mentos
|
nogica:Tara je prava lepotička, pa zelo lepe voščilnice Zala: bravo za zobek, pa tako lepo že stojiš, BRAVO, BRAVO, BRAVO. Kje ste pa dobili tako lepo slikico? Manca: ti kar lepo dirkaj, res super poganjalec. Ali Manca kaj poje tega papirja, kajti če naša dobi v roke, vse raztrga in lepo vse vogale hama, hama. Jaz se kar bojim, da se ji ne bi kak papirček zataknil v grlu. Nika:joj kako si lepa punčka, pa tako pridna, res lepo potičko si spekla. Pa tako lepo skrbiš za Jaka. Sara res si lepotička, pa tako lepo čičaš na poganjalcu. No, zdej pa vidim, da bomo morali tudi mi kaj takega kupiti. Špela čestitke za 4. zvezdico, pa lepe rožice imate Drnula: naj vam bo selitev čim manj stresna, pa Bravo za 10 korakov Neci. mi imamo pa ful veliko razvajenko, noče in noče več spat v svoji pojstelji, samo če mami ali ati ležita zraven, potem pa le spi cca. 2 urci, če ne pa je sposobna tudi 2 uri sedet v svoji pojstelji in cmerat. Mi bo en dan se film utrgal, me prav izsiljuje. Danes je tečka, nič se ni spala, zdej pa se že dere.
|