|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
26.3.2008 7:23:33   
byanca
SKOZI MISLIM NA VAS IN NAVIJAM....DEJMO ROZIKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.3.2008 7:27:54   
spps
sončekuser posted image pr nas je nekaj vmes,bolj na oblačnost vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ta teden bo še zame kot kaže doooolg,sem že mislila,da se bo grdoba danes zjutraj prikazala,pa je še niuser posted image danes je moj 32.dan,me je pa včeraj v službi vsake tolke štihnalo v trebuhu,jajčniiki pa me nič ne bolijo(to me je sam 21. in 22.)ka me jezi to,ko ne vem pri čem sem,testa pa sploh nimam volje delat,ker je pol vedno isti rezultatuser posted image
bomo še počakali par dni,pa da vidimo kaj misli gospa rdečauser posted image da bi jo lahk,bi jo dobr v rit zbrcala,ko se tak heca z mano-in z vsemi ostalimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.3.2008 7:58:05   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sončekuser posted image pr nas je nekaj vmes,bolj na oblačnost vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ta teden bo še zame kot kaže doooolg,sem že mislila,da se bo grdoba danes zjutraj prikazala,pa je še niuser posted image danes je moj 32.dan,me je pa včeraj v službi vsake tolke štihnalo v trebuhu,jajčniiki pa me nič ne bolijo(to me je sam 21. in 22.)ka me jezi to,ko ne vem pri čem sem,testa pa sploh nimam volje delat,ker je pol vedno isti rezultatuser posted image
bomo še počakali par dni,pa da vidimo kaj misli gospa rdečauser posted image da bi jo lahk,bi jo dobr v rit zbrcala,ko se tak heca z mano-in z vsemi ostalimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

veš mislim da se te je ta mesec ustrašlauser posted image ,saj si ji napovedala da testa ne boš delala prej in jo je strash postalo in se je raj vdala in ti bo pustila za darilo veliki++++++++++++++++++
želim ti da bi bilo tako in držim pesti v prihodnjem tednu za vsako posebaj.veliko sreče moje soborke

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.3.2008 9:07:53   
Anonimen

Zdej bom izvedla en urok in nagnala vse M stran!!!!! In vse bomo postale nosečke!

Škoda, da ne gre to tako!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil urskaj -- 26.3.2008 9:08:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.3.2008 9:09:04   
Anonimen
Lunica, si za pijačko? Ne delaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.3.2008 9:19:05   
tinči25
najprej čestitam vsemuser posted image , in jim želim čim lepših user posted image . jaz pa grem v nove boje, danes je prišla user posted image , tako da se selim v aprilke ampak nič hudega, prej ali slej bo prišel še en user posted image

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.3.2008 9:20:46   
tinči25
najprej čestitam mvsem novim user posted image  in jim želim čim lepših user posted image , k meni je pa je prišla danes zjutraj user posted image , ampak nič hudega selimo se v april enkrat bomo tudi mi srečke user posted image

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.3.2008 9:21:21   
lunica 85
delam delam,popoldan sem danes.zato malo spremljam tukaj gor če je kaj novega,potem pa kosilo kuhat in delat.juter sem pa prosta in lakho grema,samo okoli 11 ure če ti ni prepozno saj imamo prej še službeni sestanek in se lahko zavleče.a je še katera z okolice žalca?spet moji hormončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zdaj jepa dost,malo da se boste smejale ko se boste vpisale.lep popoldan vam želim in da ko zvečir pogledam ima da zvem da je katera srečka user posted image .
vsem ki pa danes delate testke pa še to za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.3.2008 9:22:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinči25

najprej čestitam mvsem novim user posted image  in jim želim čim lepših user posted image , k meni je pa je prišla danes zjutraj user posted image , ampak nič hudega selimo se v april enkrat bomo tudi mi srečke user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.3.2008 9:23:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Zdej bom izvedla en urok in nagnala vse M stran!!!!! In vse bomo postale nosečke!

