|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
26.3.2008 22:25:02   
hanna1
ojla,sam da Laubici odgovorim user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
26.3.2008 22:38:07   
hanna1
...kaj naj napišem,mi spanje diši,sam mi še ni za spat--kako zdaj gre to skupajuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
26.3.2008 22:44:22   
hanna1
viator,hvala,hvala,hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
26.3.2008 22:44:48   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...kaj naj napišem,mi spanje diši,sam mi še ni za spat--kako zdaj gre to skupajuser posted image
user posted image ta bo pa teška enačbauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
26.3.2008 22:46:21   
julci

poglej uro na sporočiluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
26.3.2008 22:56:18   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
poglej uro na sporočiluuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   13.30--eeee,kaj pa je narobe..user posted image ...

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 26.3.2008 22:57:02 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
26.3.2008 23:58:19   
Laubica
Evo me-moj dragi sin je podnevi preveč spal -zdaj pa nori že 1.30 ureuser posted image Hanna jutri te bom probala poklicat,nič pa ne obljubim ker jaz vse pozabimuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
27.3.2008 7:59:49   
makala
Jutro.

Mi smo že zgodni, smo že od 6. ure pokonc. Z Lano sva že taveča dva odpeljale v šolo, pozajtrkovale, kavo sem spila. Pogledam na uro in šele 7.45. Kot bi bla že pol dneva pokonc.
Sem pa ful vesela, ker sem prečekirala vreme in je v nedeljo napovedan en sam sonček. Juhu.user posted image user posted image user posted image user posted image SREČANJE BO!!!!!!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
27.3.2008 8:00:10   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Najprej eno kavico od mene-lahk skuham tud več user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

lep dan želimuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
27.3.2008 8:27:56   
Anonimen
Ja še za mene eno PROSIM, PROSIM.....Nujno jo potrebujem. Včeraj sem dolgo delala, potem pa ga je še Matija sračkal.

Zdaj mi bo malček, kot izgleda spet zaspal, potempa grem gledat, če ste včeraj kaj čvekale.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
27.3.2008 9:16:19   
Laubica
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image Moj otrok je imel grozno noč.Sem takooooo zaspana-ve še vsaj kavo pijete jaz še tega nimamuser posted image Nš malček je bil praktično celo noč pokonci od tega se je pol ure hudoooooo jokal-tak da ne vem ali se mu kaj kuha vročino ima 37 bom ob 10h poklicala p. in vprašala kaj naj-bogo dete se mi je tak zasmilil zdaj pa spiuser posted image user posted image user posted image ,tak da če bomo bolani nas žal ne bo v nedeljo na srečanjeuser posted image user posted image user posted image držite pest da nima uhic vnetih ali kaj drugauser posted image user posted image user posted image .Ta teden se mi izteče mirovanje moje obrti sem klicala če še lahko podalšam-me bo nazaj poklicala-eh sem čisto zanič-Hana ni mi danes za debate -te bom v kratkem poklicala obljubimuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
27.3.2008 9:38:44   
hanna1
Bogi Timon user posted image user posted image user posted image --mu pošiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -vse kar pomaga.Nč hudega Laubica,te čist razumem,se mi oba smilita,ti bom pa potem,ko bo Hana zaspala,malo napisala,na ZS-vidva se zdaj pocartajta,na uhice pa res pazita.Obema pa pošiljam en velik user posted image ,da se spočijeta.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
27.3.2008 10:10:52   
viator
Dobro jutro...danes sem pa malo boljše - dva dni me je glava bolela, včeraj popoldne sem bila že čisto fuč. Danes sem pa kot novauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Laubica...šit no, upam, da ni kaj hudega in da se bo Timon hitro pozdravil. user posted image user posted image user posted image . Pa tako kot ti je hanna napisala pazita na ušeska, cartajta se, pa poskusita kaj zaspat.

Duska, si pa pridnauser posted image user posted image ...da ti uspe delat, jaz včasih sebe mislit ne slišim, ko je taka norišnica v bajti, kaj šele da bi kaj pametnega naredila.

Makala - si bila pa zgodnja res. Mene tudi veseli, da je lepo vreme napovedano in da se bomo dobile. user posted image

< Sporočilo je popravil viator -- 27.3.2008 10:11:03 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
27.3.2008 10:12:14   
viator

user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.3.2008 10:13:48   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Laubica, a je kaj novega s sušilcem?
Včeraj sem klicala Zvezo potrošnikov, so rekli naj jim napišem pisni poziv, da zahtevam v 8 dneh dostavo pulta in montažo (kot je v Zakonu o varstvu potrošnikov), potem pa predam stvari naprej tržnemu inšpektoratu in njim.user posted image user posted image user posted image

Ker mi je jasno, da ne bo nič s pultom v 8 dneh, bom tele papirje skupi zbrala, lepo vlogo naškrebljala in jo oddala. Je pa rekel un tip na Zvezi, da ko se tržna vključi, se običajno vse hitro odvije.
Mogoče bi ti lahko naredila podobno.

