|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
2.4.2008 10:13:20   
*zoe*
Evo Tejchy sem ti poslala zs - ti pa ko boš pa boš, ni panike. Kar se pa pregleda tiče, ti pa dam čist prav user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ,  boš poročala kako je blo. Meni se pa vedno tako mudi tam ven it, da samo da se lahko oblečem, sem že z eno nogo zunaj. Tudi meni niso pregledi pri kateremkoli zdravniku prijetni, se jih bojim že od 5. leta naprej ko so me mučili v bolnici. Laboratorij je pa sploh kriza. Tako da sem prav vesela, da sem do sedaj samo 1x dala kri user posted image

Tudi jaz sem ta teden vstopila v 17. teden oz. v začetek 5. meseca user posted image  Se že kar noro sliši, a ne? Pa meni se je ful trebušček izbočil. A se je vam tud? Sedaj ni šans, da bi ga skrila. Pa brez nosečniških hlač tudi ne bi več šlo. V enemu tednu mi je res ful ven stopil. Sedaj imam vsaj občutek, da sem noseča, da se nekaj dogaja.

Me to you, pol imaš pa fajnga šefa user posted image  če sta se tako zmenila. Pa čestitke za novo hiško user posted image  kdaj se bosta pa predvidoma selila?

Te nalepkice so pa tudi meni zelo všeč.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.4.2008 10:36:53   
ključek
*zoe*, pospremila si nas na 100 stran!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, moj šef je res super.user posted image sicer je bil prejšni tapravi user posted image , dobr da nisem takrat bila user posted image . aja, saj res...mi je prepovedal da zanosim, ko je bila sodelavka na bolniški-porodniški. kreten, kaj češ!!!
plan imava da najkasneje do avgusta gremo v hiško. pa četudi bo čist zrihtana samo kopalnica in kuhinja, posteljo imava, ostalo pa sproti. user posted image  samo da sva na svojem, da odpade plačevanje najmnine, pa da se rešim tega bloka, saj sem jaz celo življenje živela v hiši in se po 2 letih še nisem navadila na blok.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
2.4.2008 10:51:58   
coko
bravo punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ,pa smo prišle na 100 stran!

Jaz sem šele v 15.tednu, ampak vas je fajn brat, ker ste pred mano in lahko pričakujem kaj me čaka. Do sedaj grem kar lepo po vaših stopinjah. Tudi meni se trebušček že pozna, še posebej zvečer pa je napihnjen kot žoga. Se ga kar mal ustrašim, kaj šele bo... user posted image  Drugače pa je fajn občutek, ko vem da user posted image  raste v meni.

Tudi midva sva podnajemnika in si iščeva večje stanovanje,ker bo tukaj kar kriza s prostorom. Tako da oprema, pride šele zelo na koncu v poštev. Razen če prej kaj najdeva user posted image . ne moreva pa se odločit, ali bi šla v najemniško, ali pa kupila in se zakreditirala za lep čas user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
2.4.2008 11:04:37   
coko
tudi jaz sem celo življenje živela v hiši, zdej pa sem v bloku. Pa me do zdej ni nič motilo. Zdej pa ko sem doma na bolniški, pa si želim, da bi imela svoj vrt kjer se bi lahko vsedla in se nastavljala sončku. In ne bi imela celo vrsto gledalcev okrog mene. user posted image  

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.4.2008 11:06:08   
ključek
jaz priporočam, da je bolje vzeti kredit, si vsaj na svojem, tko pa plačuješ, plačuješ....pa ni nič tvojega. to je moje mnenje. mene tudi zdej malo skrbi....hiša, dojenček.....toliko stvari naenkrat....ampak se odpoveš ti čemu, malo pogledaš na izdatke, pa kr počasi gre. počasi. user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
2.4.2008 11:06:46   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: coko

tudi jaz sem celo življenje živela v hiši, zdej pa sem v bloku. Pa me do zdej ni nič motilo. Zdej pa ko sem doma na bolniški, pa si želim, da bi imela svoj vrt kjer se bi lahko vsedla in se nastavljala sončku. In ne bi imela celo vrsto gledalcev okrog mene. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
2.4.2008 11:13:17   
maybebaby
user posted image Že kar nekaj časa nisem pridna...
Zato naj nadoknadim...
V četrtek imam peti pregled pri ginekologu, prestavljen rok iz 1.9.( prvi šolski dan) na 6.9. ( rojstni dan Borutovega ata) in 99.9% da bomo imeli frajlico, bejbiko, smrklico, pupo z oznakouser posted image .
Drugače sem tudi jaz v klubu ICSI oploditev.

