|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
25.3.2008 13:53:41   
tinaaja
Hvala punce za nasvete. Men se je to tud zdelo pravilno, ampak pol kar nisem mogla zaspat, ko sem razmisljala, da kaj ce ji naraste na 40°. user posted image Je pa ravnokar pojedla kar ornk dozo rizote in sem ful hepi user posted image

JA naomi - vse naj naj za obletnice user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.3.2008 14:33:44   
tejčica
Čestitke vsem mamicam za današnji praznik.

user posted image

Naomi, čestitke za obletnico poroke.user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.3.2008 15:01:47   
Anonimen
Zivjo vsem marcevkam,

jaz sem danes ful happy. Sva bila z user posted image na morfologiji in sva videla najinega novega user posted image . Ves pregeld je bil zellloooo zivahen, da je komaj naredil pregled. user posted image Drugace je vse OK in smo trenutno v 20 4/7 tednu.
Pa se soncek je !!! SUPER dan je danes!!

Naomi - user posted image za prvo in user posted image user posted image za drugo obletnico. Vazno je, da se imate fajn!!!

Tinaaja in Brinauser posted image user posted image za rizoto in da ne bo vec vrocine

IZA - tebi pa vse najboljse in prijetno praznovanje

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.3.2008 15:50:55   
sezam
Izi vsenajboljše za 1. svečko
user posted image

In za vse marčevske mamice
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.3.2008 18:00:44   
tejčica
Hejla pupe!

Takle je bil popoldan pogled skozi okno pri nas. user posted image

user posted image user posted image
Je kar fino medlo, na sliki se sploh ne vidi tako, seveda pa je bilo kratkotrajno in se je vse sproti topilo. Ma sneg je pa bil!user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.3.2008 19:15:11   
draja
Tinaaja super, da je Brina prava borka in je lepo jedlauser posted image user posted image . jaz bi šla k zdravnici tretji dan vročine - torej jutri. Glede merjenja ponoči pa itak veš, da mi ne rabimo alarmauser posted image . Aha ja, tile naši čmrlji.

Naomi čestitke za obe obletnici!

Dajadada po moje  ni panike, če gre po cepljenju v varstvo. saj ga bo varuška ravno tako opazovala, če bi imel slučajno kakšno reakcijo. Pa dobro opravite na cepljenju!!!

Pikapola juhuhu za morfologijo!!! Si še meni polepšala danuser posted image .

Amy samo da je Ela uživala s kužkom s torticeuser posted image . Saj je res brezveze za njih posebej naročat, ker vsaj Živa je itak ne je, ampak meni ne da mira, da ne bi smela packati po svoji tortici in si vsaj prstkov obliznit, tako da se bomo pač vsi njej podrediliuser posted image . Ne bo ne prvič ne zadnjič, da bo vse njej podrejenouser posted image user posted image .

Tejčica jeeeeej za sneguser posted image ! Pri nas je zdaj 4 dni takooooo medlo, da bi ga imeli čez meter, če bi se obdržal. No danes seveda ni več sledu o snegu. In prav je tako!

Drugače pa je danes mrazzzzzzzzz. brrrrrrrrr. Sva šle z Živo prejle mal na sprehod in skoraj zmrznili. sva pol samo po rožice za mamo skočili in se šli k njej na toplo gret. Pomlad, kjeeeee siiiiiiii????????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.3.2008 19:27:30   
K_a_t_i
Dobro jutro! A sem prva?!user posted image

Iza, vse najboljše za enkico user posted image user posted image .

Naomi
, čestitke tvojmu, da te že tooooooooooooooooook časa prenaša user posted image . Šala mala... Dober je narajmu! MEjta se še naprej rada pa še kazga malega Svitkota - model je odličen user posted image .

Pr nas je pa danes očka na negi. Žiga je namreč včeraj zvečer imel 37,5 in kar nismo meli srca, da ga damo v vrtec. Bi se mi pa čist lahko naredilo, da bi vročino spregledala - sem mu sam tko, za ziher zmerla (cel dan je bil živahen in nagajiv) in evo ga... Danes bomo ponovili vajo. Je pa revež že mal naveličan teh parih sten. Še dober, da zdaj hodi in vsaj to lahko počne ves ljubi dan user posted image .
Me je pa moj totalno presenetu - me je pričakalo kosilo, ko sem prišla iz službe user posted image . Neka "specialiteta" ala debela palačinka z jabolki.

