|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
30.3.2008 22:40:11   
mis
Čer

Midve z malo sva bili kar cel dan bolj ko ne sami, ati je bil na TV v Ljubljani. Sva šli po maši ven na kosilo, pa spat, popoldan sva se pa potepali po okolici. Sem odkrila eno igrišče. Eno uro sem sedela na sončku, mala je pa po zemlji rila. Sicer potem vsa blatna, ampak, kaj čmo. Uživala je, jaz pa tudi. Bova večkrat šli, samo da bo malo bolj suho zunaj.

Lepo je zaspala, sem pa prej dobila klic da sta dve sodelavki obležali in moram it zjutraj nadomeščat, tako da jo že zjutraj peljem k tašči, zvečer pa mami pride, da bo jo imela v torek. Potem pa še na aerobiko popoldan, tako da me res nič ne bo jutri.

piskot, lepo da ste bolje.

Jaz spet trkam za zdravje, upam samo da v šoli kaj ne staknem.

papa

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
31.3.2008 8:25:42   
Arabela
Dobro jutro!

Pa lep začetek tedna vsem... jaz že komaj čakam na petek..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
31.3.2008 9:04:54   
altati
arabela - Sergej je cukrček! me je tako zamikalo, ko sem gledala vaše slikeuser posted image ...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 9:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.3.2008 9:32:20   
Maxica
Arabela, hvala za geslo. Sergej je pa res en tak cukrček zlati, pa prav vidi se mu že brž po porodu, da je bil CR, saj ni prav nič utrujen, ampak čisto tak gladek, spočit otročiček. Pa se mi zdi, da je bolj tebi podoben. Krasen, v glavnem.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.3.2008 10:17:44   
Anonimen
Arabela- meni tudi geslo, prosimuser posted image

Tinkara je v vrtcu, upam, da bo zdaj tam več kot 1 teden!
Aja, pa fora Pikovit z antibiotikom je delovala in se je potem čisto navadila in tudi antibiotik lepo jedlauser posted image  Malo pikovita, antibiotik in čez spet malo pikovita....

Sem pa danes zjutraj slišala besede, ki jih še nikoli nisem: "Aja, še!"- da bi še spala, ko je bilo treba vstatiuser posted image user posted image - no vse je 1x prvič!

lp

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.3.2008 11:08:24   
pikapolona2
arabela...jst tudi geslo prosim

pa dober dan vsem skupaj...pri nas je sonce...jupi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.3.2008 11:47:21   
piskot
dan.

trenutno stanje:

decek smrkav user posted image . driska in bruhanje nista vec "in" ta teden zgleda.

mami zaspana ko strela.

dedi bruha in driska (ta stari vedno zaostajajo za modo).

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.3.2008 12:10:05   
Lu
Dan!

Pri nas diagnoza mene: Angina in virus user posted image user posted image  Upam, da maledva ne dobita. Grem na bolniško. Samo vročine pa nič nimam user posted image  Pa jutri sem imela name it mal v shopping. Bom videla kakšna bom.user posted image

Arabela jaz bi tudi geslo prosila.

Zdej grem pa leč.

