Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 10:27:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj Gremo punce, dejte se potrudit, da bo seznam roza!!!!!!!!!!!!! večina marčevk lahk še sam čakamo,če smo kaj pridelali ajde punce,zdaj je pa že čas,da se barva na seznamu menja
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 10:45:30
|
|
|
|
lunica 85
|
lep pozdrav vsem.vse ki ste dobile mi je prav žal ,no grem pa jst sedaj v akcijo saj sem včeraj imela zadnji dan . kako lepo navija za nas tale naša urškaj ,je polna optimizma in tako je tudi prav.kaj moremo če se prikaže:ja nč glavo pokonci ni takoj v nove boje po obisku .. no grem sedaj kuhat kosilo in likat perilo.pa se še kaj javim aja pa noge bom držala u luft
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 10:51:11
|
|
|
|
Orhideje
|
Ja, dajmo punce. Tile prazniki nam niso nič ROZIK predelali. . Upajmo, da bo po praznikih mal bolje. Vsem, ki vas je prehitela en velik . Vsem, ki še čakamo in upamo, da ta mesec bo pravi pa in za srečo. Te dni sem že parkrat mislila, da sem nosečka. Upanje sem zdej že kr mal zgubila. Glede na to, da me je v petek in soboto tak bolel križ in noge in sem cel dan skoraj preležala v postelji in sam čakala, da se ulije. No, zaenkrat se še ni. Včeraj in danes pa se spet počutim fajn in polna energije. Ma, ne vem, po moje se bo zdaj ulila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 11:08:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 lep pozdrav vsem.vse ki ste dobile mi je prav žal ,no grem pa jst sedaj v akcijo saj sem včeraj imela zadnji dan . kako lepo navija za nas tale naša urškaj ,je polna optimizma in tako je tudi prav.kaj moremo če se prikaže:ja nč glavo pokonci ni takoj v nove boje po obisku .. no grem sedaj kuhat kosilo in likat perilo.pa se še kaj javim aja pa noge bom držala u luft lunica,da boš pridno in uživala kolk se da
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 11:08:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Ja, dajmo punce. Tile prazniki nam niso nič ROZIK predelali. . Upajmo, da bo po praznikih mal bolje. Vsem, ki vas je prehitela en velik . Vsem, ki še čakamo in upamo, da ta mesec bo pravi pa in za srečo. Te dni sem že parkrat mislila, da sem nosečka. Upanje sem zdej že kr mal zgubila. Glede na to, da me je v petek in soboto tak bolel križ in noge in sem cel dan skoraj preležala v postelji in sam čakala, da se ulije. No, zaenkrat se še ni. Včeraj in danes pa se spet počutim fajn in polna energije. Ma, ne vem, po moje se bo zdaj ulila. orhideje SREČNO in držim pesti,da ne pride
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 11:17:07
|
|
|
|
kepica
|
hojla punce, tudi pri meni še nič novega. M naj bi dobila že 20. ali najkasneje 21., pa je še vedno ni, test pa negativen. Sem pa imela včeraj in danes čisto malo rozastega izcedka, 10 dni nazaj pa bolečine v jajčnikih. Zelo pomešano vse skupaj, ampak upam, da je bila ta mesec O malo pozna in da je tole mogoče vgnezditev. V kolikem času naj bi test pokazal , če imam včeraj oz. danez vgnezditev? Lep preostanek praznikov vam želim in upam na kakšen do konca meseca za vse, ki na to še čakamo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 11:36:10
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 lep pozdrav vsem.vse ki ste dobile mi je prav žal ,no grem pa jst sedaj v akcijo saj sem včeraj imela zadnji dan . kako lepo navija za nas tale naša urškaj ,je polna optimizma in tako je tudi prav.kaj moremo če se prikaže:ja nč glavo pokonci ni takoj v nove boje po obisku .. no grem sedaj kuhat kosilo in likat perilo.pa se še kaj javim aja pa noge bom držala u luft lunica,da boš pridno in uživala kolkr se da OOOOOOOOOOOOOOO to pa seveda da bom uživala saj je vsako nekaj novega no pa veselo na delo in hitro javit kako in kaj. orhideje:držin ti pesti da ne pride in da je vgnezditvena in boš videla ,po kolkem času se pa pojavi nimam pa blage veze.žal. gremo še ostale marčevke delat testke