Tinaaja, men tud še ni padlo na pamet, da bi Žiga budila zato, da bi mu merila vročino user posted image . Je pa res, da je njegova max bila 38,9 in da ni kazal znakov zaspanosti čez dan - zato tudi nismo še zbijali (je pa mel takrat antibiotik).

Zdej pa gre Žigi še po amaamat, kopat in počas ajat. Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.3.2008 20:17:36   
amy26
No danes seveda ni več sledu o snegu. In prav je tako!

pri nas je pa snega še ful, še ponoči ga je napadlo cca 15cm, pa danes sem šla z mojimuser posted image na sprehod proti kmečkemu turizmu, 1,5km od nas v hrib, snega je bilo čedalje več na koncu 0,5m ali več, obdržal se bo pa še lep čas saj je vseskozi gozdna pot.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.3.2008 20:39:50   
tejčica
PikaPola, suuuuper za morfologijo.user posted image Kaj spol user posted image  že vesta a bo presenečenje?

Amy, to mora biti pa prava zhimska idila.user posted image
Kati, user posted image  za tvojga, da vse tako pridno popidena. Pa eno user posted image  za Žigca.

Tinaaja, kako kaj Brina?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
25.3.2008 20:48:18   
tinaaja
Pikapola, ja to so dnevi za zapomnit user posted image Ful lepo, da je vse OK. A za spol sta vprasala user posted image

Draja, se pridruzujem mennju, da manj kot je snega boljs je user posted image Kr neki. Ceprav sem bila danes cist pah, ko zjutraj pogledam ven, ful sonce, pol pa pomislim, da ne bo nic od tega, ker ima B vrocino user posted image   Zdaj zvecer je imela nekaj cez 37, tko da je sla spat brez calpola user posted image Upam, da bo ponoci mirno.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
25.3.2008 20:57:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Pikapola
, ja to so dnevi za zapomnit user posted image Ful lepo, da je vse OK. A za spol sta vprasala user posted image

Nisva vprasala za spol. Prvic zato, ker nama je vseeno, drugic pa zato, ker je bil tokrat G zelo dobre volje (prejnsje dvakrat je bil zelo slabe) in ga nisva hotela spravit v slabo. Ta G pri katerem sva bila ni bil moj, ampak ima pa dober UZ in nas je moja G napotila tja. Je pa tudi res, da verjetno ne bi mogel videt, kaj bomo dobili, ker otrok tako lezi. Je komaj ujel stegnenico, da jo je izmeril. Ko sva se vracala domov, je moj rekel, da je samo fantek lahko tak razbojnik user posted image  user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
25.3.2008 21:00:33   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Pikapola
, ja to so dnevi za zapomnit user posted image Ful lepo, da je vse OK. A za spol sta vprasala user posted image

Ko sva se vracala domov, je moj rekel, da je samo fantek lahko tak razbojnik user posted image  user posted image user posted image .

in punčka, če ji je ime Živauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
25.3.2008 21:06:11   
Anonimen
Cist sem vesela in sem pozabila se ostalo napisat...

L. je danes proti veceru dobila vrocino. user posted image Ker je drugace cisto OK, bi to lahko bila reakcija na cepivo...na to mi je tudi pediater opozoril.. upam, da je res samo to in da cimprej mine... Vrocino mi merimo v usesu z usesnim termometrom in je ni treba zbujat... Res super stvar! Priporocam..

Copatki Starchild
- kje ste jih narocile/kupile? Prek Mojskratek.com? Ali direkt z njihove strani? Na Mojskratek.com imajo samo se nekaj modelov. Verjetno imate vleikost CS (za 2-3 leta)? ali vecje?

grem k Liviji v sobo, malo perilo zlozit v omaro, pa se spremljat bozco..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
25.3.2008 21:17:18   
tinaaja
Starchild tukaj ... http://www.minisvet.si/starchild-puncke-c-251_269.php?osCsid=a54b7771fe9602bc717c57b7b238883f
Imamo velikost 6-12, velikost 12-18m je ogromnaaaaa.