Tista včerajšnja prvoaprilska je bila luštna na tv-ju so pa mamice hecali da so vozički s tremi kolesi smrtno nevarni.user posted image

Videla sem da tudi vas že zanima dojenje in jaz sem popolnoma navdušena nad društvom LLL- enkrat mesečno se dobimo- klepetamo, beremo članke, si menjamo knjige- super je!Imamo enkratno "tršico", ki sama tudi piše članke in vedno pripravi še kaj sladkega- za nas lakotnice. 
Če vas zanima pokukajte na:
http://www.dojenje.net/index.htm
Meni se je odprl popolnoma nov pogled na dojenje...user posted image

lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil maybebaby -- 2.4.2008 11:14:02 >

caučk...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
2.4.2008 11:15:07   
Tejchy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo punce za stotko!!!

Coko kar se tiče najema ali kredita se strinjam z me to you - kredit obvezno. Na konču bo le nekaj tvojega. Najem pa samo plačuješ in plačuješ, nimaš pa nič.

Mi smo prvo živeli v stanovanju, potemsmo šli v hišo, zdj pa sva z user posted image  spet v bloku - na svojem. Pa sem kr vesela, da sem bla pred 2 letoma tok tečna user posted image  , da mora bit tako stanovanje, ki ima tudi eno otroško sobo, ker sem vedela, da bova tu ziher najmanj 5 let, v tem času pa sem bla ziher da bo kak user posted image  prišu. Ker če zdj ne bi blo te otroške sobice bi bla kr kriza.. Čeprav, malo bi se stisnili pa bi blo tud ok user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
2.4.2008 11:20:28   
*zoe*
Me to you se vidi, kdo je prava čvekica, a ne? user posted image user posted image
To pa natančno vem kako zgleda, če nisi na svoje in kako če si na svoje in ni primerjave. Midva sva tudi sedaj na svoje (v hiši) in imava še kar nekaj stvari za porihtat. Moja denarnica ne dohiteva mojih idej.

Coko jaz bi ti svetovala kredit pa na svoje, v podnajemništvu je vedno sranje, pa skoz plačuješ pa nikoli ni nič tvoje. A daš obrok za kredit ali pa za najemnino. Seveda včasih stvari niso tako enostavne, da bi jih človek tako posploševal kot jih jaz sedaj.

Maybebaybe pozdravljena nazaj user posted image , te pa res že nekaj časa ni bilo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
2.4.2008 11:21:23   
*bubi*
Moje mnenje okoli nakupa/najema je enako. Midva bi recimo za to stanovanje plačevala več najemnine kot plačujeva kredita. Stroški pa so v vsakem primeru najini. Je pa nekaj drugega res.... težko se zakreditiraš za celotno vrednost, kar pomeni, da rabiš vsaj nekaj prihrankov. Pa s tem, ko kupiš, stroškov še ni konec. Vsaj opremit je treba, če je staro pa še za silo zadaptirat.

