Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 22:25:02
|
|
|
|
hanna1
|
ojla,sam da Laubici odgovorim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 22:38:07
|
|
|
|
hanna1
|
...kaj naj napišem,mi spanje diši,sam mi še ni za spat--kako zdaj gre to skupaj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 22:44:22
|
|
|
|
hanna1
|
viator,hvala,hvala,hvala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 22:44:48
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...kaj naj napišem,mi spanje diši,sam mi še ni za spat--kako zdaj gre to skupaj ta bo pa teška enačba
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 22:46:21
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 viator,hvala,hvala,hvala poglej uro na sporočilu
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 22:56:18
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 viator,hvala,hvala,hvala poglej uro na sporočilu 13.30--eeee,kaj pa je narobe.. ...
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 26.3.2008 22:57:02 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 26.3.2008 23:58:19
|
|
|
|
Laubica
|
Evo me-moj dragi sin je podnevi preveč spal -zdaj pa nori že 1.30 ure Hanna jutri te bom probala poklicat,nič pa ne obljubim ker jaz vse pozabim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 7:59:49
|
|
|
|
makala
|
Jutro. Mi smo že zgodni, smo že od 6. ure pokonc. Z Lano sva že taveča dva odpeljale v šolo, pozajtrkovale, kavo sem spila. Pogledam na uro in šele 7.45. Kot bi bla že pol dneva pokonc. Sem pa ful vesela, ker sem prečekirala vreme in je v nedeljo napovedan en sam sonček. Juhu. SREČANJE BO!!!!!!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 8:00:10
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro Najprej eno kavico od mene-lahk skuham tud več lep dan želim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 8:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja še za mene eno PROSIM, PROSIM.....Nujno jo potrebujem. Včeraj sem dolgo delala, potem pa ga je še Matija sračkal. Zdaj mi bo malček, kot izgleda spet zaspal, potempa grem gledat, če ste včeraj kaj čvekale.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 9:16:19
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro Moj otrok je imel grozno noč.Sem takooooo zaspana-ve še vsaj kavo pijete jaz še tega nimam Nš malček je bil praktično celo noč pokonci od tega se je pol ure hudoooooo jokal-tak da ne vem ali se mu kaj kuha vročino ima 37 bom ob 10h poklicala p. in vprašala kaj naj-bogo dete se mi je tak zasmilil zdaj pa spi ,tak da če bomo bolani nas žal ne bo v nedeljo na srečanje držite pest da nima uhic vnetih ali kaj druga .Ta teden se mi izteče mirovanje moje obrti sem klicala če še lahko podalšam-me bo nazaj poklicala-eh sem čisto zanič-Hana ni mi danes za debate -te bom v kratkem poklicala obljubim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 9:38:44
|
|
|
|
hanna1
|
Bogi Timon --mu pošiljam -vse kar pomaga.Nč hudega Laubica,te čist razumem,se mi oba smilita,ti bom pa potem,ko bo Hana zaspala,malo napisala,na ZS-vidva se zdaj pocartajta,na uhice pa res pazita.Obema pa pošiljam en velik ,da se spočijeta.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:10:52
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro...danes sem pa malo boljše - dva dni me je glava bolela, včeraj popoldne sem bila že čisto fuč. Danes sem pa kot nova . Laubica...šit no, upam, da ni kaj hudega in da se bo Timon hitro pozdravil. . Pa tako kot ti je hanna napisala pazita na ušeska, cartajta se, pa poskusita kaj zaspat. Duska, si pa pridna ...da ti uspe delat, jaz včasih sebe mislit ne slišim, ko je taka norišnica v bajti, kaj šele da bi kaj pametnega naredila. Makala - si bila pa zgodnja res. Mene tudi veseli, da je lepo vreme napovedano in da se bomo dobile.
