Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:19:15
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Vse najboljše ZALI in njeni mamici LONIB za obmesečnico. VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!!!!!!!!!!! se švercam
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:25:02
|
|
|
|
hanna1
|
KT,pol bi tud moja mogla v razvojno,čeprav sem jo dons že 2× čist drugje našla,nazadnje sem jo komaj zvlekla izpod Blaževe postelje,nekak se je že pridrajsala v njegovo sobo,se ji pač ne da toliko,je bolj mirne sorte in se zna čisto drugače zaposlit,saj pa niso vsi otroci univerzalni,da bi ob določenem obdobju morali vsi past kravce,pa se prekobalit,pa plazit začet--men to ni najbolj no,pa še tako pozno da rečejo.Naša še tisto,kar zna,pri P noče pokazat,se ji sam reži in mol me P malo čudno gleda,ko ji razlagam,kaj pa počne doma-mi najbrž ne verjame.Tako da jaz mislim,da jih jemlji bolj z levo roko,ker konec koncev pa valjda ti najbolj poznaš svojo punčko in veš kaj rad a počne-pa naj tisto počne in če je bolj razmišljujoč tip,ji pač ni tolk za raziskovanje-po moje ni panike,te pa spravijo v slabo voljo-sej bo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:27:51
|
|
|
|
julci
|
KT pa to ne moreš verjeti.Pri vas v LJ je zgleda moderno,da greš kr v razvojno,tam pa itak nč ne delaš prav. Pa saj niso vsi otroci isti.Eni osvojijo nekaj prej eni pa kasnej. Taj bi tk mojga Mihana razglasili nem rekla naglas,ker je spregovoril šele pri 2 letih in 8 mesecih.Ker je mel blokado v sebi.Ko pa je spregovoril je pa govoril cele stavke in vse črke.In to v enem tednu.Smo bli pa v Olimju.Mimo je vozil vlak,katere še danes obožuje.Pa ga je ata cel dan gnjavo,da so tiri od vlaka cesta.Pol ga pa spraševal. Mi smo glih snemali brunarco,ko mali reče vlaka cest,za A mu je zraka zmanjkalo.Ko je pa to spregovoril je začel pa ko strgan dohtar čeblat.Vzgojitelca v jaslih je sam debelo gledava,ko je prišel v vrtec.Pa hodil je pri 10mesecih s tem da se nikol ni plazil.Pa tisti teden ko je začel govoriti,je tud čist postal,tako da nismo več rabli ne podnevi ne ponoči pleničk.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:30:35
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Vse najboljše ZALI in njeni mamici LONIB za 1.rojstni dan.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:41:08
|
|
|
|
julci
|
Spet nisem pogledalana seznam E da vam povem kako smo noč preživeli. rezultat 2:0 za mamo. se je okol pol dvanajstih začela dramit,sem ji hitro malo toplega čajauturla,pa sem vidla da se bolj špila kot pije,pa ji vtaknem hitro dudoinjoneki cajta držim,ker jo je hotla ven špuknit.Ko joje začela cuclat sem lepo ugasnila luč in je mala spala do 3.15 minut-jaz pa bedela,ker so me zize tk bolele,ker so ble polne do zadnjega kotička. Ko se malana poka zize skrijem pod kovter in prajim ni ziz.Me gleda tk nesrečno in pravi daj,daj.Malo jehotla jokat,ko pa je vidla da je stvar resna,se je okol obrnala in zaspala do pol sedmih zjutraj.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:44:15
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hojla! Se na hitro oglašam. Ja Zala ima danes 1. leto . Ne morem verjeti, kako čas beži. Se mi zdi kot da sem jo včeraj rodila, ne pa pred enim letom . Zdejle pospravljamo po hiši, popoldne bomo pa praznovali z mojimi starši. Moja starša sta ji kupila tricikel, midva z mojim pametnega kužka, Nejc in vanja pa mobitel na baterije. Zala se zahvaljuje za čestitke.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:48:06
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hanna1! Ja spomnem se te slikice. je že stara nekaj mesecev. Bom zdejle gor čisto svežo nalimala. Sam Vanje ni gor, ker je v šoli.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:53:41
|
|
|
|
hanna1
|
julci in Zala,da bi le tako šlo naprej-zgleda,da avtoriteta pomaga .Je pa res,da ni vsaka noč ista,tud odrasli ne spimo vsako noč enako fajn,pa če smo še tako zmatrani.Kaj pa če je čutla ona tvojo nervozo zaradi nove službe tud na mlaku in nezavednemu drugačnemu obnašanju-saj veš,ko si pisala novo prošnjo,pa čakanje na odgovor,predvsem pa navajanje na misel,da imaš novo službo--to zgleda sproži marsikaj,kar se mi niti ne zavedamo al pa mislimo,da dobro prikrivamo,sam malčki imajo zelo dobro razvite čute in nas prej prečitajo,kot si mi to sploh mislimo--ma sem res vesela,da vama tako fajn uspeva in bolj boš naspana,bolj bo ona tud čutla tvoje dobro razpoloženje in bo bolj mirna-vse se vrti v krogu,še men od tega kar sem napisala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:05:25