Upam, da bom tudi vasa noc mirna in da zjutraj ne bo vec vrocine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.3.2008 21:20:18   
cv105
čer drage marčevke in marčki

najprej moramo čestitam za enko: 
jjasna: Jure user posted image user posted image  Tinaaja : Brina user posted image user posted image  Naomi: Svit  user posted image user posted image Amy26 : Ela user posted image user posted image  Dajadada: Nejc  user posted image user posted image  Slumpo: Anej user posted image user posted image  Skačica : Iza  user posted image user posted image

pa čestitke vsem mamicam ob materinskem dnevu user posted image

in čestitke mameti Naometi in gospodu Naometotu (user posted image  a je prav tako) za obletnico ... za naslednjo pa Svitkotu družbo zrihtat user posted image

Pikapola ... user posted image  za morfologijo

Gio ... gor čez goro smo doma ... v črnem vrhu ...

drgač pa ... vrtec šiba, služba tudi ... ni, da ni ... user posted image

še malo slikic ... (sem hotla malo pomanjšat, pa mi ne rata ... sori ...)

za rojstni dan sem dobil tudi traktor user posted image user posted image user posted image

user posted image

evo, to je pa moja tortica ... leeeeeeeepa ... dooooooooobra ...

user posted image

bodite pridni, še bolj zdravi ...

nočko

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.3.2008 21:34:03   
draja
Pikapola kot ti je Tinaaja napisala so Starchild 12-18 mesecev res veliki, samo npr. Boru od Anje so bili pa glih za glihuser posted image . No, Živa in Brina imata 6-12 mesecev in imata še luftauser posted image . Zdaj pa vedi kaj naročit neuser posted image .

cv105 ooooooo glej, glej kdo je dal glas od sebeuser posted image . A tolk te je služba okupirala al kaj? no, sam da laufa! Torta je bila čudovita, Maks je pa itak lepotecuser posted image user posted image user posted image .

Kati upam, da Žiga ne zboli resneje in te tvoj možek še kdaj takole preseneti s kosilomuser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.3.2008 21:43:16   
erna14
tinaaja-k je ziga zdaj imel vrocino je blo tkole sob.do 40 C,ned do 40C,pon.do 38 in ponoci tud 38 drug dan je blo cool prisel je kaselj in smrkanje do torka pa nc od tega sam vrocina in ja jaz si nastimam budilko na 3 ure,mogoce bo kdo zdele pomislu  da sem nora sam mene je ze presenetlo k mu svecka ni zagrabla.....tko da pr men je to za zihr...in potem bolj mirno spim in res pa da kadar tamal mirno spi takrat vem da nima vrocine ali pa jaz zlo obcutim k se zacne dojit k ma full vroco sapo.no sam pomoje ce je b mela zvecer 37 mislm da ji ne bo ponoc narasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iza,soncek mali vse najjjjjboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kati-ma ne no saj nism hotla da me zlomjo tam,ampak tko mal bl sproscena sem pa res upala da bom po temuser posted image

draja-ku ku,pa sm te tud jaz enkrat ujela tuki,nocko pa lepo dolgo polvhno lepih sanj nocko ti zelimuser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.3.2008 21:44:53 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.3.2008 22:15:18   
sezam
Tinajaa - jaz tud merim ponoč, če se zbudi, drgače ne user posted image  Ko ga začne matrat, se že sam zbudi.

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
Sva bila z user posted image na morfologiji in sva videla najinega novega user posted image . Ves pregeld je bil zellloooo zivahen, da je komaj naredil pregled. user posted image

A pol je user posted image  user posted image  (no, sem pol vidla, da je tvoj tudi tako posumil user posted image )? Pa čestitke, da je vse OK. A že polovica je za tabo user posted image ? Kako čas hitro beži user posted image

tejčica - a to ste danes meli? Pri nas je bil sonce user posted image

Kati - user posted image user posted image  za kosilo in seveda user posted image  za Žigija.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.3.2008 22:36:14   
Žabika
Iza, vse naj!

tinaaja: jaz je tudi ne zbujam. Zmerim takrat, ko me ona zbudi. Je bila pa Hana tudi nazadnje tako bolana, da je imela samo vročino in bila tudi pri 39,5 hudo dobro razpoložena. Verjetno kakšna virozica. Do P bi šla pa jaz res, ko bi bila vročina polne 3 dni.

Bolančkani, hitro se pozdravite!

Naomi: a si ti kej važna, ker maš toliko obletnic danes?

No, Hana ima pa zopet popolno zobovje: 2x4 v vrsto. Ponoči se je 2x oglasila Big Sister in smo spali, spali, spali. Ne vem do kdaj bo spala naslednji teden, ko bomo še uro premaknili. No, pa sej, SE NE PRITOŽUJEM!!!

Grem spat!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.3.2008 23:25:36   
skačica
dober večer!

