Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 13:53:41
|
|
|
|
tinaaja
|
Hvala punce za nasvete. Men se je to tud zdelo pravilno, ampak pol kar nisem mogla zaspat, ko sem razmisljala, da kaj ce ji naraste na 40°. Je pa ravnokar pojedla kar ornk dozo rizote in sem ful hepi JA naomi - vse naj naj za obletnice
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 14:33:44
|
|
|
|
tejčica
|
Čestitke vsem mamicam za današnji praznik. Naomi, čestitke za obletnico poroke.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 15:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo vsem marcevkam, jaz sem danes ful happy. Sva bila z na morfologiji in sva videla najinega novega . Ves pregeld je bil zellloooo zivahen, da je komaj naredil pregled. Drugace je vse OK in smo trenutno v 20 4/7 tednu. Pa se soncek je !!! SUPER dan je danes!! Naomi - za prvo in za drugo obletnico. Vazno je, da se imate fajn!!! Tinaaja in Brina - za rizoto in da ne bo vec vrocine IZA - tebi pa vse najboljse in prijetno praznovanje
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 15:50:55
|
|
|
|
sezam
|
Izi vsenajboljše za 1. svečko In za vse marčevske mamice
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 18:00:44
|
|
|
|
tejčica
|
Hejla pupe! Takle je bil popoldan pogled skozi okno pri nas. Je kar fino medlo, na sliki se sploh ne vidi tako, seveda pa je bilo kratkotrajno in se je vse sproti topilo. Ma sneg je pa bil!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 19:15:11
|
|
|
|
draja
|
Tinaaja super, da je Brina prava borka in je lepo jedla . jaz bi šla k zdravnici tretji dan vročine - torej jutri. Glede merjenja ponoči pa itak veš, da mi ne rabimo alarma . Aha ja, tile naši čmrlji. Naomi čestitke za obe obletnici! Dajadada po moje ni panike, če gre po cepljenju v varstvo. saj ga bo varuška ravno tako opazovala, če bi imel slučajno kakšno reakcijo. Pa dobro opravite na cepljenju!!! Pikapola juhuhu za morfologijo!!! Si še meni polepšala dan . Amy samo da je Ela uživala s kužkom s tortice . Saj je res brezveze za njih posebej naročat, ker vsaj Živa je itak ne je, ampak meni ne da mira, da ne bi smela packati po svoji tortici in si vsaj prstkov obliznit, tako da se bomo pač vsi njej podredili . Ne bo ne prvič ne zadnjič, da bo vse njej podrejeno . Tejčica jeeeeej za sneg ! Pri nas je zdaj 4 dni takooooo medlo, da bi ga imeli čez meter, če bi se obdržal. No danes seveda ni več sledu o snegu. In prav je tako! Drugače pa je danes mrazzzzzzzzz. brrrrrrrrr. Sva šle z Živo prejle mal na sprehod in skoraj zmrznili. sva pol samo po rožice za mamo skočili in se šli k njej na toplo gret. Pomlad, kjeeeee siiiiiiii????????