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 12:07:54
|
|
|
|
Orhideje
|
Kepica! Kateri dan je danes pri tebi? Mislim, da sva nekje skupaj. Žal tudi jaz ne vem, po kolikem času po vgnezditveni krvavitvi, se lahko pojavi +. Želim ti, da plusek čimprej ugledaš in da je to res vgnezditvena. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 12:08:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica hojla punce, tudi pri meni še nič novega. M naj bi dobila že 20. ali najkasneje 21., pa je še vedno ni, test pa negativen. Sem pa imela včeraj in danes čisto malo rozastega izcedka, 10 dni nazaj pa bolečine v jajčnikih. Zelo pomešano vse skupaj, ampak upam, da je bila ta mesec O malo pozna in da je tole mogoče vgnezditev. V kolikem času naj bi test pokazal , če imam včeraj oz. danez vgnezditev? Lep preostanek praznikov vam želim in upam na kakšen do konca meseca za vse, ki na to še čakamo. oj.držim pesti mislim pa da je 14dni po vgnezditvi viden rezultat na testu-nisem pa 100%
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 12:32:06
|
|
|
|
Athina
|
Sporočam, da smo dobili nepričakovani obisk ... povsem nedobrodošel ... Hudiča, a jo bomo kdaj pregnali al ne????? Jst hočem !!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 12:44:03
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Sporočam, da smo dobili nepričakovani obisk ... povsem nedobrodošel ... Hudiča, a jo bomo kdaj pregnali al ne????? Jst hočem !!!!!!! draga moja athina zate in seveda az vse tiste ki ste danes zagledale a punce držte se saj jo bomo prej al slej vsaka posebi pregnale in je nekaj časa potem ne bo.zato raje ne razmišljajmo o tem in še z večjim veseljem,in uživajte med .se mi zdi da preveč vse razmišljamo ja sedaj pa moremo ker je O ,ja kaj pa če glih takrat ne uspe.jaz sem si rekla sedaj bom ko mi bo pasalo vsak drugi dan mogoče ne pa da bom rekla O imam sedaj pa greva v akcijo,ker se s tem samo same sebe obremenjujemo no sej vem da sem zatežila a tako razmišljam jaz,glede na to dsa se že leto in pol trudiva. a vem da je tudi nekje tam za mene sreča in da bom kmalu videla pikico.
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 12:50:25
|
|
|
|
Athina
|
Hvala Lunica ... jaz sem pri sebi ugotovilla, da bolj kot O me obremenjuje razmišljanje po O, a smo kaj pridelali al ne ... Sem pa ta mesec opazila, da so čisto VSI znaki fake, da čisto noben znak ni pravi, vsak mesec jih imam le več, vedno bolj "sigurne" in potem ni in ni . Od te naprej ... se ne bom obremenjevala z znaki, znakci in znakoni, obljubim, obljubim, obljubim ... dokler ne bom imela izostanka najmanj en teden ne j***m več testov ... No, pa srečno vsem ostalim, ki še čakate na pluske ... naj se res malo obrne na tem seznamčku, no
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 13:05:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Sporočam, da smo dobili nepričakovani obisk ... povsem nedobrodošel ... Hudiča, a jo bomo kdaj pregnali al ne????? Jst hočem !!!!!!! bodi brez skrbi ,da bomo pregnali in to zelo kmalu
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 13:19:31
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Kepica! Kateri dan je danes pri tebi? Mislim, da sva nekje skupaj. Žal tudi jaz ne vem, po kolikem času po vgnezditveni krvavitvi, se lahko pojavi +. Želim ti, da plusek čimprej ugledaš in da je to res vgnezditvena. Držim pesti. Orhideje, danes je moj 33. dan, torej, 3-4 dan zamude. O naj bi imela nekje okoli 15. dneva, ampak se mi je po izcedku zdelo, kot da je ni. Potem temu sploh nisem posvečala pozornosti. Sem si mislila, enkrat že bo... Potem pa so me 24 dan zelo boleli jajčniki. Danes pa je 34 dan in imam že 2 ni izcedek, ki ni M. Samo rahlo obarvan, pa še to v zelo mali