karamela6
|
Dobro jutro drage julije! Včeraj po pregledu sem imela polno dela, pa celo popoldne sva pol letala okrog in študirala, kakšno dnevno bi imela. No, končno sva se odločila - danes jo greva naročit. Torej, včerajšnji pregled: načeloma vse ok, pritisk ok, voda ok. Ker sem omenila, da imam malo več izcedka kot normalno, me je še vaginalno pregledala in ugotovila blažje glivično vnetje. Dobila sem škatlo vagisana - in zdej mi vse skup še bolj ven teče! Pa spet sem dobila 3 flaše Legoferja - jao, kako je to nagravžna brozga! Potem pa vaganje! Jaz ne vem, ali vse tako vagajo, ali samo pri moji G. Namreč, vedno sem obuta in oblečena, torej zdaj pozimi v škornjih ali težjih zimskih čevljih in bundi, ki ima še pas s težko "šnolo". In zadnjič mi je za vse to odbila 1,5kg, včeraj pa samo 0,5. In normalno pokazalo je, da sem se v zadnjem mesecu zredila za 3kg, namesto za pravilne 2. Pa tudi, če bi se, če mene vprašate: 3kg v 1 mesecu ni ne vem kak bau bau, sploh glede na to, da se nisem do zdaj toliko zredila. V glavnem, ko G vidi rezultate: "A 3kg ste se zredili?!?!?!?! A so to prazniki krivi?!?!? Jst pa vsa šokirana in začudena, ker mi vsi govorijo, da se glede kil dobro držim, da mi sploh ni še videt te 4kg plusa. Jaoooooo! In pol ko sem pršla domov sem od jeze zmazala pol tamale riževe čokolade! Drugače je moja G full ok, samo ne vem, kaj je tako nastrojena proti kilam!?!?! Ok, sem se izpovedala! Danes je torej v planu praznenje denarnice (dnevna soba) in pa malo moram pospravit stanovanje (A se vsem tolk prahu nabira, tud po tleh? Jst mam po dveh dneh sesanja in pomivanja po tleh kar skupke prahu, tiste mucke! Jao. Ok, res, da imam psa, pa vseeno. To je mučenje! Ajaaaa, potem pa vam moram povedat, da sem doma dobila zibko!!! Danes jo bova sestavila, če bo čas, pa da vidim, če jo je treba kaj zrihtat. Stara je namreč dobrih 29 let - bila je od mojega brata in mene, pa še kakšno dete je spalo notri. Fajn jo bom sčistila, če bo treba kaj pobarvala na novo, pa nov jogi ali peno kupila. To je pa to. Itak je bla tako zavita, da sem jo komaj odpakirala. Vsak kos posebej v papir in polivinil - moj ati je res picajzl! V glavnem, komaj čakam. Bom pripopala slikico jutri v album. Ni tako ekstra kot zdaj nove, je pa moja in zame neprecenljive vrednosti. Zdaj grem pa psa vn pelat, pol pa kot rečeno malo pospravit, naredit par stvari za faks in potem kuhanje. Standard. Aja, pa z zamuda tudi jaz vsem čestitam za materinski dan. Prav tako Nasari88 želim za rojstni dan vse najlepše, predvsem pa zdravja tebi in tvoji pikici, da bo vse tako kot mora biti! Sej vem, da sem še tisoč reči pozabila, zato se pa še kaj kasneje olglasim. Zaenkrat imate dovolj!
|