čau in se javim kaj zvečer. Ima Maja danes nastop v vrtcu.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.3.2008 14:07:17   
muki1
Evo mene. Svečano objavljam, da sem oddala vse bilance in davčne obračune kar me je zadnje čase zelo okupiralo in za drugo sploh ni bilo časa in tudi volje ne, če sem odkrita user posted image .
Ko pa sem v soboto doma urejala okolico hiše, ja še zmeraj smo brez lastnega stanovanja user posted image , in sem posadila rožmarin, pa sivko in možu razložila, da sem posadila sivkomivko, sem ugotovila, da je skrajni čas, da se vam malo javim, saj preveč pogrešam tole našo skupinico.
Mi smo okej. Zadnje čase zdravi. Trkam, trkam, trkam. Zdaj me je povsem okupirala služba in sem nonstop nekaj letala naokrog v zvezi s tem, upam, da se zadeve zdaj umirijo in se bom lahko normalno vračala in bom doma na razpolago našima muckama, saj je čez dva tedna pri nas na vrsti velik dogodek - Nežin četrti rojstni dan. Malo zbiram ideje za darila, pa vabila in tudi ideje kaj naj ponudimo gostom. V misih imam da bi spet lepile nalepke na vabila, in sicer take rožice iz lesa na zeleno podlago. A če pade kakšen boljši predlog sem pripravljena razpravljati o tem user posted image . Gostov se je na seznamu nabralo toliko, da bomo verjetno praznovali v dveh delih. Najprej sorodniki z otroki, naslednji teden pa prijatelji z otroki....preveč jih je za en dan. Pa še Neža bo zelo vesela dveh žurk in dveh tort. Želi si pa Barbie hišo user posted image  Pa točno vem že vnaprej, da bo stala v kotu in samvala do zime, saj smo zunaj do mraka, če je le možno, in jo skušam preusmeriti, bi ji raje kaj uporabnega kupila za zunaj, a se ne da. Pa ne vem, če naj upoštevam njeno željo, ali svojo logiko.
Kam so šla ta 4 leta in kdaj so minila.... nimam pojma. Lahko bi se reklo, da sem tečna s tem čudenjem, kam gre čas, ampak saj so mi jo je še nedolgo tega položili na trebuh, ko sem jo rodila, zdaj pa je mala damica, stara 4 leta. Saj ni tako dosti, ampak koliko vsega se je v teh štirih letih zgodilo, nešteto čudovitih trenutkov je minilo, koliko faz je že menjala, koliko živcev mi je izpila, .... kako se mi vsak dan pred očmi spreminja, to ni za opisat. Postala je prava damica, s tako milino si že zna z obrazka odmakniti laske, pa nonstop se nekaj ureja, najraje v oblekce, ki se vrtijo user posted image . Včeraj smo šli na obisk k prijateljem, kjer so noreli po blatu in ona seveda v oblekci in belih balerinkah. Še dobro, da imam vsaj nekaj možganov v glavi, da sem pred odhodom vrgla v avto še ene copate, da sem jo preobula. Pa kakšne izraze uporablja. Zadnjič je dobila v MC Donaldsu neko igračo moško8 nek bojevnik, ali kaj že....), pa se je odločila, da jo bo podarila enemu prijateljčku in je zraven komentirala, da se bo zdaj siguuuurno v njo zaljubil, ko mu bo to igračo dala.
Iva je super, je pravi mali biserček. Vsak dan, ampak res vsak dan odkrije kaj novega, pove novo besedo ali kaj novega ušpiči. Iz oči ji švigajo vražički. Trmasta je kot osel, res. Ne morem je pregovoriti, ko si nekaj vtepe v glavo. Če recimo sitnari, da bi jedla bombon - BONA, kot ga ona imenuje, pa rečem, da gre zdaj spat, da bo potem ko vstane dobila bon, si to zapomni in ko vstane takoj zahteva svoje. Če je potrebno se vrže na tla in se zvija ter kriči na vse grlo. Ko jo hočem previti, pa njej ravno ni za to, so take borbe, da to ni za povedat. Kot da je malo prizadeta. Ničkolikokrat mi je s posrano rito že pobegnila, da tekam za njo z robčkom in spotoma še kakec pobiram po tleh.
Zadnjič sem ji nekaj po ustih šarila in odkrila, da ima kotne zobke. Zdaj pa ne vem, če so to štirke, ali petke. Trojke manjkajo, drugače jih ima 8 + te 4...torej 12. Bolj se mi zdi, da bi lahko bile petke, ker je vmes sigurno še za dva zoba prostora user posted image .
Apetit ima. Rad je base. To so hrenovke. Nikoli ji nisem kaj preveč hotela dajati teh proizvodov, ampak ko jo vprašamo, kaj bi jedla, je odgovor zmeraj base ali pa bona. Tako da lahko rečem, da sta to najlubši živili. Finta je pa b v tem, da bonov potem sploh ne je, ampak jih mečka med prsti, tu in tam malo odgrizne, potem pa zavrže in jaz s krpo za njo.
Pobarvano imamo pa že tudi vse. Steno, kavč, po tleh, po omarah. Da le pride do kakšnega flomastra, že hiti bajat user posted image . Barvice sploh ne pridejo v poštev. Moram pazit ko sokol in Neža se prav skriva pred njo, ko kaj riše.
Zlaganje puzel, ki so med Nežinimi najljubšimi igrami je skrajno zapletena zadeva. Ko Neža vzame škatlo, da bo zlagala, je Iva sploh ne upošteva. Ponavadi potem midve vstavljave like na leseno podlago, to ji že kar fino gre. No, ampak ko to midve delava, Neža zlaga puzle, jaz se trudim, da sem nekje med njima, kot pismejker...ampak Iva z eno oko skoz promatra, kako daleč je že Neža....in ko puzzle začnejo dobivati obliko, torej, ko se začne videti, da nekaj nastaja iz tega...takrat hopa, nastopi Iva in navali na tiste puzle. Mečka jih med prsti, taca gor z nogami, dokler niso spet po kosih, Neža seveda vsa besna, Iva pa vsa zadovoljna, da je naredila raztur. Jaz pa...med dvema ognjema. Težko je biti razsodnik, ko pride do takih incidentov. Pa to je dnevno na sporedu pri nas.
Rada gleda tudi risanke. Najraje Pat in Mat, ki ju pomotoma imenuje Bolek.( od Lolek in Bolek). Torej vsak dan veselo gledamo Boleka in njune štorije in jaz sem že vsa obupana, ker mi ta dva trola res gresta že od nekdaj na jetra, kak sta neumna.
No, take mamo. Zdaj sem vam natrosila malo za nazaj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
31.3.2008 14:20:07   
muki1
Arabela, jaz bi tudi geslo prosim