No, midva sva imela ogromno srečo, da sva lahko prodala eno 1ss stanovanje iz študentskih časov, tako sva si lahko privoščila večje. Pa še razlike v ceni med LJ in ostalo Slo (no, Primorska je tudi user posted image ) so ogroooomne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
2.4.2008 11:26:05   
ključek
ooo, isti dan PDP imaš kot jaz!!!! pa še iz Trbovelj si, jaz pa iz Zagorja. kaj če se osebno poznava????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
2.4.2008 11:27:10   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Me to you se vidi, kdo je prava čvekica, a ne? user posted image user posted image
To pa natančno vem kako zgleda, če nisi na svoje in kako če si na svoje in ni primerjave. Midva sva tudi sedaj na svoje (v hiši) in imava še kar nekaj stvari za porihtat. Moja denarnica ne dohiteva mojih idej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si čist prou napisala!!!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
2.4.2008 11:29:42   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , 5P 4.4., PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
2.4.2008 11:35:28   
coko
hvala za mnenja. Pred enim letom sva bila trdno odločena, da ga kupiva, ampak zdej pa res več ne vem. Problem je ravno v tem, da dava skupaj za najemnino manj, kot pa bi potem vsak dal za svoj obrok kredita. Upam da nisem preveč zakomplicirala. npr. če dava za najemino 300eur, bi za kredit dala cca. 375 eur vsak. Pa še stroški, ki nastanejo, prenova... No pa še najin user posted image  prihaja. Me je  strah zapufat,ker se nisem še nikoli. Vem pa, da veliko ljudi to počne, ker drugače ne gre. V glavnem do septembra imava čas da nekaj najdeva. Vsaj rada bi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
2.4.2008 12:08:30   
*bubi*
Ja, coko, tako to je.... user posted image  

Ampak pomisli.... če se ne zapufaš zdaj, se verjetno nikoli ne boš. Mladost kljub vsemu prinaša neko varnost. Seveda je vse odvisno tudi od služb, predvsem od tega, ali sta zaposlena za NDČ.

Glej, jaz sem ful srečna, da so mi starši lahko pomagali. Zato zdaj tudi v tej smeri razmišljam.... v 15 letih odplačam puf, potem pa začnem šparat, da bom lahko svojim otrokom pomagala. Mladim, ki nimajo nič, je preveč težko user posted image  Vem, da vedno in povsod to tako ne gre.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
2.4.2008 12:19:24   
*bubi*
Sem se kar malo nasmejala vašemu štetju. Upam, da ne bo zdaj katera preveč žalostna, ampak pri polnih 16t še res ne stopate v 5. mesec user posted image . Približno 9t je treba za 2 meseca. Torej bo pri 18t polne 4m.

Jaz najraje računam tako, da na dan v mesecu, ko imam PDP, začnem nov mesec user posted image  OK, pa zdaj, ko imam 3., kar v začetku vsakega meseca obračam. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
2.4.2008 12:19:29   
pf
Coko kar verjamem, da te je strah zakreditirati se, ampak res poglej če računaš, da še boš par let v tem stanovanju, potem je res bolje nekaj kupiti, pa boš vsaj par let plačevala kredit za svoje stanovanje. Tudi jaz se nisem še nikoli zakreditirala, ampak ti povem, da če bi šla v blok živet in bi imela oba plačo, bi kupila stanovanje. Pa mogoče če imata kak boljši avto malo zamenjata za kak čas in se pač vozita malo s slabšim.  Primer recimo. Pa greta na kak krajši dopust prvo leto itd., pa se tudi neki dinar privarčuje.
Maybebaby a ti boš tudi imela pupiko? A si že naročena za morfologijo? Jaz imam pregled 9.4., ampak mi ni nič omenila da bo ta pregled morfologija. No bomo videli. Slabosti so ti verjetno že minile, a ne. Kaj si počneš v bolniški doma?  Meni je malo dolgčas. A greš kaj ven?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
2.4.2008 12:22:53   
pf
Ja punce glede mesecev ima Bubi prav. Polnih 18 tednov mora biti za začetek petega meseca, jaz sem z začetkom tega meseca stopila v peti mesec. No vsaj mislim, da je tako. PDP 1.9. - 1.4. cca začetek petega meseca.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
2.4.2008 12:33:17   
*zoe*
Ja, coko, tako to je.... user posted image  

Ampak pomisli.... če se ne zapufaš zdaj, se verjetno nikoli ne boš. Mladost kljub vsemu prinaša neko varnost. Seveda je vse odvisno tudi od služb, predvsem od tega, ali sta zaposlena za NDČ.

Glej, jaz sem ful srečna, da so mi starši lahko pomagali. Zato zdaj tudi v tej smeri razmišljam.... v 15 letih odplačam puf, potem pa začnem šparat, da bom lahko svojim otrokom pomagala. Mladim, ki nimajo nič, je preveč težko user posted image  Vem, da vedno in povsod to tako ne gre.