Škoda, da ne gre to tako!!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image vse rabi svoj čas.user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.3.2008 9:25:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: spps

veš mislim da se te je ta mesec ustrašlauser posted image ,saj si ji napovedala da testa ne boš delala prej in jo je strash postalo in se je raj vdala in ti bo pustila za darilo veliki++++++++++++++++++
želim ti da bi bilo tako in držim pesti v prihodnjem tednu za vsako posebaj.veliko sreče moje soborke

japajadeuser posted image user posted image user posted image user posted image norce si dela iz meneuser posted image user posted image user posted image ji  bom že pokazala,da bo vidla,da jaz znam tud bit praviuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.3.2008 9:30:36   
witto
jutro punce, a je kej novega? A držite pridno noge v luft? Jast ja.....user posted image  moja nedelja se  bliža, sicer sem imela včeraj  tak občutek, da se bo user posted image  prikazala(??) ampak to bi bilo zelo prezgodaj, tako me je špikalo in šraufalo tam spodaj. naj bi (NE) prišla šele 4.4.-6.4. tako, da nevem, kaj je to bilo?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.3.2008 9:32:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: witto

jutro punce, a je kej novega? A držite pridno noge v luft? Jast ja.....user posted image  moja nedelja se  bliža, sicer sem imela včeraj  tak občutek, da se bo user posted image  prikazala(??) ampak to bi bilo zelo prezgodaj, tako me je špikalo in šraufalo tam spodaj. naj bi (NE) prišla šele 4.4.-6.4. tako, da nevem, kaj je to bilo?
nič novega wittouser posted image javljajo se sam punce,ki so dobleuser posted image ,pa mi ki še čakamo,kaj bouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.3.2008 9:40:26   
witto
ajaj......user posted image  nič rozik?  dobro, sej imamo še par dni v dobrem,še vse se lahko obrneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.3.2008 9:43:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: witto

ajaj......user posted image  nič rozik?  dobro, sej imamo še par dni v dobrem,še vse se lahko obrneuser posted image user posted image user posted image
jaz pravim,da bi že bil skrajni časuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.3.2008 9:48:57   
witto
dečve,noge v luft fajn držat, in si pojte: Jast sem pa rožica, rožica,rožica,rožica jast sem pa rožica  polna semen..............user posted image user posted image user posted image  boste videle, da bo pomagalo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.3.2008 10:04:47   
miklarom
dobro jutro drage moje! kako ste kaj danes? a bo kakšna nova nosečka.
jes upam , da nam bo ratalo v aprilu če nam jo je sedaj zakuhalauser posted image
pa vsi res držimo noge u luft, da ostane not, in ne pobegne venuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.3.2008 10:06:54   
lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dobro jutro drage moje! kako ste kaj danes? a bo kakšna nova nosečka.
jes upam , da nam bo ratalo v aprilu če nam jo je sedaj zakuhalauser posted image
pa vsi res držimo noge u luft, da ostane not, in ne pobegne venuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upajmo da res.pol se bomo pa skup vozle z vozičkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.3.2008 10:25:45   
miklarom
seveda se bomo skup vozle z vozički, šle na pijačo in klepet.
več ko nas bom boljš bo pa še prijateljstva bomo sklenili.
res nam bo lepouser posted image user posted image user posted image

zdej pa hiter delatuser posted image da se nam čimprej poleša življenjeuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.3.2008 10:41:24   
spps
kaj je zadnje čase tako zatišje tule gor???marčevke javite seuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.3.2008 10:43:20   
miklarom
ja sam res je neko zatišje. ne vem kje ste vse
a skos kr noge u luft držite.user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.3.2008 10:45:38   
spps

ja sam res je neko zatišje. ne vem kje ste vse
a skos kr noge u luft držite.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image če so noge v luftu pol je pa res težko,do računalnika prituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.3.2008 10:46:39   
miklarom
ja ka je lunica, ka te je spet dol vrglo.

al si šla user posted image delat

Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.3.2008 11:13:18   
lunica 85

ja ka je lunica, ka te je spet dol vrglo.

al si šla user posted image delat

ne kosilo delat,ja pa dol me je tudi vrglo.mislim da mek malu ne bo več tle gor k mi kar crkuje ta moj računlnik

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.3.2008 11:24:58   
Sulfinija
Ojla!

Moj dan za user posted image  je danes,pa nič znakov ničle utrujena sem za dol pasti.Če je do petka ni delam pa test.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?