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
31.3.2008 14:21:14   
muki1
Lu, kot prava deloholičarka si vedela, da lahko zboliš šele po koncu zaključnih računov. Čuvaj se, pa hitro ozdravi user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
31.3.2008 14:22:27   
moci
dan,

zoja spet kuha. itak, včeraj smo bili na morju in potem se vedno zboli doma je z atijem (kar pomeni, da ne bo denarja, ker ga noben ne bo zaslužil), ker moram jaz pač ta teden delat plače in je to zadnjič, ko smo še tri, da se lahko učim, naslednji mesec bom moral znat sama.

arabela - še meni geslo.

muki, lepo te je brati. če bi ti blogala, bi te jaz redno brala, zabavna si

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
31.3.2008 14:27:50   
muki1
O Moci, pri vas pa je tudi pestro odkar je mala v vrtcu user posted image . Kako je bilo na morju?
Držim pesti za tvoja dva.

Mene tudi mika izletek, ampak vsega pa tudi ne moremo, saj ima vikend pa samo dva dni, jaz bi takrat kar iz kože skočila, toliko vsega bi počela, moj pa se boji , da bo kavč kam skočil, pa ga zvesto dol drži.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.3.2008 14:29:35   
muki1
O blogu pa tudi jaz resno razmišljam. Ugotavljam, da sem sama sebi najboljša družba, torej bi se na blogu lahko resnično zabavala in se dobro imela sama s sabo user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
31.3.2008 14:30:33   
muki1
A boste hude, če ne bom za nazaj vsega komentirala? Preveč vsega je.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
31.3.2008 14:36:07   
muki1
Ah, še to sem pozabila napisati. Ugotavljam, da Iva zvečer zelo težko zaspi. Uspavanje manj kot pol ure je nemogoče. Včasih tudi eno uro traja vse skupaj.
In odkar je naša mala postala tak jezikava, da lahko razumem, kaj govori, sem prišla do ugotovitve, da zvečer, ko se umiri ona premleva dnevne dogodke user posted image
Zadnjič smo bili pri sosedovih, ki majo malo punčko Saško, pa pujse imajo. Prasci nagravžni, a ne user posted image ? No in je šla Iva na strokovno ekskurzijo v hlev in je gledala tiste pujse, pa enega je malo pobožala in tako.
Zvečer pa si je govorila. Saska pujte ma. Ija bozala.... vmes pa veliko nekih spakedrank, ki jih še nisem razvozlala.

Pa prejšnji teden, ko je zapadel sneg smo se sankali doma, pa tudi zvečer. Ija sankala. Neja sankala, mama sankala...kar ponavljala si je, kaj smo delali. To res velikokrat dela, torej verjetno zato tako dolgo ne zaspi, ker se težko umiri ali kaj user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
31.3.2008 17:12:40   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A boste hude, če ne bom za nazaj vsega komentirala? Preveč vsega je.