Se popolnoma strinjam bubi, tudi meni so pomagali starši, pa še zakreditiralasva se, če ne ne ni bilo šans, da greva v nakup hiše. Bi nama zneslo kvečjemu za kakšno 1ss. Sem pa ekstra vesela da je tko kot je. Ne zamenjam več moje hiške za noben denaruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
2.4.2008 12:34:12   
*zoe*
No, sem hotela citirat coko, pa sem zaj... user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
2.4.2008 12:36:08   
taja1235
ooo bejbe kok ste pridne se razpisale...uff..sm vas komaj prebrala user posted image
user posted image  za 100 strani
js se pocutrim fajn busi se mi tud ze vidi..tko da sm prou ponosna na mojga busija
mi2 tud rihtava hisko..lih ucer je biu vodovodar pr nas..pa da vam ne povem sva bla cist
prevec razocaran nad njim..nama je tok posvinjal da ni res...sm pol do desetih zvecer
po kolenih pucala talne ploščice..groza sm bla prou user posted image
dns grem pa v modarta v domžale gledat za poročne čevlje, potem pa še mal pogledat za prstane
uceraj sm jih gledala v zlatarni celje in so mi 3je tok usec ... ampak took dragi user posted image  user posted image  user posted image  preveč..
za potovanje pa se zdej ne veva...vska dan je neki da ne uspeva pridt do agencije...

Nc sibam nazaj na delo...aja pircek ap tud men ful zapase pa spijem kak slukec prou pase ;))))

Fajn se imejte in uzivajte na ta oblacn dan pa pa moje user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
2.4.2008 12:38:16   
*zoe*
Se pa strinjam s pf, da je dosti odrekanja - ni počitnic, en avto smo morali prodat,... ampak kot pravim - se bi še 1x tako odločila, nikoli drugače in mi ni žal. Bom že preživela in ko bo obnova hiške približno končana, bova šla pa takrat na ene orng počitnice pa user posted image  bo tudi že malo zrastu. Dva avta pa tudi ne potrebujem tako nujno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
2.4.2008 12:42:16   
taja1235
mi2 mava tud en avto pa še ta ful bogi...
za obleke pa sploh ne zapravljam...
kino pa take zadeve pa hmm..kaj je ze to??
ja veliko je odrekanja ampak ko si pol sam svoj
gospodar, je pa to tuk vreden da se ne da povedat ;)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
2.4.2008 12:46:00   
ključek
se čist strinjam. midva sva začela zidati lani in je dopust odpadel oz. sva šla za 3 dni v laško. prvomajski je tko odpadel, zato sva šla za te 3 dni. letos odpade tako prvomajski kot letni dopust, bova takrat glih škatle nosila. user posted image user posted image user posted image  midva sva sicer kupila nov avto (lani), ampak dobr da sva ga lani, ker letos bi šlo bolj na tesno (čeprav sem vzela kredit za avto). mal gledava zdej pr oblačilih, ne rabiva vsak mesec kakšen nov kos ali dva,  pri darilih (roj. dan ipd...) za družino in prijatelje sva tudi malo omejila (prej 10.000 sit, zdej okrog 20-25 eurov, pa tudi kej pametnega dobiš, če ne drucga bon), pa tudi nisva vsak teden zunaj na kosilu ali večerji. pa že tle mal pršparaš.
midva tud najine hiške ne zamenjava. čeprav sem glih včeraj računala - kredit, vrtec, računi.....user posted image . škoda se sekirat, ne bo nč boljš. user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
2.4.2008 13:02:27   
alysa
Bravo za stotko user posted image user posted image user posted image .

No, pa da še js pristavim svoj piskrček glede kreditov: midva imava tud kredit, sva se selila lani za prvomajske praznike, tk da  bo počas že eno leto za nama, kar sva na svojem, pa tut že eno leto plačevanja kredita, še 9 let user posted image . O najemu niti nisva toliko razmišljala, saj sva želela, da je stanovanje najino, če pa bi že bila kdaj panika glede plačevanja, pa ga lahk tut prodava in greva v manjše.  In v tem stanovanju bo tudi majhen prostor za najinega user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.