|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
29.3.2008 10:19:15   
natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Vse najboljše ZALI in njeni mamici  LONIB za obmesečnico.
user posted image

VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!!!!!!!!!!!

se švercam user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
29.3.2008 10:25:02   
hanna1
KT,pol bi tud moja mogla v razvojno,čeprav sem jo dons že 2× čist drugje našla,nazadnje sem jo komaj zvlekla izpod Blaževe postelje,nekak se je že pridrajsala v njegovo sobo,se ji pač ne da toliko,je bolj mirne sorte in se zna čisto drugače zaposlit,saj pa niso vsi otroci univerzalni,da bi ob določenem obdobju morali vsi past kravce,pa se prekobalit,pa plazit začet--men to ni najbolj no,pa še tako pozno da rečejo.Naša še tisto,kar zna,pri P noče pokazat,se ji sam reži in mol me P malo čudno gleda,ko ji razlagam,kaj pa počne doma-mi najbrž ne verjame.Tako da jaz mislim,da jih jemlji bolj z levo roko,ker konec koncev pa valjda ti najbolj poznaš svojo punčko in veš kaj rad a počne-pa naj tisto počne in če je bolj razmišljujoč tip,ji pač ni tolk za raziskovanje-po moje ni panike,te pa spravijo v slabo voljo-sej bo user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
29.3.2008 10:27:51   
julci
KT pa to ne moreš verjeti.Pri vas v LJ je zgleda moderno,da greš kr  v razvojno,tam pa itak nč ne delaš prav.
Pa saj niso vsi otroci isti.Eni osvojijo nekaj prej eni pa kasnej.
Taj bi tk mojga Mihana razglasili nem rekla naglas,ker je spregovoril šele pri 2 letih in 8 mesecih.Ker je mel blokado v sebi.Ko pa je spregovoril je pa govoril cele stavke in vse črke.In to v enem tednu.Smo bli pa v Olimju.Mimo je vozil vlak,katere še danes obožuje.Pa ga je ata cel dan gnjavo,da so tiri od vlaka cesta.Pol ga pa spraševal.
Mi smo glih snemali brunarco,ko mali reče vlaka cest,za A mu je zraka zmanjkalo.Ko je pa to spregovoril je začel pa ko strgan dohtar čeblat.Vzgojitelca v jaslih je sam debelo gledava,ko je prišel v vrtec.Pa hodil je pri 10mesecih s tem da se nikol ni plazil.Pa tisti teden ko je začel govoriti,je tud čist postal,tako da nismo več rabli ne podnevi ne ponoči pleničk.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
29.3.2008 10:30:35   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Vse najboljše ZALI in njeni mamici  LONIB za 1.rojstni dan.
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
29.3.2008 10:41:08   
julci
Spet nisem pogledalana seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E da vam povem kako smo noč preživeli. rezultat 2:0 za mamo.user posted image user posted image user posted image user posted image
se je okol pol dvanajstih začela dramit,sem ji hitro malo toplega čajauturla,pa sem vidla da se bolj špila kot pije,pa ji vtaknem hitro dudoinjoneki cajta držim,ker jo je hotla ven špuknit.Ko joje začela cuclat sem lepo ugasnila luč in je mala spala do  3.15 minut-jaz pa bedela,ker so me zize tk bolele,ker so ble polne do zadnjega kotička.user posted image Ko se malana poka zize skrijem pod kovter in prajim ni ziz.Me gleda tk nesrečno in pravi daj,daj.Malo jehotla jokat,ko pa je vidla da je stvar resna,se je okol obrnala in zaspala do pol sedmih zjutraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
29.3.2008 10:44:15   
smotka lonib
Hojla!

Se na hitro oglašam. Ja Zala ima danes 1. letouser posted image . Ne morem verjeti, kako čas beži. Se mi zdi kot da sem jo včeraj rodila, ne pa pred enim letomuser posted image . Zdejle pospravljamo po hiši, popoldne bomo pa praznovali z mojimi starši. Moja starša sta ji kupila tricikel, midva z mojim pametnega kužka, Nejc in vanja pa mobitel na baterije.

Zala se zahvaljuje za čestitke.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
29.3.2008 10:48:06   
smotka lonib
Hanna1!

Ja spomnem se te slikice.user posted image  je že stara nekaj mesecev. Bom zdejle gor čisto svežo nalimala. Sam Vanje ni gor, ker je v šoli.

user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
29.3.2008 10:53:41   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image julci in Zala,da bi le tako šlo naprej-zgleda,da avtoriteta pomaga user posted image user posted image .Je pa res,da ni vsaka noč ista,tud odrasli ne spimo vsako noč enako fajn,pa če smo še tako zmatrani.Kaj pa če je čutla ona tvojo nervozo zaradi nove službe tud na mlaku in nezavednemu drugačnemu obnašanju-saj veš,ko si pisala novo prošnjo,pa čakanje na odgovor,predvsem pa navajanje na misel,da imaš novo službo--to zgleda sproži marsikaj,kar se mi niti ne zavedamo al pa mislimo,da dobro prikrivamo,sam malčki imajo zelo dobro razvite čute in nas prej prečitajo,kot si mi to sploh mislimo--ma sem res vesela,da vama tako fajn uspeva in bolj boš naspana,bolj bo ona tud čutla tvoje dobro razpoloženje in bo bolj mirna-vse se vrti v krogu,še men od tega kar sem napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
29.3.2008 11:05:25   
dodi
A moje vprašanje je zrak al kajuser posted image user posted image  