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 19:27:30
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Dobro jutro! A sem prva?! Iza, vse najboljše za enkico . Naomi, čestitke tvojmu, da te že tooooooooooooooooook časa prenaša . Šala mala... Dober je narajmu! MEjta se še naprej rada pa še kazga malega Svitkota - model je odličen . Pr nas je pa danes očka na negi. Žiga je namreč včeraj zvečer imel 37,5 in kar nismo meli srca, da ga damo v vrtec. Bi se mi pa čist lahko naredilo, da bi vročino spregledala - sem mu sam tko, za ziher zmerla (cel dan je bil živahen in nagajiv) in evo ga... Danes bomo ponovili vajo. Je pa revež že mal naveličan teh parih sten. Še dober, da zdaj hodi in vsaj to lahko počne ves ljubi dan . Me je pa moj totalno presenetu - me je pričakalo kosilo, ko sem prišla iz službe . Neka "specialiteta" ala debela palačinka z jabolki. Tinaaja, men tud še ni padlo na pamet, da bi Žiga budila zato, da bi mu merila vročino . Je pa res, da je njegova max bila 38,9 in da ni kazal znakov zaspanosti čez dan - zato tudi nismo še zbijali (je pa mel takrat antibiotik). Zdej pa gre Žigi še po amaamat, kopat in počas ajat. Nočko.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 20:17:36
|
|
|
|
amy26
|
No danes seveda ni več sledu o snegu. In prav je tako! pri nas je pa snega še ful, še ponoči ga je napadlo cca 15cm, pa danes sem šla z mojim na sprehod proti kmečkemu turizmu, 1,5km od nas v hrib, snega je bilo čedalje več na koncu 0,5m ali več, obdržal se bo pa še lep čas saj je vseskozi gozdna pot.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 20:39:50
|
|
|
|
tejčica
|
PikaPola, suuuuper za morfologijo. Kaj spol že vesta a bo presenečenje? Amy, to mora biti pa prava zhimska idila. Kati, za tvojga, da vse tako pridno popidena. Pa eno za Žigca. Tinaaja, kako kaj Brina?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 20:48:18
|
|
|
|
tinaaja
|
Pikapola, ja to so dnevi za zapomnit Ful lepo, da je vse OK. A za spol sta vprasala Draja, se pridruzujem mennju, da manj kot je snega boljs je Kr neki. Ceprav sem bila danes cist pah, ko zjutraj pogledam ven, ful sonce, pol pa pomislim, da ne bo nic od tega, ker ima B vrocino Zdaj zvecer je imela nekaj cez 37, tko da je sla spat brez calpola Upam, da bo ponoci mirno.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 20:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Pikapola, ja to so dnevi za zapomnit Ful lepo, da je vse OK. A za spol sta vprasala Nisva vprasala za spol. Prvic zato, ker nama je vseeno, drugic pa zato, ker je bil tokrat G zelo dobre volje (prejnsje dvakrat je bil zelo slabe) in ga nisva hotela spravit v slabo. Ta G pri katerem sva bila ni bil moj, ampak ima pa dober UZ in nas je moja G napotila tja. Je pa tudi res, da verjetno ne bi mogel videt, kaj bomo dobili, ker otrok tako lezi. Je komaj ujel stegnenico, da jo je izmeril. Ko sva se vracala domov, je moj rekel, da je samo fantek lahko tak razbojnik .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 21:00:33
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Pikapola, ja to so dnevi za zapomnit Ful lepo, da je vse OK. A za spol sta vprasala Ko sva se vracala domov, je moj rekel, da je samo fantek lahko tak razbojnik . in punčka, če ji je ime Živa
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 21:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Cist sem vesela in sem pozabila se ostalo napisat... L. je danes proti veceru dobila vrocino. Ker je drugace cisto OK, bi to lahko bila reakcija na cepivo...na to mi je tudi pediater opozoril.. upam, da je res samo to in da cimprej mine... Vrocino mi merimo v usesu z usesnim termometrom in je ni treba zbujat... Res super stvar! Priporocam.. Copatki Starchild - kje ste jih narocile/kupile? Prek Mojskratek.com? Ali direkt z njihove strani? Na Mojskratek.com imajo samo se nekaj modelov. Verjetno imate vleikost CS (za 2-3 leta)? ali vecje? grem k Liviji v sobo, malo perilo zlozit v omaro, pa se spremljat bozco..