Ja. Kar veselo na delo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
31.3.2008 18:04:07   
piskot
tako, glede na to, da je dedi danes prvic po n letih ostal doma in ni sel v sluzbo, smo se odlocili, da decka vseen peljemo pogledat k dohtarju. in smo dobili diagnozo. ena xxxysyxsficus oblika rota virusa. menda da smo jo dobro odnesli. in da bo bolje in da je mama dovolj tisasta s tekocino, tako da je otrok primerno hidriran.

muki
velkoooom bek! lepo te je spet brat.

moci sranje. ampak lepo da se ati znajde in vse ustima ce ti ne mores ostati doma.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
31.3.2008 20:23:10   
pikapolona2
matr ste eksotični piškot.

MI smo bili ceeeeel popoldne zunaj....ati je šel vmes kupit sedež za kolo in čelado potem sta se pa en krog za pokušino peljala. Zdaj moram pa še jst kolo dobit pa bomo na kakšen daljši izlet odbiciklaliuser posted image .

Je pa potem imela čelado skoz gor....da se navadiuser posted image user posted image  in kot zakleto je tako divjala po dvorišču in v enem momentu je padla in z glavo tako treščila ob tla....no še sreča da je imela čelado in je opraskala njo in ne glavouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
31.3.2008 21:35:55   
moci
piškot, a potem je vseeno rotauser posted image

pikapolina, kako pa je bilo brini všeč kolesarjenje in čelada na glavi?

Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.3.2008 21:45:23   
moci
slišim, kako kašlja v postelji in me kar srce boli. drek no. kdaj se bo to nehalo. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.3.2008 23:34:32   
frrrr
še med živimi user posted image

vikend preživeli, imeli se fajn na poroki, Jaša užival z drugimi otročki, babice in dedki se nacrkljali s tamaučkom, mau mi spanja primanjkuje, pa bomo tudi to preživeli...
v petek spet dobili zobek user posted image prej 3 mesece nič ,zdej pa 23. dvojkica in 28. štirica. danes imeli zobarja. je rekla, da ima lepe zobke brez oblog. menda dost vredi umivamo, čeprav ne umivamo neki full, ker fant ne pusti. odvisno od njegovega razpoloženja. skupaj ima zdej 9 zobkov. kaj sledi me pa prav zanima... zgornji trojkici in spodnja štirica so na poti, seveda so pa možna presenečenja user posted image

Arabela, geslo plssss

muki, pr nas isto z uspavanjem... traja in traja... ampak samo z mano, pr možu v 10ih minutah spi.... pr men pa premleva in premleva, pol pa reče še enkrat am in da joško v usta in zadrnjoha user posted image

psaša - super za sestro in njeno malo princesko... fejst se crkljajte!

piskot in moci - pozdravita svoja cukerčka! moci - imate vzglavje kaj dvignjeno?

Maxica - kako ste pri vas? že zdravi?

Lu - tudi tebi pošiljam kup zdravja!

grem zdej spat... jutri imamo v vrtcu popoldansko telovadbo user posted image upam, da bo kdo kaj o prevalih povedal, ker jaša jih skoz dela user posted image me je včasih mau strah, da bi blo kej narobe...

nč, lepo spite!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 31.3.2008 23:35:21 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.4.2008 7:11:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

matr ste eksotični piškot.

MI smo bili ceeeeel popoldne zunaj....ati je šel vmes kupit sedež za kolo in čelado potem sta se pa en krog za pokušino peljala. Zdaj moram pa še jst kolo dobit pa bomo na kakšen daljši izlet odbiciklaliuser posted image .

Je pa potem imela čelado skoz gor....da se navadiuser posted image user posted image  in kot zakleto je tako divjala po dvorišču in v enem momentu je padla in z glavo tako treščila ob tla....no še sreča da je imela čelado in je opraskala njo in ne glavouser posted image

To tudi mene zanima, kako ji je bilo všeč.

Pa dobro jutro.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.4.2008 7:12:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolina, kako pa je bilo brini všeč kolesarjenje in čelada na glavi?

dobro jutro!
da tole pokomentiram...
v nedeljo smo kolesarili, družinsko.
deček ful uživa na kolesu, za čelado se pa veselo kregamo.
na glavo jo da šele, ko vidi, da se bomo odplejali bez njega, ker je pač brez čeladeuser posted image .
no, ko jo ima pa enkrat na glavi, je pa bp.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?