|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
25.3.2008 17:07:21   
lunica 85
Mišika:pati si noseča,jst čutim da si.

Urša30:ne biti depresivna,saj moramo biri močne in verjeti da nam bo nekrat usojeno da zagledamo malo pikico in da bomo srečke  user posted image .VELIKO SREČE IN GLAVO POKONCI!

little angel:no ne govori prehitro ko pol spet kaj začne špikatuser posted image user posted image

PikicaT:jutrri veliko sreče pri testeku in veliki+++++++++++++++++++++++++

imam občutek da bo zadnji teden vv lepi roza barvi.Upam da res in da bo drugi mesec med časom od 11.4-22.4 kaj več rozik kot ta mesec ki jih nč ni.!!!!!!!!!!!!!

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
25.3.2008 17:08:49   
lunica 85
vsem ki ste že mamice.lep materinski dan in da bi prejele čim več ljubezni od svojih otrok in dragega.user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
25.3.2008 17:33:07   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

vsem ki ste že mamice - lep materinski dan in da bi prejele čim več ljubezni od svojih otrok in dragega.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2403
25.3.2008 17:42:45   
Orhideje
Marec že gre k koncu.  Teh naših rozik pa nikjer. Le kje so te rozike? Močno navijam za vse nas  user posted image user posted image user posted image
Dajmo punce, naj se vsaj zadnji teden malo obarva v roza, drugače bo to najbolj porazen rezultat.

Za vse, ki pa se je pokazala   pa user posted image user posted image
Jaz sm čisto zmedena. Na trenutke sem prepričana, da sem user posted image . Moj mi je lani v hecu, ko sva govorila kdaj bova kaj imela, hladno rekel decembra drugo leto. No, če mu to uspe -user posted image , najbolje, da svoje možgančke kar spravim na pašo. Danes je 38 dan. O znakih raje ne bi - ker sem že januarja bila 100% prepričana, da sem user posted image - ma mela sem vse znake. Ravno tako jih imam, ker neki zdaj. No, bomo videli, kaj bo iz tega.
Mišika! Kdaj bova delali test?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
25.3.2008 17:46:13   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

vsem ki ste že mamice - lep materinski dan in da bi prejele čim več ljubezni od svojih otrok in dragega.user posted image user posted image

Mal sem prej blča prehitra. Se pridružujem lunici 85. Izkoristite ta dan najbolje, kot se le da. Pa sporočite, kakšno lepo novičko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
25.3.2008 18:59:07   
julika
punce kak je pa ta marec žalosten....user posted image user posted image user posted image  saj ne morem verjet.
vsem en velik user posted image pa res prav vsem,mamicamuser posted image .tistim,ki ste dobileuser posted image še engauser posted image pa za prihodnjičuser posted image .tistim, ki ste user posted image pauser posted image  (pridne ste ble).nam, ki pa še čakamo pa dostuser posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
25.3.2008 19:04:02   
miklarom
,,miška'' držim pesti zate, da bo test pozitiven in javi nam ko zveš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
25.3.2008 19:07:03   
Sulfinija
Eh punce malo je v temle marcu user posted image .Moja naj bi prišla jutri.Samo dvomim,sem po laparoskopiji baje rada ful zamuja,vendar jaz vseeno čutim,da nama je ratalo.Sporočim,ve pa pridno držite pesti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
25.3.2008 19:12:03   
miklarom
user posted image tako je prav, rezervirat si počitnice , se it mal razvedrit, na vse pozabit, pol pa horuk vnove boje
in uspelo bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

gremo skupaj v nove boje tauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
25.3.2008 19:14:59   
miklarom
user posted image user posted image ja sulfinija pa čestitke ob vajini 5. obletnici poroke. in 30. letnico

za tako velik dogodek bo pa sigurnouser posted image user posted image in potemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
25.3.2008 19:21:21   
miklarom
punce lepo se mejte, grem počas pod tuš pol pa ... saj veste noge držat u luft.

user posted image user posted image user posted image user posted image se čujemo spet jutri, ko bo že spet kakšna novička

o kakšni noviuser posted image
pa lepe sanje vsem in hiter delatuser posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
25.3.2008 19:32:37   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image ja sulfinija pa čestitke ob vajini 5. obletnici poroke. in 30. letnico

za tako velik dogodek bo pa sigurnouser posted image user posted image in potemuser posted image user posted image

Hvala.Joj kje je še tole,5.obletnica bo komaj avgusta,moževa 30.letnica čez tri dobre tedne,moja pa komaj junija.Ja do takrat pa ziher rata,me je sedaj neka čudna slabost obdala.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
25.3.2008 20:35:43   
srecna_zvezda
Dober vecer punce!