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 21:17:18
|
|
|
|
tinaaja
|
Starchild tukaj ... http://www.minisvet.si/starchild-puncke-c-251_269.php?osCsid=a54b7771fe9602bc717c57b7b238883f Imamo velikost 6-12, velikost 12-18m je ogromnaaaaa. Upam, da bom tudi vasa noc mirna in da zjutraj ne bo vec vrocine
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 21:20:18
|
|
|
|
cv105
|
čer drage marčevke in marčki najprej moramo čestitam za enko: jjasna: Jure Tinaaja : Brina Naomi: Svit Amy26 : Ela Dajadada: Nejc Slumpo: Anej Skačica : Iza pa čestitke vsem mamicam ob materinskem dnevu in čestitke mameti Naometi in gospodu Naometotu ( a je prav tako) za obletnico ... za naslednjo pa Svitkotu družbo zrihtat Pikapola ... za morfologijo Gio ... gor čez goro smo doma ... v črnem vrhu ... drgač pa ... vrtec šiba, služba tudi ... ni, da ni ... še malo slikic ... (sem hotla malo pomanjšat, pa mi ne rata ... sori ...) za rojstni dan sem dobil tudi traktor evo, to je pa moja tortica ... leeeeeeeepa ... dooooooooobra ... bodite pridni, še bolj zdravi ... nočko
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 21:34:03
|
|
|
|
draja
|
Pikapola kot ti je Tinaaja napisala so Starchild 12-18 mesecev res veliki, samo npr. Boru od Anje so bili pa glih za glih . No, Živa in Brina imata 6-12 mesecev in imata še lufta . Zdaj pa vedi kaj naročit ne . cv105 ooooooo glej, glej kdo je dal glas od sebe . A tolk te je služba okupirala al kaj? no, sam da laufa! Torta je bila čudovita, Maks je pa itak lepotec . Kati upam, da Žiga ne zboli resneje in te tvoj možek še kdaj takole preseneti s kosilom .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 21:43:16
|
|
|
|
erna14
|
tinaaja-k je ziga zdaj imel vrocino je blo tkole sob.do 40 C,ned do 40C,pon.do 38 in ponoci tud 38 drug dan je blo cool prisel je kaselj in smrkanje do torka pa nc od tega sam vrocina in ja jaz si nastimam budilko na 3 ure,mogoce bo kdo zdele pomislu da sem nora sam mene je ze presenetlo k mu svecka ni zagrabla.....tko da pr men je to za zihr...in potem bolj mirno spim in res pa da kadar tamal mirno spi takrat vem da nima vrocine ali pa jaz zlo obcutim k se zacne dojit k ma full vroco sapo.no sam pomoje ce je b mela zvecer 37 mislm da ji ne bo ponoc narasla iza,soncek mali vse najjjjjboljse kati-ma ne no saj nism hotla da me zlomjo tam,ampak tko mal bl sproscena sem pa res upala da bom po tem draja-ku ku,pa sm te tud jaz enkrat ujela tuki,nocko pa lepo dolgo polvhno lepih sanj nocko ti zelim
< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.3.2008 21:44:53 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 22:15:18
|
|
|
|
sezam
|
Tinajaa - jaz tud merim ponoč, če se zbudi, drgače ne Ko ga začne matrat, se že sam zbudi. IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 Sva bila z na morfologiji in sva videla najinega novega . Ves pregeld je bil zellloooo zivahen, da je komaj naredil pregled. A pol je (no, sem pol vidla, da je tvoj tudi tako posumil )? Pa čestitke, da je vse OK. A že polovica je za tabo ? Kako čas hitro beži tejčica - a to ste danes meli? Pri nas je bil sonce Kati - za kosilo in seveda za Žigija.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 22:36:14
|
|
|
|
Žabika
|
Iza, vse naj! tinaaja: jaz je tudi ne zbujam. Zmerim takrat, ko me ona zbudi. Je bila pa Hana tudi nazadnje tako bolana, da je imela samo vročino in bila tudi pri 39,5 hudo dobro razpoložena. Verjetno kakšna virozica. Do P bi šla pa jaz res, ko bi bila vročina polne 3 dni. Bolančkani, hitro se pozdravite! Naomi: a si ti kej važna, ker maš toliko obletnic danes? No, Hana ima pa zopet popolno zobovje: 2x4 v vrsto. Ponoči se je 2x oglasila Big Sister in smo spali, spali, spali. Ne vem do kdaj bo spala naslednji teden, ko bomo še uro premaknili. No, pa sej, SE NE PRITOŽUJEM!!! Grem spat!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 23:25:36
