Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 17:07:21
|
|
|
|
lunica 85
|
Mišika:pati si noseča,jst čutim da si. Urša30:ne biti depresivna,saj moramo biri močne in verjeti da nam bo nekrat usojeno da zagledamo malo pikico in da bomo srečke .VELIKO SREČE IN GLAVO POKONCI! little angel:no ne govori prehitro ko pol spet kaj začne špikat PikicaT:jutrri veliko sreče pri testeku in veliki+++++++++++++++++++++++++ imam občutek da bo zadnji teden vv lepi roza barvi.Upam da res in da bo drugi mesec med časom od 11.4-22.4 kaj več rozik kot ta mesec ki jih nč ni.!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 17:08:49
|
|
|
|
lunica 85
|
vsem ki ste že mamice.lep materinski dan in da bi prejele čim več ljubezni od svojih otrok in dragega.
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 17:33:07
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 vsem ki ste že mamice - lep materinski dan in da bi prejele čim več ljubezni od svojih otrok in dragega.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 17:42:45
|
|
|
|
Orhideje
|
Marec že gre k koncu. Teh naših rozik pa nikjer. Le kje so te rozike? Močno navijam za vse nas Dajmo punce, naj se vsaj zadnji teden malo obarva v roza, drugače bo to najbolj porazen rezultat. Za vse, ki pa se je pokazala pa Jaz sm čisto zmedena. Na trenutke sem prepričana, da sem . Moj mi je lani v hecu, ko sva govorila kdaj bova kaj imela, hladno rekel decembra drugo leto. No, če mu to uspe - , najbolje, da svoje možgančke kar spravim na pašo. Danes je 38 dan. O znakih raje ne bi - ker sem že januarja bila 100% prepričana, da sem - ma mela sem vse znake. Ravno tako jih imam, ker neki zdaj. No, bomo videli, kaj bo iz tega. Mišika! Kdaj bova delali test?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 17:46:13
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 vsem ki ste že mamice - lep materinski dan in da bi prejele čim več ljubezni od svojih otrok in dragega. Mal sem prej blča prehitra. Se pridružujem lunici 85. Izkoristite ta dan najbolje, kot se le da. Pa sporočite, kakšno lepo novičko.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 18:59:07
|
|
|
|
julika
|
punce kak je pa ta marec žalosten.... saj ne morem verjet. vsem en velik pa res prav vsem,mamicam .tistim,ki ste dobile še enga pa za prihodnjič .tistim, ki ste pa (pridne ste ble).nam, ki pa še čakamo pa dost za srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 19:04:02
|
|
|
|
miklarom
|
,,miška'' držim pesti zate, da bo test pozitiven in javi nam ko zveš.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 19:07:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Eh punce malo je v temle marcu .Moja naj bi prišla jutri.Samo dvomim,sem po laparoskopiji baje rada ful zamuja,vendar jaz vseeno čutim,da nama je ratalo.Sporočim,ve pa pridno držite pesti. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 19:12:03
|
|
|
|
miklarom
|
tako je prav, rezervirat si počitnice , se it mal razvedrit, na vse pozabit, pol pa horuk vnove boje in uspelo bo. gremo skupaj v nove boje ta
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 19:14:59
|
|
|
|
miklarom
|
ja sulfinija pa čestitke ob vajini 5. obletnici poroke. in 30. letnico za tako velik dogodek bo pa sigurno in potem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 19:21:21
|
|
|
|
miklarom
|
punce lepo se mejte, grem počas pod tuš pol pa ... saj veste noge držat u luft. se čujemo spet jutri, ko bo že spet kakšna novička o kakšni novi pa lepe sanje vsem in hiter delat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 19:32:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ja sulfinija pa čestitke ob vajini 5. obletnici poroke. in 30. letnico za tako velik dogodek bo pa sigurno in potem Hvala.Joj kje je še tole,5.obletnica bo komaj avgusta,moževa 30.letnica čez tri dobre tedne,moja pa komaj junija.Ja do takrat pa ziher rata,me je sedaj neka čudna slabost obdala. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 20:35:43