Spet imam malo casa da vas pridem pogledat in videt kako kaj napreduje ta nas seznam.

Vidim da niste ravno najbolj pridne...Kaj bo mogla siba peti, al kako?user posted image

Punce dajte no, hitro obarvajte seznam v roza! Zelim da tiste ki se niste zagledale + da ga cimprej boste, za tiste ki pa boste testek delale od jutri pa tja do konca marca pa drzim pesti da ga ugledate. Pa veliko srece!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
25.3.2008 20:45:45   
Anonimen
No jaz sem na vrsti jutri, kaj vem, po mojem pride M, temperatura žal pada, znakov ni, edino kar lahko rečem, da je maternični vrat še zelo trd za prihajajočo M, bomo videli... držte pesti, sicer pa za naju to že eno leto poizkušanja.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
25.3.2008 21:11:08   
RENY19
ojla punce vsem mamicam  srecen dan materinstva. moja situacija je sledeca... tecke bi morala dobit 21.3. pa je se ni ni duha ne sluha o njej. temperatura pred tednom dni je bila 36.6  in danes sem si tudi merila  in je bila ista.neke kolobarje imam  baje pod  ocmi kot podocnjake prvic slisim da  je to tudi   lahko znak ... testa se nisem sla delat  bom pocakala konec tedna za vsak slucaj. je imela katera tut kake kolobarje ...tnx za odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
25.3.2008 21:35:46   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Eh punce malo je v temle marcu user posted image .Moja naj bi prišla jutri.Samo dvomim,sem po laparoskopiji baje rada ful zamuja,vendar jaz vseeno čutim,da nama je ratalo.Sporočim,ve pa pridno držite pesti.

LPuser posted image
hai.naj ti povem da sem bila jaz na laporo januarja in da sem jo dobila na 26 dan,še prek kot bi jo morala -mi ni zamujala,in tudi srečka nosečka še nisem-a vem da bom kmalu.zato tudi tebi želim veliko sreče in da čim prej zagledaš +

Neposredna povezava do sporočila: 2416
25.3.2008 21:46:34   
miklarom
ojla,lunica. user posted image si se le pojavila malo.
tako, ja bodi optimistična in upaj na najboljše pa bo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
25.3.2008 21:53:05   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla,lunica. user posted image si se le pojavila malo.
tako, ja bodi optimistična in upaj na najboljše pa bo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sem se malo javila.neki me računalnik user posted image ,sem jezna ko sto user posted image .tak da koker ga vsposobim se malo javim gor.gremo še ostale marčevke kje ste,delat teste juter in da nam javite kako in kaj.

navijam za vas.se vidimo v aprilu s tistimi ki ste jo že dobile to našouser posted image
user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
25.3.2008 23:19:48   
Anonimen
Lunica, kje si naša pupa? Držiš noge u luft???

Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.3.2008 23:27:13   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Lunica, kje si naša pupa? Držiš noge u luft???
ja tukaj sem.kako lepo da se nam mal javiš in nas spodbujaš.še malo pa bo 25 april tukaj.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kmalu bom user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal mi hormoni nagajajo in sem vesela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.3.2008 23:40:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.3.2008 7:06:42   
spps
morgen punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj bi pa že res bil čas,da je zope kakšna lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajdeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.3.2008 7:10:39   
Tanik
Dobro jutro punce,

vas še vedno spremljam če je kje kaka nosečka, čeprav sem preseljena v april.
Torej, a  bo kaj? user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.3.2008 7:13:02   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

morgen punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj bi pa že res bil čas,da je zope kakšna lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajdeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja danes jihn keaj dela teste,kje ste javite se srečke user posted image ,da nam še bolj polepšate ta dan kot je-sonček jeuser posted image
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.3.2008 7:23:11   
kepica
Dobro jutro punce
tale mesec je pa res žalosten. Cel kup modre barve, ampak žal ne na testih, ampak na seznamuuser posted image
Jaz še vedno nimam prave M, že 4. dan se mi vleče nek izcedek, ki ni M, testa sploh ne bom več delala, ampak bom počakala, da se tole vlije. Včeraj sem govorila z G, ki pravi naj se naročim na UZ, da vidimo, kaj je. Sem se naročila in sedaj čakam na torek. Mislim, da me lahko že kr obarvate modro, ker ta mesec, kot kaže, ne bo nič. Ampak, moramo pa vseeno preveriti teren za vnaprejuser posted image  Bomo pa decemberke.... To sem si zmeraj želela...Mogoče pa se mi uresniči.
Pred parimi meseci mi je vedeževalka rekla, da bom marca ali aprila zanosila. No, marca nisem...za april pa je upanjeuser posted image
Držim pesti, da bo naslednji mesec več user posted image
Lep dan vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?