< Sporočilo je popravil viator -- 27.3.2008 10:11:03 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:12:14
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 viator,hvala,hvala,hvala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:13:48
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator Laubica, a je kaj novega s sušilcem? Včeraj sem klicala Zvezo potrošnikov, so rekli naj jim napišem pisni poziv, da zahtevam v 8 dneh dostavo pulta in montažo (kot je v Zakonu o varstvu potrošnikov), potem pa predam stvari naprej tržnemu inšpektoratu in njim. Ker mi je jasno, da ne bo nič s pultom v 8 dneh, bom tele papirje skupi zbrala, lepo vlogo naškrebljala in jo oddala. Je pa rekel un tip na Zvezi, da ko se tržna vključi, se običajno vse hitro odvije. Mogoče bi ti lahko naredila podobno. Viator-sem ga danes klicala in -da bo če ne jutri pa v petek veš ta serviser dela na črno-tak da mu ne morem nič Aja, Laubica in Julci - a žnodrav - pomeni smrkav? JA JULCI-lepa nova slikca Hana-maš ZS Upam, da bo res. Tale žnodrav - simpatčen izraz
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:14:29
|
|
|
|
viator
|
Julci, za nov avatar.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:15:07
|
|
|
|
viator
|
Ok, priznam od Neli taktiko ubiram...še 10 pa nova zvezdica.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:16:52
|
|
|
|
viator
|
Aja, tole pa ni zaradi zvezdice..danes je četrtek in če je šlo vse posreči bo imel od Majrim oče presaditev mozga... - da so jo opravili in da bo šlo vse OK. še za Mateykinega očeta.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:17:36
|
|
|
|
viator
|
Zdej bom pa nehala težit
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:30:50
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Zdej bom pa nehala težit Ti sam piši . Jes sem tud prej mislila na dva očeta,upam,da sta dobro,majrim in mateyka,tako lepo,da tako skrbita za svoje očete,jes mojga atija nimam več.Pa prejle me je najstarejši brat klical in sem spet čist solzna,mi je par stvari povedal o sebi,pa ne vem,kako bi mu stala ob strani--sem pa upala,da so končno rešili medsebojne konflikte,sam jih nikol ne bojo-tako mečeš stran dragocene trenutke življenja-a ni škoda--pa ni več tako mlad,je že 52--če 2 skoz vlečeta vsak na svojo stran in sta nepoboljšljivo trmasta.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:31:28
|
|
|
|
hanna1
|
Mi2 greva ven
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Malček ni skoraj nič spal. Tako, da ne uspem nič delat za računalnikom. Tudi jaz držim pesti za oba očeta (Majrim in Mateyka) Pa za vse žnodrave malčke in njihove mamice Šibam k malčku - noče bit sam.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Jes sem tud prej mislila na dva očeta,upam,da sta dobro,majrim in mateyka,tako lepo,da tako skrbita za svoje očete,jes mojga atija nimam več.Pa prejle me je najstarejši brat klical in sem spet čist solzna,mi je par stvari povedal o sebi,pa ne vem,kako bi mu stala ob strani--sem pa upala,da so končno rešili medsebojne konflikte,sam jih nikol ne bojo-tako mečeš stran dragocene trenutke življenja-a ni škoda--pa ni več tako mlad,je že 52--če 2 skoz vlečeta vsak na svojo stran in sta nepoboljšljivo trmasta..... Razmišljam kot ti. Saj normalno je, da se konflikti poskusijo rešit. Mi pa je škoda časa za prepiranje in muljenje in nepogovarjanje. Življenje tako hitro mine in škoda je vsake minute, katere nisi izkoristil za ljubezen, iskren pogovor, družino, prijatelje...... To jaz že zelo dolgo hočem dopovedat mojemu očetu. On je kot majhen otrok. Za vsako malenkost se namuli in se ne pogovarja. tako, da včasih sploh nevemo zakaj se drži. Čas pa leti..... . In ko je končno spet pri volji za pogovor, navadno ugotovimo, da ga je žulilo čist nekaj druga kot smo mi mislili...... Kaj češ, nikdar se ne bo spremenil, ampak čas mineva....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 10:53:07
|
|
|
|
julci
|
Najprej dobro jutro,sicer bolj kilavo.Bom že preživela. Laubica tud mi smo meli grozno noč.mala se je na vsako uro zbujala do 4 zjutraj.Posledično mam takglavobol,da mi je slabo.Pa vreme se spet obrača.Laubica probi Timonu za ušeski s prstom,če ma boleče se bo zdrznil. Rabim nasvet;KK JO NAJ PONOČI ODVADIM ZIZE.Čez dan mi fajn uspeva,je pa ponoči non stop na zizi.Tk da ne vem več kaj naj nardim.Naspat se pa tud morem. Hana ne vem kaj bi ti svetovala,daj me malo pokliči,boma počvekale,če ne te bom pa jaz pol popoldne. Majrim in Mateyka vse dobro za vajine očete in
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 27.3.2008 11:03:17
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Mi2 greva ven Ooo Super, tu pri nas pa dež in sivina. Bomo kar not, razen če neha padat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?