|
|
|
|
skačica
|
dober večer! Najprej hvala za čestitke v Izinem imenu, ki sedaj že sladko pančka. Jaz pa kar ne morem verjet, da sem že eno leto mamica. Takle čas eno leto nazaj smo se že pol ure crkljali. Ohhhhhhhh, kje so tisti časi? Mi smo se danes imeli lepooooooooo. Dopoldne smo šli na teren, da smo se pofotkali(slike so čudovite), popoldne smo bili pa doma, ker smo imeli obiske. Torta je uspela, ni glih za v kak album, ma je bila okusna. Pripopam kako fotko, če bo računalnik zmogel, ker ravnokar pošilja eno hudoooo veliko sporočilo in ga bremza. Iza stara 5 dni: Iza danes:
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.3.2008 23:29:51
|
|
|
|
skačica
|
Brina- , da se čimprej pozdraviš. Naomi- čestitke za dvojni praznik. Še kaj pozabila? Aha, fotka torte, ki sem jo spekla, ampak se ne smejat, ker ni kaka huda umetnija. Sej bo v soboto lepša Če že ni bogve kako lepa, je bila pa vsaj zeloooooo dobra
< Sporočilo je popravil skačica -- 25.3.2008 23:30:40 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.3.2008 7:52:26
|
|
|
|
A-N-J-A
|
No naš Bor že spi ,je bil tok tečen in full se je k men stiskal,pol je pa kar zaspal .Upam da bo drnjohal vsaj eno uro,ker pol mam zmenek s taščo . Starchild-no kot je že Draja rekla, so našmu 12-18 glih za glih tko da se men ne zdijo tok ogrooooomne . Pika pola-čestitke za morfologijo in upam da dobita kar si želita,itak pa sam da bo zdravo cv 105-Maks je pravi lepotec,pa mal ma kravželjčkov ,torta je pa tud krasna tinaaja-upam da je konec z vročino ,drugač pa tud jaz nimam naštimane ure ponoči,merim ko se zbudim.Baje da se itak otroci sami zbudijo,če imajo visoko vročino. skačica-torta je prav lepa,Iza je pa tak mali drobižek erna- amy-sem ti kar fouš za to zimsko idilo,jaz bi šla tud po takem velikem snegu na sprehod,ne pa po plundri
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.3.2008 8:03:38
|
|
|
|
*sonchek*
|
Jutro! Spali za en Ob pol dveh se je zbudil - ampak ni jokal, ne ne - drl se je, no, v bistvu je kričal! Bemu zobe, pa zamašen nos, pa kašelj, pa vse skup! Nazadnje sva ga vzela k sebi, pa se je tko name prlimal, da sem se z eno roko držala za rob postelje, da ne bi dol padla, z drugo sem ga mogla pa po roki čohat. Zgledam pa kot zombi, pa ful bo enga dela dons pikapola - čestitke za morfologijo! Pa spol ni pomemben, važno da je dete zdravo! cv105 - njami tortica! Maksi je pa cuker! skačica - kaj pa je narobe s torto - zgleda fantastično!!!! Iza, pikica mala tinaaja - upam, da je z brinči bolje in da se ne ubadate več z vročino! Pa jaz je ne bi še vozila k P - razsaja cel kup viroz, pa bolje, da se še malo doma crkljata, kot pa da pobereta še kak virus. ANJA - če bi rada po snegu šetala veš ka moraš - prava zimska idila! Grem še po eno kavo, potem pa garat...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.3.2008 8:22:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
ANJA - če bi rada po snegu šetala veš ka moraš - prava zimska idila! Aja a se ni že skor vse stopil?Tle dol pr nas ni več sledu o snegu .A pri vas pa praviš da je še kar idila?A bi se dal tud kje sankat????
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.3.2008 8:22:58
|
|
|
|
slumpo
|
alo mam eno vprašanje!!!!! ali je normalno da imaš ob ovulaciji oz slaba dva tedna po začetku M (ko je ta že končana) malček rjavkaste sluzi....sedaj je to že tretji mesec ko sem to opazila...ko grem na WC in se obrišem opazim to prej in pol pa nič sledu o tem...skratka to ne traja niti en dan skrajšano...rjavkasta sluz ob ovulaciji
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?