|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
26.3.2008 8:46:03   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

ANJA - če bi rada po snegu šetala veš ka moraš - prava zimska idila!

Aja a se ni že skor vse stopil?Tle dol pr nas ni več sledu o sneguuser posted image .A pri vas pa praviš da je še kar idila?A bi se dal tud kje sankat????

Zjutri ga je blo sigurno še 25 cm! Upam, da ga sonce ne bo pobralo. Za sankanje bi blo pa najboljš spodaj, če greš iz Rudnika gor, pri kozolcu (tam, kjer so pikniki) - je fajn hribček, pa ne letiš ravno na cesto user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.3.2008 8:48:17   
*sonchek*
slumpo - po mojem je možno, sploh, če se ti pojavlja samo v času ovulacije (drugače bi šlo lahko tudi za kako vnetje).  

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.3.2008 8:49:01   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

ANJA - če bi rada po snegu šetala veš ka moraš - prava zimska idila!

Aja a se ni že skor vse stopil?Tle dol pr nas ni več sledu o sneguuser posted image .A pri vas pa praviš da je še kar idila?A bi se dal tud kje sankat????

Zjutri ga je blo sigurno še 25 cm! Upam, da ga sonce ne bo pobralo. Za sankanje bi blo pa najboljš spodaj, če greš iz Rudnika gor, pri kozolcu (tam, kjer so pikniki) - je fajn hribček, pa ne letiš ravno na cesto user posted image

Veš da z une strani pa ne poznam.A to zaviješ tam v Lavrici levo med enimi hišami?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
26.3.2008 8:53:15   
*sonchek*
Če greš z Bizovika (kar boš ti verjetno šla user posted image ) prideš do razpotja - naravnost je kmečki turizem, v nasprotni smeri (ne mimo Gasilnega doma, ampak druga stran) pa greš po cesti proti Rudniku, ven iz vasi, po klančku dol, pa prideš do tega famoznega kozolca user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.3.2008 9:00:56   
A-N-J-A

Če greš z Bizovika (kar boš ti verjetno šla user posted image ) prideš do razpotja - naravnost je kmečki turizem, v nasprotni smeri (ne mimo Gasilnega doma, ampak druga stran) pa greš po cesti proti Rudniku, ven iz vasi, po klančku dol, pa prideš do tega famoznega kozolca user posted image  

Se pravi če pridem mimo tvoje nove hiše,Kmečki turizem je una gostilna s flancati???,kjer so meli včasih srnice???A prav mislim?Pol pa še naprej....

Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.3.2008 9:03:57   
*sonchek*
Ja, točno to - ampak ne greš do flancatov (user posted image ), ampak v nasprotno stran, mimo dveh novih hiš (une kockaste), ven iz vasi, po klančku dol, pa prideš do kozolčka - tam se folk ponavadi sanka user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.3.2008 9:04:21   
Dajadada
Slumpo, meni se je tudi pred leti pojavljal rjavkast izcedek v času ovulacije...ni panike.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.3.2008 9:05:18   
A-N-J-A

Ja, točno to - ampak ne greš do flancatov (user posted image ), ampak v nasprotno stran, mimo dveh novih hiš (une kockaste), ven iz vasi, po klančku dol, pa prideš do kozolčka - tam se folk ponavadi sanka user posted image

Razumemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
26.3.2008 9:06:45   
*sonchek*
ANJA drgač me pa poklič - bom tvoj garmin user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
26.3.2008 9:10:39   
A-N-J-A

ANJA drgač me pa poklič - bom tvoj garmin user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.3.2008 9:22:56   
tinaaja
Kuga dugaja user posted image
Ja ce se ponoc ne spi, pol ptrok zjutri potegne user posted image Ponoci je bila bozcka, ni in ni nasla polozaja, pa kar jokcala  neki, pol pa... cudezi se dogajajo.. spala do 8:45 user posted image user posted image   stanje pa je - vrocina je, vrocine ni ...  a zdaj bod pameten.. je pa danes 3 dan..

jaz sem tud ze brala o teh izcedkih ob ovulaciji..

moram nafutrat otroka... anja, kje so flancati ... am am..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.3.2008 9:29:08   
tinaaja
Da ne pozabim . B je zacela prvic v zivljenju po deci tekocine eksat (pa ne po zizi user posted image ).. Namrec - sveze stisnjen pomarancki sok. Enkrat v Asu mi je pol soka spila in sem se doma sprobala in pali. Sicer mesam 1:1 z vodo, da ji ga dam lahko 2x na dan. Kok pomaranc naj bi tile nasi lahko pojedli user posted image So me ta stari mal "prijazno opozarjal" da ne sme prevec user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
26.3.2008 10:26:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sicer mesam 1:1 z vodo, da ji ga dam lahko 2x na dan. Kok pomaranc naj bi tile nasi lahko pojedli user posted image So me ta stari mal "prijazno opozarjal" da ne sme prevec user posted image user posted image  