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Dober vecer punce! Spet imam malo casa da vas pridem pogledat in videt kako kaj napreduje ta nas seznam. Vidim da niste ravno najbolj pridne...Kaj bo mogla siba peti, al kako? Punce dajte no, hitro obarvajte seznam v roza! Zelim da tiste ki se niste zagledale + da ga cimprej boste, za tiste ki pa boste testek delale od jutri pa tja do konca marca pa drzim pesti da ga ugledate. Pa veliko srece!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 20:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem na vrsti jutri, kaj vem, po mojem pride M, temperatura žal pada, znakov ni, edino kar lahko rečem, da je maternični vrat še zelo trd za prihajajočo M, bomo videli... držte pesti, sicer pa za naju to že eno leto poizkušanja. Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 21:11:08
|
|
|
|
RENY19
|
ojla punce vsem mamicam srecen dan materinstva. moja situacija je sledeca... tecke bi morala dobit 21.3. pa je se ni ni duha ne sluha o njej. temperatura pred tednom dni je bila 36.6 in danes sem si tudi merila in je bila ista.neke kolobarje imam baje pod ocmi kot podocnjake prvic slisim da je to tudi lahko znak ... testa se nisem sla delat bom pocakala konec tedna za vsak slucaj. je imela katera tut kake kolobarje ...tnx za odgovor.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 21:35:46
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Eh punce malo je v temle marcu .Moja naj bi prišla jutri.Samo dvomim,sem po laparoskopiji baje rada ful zamuja,vendar jaz vseeno čutim,da nama je ratalo.Sporočim,ve pa pridno držite pesti. LP hai.naj ti povem da sem bila jaz na laporo januarja in da sem jo dobila na 26 dan,še prek kot bi jo morala -mi ni zamujala,in tudi srečka nosečka še nisem-a vem da bom kmalu.zato tudi tebi želim veliko sreče in da čim prej zagledaš +
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 21:46:34
|
|
|
|
miklarom
|
ojla,lunica. si se le pojavila malo. tako, ja bodi optimistična in upaj na najboljše pa bo kmalu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 21:53:05
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ojla,lunica. si se le pojavila malo. tako, ja bodi optimistična in upaj na najboljše pa bo kmalu ja sem se malo javila.neki me računalnik ,sem jezna ko sto .tak da koker ga vsposobim se malo javim gor.gremo še ostale marčevke kje ste,delat teste juter in da nam javite kako in kaj. navijam za vas.se vidimo v aprilu s tistimi ki ste jo že dobile to našo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 23:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunica, kje si naša pupa? Držiš noge u luft???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 23:27:13
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj Lunica, kje si naša pupa? Držiš noge u luft??? ja tukaj sem.kako lepo da se nam mal javiš in nas spodbujaš.še malo pa bo 25 april tukaj.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmalu bom mal mi hormoni nagajajo in sem vesela
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 25.3.2008 23:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 26.3.2008 7:06:42
|
|
|
|
spps
|
morgen punce zdaj bi pa že res bil čas,da je zope kakšna lepa novička ajde
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 26.3.2008 7:10:39
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro punce, vas še vedno spremljam če je kje kaka nosečka, čeprav sem preseljena v april. Torej, a bo kaj?
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 26.3.2008 7:13:02
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen punce zdaj bi pa že res bil čas,da je zope kakšna lepa novička ajde ja danes jihn keaj dela teste,kje ste javite se srečke ,da nam še bolj polepšate ta dan kot je-sonček je
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 26.3.2008 7:23:11
|
|
|
|
kepica
|
Dobro jutro punce tale mesec je pa res žalosten. Cel kup modre barve, ampak žal ne na testih, ampak na seznamu Jaz še vedno nimam prave M, že 4. dan se mi vleče nek izcedek, ki ni M, testa sploh ne bom več delala, ampak bom počakala, da se tole vlije. Včeraj sem govorila z G, ki pravi naj se naročim na UZ, da vidimo, kaj je. Sem se naročila in sedaj čakam na torek. Mislim, da me lahko že kr obarvate modro, ker ta mesec, kot kaže, ne bo nič. Ampak, moramo pa vseeno preveriti teren za vnaprej Bomo pa decemberke.... To sem si zmeraj želela...Mogoče pa se mi uresniči. Pred parimi meseci mi je vedeževalka rekla, da bom marca ali aprila zanosila. No, marca nisem...za april pa je upanje Držim pesti, da bo naslednji mesec več Lep dan vam želim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?