Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.3.2008 22:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej pa tud jest grem, vidim da ste omagale. noč
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.3.2008 22:49:35
|
|
|
|
januška78
|
Grem jaz tudi počasi v miževo. Lepo in mirno noč želim vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.3.2008 22:56:12
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Jaz pa še "Male vragce" gledam. Ma, v tem drugem primeru je ata največji mali vragec. Namesto da bi ženo podpiral, se pa bedasto reži in da v vsem prav svojemu 8-letnemu sinu, ki pravi, da bo mamico z zarjavelim nožem ubil. Bi bilo treba najprej ata prevzgojiti.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 6:49:50
|
|
|
|
nky 23
|
jutro!!! KAvice je dovolj za vse, čeprav je videti, da po večini še spite
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 6:51:54
|
|
|
|
nky 23
|
Naš Kevin je veliko boljši, včeraj sva bila pri P in je rekla da bo do konec tedna spet tastari nagajivc , no samo da smo že skoraj zdravi, a kljub temu vsajamo ob pol šestih
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 7:12:58
|
|
|
|
n€na
|
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 7:13:55
|
|
|
|
n€na
|
mi smo tudi že vstali, trenutno se zala crklja še v postelji z atijem. Bravo Kevin da si že boljši
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 7:16:51
|
|
|
|
n€na
|
Zala je začela full kašlat, sem bla v lekarni pa mi je dala sirup Prospan, zanima pa me ali ste ve tudi dale že kakšen sirup za kašlanje, meni se zdi da prospan ne pomaga prav dosti.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 7:21:15
|
|
|
|
nky 23
|
slezov sirup al neki tazga je še mnda, pa kapljice sinecod
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 7:34:13
|
|
|
|
n€na
|
ali nam bo danes uspelo priti do 200????
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 8:19:49
|
|
|
|
Padme
|
Jutro! O ste se pa "naklofale" včeraj ... Pridne .... Jaz pijem , Jaka je še v standardnem položaju - spi in plačujem položnice na kliku ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 8:29:45
|
|
|
|
Kati81
|
Punce se opravičujem za včeri, sam me je moj vrgu dol s kompiča da neki rabi za službo. Blabla. Tko da dobro jutro vsem, mi smo dobr spali, Kajči se zdej crklja z babico. No jaz si bom pa zajtrk prvošla in kavico. Dons je že moj tretji dan diete, tko da razmišljam kaj naj jem za zajtrk, jabolko, banano, naši,... Nič mio preveč ne tekne. Komaj čakam kosilo, špageti s paradižnikovo omako in solata.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 8:35:06
|
|
|
|
N _ B
|
nena: Jaka in Nika dobita slezov sirup ali pa Prospan (izvlečki bršljana). Ta dva sirupa redčita sluz in lajšata izkašljevanje, zato sta primerna za moker kašelj. Sinecod pa je proti kašlju in ga zavira ter je za suh in dražeč kašelj. Mene je P opozoril, da v primeru, da pri mokrem kašlju daš zdravila proti kašlju, ki kašelj zavirajo in ne blažijo, lahko pride do zapletov (npr. pljučnica, bronhitis,...). Sluz ostane v dihalih in pride do vnetja.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 9:00:38
|
|
|
|
Drnula
|
Ej punce, ustavte vole ... sem hotla malo prečekirat, ko moram ravno računalnik odstranit pa vas ne zmorem, to je že preveč zame, ste prevelike čveke, ni čudno, da spet pada dež. V stanovanju imamo grozno. Zdajle prihaja pleskar, ker jaz enostavno ne bom zmogla še prepleskat, se mi je nabralo preveč. Saj prepleskala bi hitro ampak vsa zaščita itd ... ne gre. Mi je poslal opravičilo, da bo zamudil pol ure in sem mu odgovorila SUPER, ker moram še tolk stvari pospravit prej. Pa še takega pomagača imam, da je spet vse zunaj škatel Je pa za dobrojutro Neca naredila deset korakov. V dveh etapah, najprej štiri potem se je ustavila si potegnila z las špangico in potem še šest Zdajle pa je v orodju in moram it preden poje kak šrauf ali si do želodca porine izvijač lpp
< Sporočilo je popravil Drnula -- 27.3.2008 9:01:13 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 9:08:42
