ella79
|
buči ti pa si znajdi se, pa predlagej kavala sej sem ga jaz tudi z težavo, k sem ga že jaz prejšnič decembra k smo se tam dobile mlavla, naša ma tudi rdečo ritko, sam rdečo, brez pikic. Pa mi je dr. rekla, da naj ji vedno rito popolnoma posušim s fenom, potem namažem. Vmes jo včasih z bepanthenom al pa z praško pasto, pa nam tudi še ni nič pomagalo. Aja, pa v pampersko dajem sedaj še kos tetra planice, tako da pride res pombaž direkt na kožo. Sam se mi zdi da ni še nič bolje itata men je G rekla, da tabletk ne smem če dojim tako da sva se kar za Mireno zmenili (to sem že pred pregledom itak mela v mislih), mi je pa rekla da ni treba karat prve . Tako da 9 tednov po porodu bova to uredili, pa bomo videli meti jaz sem ji kožo parkrat z kamilcami sprala, pa potem z bepanthenom al pa kar z mandljevim oljčkom namazala, pa ma sedaj že čisto mehko sicer se še pozna, da so bili mazoljčki, sam na dotih je pa res že super. Tist med prsti mene tudi tok nervira, da jo skoz rofkam Men se zdi da jo skoz neki pucam, pa ma skoz kje kej za očistit če je mel janezek OK kolke, potem ni panike, da maš malo kasneje uuu bamby, to je blo pa hitr z jaz če bi jo sedaj dobila, bi pomoje kar v P zavila, k bi mislila da je kej narobe računa, da pred poletje ne pride na obisk da bi mireno v narkozi izvajali? to majo v par minutah vstavljeno, k je ravno zadnjič eni pred mano, tako da sem skor sigurna da ni narkoze. Jaz bom sam prišla, vstavi in grem domov joto kuhat dolenjka, jaz sem tok navajena vse sama zrihtat, k ga itak ni nič doma oz. bolj malo. Te čist zastopim, da če ga kej prosiš, mu je to skoraj španska vas moj jo zna sam v rokah držat in se z njo pogovarjat (to res obvlada). Če grem na teren, mu morm 3x povedat, kako mleko pogret al pa nardit, pa še zapiše si vse najhuje mi je pa, k mal zajokca (sej veste da je drugače čist pridna ), me pa sprašuje ja zakaj pa zdej joka. Ja kako naj pa jaz vem, vpraša jo nej ooo jencili, si ti zdej uredu? čestitke Taju za prvi mesec jaz sem šla prej z v Qulandijo. To je sam okrog gledala, same oči so jo bile, pa je bla ura za spanje, ona pa nič Tako da je bla k sva domov prišli že čist zaspana in pomoje vsa zmedena, k je mela polno glavo vsega v glavnem zdej ni panike z njo niti po fasngo mi je pa tko smešn, k vsi tok gledajo v lupinco in vzdihujejo zdej grem pa še jaz pod tuš, pa počasi v mižule, k mam zjutri ob 8:30 že en obisk napovedan, pa bo treba mal prej vstat nočko