodne vadbe za . Mi smo, po moje, edina mestna občina v Sloveniji, ki nima pokritega bazena Nana - smo uporabljali Moltex pleničke že od vsega začetka (no, en paket Fixies, ko so, kot sva obe ugotovili, totalno zanič), zdaj imam pa te in še Pampers št. 3, ki so še malo prevelike.. sicer je pa ritka boljše Ritko pa umivam z bombažnimi krpicami in z vodo, z robčki nikoli. Včeraj mi je ena prijateljica rekla, da so Babylove od DM super in da imajo isti sistem (elastični trakec) kot Pampers vijoličaste (active fit, če se ne motim). Hvala za povabilo na kavo, malo sem še nesigurna, da bi se sami odpravili "tako daleč", tako da se vam z veseljem pridružim naslednjo rundo, če velja Že komaj čakam, da se spozmao v živo. Enkrat se bom odpeljala pa še do Ljubljane, da še ostale punce spoznam .. Bom kar poslala...
|