Nasy
|
Perp, jaz imam take težave..sem si izpumpala, sem si spumpala 100ml, ampak na eni dojki 70, na drugi 30 če mala je bolj na pogosto, nimam niti tolko, če recimo ful časa spi-je ne budim-enih 5 ur, se nateče do teh 100mleka. In če ni, ji dad dodatek. Imam pa občutek, da mala iz mojih dojk zelo težko vleče, ker se jaz kr namatram s pumpico si menjavam vse sorte položajev to mašino, mam že skor žulj na prstu. Sezamov napitek si jaz naredim tako, da dam 2 mali žlički sezama in 2 dl vode zavret, vre naj 20min. Tako sem prebrala na RR. Ma ne vem, če kaj pomaga Koliko tekočine spijete ve čez dan? Jaz se trudim spit več kot 2 litra pa je to meni zelo težko tako, da 2 litra nekako uspem.. Nekje sem brala, da je treba spat okoli 2 litra, nekje pa 3-4 litre A ve zdej kavo pijete, ko dojite? Jaz zelo redko. Jem pa skoraj vse, no, čokolade glih se ne napokam, včasih kak jajček. Mleko včasih pijem, kefir tudi, ker mi ureja prebavo. Ne vem, katera je napisala, da je dojenček ful pikast-preveri, da nima kake alergije na milo, to tudi znajo imet-včeraj mi je rekla kolegica, ki je rodila par dni za mano, da oni morajo kopat samo z vodo.