narava
|
no, tetke, pa pojdimo.. danes je vreme v lj tako turobno, bi trontelj reku: sam' za spat! Spali itak nismo nic, mojga hanibanija daje (po moje) neka alergija: neprestano kiha in ima reeeeees rdece oci (kot bi bil pil ipd.), je res bogi..sem ze razmisljala, da je to najbrz alergija sedaj na cvetni prah, ampak glede na sedanje vreme ima katera izkusnje s tem? prehlajen ni (da bi zaradi tega kihal), kiha reeees full pogosto in to recimo 6x zapovrstjo, bogi midva s Pobcem sva ok (naju je ocitno mimohod gripe/prehlada, ki je zajel celo mojga mozeka, zgresil ), sva se zmenila, da april se pocakava, ce se nama bo pa v maju mudilo, pa nic hudega komaj cakam jutrisnji frej dan, ker bom koncno vse oblekice od Pobca speglala ( ) in jih razvrstila po velikosti..da vem na cem priblizno sem sedaj jem zajtrk: ena pomaranca, dve jabolki in kivi - narezano na koscke..jah nekaj zdravega je vseeno treba vreci vase to pa tudi steje, ne? katina, hvala za kavo, sicer je nisem spila (ze kar nekaj casa mi ne pase vec ), sem pa spila pol litra vode namesto tega jana dobro opravi na cukr testu --> ves, na srecanju se lahko zgodi, da v tokratnji sadni kupi dobis celo kak rdec sadez aurora, kaj bos/si jedla za zajtrk? tamara, daj kako slikco tebe s tisto celado, ki jo gradbinci nosijo, gor pridna, da se ti da..jaz opazam zadnje case, da kljub energiji in volji, da nekaj naredim, telo ne zmore..res je cas, da grem na dopust.. vceraj sem ponovno sestavljala tisti paketek za Pobca od drzave..se mi zdi kar fajn, glede na to, da sem prvic mamica in mi vecina stvari vec kot prav pride..boste ve vecinoma vzele denar? ****, dobro opravi pri hematologu. no, toliko za sedaj, komentiram se kasneje.. lp, narava.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|