količini. BT si ne merim, vem pa, da imam pred O 36.3 potem pa 36.6, sem si pa včeraj in danes za firbec šla merit in mam kar od 36.9 do 37.2. Prsi sem imela zadnja dva dneva zelo polne, je bil kar zoprn občutek, ker imam že tako velike, danes je sicer napetost malo popustila, ampak občutka pa nimam, da bo prišla M. Me je pa vsaklič strah, ko grem na wc, ker še zmeraj upam, da je to to. Samo kdaj naj spet naredim test Se jih že kr malo bojim, ker mi ne pokažejo, kar želim... Smo na vezi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 14:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunica, si kej fajnga skuhala? Js mam neke lušte Ja, drugač pa noge u luft!!!!!!! Js pa res full navijam, ker vsem privoščim , in vem, da boste tudi ve zame navijale poleti!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 14:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Marec je v zadnjih vzdihljajih... Želim vam, da bi bilo čimveč rozik! Za vse, ki pa se je pokazala , pa lahko rečem le to, da bo morda naslednji mesec boljši!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 16:23:49
|
|
|
|
tinkatinka
|
Pozdravljene! Zdaj sem čisto zmedena. Nisem pričakovala M 14.3. pa sm jo dobila 17.3., test nosečnosti je bil negativen 15.3. V petek mi je M končala, danes pa se spet nekaj pojavlja. Test sem vseeno opravila in sedaj je rahla črtica. Kaj bi lahko to pomenilo? Ali je test lažno poziviten, ali sem morda kljub krvavitvi še vedno . Ima morda katera od vas podobno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 16:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj sigurna boš, če greš jutri na odvzem krvi za betahcg. Pa srečno, držim pestke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 18:45:12
|
|
|
|
Athina
|
Pa ne nooooooooooo ... NI!!!! Po jutranjem miniizcedku ... o ne duha ne sluha ... nobene variante ni, da bi bila vgnezditvena, 3 testi so pokazali minus ... torej, ja, verjele ali ne, želim si, naj že pride
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 18:48:15
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatinka Pozdravljene! Zdaj sem čisto zmedena. Nisem pričakovala M 14.3. pa sm jo dobila 17.3., test nosečnosti je bil negativen 15.3. V petek mi je M končala, danes pa se spet nekaj pojavlja. Test sem vseeno opravila in sedaj je rahla črtica. Kaj bi lahko to pomenilo? Ali je test lažno poziviten, ali sem morda kljub krvavitvi še vedno . Ima morda katera od vas podobno izkušnjo? se podpišem pod uršlak.pojdi na odvzem krvi ni boš najbolj prepričana upam da si noseča in da če pa nisi da boš kmalu
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 18:49:50
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj Lunica, si kej fajnga skuhala? Js mam neke lušte Ja, drugač pa noge u luft!!!!!!! Js pa res full navijam, ker vsem privoščim , in vem, da boste tudi ve zame navijale poleti!!!!! ja draga moja kuhala sem rićet,njami.a se ti še cedijo sline.sem ti poslala zs lepo navijaj in gremo še zadnje marčevke
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 18:50:47
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Pa ne nooooooooooo ... NI!!!! Po jutranjem miniizcedku ... o ne duha ne sluha ... nobene variante ni, da bi bila vgnezditvena, 3 testi so pokazali minus ... torej, ja, verjele ali ne, želim si, naj že pride tudi jaz ti želim da jo dobiš in da zveš na čem si.punca pogumno naprej saj bo tudi naš dan prišel
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 18:54:49
|
|
|
|
Athina
|
Dejmooooooooo punce!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 19:32:23
|
|
|
|
cina
|
Moja M je tukaj. Več sreče ostalim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 24.3.2008 20:33:26
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: cina Moja M je tukaj. Več sreče ostalim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?