Viator-sem ga danes klicala in -da bo če ne jutri pa v petekuser posted image user posted image user posted image veš ta serviser dela na črno-tak da mu ne morem ničuser posted image
Aja, Laubica in Julci - a žnodrav - pomeni smrkav? JAuser posted image
JULCI-lepa nova slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image
Hana-maš ZS

Upam, da bo res.
Tale žnodrav - simpatčen izrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
27.3.2008 10:14:29   
viator
Julci, user posted image user posted image user posted image user posted image za nov avatar.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.3.2008 10:15:07   
viator
Ok, priznam od Neli taktiko ubiram...še 10 pa nova zvezdica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.3.2008 10:16:52   
viator
Aja, tole pa ni zaradi zvezdice..danes je četrtek in če je šlo vse posreči bo imel od Majrim oče presaditev mozga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - da so jo opravili in da bo šlo vse OK.

user posted image user posted image user posted image user posted image še za Mateykinega očeta.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.3.2008 10:17:36   
viator
Zdej bom pa nehala težituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.3.2008 10:30:50   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator
Zdej bom pa nehala težituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ti sam piši user posted image .

Jes sem tud prej mislila na dva očeta,upam,da sta dobro,majrim in mateyka,tako lepo,da tako skrbita za svoje očete,jes mojga atija nimam več.Pa prejle me je najstarejši brat klical in sem spet čist solzna,mi je par stvari povedal o sebi,pa ne vem,kako bi mu stala ob strani--sem pa upala,da so končno rešili medsebojne konflikte,sam jih nikol ne bojo-tako mečeš stran dragocene trenutke življenja-a ni škoda--pa ni več tako mlad,je že 52--če 2 skoz vlečeta vsak na svojo stran in sta nepoboljšljivo trmasta.....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.3.2008 10:31:28   
hanna1
Mi2 greva ven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.3.2008 10:32:58   
Anonimen
Malček ni skoraj nič spal. Tako, da ne uspem nič delat za računalnikom.

Tudi jaz držim pesti za oba očeta (Majrim in Mateyka)user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa za vse žnodrave malčke in njihove mamice user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam k malčku - noče bit sam.user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.3.2008 10:37:34   
Anonimen

Jes sem tud prej mislila na dva očeta,upam,da sta dobro,majrim in mateyka,tako lepo,da tako skrbita za svoje očete,jes mojga atija nimam več.Pa prejle me je najstarejši brat klical in sem spet čist solzna,mi je par stvari povedal o sebi,pa ne vem,kako bi mu stala ob strani--sem pa upala,da so končno rešili medsebojne konflikte,sam jih nikol ne bojo-tako mečeš stran dragocene trenutke življenja-a ni škoda--pa ni več tako mlad,je že 52--če 2 skoz vlečeta vsak na svojo stran in sta nepoboljšljivo trmasta.....

Razmišljam kot ti. Saj normalno je, da se konflikti poskusijo rešit. Mi pa je škoda časa za prepiranje in muljenje in nepogovarjanje. Življenje tako hitro mine in škoda je vsake minute, katere nisi izkoristil za ljubezen, iskren pogovor, družino, prijatelje......
To jaz že zelo dolgo hočem dopovedat mojemu očetu. On je kot majhen otrok. Za vsako malenkost se namuli in se ne pogovarja. tako, da včasih sploh nevemo zakaj se drži. Čas pa leti.....user posted image . In ko je končno spet pri volji za pogovor, navadno ugotovimo, da ga je žulilo čist nekaj druga kot smo mi mislili...... Kaj češ, nikdar se ne bo spremenil, ampak čas  mineva....

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
27.3.2008 10:53:07   
julci
Najprej dobro jutro,sicer bolj kilavo.Bom že preživela.

Laubica tud mi smo meli grozno noč.mala se je na vsako uro zbujala do 4 zjutraj.Posledično mam takglavobol,da mi je slabo.Pa vreme se spet obrača.Laubica probi Timonu za ušeski s prstom,če ma boleče se bo zdrznil.

Rabim nasvet;KK JO NAJ PONOČI ODVADIM ZIZE.Čez dan mi fajn uspeva,je pa ponoči non stop na zizi.Tk da ne vem več kaj naj nardim.Naspat se pa tud morem.

Hana  ne vem kaj bi ti svetovala,daj me malo pokliči,boma počvekale,če ne te bom pa jaz pol popoldne.

Majrim in Mateyka vse dobro za vajine očete in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
27.3.2008 11:03:17   
viator

Mi2 greva ven user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo Super, tu pri nas pa dež in sivina. Bomo kar not, razen če neha padat.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?