Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 13:27:36
|
|
|
|
makala
|
Seveda Neža tudi tebi in tvoji mamici vse naj naj Hanna sory, ker kopiram. To že znam, ne znam pa tako, da je v okvirju. Dekleta, v nedeljo je napovedano lepo sončno vreme in ne slabo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 14:38:15
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Seveda Neža tudi tebi in tvoji mamici vse naj naj Hanna sory, ker kopiram. To že znam, ne znam pa tako, da je v okvirju. Dekleta, v nedeljo je napovedano lepo sončno vreme in ne slabo. Kolk je pa tale slikica cortkana - juhhh. Pa una kokš včeraj od Julci - sem se ji res narežala.
< Sporočilo je popravil viator -- 28.3.2008 14:39:15 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 14:42:48
|
|
|
|
viator
|
Ja, Makala ima prav v nedeljo bo lepo vreme...sem hotla en link prilimat, pa je bil dolg ko vrag...skratka sonce bo in 15st celzijevih.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 17:05:11
|
|
|
|
natasaom
|
no,pol pa povejte korošice..al se srečamo,al prestavimo...po želji
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 17:33:15
|
|
|
|
majrim
|
hvala za čestitke neli ...evo,enga angelčka za natašo in srečno otroštvo...imejte se radi!!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 17:34:12
|
|
|
|
majrim
|
v nedeljo bo lepo vreme ... ...pa tolko sem čakala to srečanje....a bo tudi v aprilu kej??
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 18:05:11
|
|
|
|
natasaom
|
ne vem jest .sicer pri nas slabo kaže ker ima hana spet vročino
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 18:27:44
|
|
|
|
Laubica
|
Majrim-najprej za te in tvojga očeta NELI-Jaz sem gledala tisto odajo o mladih skrbnikih-in me je bilo GROZA IN FUL SEM BILA JEZNA a ste gledale včeraj tisto oddajo o mladih skrbnikih ... jst sem bla še dons kr mal iz sebe ... dva slepa starša štepata otroke (oprostite izrazu, ampak res je tko) ... potem pa starejše dve hčerke morata skrbeti za njih: jih previjati, hraniti, dajati spat ... ena je pri 10 letih delala samomor, druga je tut čist čudna ... mama pa kadi cigareto za cigareto in se smehlja ... in štepa otroke ... punce pa oropane otroštva, mladosti ... a je kera gledala Jaz oprostite izrazu bi to mamo sterilizirala ŠTEFKA-Bogi Klemen in ti se mi smiliš -ker se spomnim kaj sem jaz preživljala pri prvem ko je šel v vrtec NATAŠKI ZA 4 MESECE VSE NAJBOLJŠE IN TUDI NJENI MAMICI TUDI NEŽI IN MAMICI MAJRIM VSE NAJLEPŠE Joj to pa moram napisat, včeraj je Lara "igrala" sitesajzer, tolk je tolkla po tipkah kot da je Jerry Lee Lewis - un nor rocker, ki je sekal po klavirju kot utrgan. BRAVO LARA Julci - kako je bilo danes ponoči? A je delovala duda? Viator če bi verjeli v pravlice ,Je bla pa bolj pridna Sem se nasmejala -no saj počasi bo V NEDELJO NAS ŽAL NE BO ker je naš mali preveč prehlajen in danes sva bila spet na inhalacijah-tak da se drugič srečamo -ve se pa lepo imejte
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 20:57:10
|
|
|
|
julci
|
Čer Tako najmlajša spakirana v postli,tavečji pred tv,jaz pa tukaj. Kje ste konzervice
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 21:12:59
|
|
|
|
hanna1
|
..naša tud v postli,sam me gleda čez plot ,tavečga gonim v pojstlo,ker ma jutr delovno sobota,ati pa še z zadnjimi zdihljaji glanca sedežno,ker gra v nočno ,jaz pa.... ... IZVIRNO SPOROČILO: julci luškana
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 28.3.2008 21:14:16 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 21:21:14
|
|
|
|
julci
|
Novsaj ena ki še ne gre glancat prtna pojslo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 21:45:10
|
|
|
|
dodi
|
Dober večer! Kako smo kaj? No,kaj je zdaj v nedeljo ja al ne??