Najprej hvala za čestitke v Izinem imenu, ki sedaj že sladko pančka.
Jaz pa kar ne morem verjet, da sem že eno leto mamica. Takle čas eno leto nazaj smo se že pol ure crkljali. Ohhhhhhhh, kje so tisti časi?

Mi smo se danes imeli lepooooooooo. Dopoldne smo šli na teren, da smo se pofotkali(slike so čudovite), popoldne smo bili pa doma, ker smo imeli obiske.
Torta je uspela, ni glih za v kak album, ma je bila okusna.

Pripopam kako fotko, če bo računalnik zmogel, ker ravnokar pošilja eno hudoooo veliko sporočilo in ga bremza.

Iza stara 5 dni:
user posted image

Iza danes:
user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.3.2008 23:29:51   
skačica
Brina-user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš.

Naomi- čestitke za dvojni praznik.

Še kaj pozabila?
Aha, fotka torte, ki sem jo spekla, ampak se ne smejat, ker ni kaka huda umetnija. Sej bo v soboto lepšauser posted image user posted image user posted image
user posted image
Če že ni bogve kako lepa, je bila pa vsaj zeloooooo dobrauser posted image

< Sporočilo je popravil skačica -- 25.3.2008 23:30:40 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
26.3.2008 7:52:26   
A-N-J-A
No naš Bor že spiuser posted image ,je bil tok tečen in full se je k men stiskal,pol  je pa kar zaspaluser posted image .Upam da bo drnjohal vsaj eno uro,ker pol mam zmenek s taščouser posted image .

Starchild-no kot je že Draja rekla, so našmu 12-18 glih za glih tko da se men ne zdijo tok ogrooooomneuser posted image .

Pika pola-čestitke za morfologijo in upam da dobita kar si želita,itak pa sam da bo zdravouser posted image

cv 105-Maks je pravi lepotec,pa mal ma kravželjčkovuser posted image ,torta je pa tud krasna

tinaaja-upam da je konec z vročinouser posted image ,drugač pa tud jaz nimam naštimane ure ponoči,merim ko se zbudim.Baje da se itak otroci sami zbudijo,če imajo visoko vročino.

skačica-torta je prav lepa,Iza je pa tak mali drobižekuser posted image

erna-user posted image

amy-sem ti kar fouš za to zimsko idilo,jaz bi šla tud po takem velikem snegu na sprehod,ne pa po plundriuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
26.3.2008 8:03:38   
*sonchek*
Jutro!

Spali za en user posted image Ob pol dveh se je zbudil - ampak ni jokal, ne ne - drl se je, no, v bistvu je kričal! Bemu zobe, pa zamašen nos, pa kašelj, pa vse skup! Nazadnje sva ga vzela k sebi, pa se je tko name prlimal, da sem se z eno roko držala za rob postelje, da ne bi dol padla, z drugo sem ga mogla pa po roki čohat. Zgledam pa kot zombi, pa ful bo enga dela dons  user posted image user posted image

pikapola - čestitke za morfologijo! Pa spol ni pomemben, važno da je dete zdravo!

cv105 - njami tortica! Maksi je pa cuker! user posted image

skačica - kaj pa je narobe s torto - zgleda fantastično!!!! Iza, pikica mala user posted image

tinaaja - upam, da je z brinči bolje in da se ne ubadate več z vročino! Pa jaz je ne bi še vozila k P - razsaja cel kup viroz, pa bolje, da se še malo doma crkljata, kot pa da pobereta še kak virus.

ANJA - če bi rada po snegu šetala veš ka moraš - prava zimska idila! user posted image

Grem še po eno kavo, potem pa garat...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
26.3.2008 8:22:44   
A-N-J-A
ANJA - če bi rada po snegu šetala veš ka moraš - prava zimska idila!

Aja a se ni že skor vse stopil?Tle dol pr nas ni več sledu o sneguuser posted image .A pri vas pa praviš da je še kar idila?A bi se dal tud kje sankat????

Neposredna povezava do sporočila: 1024
26.3.2008 8:22:58   
slumpo
alo

mam eno vprašanje!!!!!

ali je normalno da imaš ob ovulaciji oz slaba dva tedna po začetku M (ko je ta že končana) malček rjavkaste sluzi....sedaj je to že tretji mesec ko sem to opazila...ko grem na WC in se obrišem opazim to prej in pol pa nič sledu o tem...skratka to ne traja niti en dan

skrajšano...rjavkasta sluz ob ovulaciji

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?