Nasa tamala spije tudi do 2 deci na dan cistega pomarancnega soka, pa smoothije (kupljene ali domace) ima ful rada in ji to dajeva namesto soka. Pije ga pa ze od nekje 7. meseca. Po mojem je treba samo opazovat, ce bi prislo do kaksne reakcije, ker so agrumi zelo alergeni.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
26.3.2008 11:04:45   
soncek78
user posted image

Najprej naj čestitam vsem malim slavljenčkom:

Tia, Svit, Ela, Nejc, Anej, Iza, Žiga, Nuša vse naj naj za 1.rojstni dan!

user posted image

No včeraj smo imeli res full snega user posted image , ampak pobelilo pa je...
user posted image

No za praznike smo se imeli zelo lepo, jedli smo preveč in moja miška je papala že mamino tortico...ma je bila dobra

user posted image

Odpirala je jajčka..
user posted image

user posted image

Tako s pogovarjamo  ko se gledamo v ogedalu...

user posted image

In se vozila z biciklom...

user posted image

Šibam, ker se je zbudil moj sonček...

Lep sončen pozdravček prav vsem... pa hvala za vse čestitke...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
26.3.2008 11:50:02   
Lejci
Najprej imam lepo novičko, dobila sem službo, juhuhu!!!!!!! In to s takim delovnikom, 7-15, najrajši bi salto naredila, pa se bojim kakšne urgence user posted image . Začnem pa maja, tako da bo z €€€ še mal krize, ker nimam nobene podpore ali česa podobnega user posted image . Pa tudi naši plani za stanovanje so se za 1 mesec premaknili, žal.

Še ena novica - včeraj je minil 1 mesec od uvajanja v vrtec in Ines prvič ni ravno... kako bi rekla... hotela domov user posted image user posted image user posted image . Ful sem v bistvu vesela, da je tako user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Lejci - upam, da se driska kmalu konča. A veš, da se mi je danes sanjalo o tebi in Ines... Ines je ful šibala okrog, ti si bila pa nosečauser posted image

Ja Meaa, to pomeni, da bo treba spet na kakšno kavo. Zdaj, ko so lepi dnevi, bo zajčja idealna!!! Noseča, ahhhhh, če bi si lahko to privoščila trenutno, bi bila prec user posted image . Zadnje čase sam še nosečke gledam zunaj user posted image

Pikapola, a že na polovici poti si, madona user posted image . Bravo za morfo!!!

Cv105, luštna tortica, lušten slavljenček!!!

Slumpo, rjavkasta sluz oz. rahlo krvavenje ob O je čisto normalno. Don`t worry, vsaj veš, kdaj jo imaš!

Pitje - nekaj časa nazaj smo vse kupovale tiste lončke na silikonsko slamico. Sicer so odlični, ampak Naša mala zverinica je slamco par dni nazaj odgriznila stran user posted image . Adijo lonček.

Odkar se ne doji več, je postala pravi tanker. Ponoči na šus popije pol male flaše čaja, tako da sem ji danes kupila veliko, ker jo enostavno ne dohajam. Pije pa v glavnem še vedno čaj, v vrtcu ji dotočijo kak sok, ki je na sporedu takrat, če pa gremo na kavo, ji naročim deci jabolčnega deci vode in popije  mimogrede.

Tinaaja, blagor za doooolgo spanje, pridna Brina. Naša je pa uro nazaj premaknila in ob 5.30 vstaja. Juhuhu. not.

Soncek78, Nika ima enako kolo kot Ines user posted image In luštne fotke user posted image  

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
26.3.2008 12:02:29   
*sonchek*
Pitje - Anej je danes ponoči v šusu (!!!) spil malo manj kot pol litra čaja! mislim, da je vmes celo 2x vdihnil user posted image
Pomaranč pa se mi malo izogibamo, ker smo imeli nekaj časa nazaj lišajček na ličku.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
26.3.2008 12:08:54   
tinaaja
lejci, super za vrtec user posted image pa pitje user posted image   ja spala je B, jaz sem pa dobro uro v luft gldala, ker je spala mal z zizo mal brez user posted image al nije mi bilo tezko user posted image pa cestitke za sluzbo user posted image user posted image krasen urnik!

sluzba ... jaz jo kar mal pogresam user posted image izzive... zdaj so cele rosade in mi noben nic kaj dost noce rect, razen, da me imajo v planu za enako pozicijo samo drug brand ... ravnokar brisem arhiv, sem imela shranjeno se iz l 2001 user posted image user posted image jao... nic cudnega da imam ne vem kok giga spomina polnega user posted image

Tale 100% sok ... ima ga hofer, rok uporabe je 14 dni. Jaz ga vceraj nisem dobila, sem vzela smoothie, ki je pa kar drag, 1€ ene 3dcl. 1l soka pa je 1,5 navadne pomarance, 2€ rdece. ga ful hvalijo. ceprav se vedno prisegam na doma stisnjen sok.
Lustne slikice Nike user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.3.2008 12:22:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tale 100% sok ... ima ga hofer, rok uporabe je 14 dni. Jaz ga vceraj nisem dobila, sem vzela smoothie, ki je pa kar drag, 1€ ene 3dcl. 1l soka pa je 1,5 navadne pomarance, 2€ rdece. ga ful hvalijo. ceprav se vedno prisegam na doma stisnjen sok.

