Lejci
|
Najprej imam lepo novičko, dobila sem službo, juhuhu!!!!!!! In to s takim delovnikom, 7-15, najrajši bi salto naredila, pa se bojim kakšne urgence . Začnem pa maja, tako da bo z €€€ še mal krize, ker nimam nobene podpore ali česa podobnega . Pa tudi naši plani za stanovanje so se za 1 mesec premaknili, žal. Še ena novica - včeraj je minil 1 mesec od uvajanja v vrtec in Ines prvič ni ravno... kako bi rekla... hotela domov . Ful sem v bistvu vesela, da je tako . IZVIRNO SPOROČILO: meaa Lejci - upam, da se driska kmalu konča. A veš, da se mi je danes sanjalo o tebi in Ines... Ines je ful šibala okrog, ti si bila pa noseča Ja Meaa, to pomeni, da bo treba spet na kakšno kavo. Zdaj, ko so lepi dnevi, bo zajčja idealna!!! Noseča, ahhhhh, če bi si lahko to privoščila trenutno, bi bila prec . Zadnje čase sam še nosečke gledam zunaj Pikapola, a že na polovici poti si, madona . Bravo za morfo!!! Cv105, luštna tortica, lušten slavljenček!!! Slumpo, rjavkasta sluz oz. rahlo krvavenje ob O je čisto normalno. Don`t worry, vsaj veš, kdaj jo imaš! Pitje - nekaj časa nazaj smo vse kupovale tiste lončke na silikonsko slamico. Sicer so odlični, ampak Naša mala zverinica je slamco par dni nazaj odgriznila stran . Adijo lonček. Odkar se ne doji več, je postala pravi tanker. Ponoči na šus popije pol male flaše čaja, tako da sem ji danes kupila veliko, ker jo enostavno ne dohajam. Pije pa v glavnem še vedno čaj, v vrtcu ji dotočijo kak sok, ki je na sporedu takrat, če pa gremo na kavo, ji naročim deci jabolčnega deci vode in popije mimogrede. Tinaaja, blagor za doooolgo spanje, pridna Brina. Naša je pa uro nazaj premaknila in ob 5.30 vstaja. Juhuhu. not. Soncek78, Nika ima enako kolo kot Ines In luštne fotke