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 21:54:59
|
|
|
|
dodi
|
Kako kaj kaže a bo kaj s srečanjem al nič? Pri nas še kar snega in kar noče bit pomlad Kako,al boste zdaj vsi bolni,no eno pikapoko za vse bolančke Pa za Natašo pa za mamico Neli
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 22:02:31
|
|
|
|
dodi
|
Pa še za Nežo Pa za mamico Majrim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 28.3.2008 22:25:02
|
|
|
|
viator
|
Čao punce... evo mene. Danes sem bila pa več v šoli kot doma...tale dan odprtih vrat. Urška in Lea sta skupaj zaigrali na flavto - so se posrečeno spomnili in naredili koncert "Družine igrajo"- in so nastopali otroci z mamai, očeti, sestre ipd...luštno. Majrim, kako je bilo danes? Laubica in natasa - , da boste čimprej zdravi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 7:59:09
|
|
|
|
KT
|
Mala Neža in Nataša čestitke za vse tiste male svečke!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 8:00:48
|
|
|
|
KT
|
Majrim & Mateyka en kamion velikih za vajina očata!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 8:03:16
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! Moram se prav malo spucat - en super usran dan sem imela včeraj. Da na hitro poročam - pa smo jo pokasiriali tudi mi - razvojno namreč. A si lahko mislite pri 9.mesecih - nič jasno - meni tudi ne Skratka razlaga gre takole: fina motorika je na stopnji leto in pol starega otroka, groba motorika na nuli in ker se preveč zamoti s fino motoriko jo seveda tista groba ne zanima. Konec te znanstvene fantastike je, da gremo v ponedeljek po hitrem postopku in preko čakalnih vrst k nevrofiziterapevtu. Moj sploh ni navdušen, da gre frajlica na učne ure plazenja in kobacanja, jaz pa tudi vse manj - še posebno po današnjem pogovoru s fiziterapevtko po telefonu. Najprej je hotela kar preko telefona dat diagnozo, nadaljevala s pranjem možganov, da otrok ni naš gospodar in da ga moram pustit na tleh, pa naj joka, če hoče (ta je bla ena močnejših), no, ko pa mi je dovolila, da sem malo bolj razložila situacijo, pa je rekla, da naj se že kar v ponedeljek popoldan oglasimo, ker drugače naročajo za junij. Kaj naj si potem človek sploh misli?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 9:17:59
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, v lj je sonček. KT, tole včeraj je pa bil res en usran dan . Kdo te je poslal v razvojno, pediater? Ne vem no, pol bi pa mi tud mogli iti. Laro čisto nič ne zanima plazenje in pozicija na trebuhu, po eni minuti se dere kot norc. Ma sej je ne morem kar pustit, hudiča. Moja najstarejša je bila motorično tudi bolj slaba, plazila se ni, samostojno je stala šele pri 11 mesecih, ampak potem je pa ka shodila čez par dni. Prvih par let je bila mogoče res malo bolj nerodna, danes pri 13 je pa dobra športnica. Vidve se pejta pokazat, da boš mirna, itak je pa vse OK, boš videla. To imaš pa tudi prav, ko se otrok ukvarja z eno stvarjo (npr. fina motorika), za drugo nima časa.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 9:46:39
|
|
|
|
hanna1
|
ZALA Rojstni dan je najlepši dan, ko prvič se praznuje očke zagledajo se v plamena žar in ustnice malo šobico naredijo Pihajo in pihajo močno, da bodo ugasnile lučko drobno, ker prvo leto je prešlo in nikdar se več ne bo vrnilo Prva tortica je "ta glavna", ko vanjo so uprte vse oči vse čakamo,da se posladkamo in sladko dete nas vse razveseli Veseli se dete malo vseh daril in pisanih balonov tudi sorodnike je že spoznalo veseli se tudi vseh balonov Dete ni več zdaj dojenček, saj stopilo je že v drugo leto. Zunaj čaka ga topel sonček in ga vabi pod neba modrino Vse lepo tudi mamici smotki lonib,da bi še naprej uživala s svojimi malčki ...a ti je še kaj znana tale slikca
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:09:23
|
|
|
|
natasaom
|
živjo..men pa tale razvojna ni nič jasna...hana se tud ni plazla pa kobacala-razen čez rob sedežne na tla-pa je čist normalna.shodila je pri 14m,spregovorila pa pri enem letu (v stavkih)..jezik ji laufa 100 na h,napisat zna že par črk,ne more pa kolesa gont-ker se ji ne da a pol to pomen,da mojk otrok zaostaja v motoriki? mislim kaj kompliciraji..za tisto stvar,ki bi mogli komplicirat se jim pa je.e
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:10:41
|
|
|
|
natasaom
|
kdo pa ima roj.dan?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:13:23
|
|
|
|
julci
|
Vse najboljše ZALI in njeni mamici LONIB za obmesečnico.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:14:35
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom kdo pa ima roj.dan? Zala od LOnib
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 29.3.2008 10:17:54
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: natasaom kdo pa ima roj.dan? Zala od LOnib Zala od smotke lonib ima danes prvi rojstni dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?