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B nena: Jaka in Nika dobita slezov sirup ali pa Prospan (izvlečki bršljana). Ta dva sirupa redčita sluz in lajšata izkašljevanje, zato sta primerna za moker kašelj. Sinecod pa je proti kašlju in ga zavira ter je za suh in dražeč kašelj. Mene je P opozoril, da v primeru, da pri mokrem kašlju daš zdravila proti kašlju, ki kašelj zavirajo in ne blažijo, lahko pride do zapletov (npr. pljučnica, bronhitis,...). Sluz ostane v dihalih in pride do vnetja. pol pa mam pravega, saj ga rabi za izkašljevanje. tudi Zala drugače zelo rada razmetava, najljubša ji je škatla polna igrač, im a toliko dela in se tam zamoti tudi kako uro, zraven pa posluša pravljice da ji ni dolg čas medtem ko jaz strašim tukaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 9:46:32
|
|
|
|
n€na
|
do sedaj sem vztrajno ignorirala , ker ni nobene tukaj pa grem opravit svoje gospodinjske dolžnosti .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 9:50:31
|
|
|
|
ŠpelaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Zala je začela full kašlat, sem bla v lekarni pa mi je dala sirup Prospan, zanima pa me ali ste ve tudi dale že kakšen sirup za kašlanje, meni se zdi da prospan ne pomaga prav dosti. Če ima še suh kašelj, torej da se še ne izkašljuje, pomagajo za pomiritev kašlja SINECOD kapljice. So enake kot sinecod sirup ali panatus sirup, samo da so po moči primerne že za dojenčke. Primerne so tudi za ponoči tudi takrat, ko že izkašljuje, da se ponoči ne matra preveč s kašljanjem. Mojima dvema vedno pomagajo. Za izkašljevanje je pa tudi trpotčev sirup.
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 27.3.2008 9:55:44 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 10:39:14
|
|
|
|
zabica26
|
Sem samo pršla pofirbcat, če je meja 200 že prebita Drugač nimam časa...iščem poročne čevlje, klicarim in potrjujem...uh... Drugač smo pa ok. Nam ni dolgčas.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 11:28:20
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Punce, a štrajkate ali čakate, da bo zvečer padla 200-tka?!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 11:40:59
|
|
|
|
Kati81
|
Ma Špela sej vidiš da nobene ni gor, jaz ne vem kaj jim je, so čist neresne. No Kaja še spi, sam verjetnobo kmal vstala ker spi že dobro uro in bo pol čist naspidirana, se morm prpravit, jaz sem pa tko lačna, k se držim diete, da bi najraje kar koga pojedla. V hladilniku je pa polno pršute(moja najljubša hrana), jaz se ji pa upiram, upam, da mi uspe. No danes mam za kosilo makarončke s paradižnikovo omako, to mam full rada, not bom dala še mal gobic in buč pa bo njami. Se tko tolažim k pršuta ne smem. Za večerjo pa tortica. Ma ne vem če ne om kar kruh z marmelado k mi tko diši.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 11:45:34
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Še malo rožic z našega vrta - za lep pomladen dan (samo niso še vse letošnje ):
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 11:49:29
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Naša Sara trenutno spi, dokler ne bo od spodaj od babice prioral Tim in je zbudil. No, zdaj je pa še deževati začelo na našem koncu. Je že čisto aprilsko vreme, pa še april ni.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 12:03:52
|
|
|
|
n€na
|
ojli, kake lepe rožice imate na vašem vrtu. Zala je zdej atiju kar na previjalni mizi zaspala, sta se celo dopoldne igrala in jo je čist zmatru. Glede naše 200-tke, Žabici je oproščeno, ker rihta za poroko, Drnula se seli ji je tudi pogledano skozi prste. Samo ostale bi pa res lahko prišle malo gor pokukat
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 12:04:53
|
|
|
|
n€na
|
sm misla met en samogovor, zdej je pa moj pršu pa me vrgu dol s kompiča
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.3.2008 12:41:42
|
|
|
|
*ANA*
|
Lep dežževen dan Kolk ste ble pridne vččeri -jaz sem pa Pio nesla spat in sem rekla pridem potem malo pokukat in da bom šše kup cunj zlikala- pa me je premagal spanec , ko sem se zrajtala je bla pa 1 ura , no potem sem se ššla samo preobleččt v pižžamo in spe spat . Danes pa se nam dogaja- laufamo za naššim kužžetom in mami ne pustimo likat , zdaj je pojedu kosilo in se igra na tleh z raččko in govori ta-ta-ta-ta - ma-ma-ma pa šše ni pogruntau . A so zmagali junijski škrati? Ma me niki zafrkava tipkovnica z šš,čč in žž -tako da se opraviččujem A gremo danes na 200 ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?