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
29.3.2008 11:26:18   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dodi
A moje vprašanje je zrak al kajuser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image ja,jes sem ravno zato sem prišla,ker me zanima kera bi pa sploh prišla,ker....pri nas kuka sonček user posted image user posted image ...bo zgleda res lepo vreme,čeprav...mi mamo dons še eno fešto,pa uro prestavijo in po moram že ob morilski uri auf,ker mi moramo že ob 8 od doma,če hočemo s kakšnim vmesnim postankom prit do pol 11...povejte kera bo,če bodo samo tri al štiri lahk prišle je bolj malo user posted image ...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
29.3.2008 11:38:32   
natasaom
mi ne bomo prišli.hana ima vročino glih na meji,jest sem pa tud prehlajena da komej diham.men je zelo hudo,samo ne morem..rtaje bi vidla,da prestavimo,

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
29.3.2008 11:46:15   
Laubica
Zdravo -joj kako super vreme -jaz bi FULLL ŠLA pa smo prehlajeni-no Timon je -pa bi fullll šlaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
29.3.2008 11:46:24   
hanna1
....bri nas je spet čist zabulano..kašno vreme...a je že april..user posted image user posted image .

kaj bodo še druge rekle,men bi blo zelo super ,da se res dobimo,razumem pa,da če je malček bolan,v takem času,ne more zunaj šprancirat--se pa moj Blaž že takooooo veseli živalskega vrta,je že vsem razpričal,da gremo v nedeljo v Ljubljano..je pa res,da midve z julci imava res dolgo vožnjo...bi blo super,če bi se nam še pikica tud pridružila,zdaj pa je že dolgo nisem zasledila user posted image --no tud naša Hana še malo šnofa,pa bi že zdržala,ko kar kriči od veselja,ko gremo skoz vrata user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
29.3.2008 11:47:07   
Laubica
Punce RES LEPO se imejte -še za nas in pofotkajte se da vas vidimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
29.3.2008 11:51:16   
Laubica
ZALA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
29.3.2008 11:51:54   
Laubica
čist zabulano.
HANA-kaj to pomeniuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
29.3.2008 11:53:03   
dodi
Mi bi šli a raje malo kasneje,kaj pravite,da bi se dobili ob 13 al pa 14?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
29.3.2008 12:01:16   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

čist zabulano.

user posted image user posted image user posted image
oblaki napadajo,...zabulano--zatlačeno..od vseh koncev user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
29.3.2008 12:03:50   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

čist zabulano.

user posted image user posted image user posted image
oblaki napadajo,...zabulano--zatlačeno..od vseh koncev user posted image

Aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
29.3.2008 12:34:37   
viator
Punce, jaz pridem - določite uro - mi2 z Laro bova tam - ostali del familije + dva sposojena otroka bo šel verjetno smučat.user posted image

Lonib+zala- VSEEEE NAJBOLJŠE. 1. LETO - TO PA JE VELIKA PRELOMNICA! Lepo praznujte danes.

Julči, user posted image user posted image user posted image user posted image za 2.0 !!!!! Kar tako naprej.

Zdej moram pa hitro dol in kuhat.

Aja Laubica...user posted image user posted image user posted image - men je tud fulžal, da ne moreš priti, samo nimaš kaj. Ortok se mora pozdravit. Pa ni vrag, da se ne bomo dobile 1x v polni sestavi.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
29.3.2008 12:35:26   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

mi ne bomo prišli.hana ima vročino glih na meji,jest sem pa tud prehlajena da komej diham.men je zelo hudo,samo ne morem..rtaje bi vidla,da prestavimo,

Uhhh šit, pri vas tudi bolezen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
29.3.2008 12:47:19   
Laubica
DODI,VIATOR,JULCI,HANA,NELI,MAKALA-UŽIVAJTEuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
29.3.2008 15:50:17   
julci
Punce men se pa zdi da bomo prestavle.Tukaj lije kot iz škafa ,pajaz sem jutr brez avta,tk da je cela štalauser posted image user posted image user posted image .

Duška in Laubica za torek če bo kera mela cajt se pa lahko dopoldne dobimo na kavici,prideva spet v mb.user posted image oz Laubica upam da bote do taj zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bote100%

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
29.3.2008 16:18:40   
natasaom
jest bi bla zelo vesela,če se dobimo,ko bo lepo toplo,da se tamalčki lahko igrajo zunaj.pri nas je urnebes..nevihta..lije kot da bi se oblaki potrgali

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
29.3.2008 16:22:54   
dodi
Potem pa prestavimo  user posted image  najbrž bo res bolje

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?