100% sok - ce ga kupimo, potem vzamemo v Muellerju od Hohes C. Je res drag, ampak daaaallleeeecccc najboljsi. Tega soka nasa popije 0,5l v 2/3 dneh. Smoothiji so pa od Frucatala in od Alnature (DM), so pa tudi akr dragi. Drugace pa delamo doma - pomarancni sok stiskamo vsak dan, ga pijem tudi jaz (tudi zaradi folne kisline).

Smoothie - V mesalec dam malo hruske, malo jabolka, malo banane in nekaj tega pomarancnega soka. ALi pa kakseg drugega sadja, ki je na voljo. Namesto pomarancnega soka vcasih dodam se nekaj 100% kupljenega soka (ananas ali kaj podobnega), pa se malo drugacen okus je. Poleti se da pa se kaksna kocka ledu noter ali pa sladoled . Ta domac smothie nasa pije samo, ce je tako redek, kot je tisti kupljeni, cim je bolj kasica noce pit.

V glavnem moznosti je res veliko in tudi zelo poceni se da priti skoz. Edina stvar, ki me moti je to, da je treba veliko pucat.. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
26.3.2008 13:09:23   
Naomi
dan,

mi smo s sitematskega...vse OK...bodoce manekenke, maneken caka user posted image ...
...sokci in pomarance in podobno..pr tem je treba pazt in opazvat ritko...C vitmin lahko zlo vname ritko...pri nas je blo ze tko...ma ful rad ta sok, pa kivi je jedu pa vse...sam rit mu je pa zagorela..tko da se za 1x se izogibamo tega...govorim o 100% doma narejenem doku..kupujem mu jih ne...
...se kej...aja HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za cestitke, tut Naometo ( pravilno napisano- ceprov je vcas bo neonato user posted image ) se prdruzuje temu...sicer prov neki posebi nisva dala poudarka na to...k se mava vsak dan rada- no skor, ksn dan tut ne, bi se raj zgrizla user posted image , sva se pa zmenila...da ko bo Svitek lahko bival ksn dan vec pri babi in dediju, da si prvosva oddih na racun tega...zgolj ksn podaljsan vikend v Parizu npr user posted image ( no rosce sem dobila, to ja) user posted image
...u soboto gremo na morje, TKO user posted image
...jes ne morm komentirat za nazaj k mam bl kratko lajtngo...sowi vse user posted image
...zabika...bla sem vazna ful ucer, sicer pa nch dost kukr ponavad k sem itak bl naduvana user posted image ..sej ves...vazicka jedna mala...user posted image

blavo blavo za vrtce, za hrano, za korake, za lucpke, za moje mojein NE blavo blavo za smrkave noske za ulocino, za bubice...

TKO!

lep dan se naprej vam posilja Titova sekretarka Naometa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.3.2008 13:29:51   
erna14
tinaaja-jaz sem enkrat kupila ta sok v hofrju,pa men je fulllll bljak mi ma tak cuden okus

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.3.2008 13:39:41   
amy26
Ja ce se ponoc ne spi, pol ptrok zjutri potegne

pri vas ja, pri nas ni tako, ponoči se lahko nX zbuja, pa bo vseeno pokonc že ob 7 oz. prej

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.3.2008 13:47:11   
A-N-J-A
tinaaja kaj na tej sliki te spominja na to da Bor močnooooo pogreša Brinouser posted image ?????user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.3.2008 13:50:07   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Ja ce se ponoc ne spi, pol ptrok zjutri potegne

pri vas ja, pri nas ni tako, ponoči se lahko nX zbuja, pa bo vseeno pokonc že ob 7 oz. prej

ja saj zato je bil danes cudez. user posted image ampak mislim, da je vzrok vrocina, ki jo je malo zdelala. pppsssssssstttttttt danes je se ni bilo, sam ne upam na glas povedat, da me ne slis in se ne vrne user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.3.2008 18:29:17   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Če že ni bogve kako lepa, je bila pa vsaj zeloooooo dobrauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Saj je itak to najvažnejše. Ampak je čisto OK tortica user posted image user posted image

Lejci - user posted image user posted image  za služboin krasen urnik, ter da Ines tako uživa v vrtcu . Upam, da se vam bodo sedaj načrti hitro in lepo odvijali user posted image

aMi smo imeli pa danes z vrtcem malo proslave (prihod pomladi & materinski dan). Kako lepo je videti svojega otroka prvič nastopat user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.3.2008 19:39:37   
K_a_t_i
Bili v vrtcu, Žiga je ves važen sam odkorakal za mizico na zajtrk user posted image .
Sovražim smrkce... al pardon - izraščanje zob user posted image . Trojka in štirka levo spodaj že zelo vidni, Žiga temu primerno user posted image , za večerjo je pojedu kolobar salame in čez žlico Calpola (to ni moj način, sam je res vidno bolelo user posted image ).
Hvala vsem, ki ste včeraj stiskale pesti.
Luštkane vse nove slikce user posted image .
Energie minimum, v pričakovanju na jutrišnjo 80 minutno masažo user posted image ,
mami Kati

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?