gruška
|
Ooooo, Oranža ... dobrodošla............., hitro kaj povej o sebi .............. A prideš v četrtek al dobite avto? IZVIRNO SPOROČILO: manca Ste res luštni na plavanju ..sam neki mi pa ni jasno..nekaj dni nazaj je bil govor o neoprenski opremi, pa na slikah ne vidim nobenega, ki bi bil oblečen v neoprensko obleko..verjetno naj bi zgledala tako kot potapljaška A te plavalne obroče ste kupile v Baby centru? Bradavice:ja, jaz sem tudi lastnica ene..jo oddam. Je namreč tako zoprna da ne moreš verjeti...imam jo od leta 2005, lansko leto sem hodila kar vsak teden k dermatologinji jo odstranjevat, ampak ona noče dol...je namreč na peti. Delno zgine, pa spet nastaja potem.Veromal res pomaga, vendar na peti pa ne preveč. Gruška:jaz bi pa rada imela Tlačilko za krompir. Kako se pa kaj obnese tisto za ledene kocke? Gre z lahkoto ven al moraš se matrat zraven? 1. neoprenske hlačke do pasu imajo otroci, ne celga pajaca.... 2. plavalne pbroče (Fredov obroč) dobiš tam .... lahko ga pa tud kupiš ... 3. bradavico na peti sem imela jaz 10 let nazaj ... so mi jo rezali ven, pa čez zažgali, pa se ni več ponovila .... (trkam) 4. tlačilko ti naročim, za kocke je pa tud fino, je dno iz silikona in vsako kocko brez problema dobiš ven ... Manca, zadnjič sem imela pri tebi kar navaden modrc, pa sem ga zadaj odpela, ko sem dojila.... te za dojenje so "prevelki" za take majčke.... Debeluška - pa dvojčke nosiš, a ne? Midva sva se tud poročila ... če me vprašate zakaj - ker nisva najdla nobenga razloga zakaj se ne bi .... Je blo tud ful ful lepo ... sončen septembrski dan, 33 stopinj ... v Bistri .... ko sva takoj po izmenjavi prstanov nazdravila, sem držala v eni roki šampanjec v drugi šopek, priletela je osa, nisem je mogla odgnat, mi je zlezla za obleko in me pičla direkt v joško .... s tem se ne more vsaka pohvalt, a ne? ... pa prav na poročni dan bi mogla dobit menstro, pa je ni blo ... čez par dni je pa test pokazal ... IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, ne vem kako mi bo ratalo jutri bit na Vrhniki že ob 11h??? Ne jutri, v četrtek .....