|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.3.2008 19:52:54   
_ancica_
tole vam moram povedat...pred slabim mesecem sem po internetu iskala razno razne izobrazevalne centre, ker bi se rada naucila oblikovati spletne strani. In sem poslala prosnjo za dodatne informacije na enega od njih, ki ni dalec od tukaj. Ravnokar sem dobila telefonski klic od tam in jutri grem tja, da izvem kaj vec o tem programu. Sem ful vesela!!! user posted image user posted image user posted image Upam samo, da program ni predrag user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
27.3.2008 19:54:32   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

a vse zajca lovite??? user posted image user posted image user posted image

mene kar neki spika tam odspodi..user posted image user posted image user posted image

bom sla kar mal pocivat, ker sem nakam utrujena od delanja NIC user posted image user posted image user posted image

ti kar pojdi lepo malo pocivat, jaz sem se pa tako nazrla makaronov in rdece pese, da me bo razneslo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
27.3.2008 19:55:59   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tole vam moram povedat...pred slabim mesecem sem po internetu iskala razno razne izobrazevalne centre, ker bi se rada naucila oblikovati spletne strani. In sem poslala prosnjo za dodatne informacije na enega od njih, ki ni dalec od tukaj. Ravnokar sem dobila telefonski klic od tam in jutri grem tja, da izvem kaj vec o tem programu. Sem ful vesela!!! user posted image user posted image user posted image Upam samo, da program ni predrag user posted image

waoooo super... upam, da ti uspe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
27.3.2008 19:57:18   
tany83

a vse zajca lovite??? user posted image user posted image user posted image

mene kar neki spika tam odspodi..user posted image user posted image user posted image

bom sla kar mal pocivat, ker sem nakam utrujena od delanja NIC user posted image user posted image user posted image

ti kar pojdi lepo malo pocivat, jaz sem se pa tako nazrla makaronov in rdece pese, da me bo razneslo user posted image

saj bom verjetno res sal... sam zdaj pocakam, da se mi voda  segreje, da se grem stusirat... pol pa vrjento kar v posteljo skocim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
27.3.2008 19:59:19   
_ancica_

waoooo super... upam, da ti uspe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala tany user posted image bom vidla kaj mi bojo jutri povedali. Verjetno bom mogla se malo pocakat zaradi papirjev user posted image pa odvisno od tega kako drago bo... 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
27.3.2008 20:02:47   
tany83
No ja upajmo, da ne bo prevec drago, pa da bodo tvoji papirji kmalu pripravljeni, da bos lahko pol tud kam sla user posted image user posted image user posted image

Je pa super, da gres na kak tecaj, ker bos vsaj med ljudmi in ne skoz sama doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
27.3.2008 20:06:39   
_ancica_

No ja upajmo, da ne bo prevec drago, pa da bodo tvoji papirji kmalu pripravljeni, da bos lahko pol tud kam sla user posted image user posted image user posted image

Je pa super, da gres na kak tecaj, ker bos vsaj med ljudmi in ne skoz sama doma user posted image user posted image user posted image

ja itak, pa se sluzbo bo lazje dobit user posted image zdaj pa boljse, da se ne veselim prevec, da ne bom jutri prevec razocarana domov prisla user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
27.3.2008 20:09:24   
tany83

ja itak, pa se sluzbo bo lazje dobit user posted image zdaj pa boljse, da se ne veselim prevec, da ne bom jutri prevec razocarana domov prisla user posted image user posted image

saj bo, cene ta... bos pa kaj drugega dobila... kjer je volja je moc user posted image

joj kolk casa rabi ta voda da se segreje.... hudic ja

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
27.3.2008 20:15:37   
tany83
No na boljlerju je ugasnila lucka user posted image  tko, da skocim pod tusek... pol pa grem nardit eno siestico..... user posted image

ce bos se tukaj si se kaj tipkamo, drugace pa lep vecer ti zelim in se tipkamo jutri...  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
27.3.2008 20:28:02   
_ancica_
jaz se bom sla tudi zdaj stusirat. Me kar malo zebe danes, tako da komaj cakam da grem pod topel tus user posted image

Drugace pa bo treba spet kaj skuhat (mi idej ze zmanjkuje user posted image )...pa malo bi sla rada ven na sprehod.

Se tipkamo kasneje, ce pa ne danes pa jutri....lep vecer in lahko nocko ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
27.3.2008 20:30:58   
NAJBOLJŠA
A bomo vse pod tušem?user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
28.3.2008 9:38:55   
sončnica24
Hojla, danes se vam bom verjetno še kaj popoldne javla gre moj nekaj delat tako da bom mela čas, če ne bom preveč boga, bom očitno tako kot si ancica napisala mogla še malo potrpet da bodo te slabosti minle, samo jaz upam da čim čim prej ker zdaj pa bo počasi že en mesecuser posted image .