|
|
|
|
dodi
|
A moje vprašanje je zrak al kaj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:26:18
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi A moje vprašanje je zrak al kaj ja,jes sem ravno zato sem prišla,ker me zanima kera bi pa sploh prišla,ker....pri nas kuka sonček ...bo zgleda res lepo vreme,čeprav...mi mamo dons še eno fešto,pa uro prestavijo in po moram že ob morilski uri auf,ker mi moramo že ob 8 od doma,če hočemo s kakšnim vmesnim postankom prit do pol 11...povejte kera bo,če bodo samo tri al štiri lahk prišle je bolj malo ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:38:32
|
|
|
|
natasaom
|
mi ne bomo prišli.hana ima vročino glih na meji,jest sem pa tud prehlajena da komej diham.men je zelo hudo,samo ne morem..rtaje bi vidla,da prestavimo,
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:46:15
|
|
|
|
Laubica
|
Zdravo -joj kako super vreme -jaz bi FULLL ŠLA pa smo prehlajeni-no Timon je -pa bi fullll šlaaaaaaaa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:46:24
|
|
|
|
hanna1
|
....bri nas je spet čist zabulano..kašno vreme...a je že april.. . kaj bodo še druge rekle,men bi blo zelo super ,da se res dobimo,razumem pa,da če je malček bolan,v takem času,ne more zunaj šprancirat--se pa moj Blaž že takooooo veseli živalskega vrta,je že vsem razpričal,da gremo v nedeljo v Ljubljano..je pa res,da midve z julci imava res dolgo vožnjo...bi blo super,če bi se nam še pikica tud pridružila,zdaj pa je že dolgo nisem zasledila --no tud naša Hana še malo šnofa,pa bi že zdržala,ko kar kriči od veselja,ko gremo skoz vrata
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:47:07
|
|
|
|
Laubica
|
Punce RES LEPO se imejte -še za nas in pofotkajte se da vas vidim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:51:16
|
|
|
|
Laubica
|
ZALA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:51:54
|
|
|
|
Laubica
|
čist zabulano. HANA-kaj to pomeni
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 11:53:03
|
|
|
|
dodi
|
Mi bi šli a raje malo kasneje,kaj pravite,da bi se dobili ob 13 al pa 14?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 12:01:16
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica čist zabulano. HANA-kaj to pomeni oblaki napadajo,...zabulano--zatlačeno..od vseh koncev
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 12:03:50
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica čist zabulano. HANA-kaj to pomeni oblaki napadajo,...zabulano--zatlačeno..od vseh koncev Aja
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 12:34:37
|
|
|
|
viator
|
Punce, jaz pridem - določite uro - mi2 z Laro bova tam - ostali del familije + dva sposojena otroka bo šel verjetno smučat. Lonib+zala- VSEEEE NAJBOLJŠE. 1. LETO - TO PA JE VELIKA PRELOMNICA! Lepo praznujte danes. Julči, za 2.0 !!!!! Kar tako naprej. Zdej moram pa hitro dol in kuhat. Aja Laubica... - men je tud fulžal, da ne moreš priti, samo nimaš kaj. Ortok se mora pozdravit. Pa ni vrag, da se ne bomo dobile 1x v polni sestavi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 12:35:26
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom mi ne bomo prišli.hana ima vročino glih na meji,jest sem pa tud prehlajena da komej diham.men je zelo hudo,samo ne morem..rtaje bi vidla,da prestavimo, Uhhh šit, pri vas tudi bolezen.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 12:47:19
|
|
|
|
Laubica
|
DODI,VIATOR,JULCI,HANA,NELI,MAKALA-UŽIVAJTE
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 15:50:17
|
|
|
|
julci
|
Punce men se pa zdi da bomo prestavle.Tukaj lije kot iz škafa ,pajaz sem jutr brez avta,tk da je cela štala . Duška in Laubica za torek če bo kera mela cajt se pa lahko dopoldne dobimo na kavici,prideva spet v mb. oz Laubica upam da bote do taj zdravi. da bote100%
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 16:18:40
|
|
|
|
natasaom
|
jest bi bla zelo vesela,če se dobimo,ko bo lepo toplo,da se tamalčki lahko igrajo zunaj.pri nas je urnebes..nevihta..lije kot da bi se oblaki potrgali
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 16:22:54
|
|
|
|
dodi
|
Potem pa prestavimo najbrž bo res bolje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?