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
28.3.2008 9:47:19   
spps
sončnica,sej bouser posted image user posted image user posted image jaz sem prvič imela srečo,da mi celo nosečnost ni bilo slabo.nočem te strašit ,ampak lahk te slabosti še kr nekaj časa trajajo(upam,da ne)
ampak,ko boš na koncu,se ne boš spomnila na te slabosti-vsaj veš,da nosiš nekaj pod srcemuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa danes zjutraj klicala G in imam pregled sredi aprila,tako da bom tudi jaz kmalu izvedela,kaj stojijo zadeve pr men.sem kr bolj vesela,ker vem,da če ne bo vse ok,da bomo to kmal odpraviliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
28.3.2008 9:49:42   
sončnica24
Spps vem ja da lahko slabosti kar nekaj časa trajajo najbolj me je strah tega da bi celo nosečnost trajale (je baje tudi to možno) predvsem zato, ker imam še full dela doma da vse zrihtama tako kot morama, pa bi rada že začela pa jaz ne moremuser posted image , pa še ta pomladna utrujenost uff, pa saj bo če ne bo prej boljše bo pa novembra ko bo user posted image doma, samo upam da bo potem ponoči mir, če ga že zdaj niuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
28.3.2008 9:55:49   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image  kako boste pa spali ,to še boš pa videla,upam pa da bo boljše kot pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 5615
28.3.2008 9:56:56   
sončnica24
Ja no saj jaz tudi, če mi je že zdaj tako slabo za umretuser posted image , hvala za smehuser posted image . Saj sem že rekla mojemu, da je nekega vrageca naredo da že zdaj hoče vso pozornost za sebe metuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
28.3.2008 9:57:45   
sončnica24
Aja to sem pozabla, sem nekje prebrala da bi naj bilo pri tistih ki jim je zelo slabo, manjša verjetnost za raka na dojkah kasneje, upam da tudi to kaj velja

Neposredna povezava do sporočila: 5617
28.3.2008 10:10:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Aja to sem pozabla, sem nekje prebrala da bi naj bilo pri tistih ki jim je zelo slabo, manjša verjetnost za raka na dojkah kasneje, upam da tudi to kaj velja
tega še nisem slišalauser posted image mogoče pa je kaj na tem.men se pa danes nič spet ne da,ker je tako bezvezno vremeuser posted image  ,kdaj pa imaš naslednji pregled?kolk časa sta poskušala,da vama je ratalo pikico naredit?sama sem zdaj padla v 7.krog,pa bomo videli kaj bo G rekel.koomaaj čaakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 5618
28.3.2008 10:14:19   
sončnica24
Jaz pravim da je nama pravzaprav ratalo v 1. sicer sva že januarja začela delat na user posted image , samo sem jaz full hudo angino fasala pa najhujšo vročino ravno v času O, sicer sva bla bolj pridna januarja kot februarja samo je verjetno bolezen svoje terjala. Potem pa v februarju brez računanja pa brez kakršnih koli znakov O, čeprav se mi zdaj zdi da je bila bolj pozno O, je pa lepo ratalo.

Za pregled pri svoji g. še ne vem kdaj ga mam, ker sestra kak teden prej pokliče tako da čakam na telefonski klic, mam pa NS 21.4., sicer se mi zdi full pozno ampak dobro v bistvu jo grem delat zaradi tega da bo moj lahko user posted image videk, ker z mano na preglede ne mora it, ker g. ne prakticira partnerja zraven, je rekla da je premalo cajta da bi mu blo vse jasno, ta zdravnica ki pa dela NS, pa si baje full cajta vzame in je full vredu.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
28.3.2008 11:33:18   
spps
na začetku se ful vleče od pregleda do pregleda,pol pa jih maš vedno bolj pogosto,pa se ti zdi,da si na pregledu vsak tedenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 5620
28.3.2008 11:39:44   
sončnica24
Saj to še vse gre samo da meni slabosti minejo pa bom tudi srečna in vesela pa delovna nosečkauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
28.3.2008 11:48:32   
sončnica24
Tako zdaj pa se malce poslovim mi je spet malce bolj slabo pa glava me hoče bolet tako da se tipkamo še kaj bolj pol.

Pa pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5622
28.3.2008 12:27:14   
tany83
Ojla dekleta...

kako ste kaj???

jaz sem ze pokocu in se vam na hitrco mal oglasim dokler moj roze zaliva user posted image ... ker pol morva it se zmenit za stanovanje, sklenit pogodbo in ga se enkrat pogledat user posted image ... pol ko pridem nazaj bom pa porocala... enkrat tja do 12 bom doma verjetno ker pol gre moj delat...

no drgac pri meni ni nic novega, danes je 32 dan po najdalsem ciklu naj bi danes moja user posted image  prsla... je pa se ni user posted image user posted image user posted image ... zizike pa me se vedno bolijo pa tud se zmer so ogroomne... no upam, da je ne bouser posted image user posted image user posted image

se tipkamo...

papa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5623
28.3.2008 12:39:31   
spps

Ojla dekleta...

kako ste kaj???

jaz sem ze pokocu in se vam na hitrco mal oglasim dokler moj roze zaliva user posted image ... ker pol morva it se zmenit za stanovanje, sklenit pogodbo in ga se enkrat pogledat user posted image ... pol ko pridem nazaj bom pa porocala... enkrat tja do 12 bom doma verjetno ker pol gre moj delat...

no drgac pri meni ni nic novega, danes je 32 dan po najdalsem ciklu naj bi danes moja user posted image  prsla... je pa se ni user posted image user posted image user posted image ... zizike pa me se vedno bolijo pa tud se zmer so ogroomne... no upam, da je ne bouser posted image user posted image user posted image

se tipkamo...

papa user posted image user posted image user posted image
ojlauser posted image user posted image user posted image si pa danes hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se user posted image  sploh ne prikažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
28.3.2008 12:52:23   
tany83
Ojla spps...

nisem mogla spat, ker me kriz boli pa sem kar vstala, pa se moj je dopoldan doma, ker morava it rihtata stanovanje...user posted image

si ulovila zajca???user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?